15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee karnevaalikoristeita – 7 kaunista DIY -ideaa ilmapalloilla

Tee karnevaalikoristeita-tartu ilmapalloihin-lapset-pomponit

Ilmapallot luovat upean juhlatunnelman ja ovat täydellisiä koristeena syntymäpäiväjuhlien, häiden ja lastenjuhlien lisäksi myös Mardi Grasille ja karnevaaleille. Jos sinulla on oma Tee karnevaalikoristeita katso sitten näitä ihania ideoita. Värikkäiden ilmapallojen avulla voit tehdä kauniita seppeleitä, pöytäkoristeita, oviseppeleitä, puutarhatulppia ja paljon muuta. Näiden inspiraatioiden avulla saat nopeasti rakkaasi tunnelmaan karnevaaleille.

Tee karnevaalikoristeita lasten kanssa

karnevaali-koristelu-tinker-kids-ilmapallot-pompoms-kiinni

Tarvitset pari läpinäkyvää lateksi-helium-ilmapalloa, värillisiä kimaltavia pompomeja, kuumaa liimapistoolia ja lankaa. Tarkasti! Haeley osoitteesta designimprovised.com käytti kuumaa liimaa pompomien kiinnittämiseen ilmapalloihin, eikä yksikään niistä räjähtänyt. Jos olet huolissasi, voit kokeilla toista liimaa.

Levitä pompomille kuumaa liimaa ja liimaa se ilmapalloon. Käytä eri värejä ja asentoja, kunnes olet tyytyväinen tulokseen.

Carnival koristelu tinker – ilmapallo kukka

carnival-koristelu-tinker-kukka-ilmapallot-ohjeet

Ilmapallojen mallinnus on todellinen taide. Tätä varten käytetään erityisiä ilmapalloja, jotka voidaan helposti taivuttaa ja solmia. Tämä luo poikkeuksellisia lukuja. Mutta tälle kukalle voit käyttää tavallisia ilmapalloja – 5 vaaleanpunaista ja 2 valkoista. Valkoisten ilmapallojen on tarkoitus olla pienempiä ja kiinnitetty kukan keskelle kummallakin puolella. Voit säätää kokoa käyttämällä suurta pyöreää kuppia yllä olevan kuvan mukaisesti.

Lollipop -puutarhapistoke

karnevaali-koristelu-tinker-puutarha-plug-tikkari-ilmapallot

Tee puutarhasta näyttävä paikka elokuvasta “Charlie ja suklaatehdas”. Tarvitset puisia tikkuja, valkoista maalia, mustaa teippiä, värikkäitä ilmapalloja, narua ja sellofaania. Maalaa ensin puinen sauva valkoisella maalilla. Kääri sitten musta teippi puutangon ympärille alla olevan kuvan mukaisesti.

Ohjeet ilmapallo tikkari

karnevaali-koristelu-tinkering-ilmapallo-tikkarit

Täytä ilmapallo ja sido pää. Liimaa ilmapallon kaula puukappaleeseen teipillä. Leikkaa suuri pala sellofaania niin, että voit kääriä ilmapallon kokonaan. Kerää pää pohjaan ja sido naru. Nyt se näyttää isolta tikkarilta, eikö olekin?

Värikkäitä pöytäkoristeita karnevaaleille

piristä karnevaali-deco-tinker-pöytä-viinilasit

Jos haluat nähdä hieman enemmän väriä juhlapöydässä, kokeile tätä ideaa. Sido värikkäitä ilmapalloja viinilasin varren ympärille. Sinulla on kolme vaihtoehtoa: käytä yksittäisiä solmuja, ryhmissä tai vain ilmapallokaulan palasia.

Värikäs oviseppele, joka on täydellinen karnevaaleille

karnevaalikoriste-tinkering-värikäs-ovi-seppele-ilmapallot

Mikä värikäs oviseppele! Tässä DIY -projektissa käytettiin täsmälleen 144 ilmapalloa, mutta lopputulos on aivan upea! Värikäs ja tunnelmallinen – täydellinen karnevaaleille!

Karnevaalikoriste-tinkering-ovi-seppele-värikäs-ilmapallot-seppele-tyhjä-kiinnitä

Tarvitset oljen seppeleen, ilmapalloja ja olkikukan neuloja, joita kutsutaan edelleen romaaniksi. Ohjaa ilmapallo oljen kukan neulan aukon läpi ja työnnä se oljen seppeleen. Sinun on toistettava tämä vaihe, kunnes koko seppele on peitetty ilmapalloilla.

Pukeudu lasimaljakoihin Mardi Grasille

Carnival-koristelu-tinker-table-decoration-maljakot-ilmapallot-naamioitu

Hyvin erilainen sovellus ilmapalloille. Ihmiset eivät vain pukeudu Mardi Grasiin, vaan myös lasimaljakot, kynttilänvalot ja lasit saavat uuden ilmeen.

karnevaalikoriste-tinker-pöytä-lasi-maljakot-ilmapallot-pukeutua

Ensin sinun on täytettävä ilmapallo ja annettava sitten ilma ulos, jotta se laajenee hieman. Leikkaa sitten kaula saksilla. Sitten alat laittaa ilmapallon lasin päälle. Ylhäällä on oltava aukko yhdelle tai kahdelle leikkokukalle.

Ilmapallot pitävät pienistä hedelmistä 

karnevaali-koristelu-tinker-seppeleet-ilmapallot-hedelmäpaperi

Suurin osa hedelmistä on pyöreitä. Erottavat ne toisistaan ​​kuitenkin lehdet, jotka voidaan leikata vihreästä pahvista. Päärynöitä, omenoita, luumuja, viinirypäleitä ja ananasta voidaan valmistaa ilmapalloista. Kiinnitä huomiota vain oikeaan kokoon.

karnevaali-koristelu-tinker-ilmapallot-hedelmät-paperiarkit

Sido kaikki hedelmät yhteen narulle ja koristele asuntosi. Tämä karnevaaliviinirypälepuku on myös loistava DIY -idea, joka voidaan helposti toteuttaa ilmapalloilla.

Alkuperäiset ohjeet löytyvät täältä: 1. Pompom -ilmapallot

2. Ilmapallojen tikkareita

3. Koristele viinilasit

4. Ilmapallojen seppele

5. Pue ​​maljakot

6. Hedelmät 

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista