15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oven seppele karnevaalikoristeena – Kuinka voit tehdä värikkäitä koruja itse

Se, että himoittua karnevaalia ei järjestetä tänä vuonna, ei tarkoita, ettet voisi saada itseäsi oikeaan tunnelmaan. Järjestä pieni juhla perheen kanssa tai yksinkertaisesti sisusta asuntosi kirkkailla väreillä tilaisuuden mukaan. Tätä varten tarvitset tietysti vielä oikean karnevaalikoristelun! Entä tehdä itse seppele ja luoda iloinen karnevaalitunnelma etuovelle? Ohjeidemme avulla voit luoda täydellisen karnevaalikoristeen kotiisi!

Karnevaalikoristelu oviseppeleellä - Yksinkertaiset ohjeet eri materiaaleista

Tee karnevaalikoristeita lasten kanssa – tee omat oviseppeleet paperista

Karnevaalikoristeet houkuttelevat sateenkaaren väreillä valmistettuja paperisia oviseppeleitä

Voit tehdä erilaisia ​​karnevaalikoristeita itse paperilla, eikä oviseppele ole poikkeus. Sinun on kuitenkin pidettävä mielessä, että tässä tapauksessa ei ole suositeltavaa ripustaa oven seppele ulkopuolelle, koska kosteus tuhoaa sen. Se sopii paremmin sisäoviin. Muuten sinulla on erilaisia ​​vaihtoehtoja sateenkaaren oven seppeleen koristeluun. Tässä muutamia ideoita:

Idea paperiliuskoilla quillingille

Tee karnevaalikoristelu itse paperinauhoilla - värikkäällä seppeleellä

Quilling tehdään paperinauhoilla ja voit leikata ne sopivan kokoisiksi käsityökaupassa. Mutta tietysti voit myös leikata nauhat itse. Tarvitset litteän styrofoam -renkaan, jonka voit liimata leveälle nauhalle ripustamista varten, kuten kuvassa. Kääri sitten nauhat kierteiseksi (käytä kynää). Kun teet tämän, paina paperia hieman, jotta se ei rullaa uudelleen. Etanan pitäisi sitten olla löysä, mutta se ei saa muuttaa muotoaan. Liimaa etanat renkaaseen toistuvasti eri suuntiin. Vaihda värit. Älä huolehdi siitä, että rullat hajoavat roikkumisen aikana. Jos kiinnität ne tarpeeksi tiukasti yhteen, ne pitävät toisiaan kiinni myöhemmin.

Sydämellä

Juhli Mardi Gras ja Ystävänpäivä oikealla koristeella - seppele paperisydämistä

Tänä vuonna Mardi Gras on Ystävänpäivä. Yhdistä molemmat lomat tekemällä karnevaalien arvoinen sateenkaaren seppele karnevaalikoristeeksi, joka koostuu makeista sydämistä. Käytä vain paperinauhoja, jotka voit taivuttaa sydämiin. Tätä varten taita nauha keskelle, muotoile sydämen holvit molemmista päistä ja nitoa ne sitten yhteen. Nidota sitten sydämet yhteen ympyrään (voit käyttää myös liimaa). Kiinnitä tai kiinnitä teippi kahteen vastakkaiseen sydämeen ja olet valmis. Halutessasi voit sitoa värikkään pompon ylimpään sydämeen.

Valmistettu paperikukista

Tee kukkia pehmopaperista ja koristele pahvirengas

Voit luoda tällaisia ​​miellyttäviä paperikukkia pehmopaperista, jonka sitten yksinkertaisesti kiinnität pahvirenkaaseen tai styrox -renkaaseen. Tee kukat tähän karnevaalikoristeluun seuraavasti: Aseta useita kerroksia neliömäistä pehmopaperia päällekkäin (mitä enemmän kerroksia, sitä suurempi kukka). Taita tämä nippu kuin huuliharppu ja sido tuloksena saatu nauha keskeltä narulla (tai käytä niittipistoolia). Voit pyöristää päiden kulmat halutessasi, mutta tämä saa kukan silti näyttämään kauniilta. Vedä kerrokset varovasti erilleen ja liimaa kukat renkaaseen.

Tee karnevaalikoristeet itse – värikkäitä palloja

Koristeidea karnevaalijuhliin sateenkaaren väreissä hyvälle tuulelle - Koristele joulukuusi palloilla

Ota joulukoristeet uudelleen esiin, koska ne sopivat täydellisesti värikkääseen seppeleen karnevaalikoristeeksi. Sateenkaariväriensä ansiosta koru herättää kaikkien huomion eikä voi muuta kuin saada sinut hyvälle tuulelle. Jos sinulla ei ole niin monia eri värejä, voit tietysti ostaa uusia palloja. Löydät ne netistä joulun jälkeenkin ja todennäköisesti jopa tavallista halvemmalla hinnalla.

 • Värikkäitä joulupalloja, kiiltäviä, mattapintaisia ​​tai kimaltelevia (mieluiten jopa yhdistää kaikki kolme) ja eri kokoja
 • Seppele – joko styroksista tai lankarenkaasta
 • kuuma liima
 • Riippuva nauha

Karnevaalikoriste värikkäillä joulupalloilla - sateenkaaren värit styroxrenkaalla

Niin kaunis ja silti voit tehdä tämän oviseppeleen niin helposti ja käyttää sitä karnevaalikoristeena. Sinun tarvitsee vain liimata pallot renkaaseen. On parasta aloittaa sisäpuolelta ja kiinnittää pienemmät pallot renkaaseen. Kiinnitä sitten suurempia palloja ulkopuolelle ja täytä sitten näiden kahden rivin välinen alue. Vaihda matta, kiilto ja kimallus uudestaan ​​ja uudestaan. Lopuksi täytä aukot pienemmillä joulukuusipalloilla ja sido nauha ripustaaksesi sen (jos käytät styroxrengasta, aloita nauhalla). Vaikuttava oven seppele koriste karnevaaleja varten on valmis!

Iloinen juhlaoven seppele karnevaaleille palloilla ja höyhenillä

Kärki: Jos tämä karnevaaliseppele tuntuu liian jouluiselta, voit koristella sen myös muutamilla lisävarusteilla, kuten värikkäillä jousilla, karkkeilla, konfetillä, höyhenillä, naamarilla tai muilla festivaaliin liittyvillä asioilla.

Ovaseppele DIY venetsialaisilla naamioilla ja nauhoilla

Carnival -oven seppele venetsialaisella naamarilla karnevaalikoristeluun, jossa on italialaista tunnelmaa

Tietenkin Saksan karnevaali on hauska ja iloinen ja saa sinut hyvälle tuulelle, mutta tällä kertaa saatat olla kiinnostunut muiden maiden perinteistä. Esimerkiksi Italian karnevaali on hyvin erottuva ja värikäs, ja sille tunnettu symboli on venetsialainen naamio. Joten jos sinulla on jo vaellusmatkoja matkustusrajoitusten vuoksi, voit tuoda pienen lomatunnelman omiin neljään seinään ripustamalla tällaisen oven seppeleen karnevaalikoristeeksi. Jos haluat seppeleen näyttävän kodikkaammalta, voit käyttää myös klassista karnevaalimaskia venetsialaisen naamion sijasta.

 • Lankarengas seppeleille (esimerkissä halkaisijaltaan 50 cm)
 • n. 60 cm rullaa mustaa verkkoa (tai tylli)
 • 2 rullaa koristeellista teippiä eri väreissä
 • kultainen verkkonauha
 • Minkä tahansa väriset oksat (voit myös suihkuttaa ne itse)
 • Jouset tankoilla
 • Karnevaali- tai venetsialainen naamio
 • Putkenpuhdistusaine (mieluiten jossakin verkkoväristä; valkoista käytettiin ohjeissa, jotta askeleet olisi helpompi nähdä)
 • Lankaleikkuri
 • sakset
 • kuuma liima

Tee karnevaalikoristeita

Ohjeet venetsialaisen karnevaaliseppeleen tekemiseen karnevaalinaamion kanssa

Ota putkenpuhdistusaineet, taivuta ne puoliksi ja sido ne metallirenkaaseen alhaalta useista paikoista ja tasavälein. Kiinnitä ne ensin kauemmas ulkopuolelta (esimerkki toisesta renkaasta, jossa johdot risteytyvät) ja sitten myös sisäpuolelta ja siirretään ensimmäiselle riville (kahdelle sisävaijerirenkaalle). Voit sitoa mustan verkon ulkoisiin putkenpuhdistusaineisiin (aseta verkko molempien päiden väliin ja kierrä se kerran sisään). Älä vedä verkkoa johtojen väliin, vaan anna sen olla löysästi ja pörröisenä.

Lankarengas, jossa on verkkoja ja nauhoja, karnevaaliseppeleksi oven koristeeksi

Kiinnitä kultainen verkko muihin löysästi muihin putkenpuhdistusaineisiin. Ota sitten kaksi nauhaa yhteen ja lisää myös ne. Kun olet tyytyväinen jakeluun, voit taivuttaa putkenpuhdistusaineen päät ja piilottaa ne nauhojen ja verkkojen alle. Sido oksat yhteen ja kiinnitä ne seppeleen sivulle. Lisää nyt värilliset höyhenet samaan paikkaan ja naamio keskelle (tai mihin tahansa muuhun paikkaan).

Tinker oven seppele koristeeksi karnevaalille huovalla

Vilkas oviseppele, joka on valmistettu hapsusta, hapsutettuna karnevaalikoristeena

Tämä vaikuttava oviseppele loistaa myös sateenkaaren väreissä karnevaalikoristeena. Se koostuu styroxrenkaasta ja huopasta. Leikkaa huopa ensin pieniksi suorakulmioiksi. Niiden tulee olla riittävän leveitä, jotta ne sopivat ympärille ja peittävät renkaan näkyvän pinnan kokonaan. Leikkaa sitten yksi kahdesta lyhyemmästä reunasta useita kertoja, jotta saat hapsut.

Viileä oven seppele karnevaaleille

Leikkaa suorakulmioita värillisestä huopasta, hapsuista ja liimaa styrofoam -renkaaseen

Levitä sitten liimaa leikkaamattomaan nauhaan ja liimaa huopakappale renkaaseen. Liimaa sitten seuraava kappale renkaan siirtymään ensimmäiseen, mutta varmista, että reunat ovat edellisen suorakulmion päällä. Jatka näin, kunnes koko seppele on peitetty.

Huomaamaton karnevaalikoriste ikkunoihin ja oviin

Tyylikäs karnevaalikoriste, jossa on kevätseppele ja lilat - tee seppeleitä paperiympyröistä

Jos et pidä siitä niin värikkäästä, voit myös valita klassisen kevätseppeleen, jossa on kukkia ja oksia, ja yksinkertaisesti maustaa sitä muutamalla juhla -seppeleellä. Kuten esimerkissä, nämä voidaan suunnitella lumoavalla mutta juhlallisella kullalla tai kirkkailla väreillä. Työn helpottamiseksi on parasta käyttää erikokoisia lyöntejä. Voit tietysti myös piirtää ympyröitä käyttämällä kompassia ja leikata ne sitten käsin.

Koristele karnevaalien seppele DIY -paperiseppeleillä

Aseta sitten ympyrät takaisin ylöspäin haluamassasi järjestyksessä ja väleissä ja liimaa nauha niihin kuumalla liimalla luodaksesi seppeleen. Koska seppele liikkuu ja kääntyy jokaisen oven liikkeen yhteydessä, suosittelemme, että liimataan toinen ympyrä jokaiseen ympyrään ja piilotetaan naru kuin voileipä. Joten ruma selkä pysyy piilossa. Teet useita niistä (myös eri pituisina) ja kiinnität ne renkaaseen.

Tee karnevaalikoristeet kankaasta

Karnevaalikoriste, jonka olet itse tehnyt kangasnauhoilla - karnevaaliseppele kirkkaissa väreissä

Jos haluat koristella oven seppeleellä, voit myös käyttää kangaspaloja karnevaalikoristeen tekemiseen ja seppeleen tekemiseen kankaasta. Tarvitset lankarenkaan seppeleille sekä monia kangasnauhoja halutuissa väreissä ja samalla pituudella ja leveydellä. Sen jälkeen voit yksinkertaisesti sitoa tämän renkaaseen. Solmujen tulee olla takana. Sido nauhat tiukasti yhteen, jotta rakoja ei jää.

Oven seppele karnevaalikoristeena kangasnauhoista - loistava kierrätysprojekti

Lopuksi voit tarvittaessa lyhentää ja leikata kangasnauhojen päitä, jos olet liian pitkä niille. Tällainen seppele näyttää myös erittäin tyylikkäältä karnevaalin koristeena, jos sidot alemmalle alueelle pitkiä nauhoja, jotka sitten riippuvat ovelle. Jos haluat karnevaalikoristeeksi oviseppeleen, jossa on valaistus, voit myös työstää seppeleen LED -valoketjun. On parasta kääriä tämä lankarenkaan ympärille ennen kuin sidot kangasliuskat siihen.

Yksinkertainen käsityöidea karnevaaleille kankaalla kauniille juhlaseppeleelle

Värikkäät nauhat karnevaalikoristeeksi ikkunaan, seinään tai oveen

Yksinkertainen käsityöidea karnevaaleille värikkäillä jousilla, jotka on valmistettu tyllistä ja verkosta

Tinker -karnevaalikoristeet lasten kanssa – sido eri koristeelliset nauhat renkaaseen

Koristele metallirengas nauhoilla valmistetuilla jousilla

Karnevaalikoristelu ulkona – seppele verkosta, karnevaalimaskeista ja helminauhoista

Tee itse karnevaalijuhla -seppele tylli- ja karnevaalimaskeista

Sido tupsut kirjontakehän ympärille

Koristele seppeleen kirjontakehys villan tupsulla

Tee punos värillisestä villasta ja liimaa se styrofoam -renkaaseen

Punota värillinen lanka palmikoksi ja liimaa seppeleen

Mardi Grasin sisustus – ideoita pomponeilla

Yksinkertainen idea DIY -karnevaalikoristeisiin, joissa on pomponit seinään, ikkunaan tai oveen

Värikkäitä huopapomponeja koristeina karnevaaleille

DIY -karnevaalikoriste, jossa huovasta valmistetut pomponit on liimattu renkaaseen

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Joten voit kuivata ohdakkeet ja tehdä kauniin, piikikäs koristeen itse!