15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

20 sisustusideaa kukkia ja huonekasveja kotiisi varten

Sisustusideoita kukilla olohuone-strutsi-sohvapöytä-ruokapöytä-ikkunalauta

Varmasti pidät kukista ja vihreistä kasveista, jotka järjestät klassisen menetelmän mukaisesti: järjestettyinä yksittäin tai ryhmissä sisätiloissa, ulkopuolella voit jopa luoda vihreän kulman ja talvipuutarha on todellinen unelma! Tänään haluamme tarjota sinulle inspiroivia Sisustusideoita kukilla ja huonekasveilla esitys, joka tuo yksilöllisen ja modernin ilmeen sisustukseesi.

deco-ideoita-huonekasveja-moderni-olohuone

Useimmat huonekasvit ovat koristeellisia ympäri vuoden, mutta jotkut kukkivat upeasti tietyinä vuodenaikoina, kuten syklaami ja joulutähti. Jotkut monivuotiset kukat, jotka on istutettu astioihin, kuten tulppaanit, hyasintit, krysanteemit, gerberat, sopivat myös erittäin mielenkiintoisiin kukkakoostumuksiin, ne voivat myös tuoda paljon väriä ja raikkautta sisustukseesi. Nopea tapa tehdä tehokas kukka -asetelma on leikkokukat. Ne tuovat kotiisi väriä, aromia ja romanttisen nuotin.

Koristeideoita kukilla – kuinka järjestää ne?

sisustusideat-huonekasvit-pystysuora-puutarhaseinä

Jos sinulla on muutamia yksittäisiä kasveja, voit luoda niin mielenkiintoisen koostumuksen. Kasvit voidaan järjestää kolmen tai viiden koostumukseen. Jos järjestely sisältää enemmän kuin viisi kasveja, on suositeltavaa piilottaa kukkasäiliöt. Samojen kasvien sijoittaminen samoihin astioihin suorassa linjassa on erittäin vaikuttava, jos se sopii huoneen sisustukseen.

Sisustusideoita kukilla eri astioissa

sisustusideoita-kukkia-terasseja-betonilohkoja-puutarha

Jos sinulla on suuri joukko kasveja järjestettäväksi, on suositeltavaa piilottaa ruukut erityisen valitun koristetaulun taakse. Toinen vaihtoehto on istuttaa kasvit betoni- tai tiiliastioihin.

Ja miten pidät ajatuksesta suunnitella väliseinä, jota koristavat kauniit vihreät kasvit? Tai voit järjestää vihreän seinän pihallesi. Sinun tarvitsee vain valita oikeat kasvit ja järjestää ne hyvin. Tämä seinä on suuri katseenvangitsija, mutta se antaa sinulle myös paljon raikkautta ja luonnollista energiaa.

kukkia kelluu vedessä

Koristeideoita kukilla - kelluvat kynttilät - lasikulho

Vedessä kelluvat kukat näyttävät aina ihanilta. Ne sopivat sisustamiseen juhlatilaisuudessa tai kun meillä on kiire keksiä jotain upeaa sisustukseemme.

Tillandsia – juurtumattomat kasvit

tillandsia-kasvit-juureton-peilikehys-upotettu

Useimmat kasvit ovat epifyyttejä, mikä tarkoittaa, että luonnollisessa elinympäristössään ne kasvavat puiden oksilla ja kivillä, jotka on kiinnitetty erityisillä juurilla. Epifyte -kasvit saavat kosteutta ja ravinteita lehtiensä kautta suoraan ilmakehästä. Useimmat tämän suvun kasvien edustajat näyttävät kauniita, upeita kukkia, joihin usein liittyy kirkkaita, huomiota herättäviä värejä. Epifyte -kasvit eivät tarvitse juurikaan viljelymaata, ne voivat kasvaa pienessä substraatissa sivusuunnassa. Voimme ripustaa ne kattoon tai seinälle, ne pärjäävät myös siellä. Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on järjestää ne oksalle tai puulle, joka muistuttaa niiden luonnollista ympäristöä, joten tämä on täydellinen niiden kasvulle.

Kasvien valinta

deco-ideoita-huonekasveja-hoito vinkkejä

Kun valitset kasveja, ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on huoneen lämpötila, se ei saa olla alle 12-15 astetta. Huonekasvit eivät pidä alhaisista lämpötiloista tai suurista lämpötilan vaihteluista, kuten päivällä lämpimästä ja yöllä kylmästä. He vihaavat ilmavirtoja ja ilmastointia. Älä jätä kasveja ikkunalaudalle tai jäähdyttimen päälle, koska lämmitys voi olla haitallista niille. Useimmat kasvit suosivat hyvin valaistuja huoneita suoralta auringonvalolta. Kasvit, joilla on kirkkaat lehdet, tarvitsevat enemmän valoa kuin toiset. Tämä koskee myös kukkivia kasvilajeja. Lisäksi kasvien koostumuksen vaikutusta voidaan parantaa sopivalla valaistuksella, on olemassa erityisiä lamppuja, joita käytetään lisävalonlähteenä pimeissä sisätiloissa. Keittiössä ja kylpyhuoneessa, jossa lämpötila ja kosteus ovat hyvin vaihtelevia, sinun on valittava kasvit, jotka sietävät näitä olosuhteita.

Valikoima kukkasäiliöitä

koriste-ideoita-huonekasveja-palmu-seinämaalauksia

Yksilöllisistä mieltymyksistäsi sekä kasvien sijainnista ja tavasta riippuen voidaan käyttää yksinkertaisia, moderneja tai maalaismaisia ​​astioita, mutta myös muovisia tai keraamisia. Kasvien viljely kasvualustalla mahdollistaa myös läpinäkyvien lasisäiliöiden käytön.

Kasvien hoito

deco-ideat-sisä-kasvit-aurinkoinen-paikka-fenstr

Maaperään istutettujen kasvien kastelun on oltava verrannollinen lämpötilaan: kun se on viileä, sinun on kasteltava vähemmän, kun se on lämmin – useammin. Maapinta, joka saattaa näyttää kuivalta, ei ole kriteeri, jonka mukaan kasvi tarvitsee vettä. On parempi tarkistaa ruukku maaperästä 5-7 cm: n syvyydessä ruukussa ja määrittää maaperän nykyinen kosteus ennen kasteen kastelua. On suositeltavaa lannoittaa kasvit kahden tai kolmen viikon välein. Useimmat huonekasvit rakastavat korkeampaa kosteutta, joten varmista, että ne saavat riittävästi kosteutta myös lehdistään.

jokainen asuintila on kauniimpi vihreillä kasveilla

sisustusideoita-kukkia-huonekasveja-olohuone-puukalusteita

Leikkaa kukkia lasimaljakoihin

koriste-ideoita-leikkokukkia-ruusuja-yksittäisiä kukkia-lasimaljakoita

Kaunista lasipullot pastelliväreillä

koriste-ideoita-leikkokukkia-pastellivärejä-pulloja

pieni yrttitarha keittiössä

deco-ideat-keittiö-yrtit-kasvit

hyödyntää parvekkeen pystysuoraa tilaa optimaalisesti

sisustusideoita kukilla pystysuora puutarha parveke bambu matot

sisustusideoita-kukkia-ruukkukasveja-puurakentamisenseiniä

koristeluideoita-kukkaruukkuja-pystysuoraa ristikkoa

Sisustusideoita kukilla - sipulikasvit - narsissit - hyasintit - kulho

Koristeideoita kukka-hyasintti-järjestely-sivupöydällä

Koristeideoita kukilla, munakupilla, lasikakkujalustalla, leikkokukilla

sisustusideoita-huonekasveja-meheviä-järjestelyjä

Previous Post
Alakatto ja epäsuora valaistus koristeena
Next Post
Halpoja karnevaalipukuja koko perheelle – 23 ideaa