15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Top 10 uudenvuoden perinnettä ja taikauskoa

hyvää uutta vuotta juhlat

On monia tyypillisiä ja ei niin tyypillisiä Uuden vuoden perinteet ja taikauskoja, joista olet ehkä kuullut – mutta on myös joitain, jotka varmasti yllättävät sinut. Esittelemme sinulle kymmenen parhaan perinteen uutta vuotta.

Top 10 uudenvuoden perinnettä ja taikauskoa – ilotulitus

Uudenvuodenaattona 2013 ilotulitus

Aloitamme top 10 uudenvuoden perinteitä ja taikausko ilotulitteiden kanssa – alun perin tarkoitus pelotella pahoja henkiä – on nykyään uudenvuodenaaton juhla symboli, joka tuo iloa ihmisille.

Nro 9 – Uudenvuodenperinteet – Uudenvuodenlupaus

Uudenvuodenlupaus

Yhdeksäs sija uudenvuoden perinteitä menee uuden vuoden lupaukseen. Yritä asettaa realistisia tavoitteita ja suunnitella, kuinka voit toteuttaa unelmasi. Mikään lupaus ei ole ilmainen – se osoittaa, että olet päättäväinen ja palkitsee kovasta työstäsi. Vanhemmat voivat luvata yhdessä lasten kanssa. Tärkeintä on, että tämä päätöslauselma on kaikkien toivoma ja siitä tulee yksimielinen. Missä on tahtoa, on tapa – perheenjäsenet kannustavat toisiaan pitämään lupauksensa.

Nro 8 uudenvuodenperinteet- Rahalainojen maksaminen

Uuden vuoden perinteet-rahan palauttaminen

Ennen uskottiin, että sinun tulee maksaa velkasi ennen jokaisen vanhan vuoden loppua. Nykypäivän hektisessä elämässä se ei ole aina mahdollista – mutta voit ainakin selventää väitteitä perheen ja ystävien kanssa, jotta voit pitää hiljaisen tauon yhdessä.

Numero 7 uudenvuoden perinteet – suudella keskiyöllä

Suudelma keskiyöllä uudenvuodenaattona

Mikä olisikaan parempi tapa hyvästellä vanha vuosi kuin suudella suosikkisi? Yhdysvalloissa suutelu keskiyöllä on melkein pakollista – jopa suurissa juhlissa tämä on loistava tapa luoda romanttinen tunnelma.

Numero 6 uudenvuoden perinteet – laulujen laulaminen

Uuden vuoden suosittuja kappaleita

Tämä mahtava uudenvuoden perinteitä ovat täydellisiä kaikille musiikillisille ja taiteellisille sieluille – aiemmin skotlantilaiset perheet aloittivat perinteen laulaa runo Auld Lang Syne joka uusi vuosi. Nykyään tämä tapa on kuollut, joka tapauksessa on hyvä idea laulaa laulu perheen ja vieraiden kanssa – näin luot tunnelman illan alussa.

Nro 5 – Uudenvuoden perinteet ja taikausot

Uuden vuoden perinteet

Vanha ja outo taikausko Yhdysvalloissa on, että ensimmäinen henkilö, joka astuu kotiisi keskiyön jälkeen, on merkki seuraavalle vuodelle – jos henkilöä halutaan ja rakastetaan, seuraava vuosi tuo vain hyvää ja päinvastoin – jos henkilö ei ole toivottavaa, ensi vuosi ei mene kovin hyvin. Nykyään voit yksinkertaisesti viettää juhlat suosikki ihmisten kanssa – vuosi tulee varmasti olemaan samanlainen.

Nro 4 ja nro 3 – Uudenvuoden perinteet ja taikausot – laiskottelu

Laiskottelua uudenvuodenjuhlan jälkeen

Kaksi taikauskoa liittyy siihen suoraan – ensimmäinen on se, että uudenvuoden ensimmäisenä päivänä mikään esine ei saa poistua talosta – roskat mukaan lukien. Seuraava taikausko kuulostaa vielä paremmalta – ei työtä uuden vuoden ensimmäisenä päivänä. Puhdasta rentoutumista – ei pyykkiä, ei astioita, ei roskaa. Yleensä kaikki nukkuvat ja laiskottelevat loppupäivän.

Nro 2 – Uudenvuoden perinteet ja taikausot – Syö, syö, syö

uuden vuoden ruokajuhlat

 Tähän liittyy läheisesti toinen paikka – syö niin paljon kuin haluat – mitä enemmän syöt, sitä enemmän rahaa sinulla on ensi vuonna. Laihdutus voi alkaa tammikuun 2.

Nro 1 – nro 4 ja nro 3 – ympäröi itsesi perheen ja ystävien kanssa

Uudenvuoden keskiyö

Meidän suosikki taikausko ja uudenvuoden perinteitä liittyy läheisesti perheeseen ja ystäviin – sanotaan, että jos sinua ympäröi rakkaus vuoden alussa, koko ensi vuosi on rakastava.

Abigaililta

Previous Post
Vilkas ruokasalin muotoilu – Nauti ateriasta väreillä
Next Post
Huonekalut ruokasalissa – 25 suunnitteluideaa ruokasaliin