15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Betoniset terassilaatat moderniin muotoiluun

terassi-laatta-betoni-maisemointi-graeser-jalkakäytävä-epäsymmetrinen-puukatto

Betonin ilme näkyy yhä enemmän nykyaikaisissa kalusteissa. Mutta myös ulkoalue on usein suunniteltu tällä tavalla. Tämä ei johdu vain sen modernista ulkonäöstä. Se on myös kustannustehokas muunnelma suunnittelusta, joka on myös helppo hoitaa. Tämä artikkeli käsittelee nimenomaan sitä Betoniset terassilaatat, jolla puutarha voidaan suunnitella puutarhapolkuina.

Betoniterassilaatat ja ruoho liitoksina

terassi-laatta-betoni-graeser-hecke-veranta-suunnitteluidea

Betoniterassilaattoja on saatavana esivalmistetuina malleina, mutta ne voidaan tietysti suunnitella myös yksilöllisesti. Tämä luo minkä tahansa muodon, kuten ympyröitä, suorakulmioita, neliöitä tai jopa kuusikulmia, riippuen siitä, mistä pidät. Voit myös valita paksujen ja ohuiden betonilaattojen välillä. Ensimmäiset ovat todennäköisemmin suojattuja rikkoutumiselta. Ohuet levyt ovat kuitenkin esteettisesti houkuttelevampia. Tästä syystä ne ovat myös suositumpia terassien ja jalkakäytävien suunnittelussa. Eri kokoisia ja muotoisia betonista valmistettuja terassilaattoja voidaan myös yhdistää upeasti toisiinsa. Voit siis suunnitella mielenkiintoisia ja yksilöllisiä terasseja ja alueita.

Betoniset terassilaatat puutarhapolulle

Betoniterassilaatat puutarhapolku-idea-moderni-palmu-vuoteet

Jos haluat kerätä inspiraatiota, joka auttaa sinua suunnittelemaan ulkoalueesi betoniterassilaatoilla, olet laskeutunut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet hienoja esimerkkejä modernista terassin rakentamisesta, mukaan lukien houkuttelevat puutarhapolut. Valitse minimalistinen ja yksivärinen materiaali piristämään ulkoaluetta nopeasti ja edullisesti.

Betonilaatat koriste -elementteinä

terassi-laatta-betonitalo-design-ikkuna-etu-buesche

Betoniset terassilaatat kehystävät modernin talon. Saumat on osittain täytetty soralla ja osittain nurmikolla. Harmaan ulkonäön rajoittamiseksi hieman sängyt suunniteltiin vihreillä pensailla ja pensailla.

Betoni maisemointiin ja puutarhanhoitoon

terassi-laatat-betoniseinä-minimalistinen-lounge-huonekalut-takka-valkoinen

Betoniterassilaattojen lisäksi tässä puutarhassa on myös muita elementtejä, jotka on valmistettu modernista materiaalista. Tämä sisältää myös houkuttelevan seinän ja ulkonevat paneelit, joita voidaan käyttää sekä säilytyspintana että penkkinä. Pajuista valmistetut lounge -huonekalut tarjoavat erilaisia ​​värejä ja ovat erityisen hyvin ilmaistuja.

Yksinkertainen ja kevyt betonimuotoilu

terassilaatat-betoni-design-korotetut vuoteet-kiipeilykasvit-yksityisyys-näyttö-puu

Betonia on saatavana myös kevyempinä versioina. Tämä pieni puutarha on myös suunniteltu hänen kanssaan. Terassilaatat muodostavat mukavan alueen puutarhakalusteiden sijoittamiseen, kun taas betonista valmistetut sängyt tarjoavat houkuttelevan kehyksen vihreälle nurmikolle.

Betoni ja sora

terassi-laatta-betoni-minimalistinen-pikkukivi-harmaa-tapa-passiivitalo

Jos melko vaaleita terassilaattoja ympäröivät tummemmat kivet, ne tulevat omiksi. Lisää nykyaikaisia ​​ruohoja maisemaan saadaksesi luonnollisempia elementtejä.

Kapeat terassilaatat

terassi-laatta-betoni-kapea-pitkänomainen-suunnittelu-puutarhan suunnittelu

Pitkänomaiset terassilaatat sopivat erityisen hyvin puutarhan katseenvangitsijoiksi. Näitä voidaan käyttää myös täydellisesti askelmina. Kuinka tarkasti järjestät tällaiset paneelit, on sinun valintasi.

Aseta aksentti betonilla

Terassilaatat-betoni-ruokailutila-lattia-raidat-optiikka-aksentti-rottinki

Betonilla voit jopa luoda tällaisia ​​mielenkiintoisia aksentteja ja kuvioita. Tätä esimerkkiä varten tehtiin yksinkertaisesti kapeita nauhoja, jotka tulevat omiin terassilaattojen väliin. Paneelien harmaan eri sävyt ovat myös silmiinpistäviä.

Luonnonmateriaaleja terassille

Betoniterassilaatat neliö-sora-sauma-harmaa-puuterassi

Suunnittele ulkoalueesi erilaisista luonnonmateriaaleista. Betoniterassilaattojen lisäksi voit käyttää tähän tarkoitukseen jo mainittuja kiviä ja puuta. Tuloksena on houkutteleva vuorovaikutus eri väreillä ja värisävyillä, jotka samalla kontrastivat toistensa kanssa.

Välimeren muotoilu

Pitkänomaiset betoniterassilaatat-suunnittelu-maisemointi-boxwood-pensasaita

Huolimatta kapeiden ja pitkänomaisten betoniterassilaattojen symmetrisestä järjestelystä, tämä etupiha näyttää luonnolliselta. Tämä johtuu pääasiassa suunnittelusta, jossa on monia kasveja, mukaan lukien kiipeilykasvit yksityisyysnäytönä ja matala suoja pensaspuusta.

Betonilaattojen epäsymmetrinen järjestely

terassilaatat, jotka on valmistettu betonista-epäsymmetriset-keinotekoiset nurmikon liitokset-idea-Välimeren-moderni-puutarha

Jos haaveilet vihreästä nurmikosta, mutta sinulla ei ole aikaa leikata ja ylläpitää sitä säännöllisesti, voit pudota takaisin tekonurmelle, joka näyttää erittäin todelliselta nykyään. Tämä voi myös koristaa yksittäisten betoniterassilaattojen väliset liitokset.

Betoniterassi värillisillä yksityiskohdilla

Terassilaatat-betoni-ruokapöytä-puu-vihreät-tuolit-sora-sauma-kohotettu sänky

Betoniterassilaattojen harmaa ilme tuo esiin myös värikkäitä puutarhakalusteita ja -tarvikkeita. Tämän esimerkin osoittavat vihreät puutarhatuolit, värillinen matto ja houkuttelevat kukkaruukut.

Suuret betoniset terassilaatat

Terassi-laatat-betoni-suuri etupiha-deco-puut-sisäänkäynti

Suurikokoiset betoniterassilaatat ovat erityisen miellyttäviä puutarhan suunnittelussa. Nämä voidaan järjestää nopeasti. Niitä käytettiin myös tämän modernin puutarhapolun suunnitteluun. Ajatus saumojen täyttämisestä värikkäällä maanpeitteellä on myös mielenkiintoinen.

Betonilattiat

Terassilaatat-betoniseinä-puutarha-design-patio-oleskelualue-puukalusteet

Nämä terassilaatat muodostavat tilavan terassin, jolla suuret puut takaavat varjon. Tätä pyöreää terassia kehystää matala valkoinen seinä ja jotkut pensaat.

houkutteleva puutarhapolku

Terassilaatat-betoni-kaunis-puutarha-penkit-nurmikko-puut-heittävät tyynyt

Tässä on toinen mukava idea puutarhapolun suunnitteluun betonista patiolevyistä. Nämä toimivat käytännöllisinä askelmina, jotka on erotettu toisistaan ​​leveistä nurmikon liitoksista.

Betoni puusta

Terassilaatat-betoni-puu-optiikka-harmaa-alkuperäinen-suunnitteluidea

Oikealla muotilla voit luoda tehokkaita malleja terassilaatoille itse. Saat paneelit, jotka näyttävät puulevyiltä. Käytä sitä terassin lattian koristeluun, eikä kukaan huomaa eroa.

Puutarhapolku betonista terassilaatoista kahdessa rivissä

terassi-laatta-betoni-rivit-design-puutarha-polku-graeser-pikkukivet

Terassilaattojen koosta ja puutarhapolulle suunnitellusta leveydestä riippuen voit järjestää jopa kaksi riviä. Trooppiset kasvit saavat tämän puutarhan näyttämään erittäin eksoottiselta.

Previous Post
55 olohuoneideaa – moderni kohtaa klassikon
Next Post
Tee Fluffy Slime itse – 3 reseptiideaa keinotekoisella lumella ja sienellä yksisarvisen väreissä