15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lahjaidea ja taide: käsinmaalatut kuvat valokuvista ja aiheiden perusteella

Kuvia valokuvakuvioista olohuoneen sisustus Kuva: Michael Tompsett

“Ensiluokkaisen taiteen tulee olla henkilökohtaista ja edullista”, on uuden Berliinin startupin motto, joka on korkealaatuinen ja käsinmaalattu Kuvia valokuvista  ja esitetään aiheiden mukaan. Perustaja André Lutter (26), joka työllistää jo kuusi henkilöä Berliinissä vuoden kuluttua aloittamisesta, keksi idean Vietnamin -matkalle. Koko kylä näytti olevan omistettu vain maalaukselle. Tämän aasialaisen kulttuurin innoittamana ja vilkkaasta taidekentästä vaikuttuneena hän päätti palata tarjoamaan kuvataidetta myös Saksassa.

Kuvia valokuvista – henkilökohtainen sisustusidea kotiisi

Kaupungin horisontti olohuoneen sisustusidea

Kuva: Michael Adamek

Startup yourPainting työskentelee nyt yli 240 maalarin kanssa tunnetuista taidekouluista Kiinassa ja Vietnamissa sekä graafikoista ja piirtäjistä Euroopassa ja Etelä -Amerikassa. Tarjouksen muotoa ja laajuutta ei ole vielä Saksassa, ja valikoimaa laajennetaan jatkuvasti. Omien valokuviesi lisäksi mallina voit nyt valita lukuisista aiheista ja jopa määrittää tyylin, jossa haluttu Kuvia valokuvista pitäisi maalata. Jos et pidä siitä realistisesta tai abstraktista, voit myös saada kuvan pop-taiteen tyyliin, historiallisesti tai pin-upina. Mutta voit myös maalata lempieläimesi, maiseman vaikutelmia, asetelmia tai erityisen kauniita aiheita lomaltasi.

Valokuvien kuvat – taiteellinen lähestymistapa todellisuuteen

Kuvia valokuvan jälkeen mielenkiintoinen suunnitteluidea

Valmistajille on tärkeää, että ne ovat korkealaatuisia Kuvia valokuvista ja esitä se omien aiheidesi mukaan henkilökohtaisella otteella. Tällä tavalla jokainen voi tulla osaksi luomisprosessia. Multimedian käsittelyn ja esityksen avulla voit luoda oman maalauksesi ja antaa sen taiteilijan maalata. Startupin idea on valmistaa jokaisen asiakkaan oma maalaus heidän ideoidensa mukaan. Se on alkuperäinen lahjaidea, koska käsinmaalattu kuva on erityisen henkilökohtainen yllätys.

Kaunis kaupunkikuva olohuoneen sisustukseksi

Kuva valokuvan olohuoneen sisustuksesta

Keskity luontoon – romanttinen maalaus vintage -sisustukseen

Kuva valokuva villieläinten lintuja langalla

Kuvia valokuvilta – tytöt

Lahjaideoita kuvista

Previous Post
Suunnittele lastenhuoneita – Caroti -merikoristeita ja huonekaluja
Next Post
Luova puutarhaidea – istuta kukkia houkuttelevasti ja luo illuusioita