15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nauti karnevaalista – 13 muotoiluideaa ja -vinkkiä

Carnival-naamio-tee-se-itse-101-dalmatiner-cruella

Mardi Grasilla ja karnevaaleilla tarvitaan aina luovuutta, jotta puku lavastetaan oikein. Sen sijaan, että ostat koko asun karnevaalikaupasta ja pukeudut siihen mielikuvituksetta tiettynä päivänä, kannattaa sijoittaa tehokkaisiin asusteisiin. Nämä voidaan mielikuvituksellisesti käyttää uudelleen ja yhdistää taitavasti tehokkaaseen vaatetukseen. Näin syntyy Carnival -naamio Oma tuotemerkki, joka ei varmasti jää huomaamatta. Olemme tiivistäneet muutamia esimerkkejä ja auttaneet suunnittelussa hyödyllisten vinkkien avulla.

Tee karnevaalinaamio – Cruella de Vil

Carnival-naamio-tee itsestäsi cruella-puku-musta-valkoinen

Cruella de Vill elokuvasta 101 dalmatialaista on luonteenomainen hahmo, jota ei ole vaikea lavasttaa ollenkaan. Tyypillisiä sinulle ovat mustat ja valkoiset hiukset, jotka on jaettu täsmälleen keskelle, ja tietysti savukkeen pidike. Sinun pitäisi ehdottomasti hankkia kaksi lisävarustetta, jotta karnevaaliverhous näyttää aitolta ja harmoniselta. Sitten tarvitset parin pitkiä käsineitä, mustan mekon ja turkin tai tekoturkiksen. Vahva meikki ei myöskään saisi puuttua.

DIY -karnevaaliasu lapsille

Carnival-naamio-tee itsesi-tyttö-makea-kevät-kukkia

Tämä lastenasu on ehkä yksi söpöimmistä, mitä tiedämme. Lisäksi voit helposti luoda sen itse. Tätä tarkoitusta varten tarvitaan tietysti paljon keinotekoisia kukkia – pieniä ja suuria. Kuuman liiman avulla pyjamaan kiinnitetään vain kukat, joissa ei ole kukkavarret.

Star Wars -asut karnevaaleille – 20 luovaa ideaa karnevaaliasuihin

Karnevaalimotoideoita onnistuneille juhlille ystävien ja perheen kanssa

Liisa Ihmemaassa -asu – 30 ideaa lapsille ja aikuisille

Tee karnevaaliasu ‘Kevät’ pikkutytöille itse

Carnival-naamio-tee itse-kevät-kukat-tekokukat

Loput lehdet voidaan käyttää kukkien välisen tilan täyttämiseen. Rehevä pään seppele on myös osa kevään jumalattaren ideaa, niin sitä ei pitäisi puuttua.

Mardi Gras naamioi oman tuotemerkin – yksisarvinen

Mardi Gras naamioi-tee-se-itse-yksisarvinen-tyttö-puku

Yksisarvinen on fantastinen olento, joka on erittäin suosittu pikkutyttöjen keskuudessa. Miksei Mardi Gras -asuksi? Se on helppo tehdä itse. Valkoinen asu on täydellinen perusta, ja vaaleanpunaiset kengät täydentävät sitä – ballerina -kengät tai kumisaappaat. Voit jopa tehdä yksisarvisen hännän langasta tai tyllinauhoista sateenkaaren väreissä. Yksisarvinen voidaan hoitaa, jos paperikartio on kiinnitetty pääpantaan. Tätä varten on suositeltavaa käyttää mukavaa samettipaperia tai suunnitella yksinkertainen kimallepaperi.

DIY -karnevaali -naamio ‘pöllö’ 

Carnival-naamio-tee itse-tee-pöllö-puku-naamio

Pöllö on lintu, joka on erittäin suosittu lasten keskuudessa pehmoleluna. Varmasti jokainen lapsi haluaisi pukeutua söpöksi pöllöksi. Puku voidaan tehdä nopeasti itse, varsinkin jos sinulla on ompelukone. Sinun on ensin leikattava ” sulka ” pois erilaisista ruskeanharmaan jäännöksen materiaaleista ja järjestettävä se tyypillisen höyhenrakenteen mukaan ja ompele sitten yhteen.

Karnevaali -naamioidea pojille – vasaran kala

Mardi Gras naamioi-tee-itse-vasara-kala-puku-poika

Tämä suloinen vasarakalapuku pojille on jälleen tehty pyjaman perusteella. Tätä varten tarvitset myös vaahtoa – 2 lautasta, kaksi pöytätennispalloa, harmaa hattu ja paksu huopa. Kuitenkin vasarakala on haiperheestä ja siinä on myös evä. Tämä on valmistettu harmaasta huopasta ja kiinnitetty harmaaseen pyjamatoppaan. Hain tyypillinen pää on myös valettu vaahdolla. Molemmat levyt on leikattava samaan aikaan, molemmin puolin olevien tennispallojen väliin silmiksi kahden levyn väliin. Sitten kun hattu on lapsen päässä, vaahto laitetaan päälle ja kiinnitetään.

Tee karnevaalinaamio – riikinkukkoasu

karnevaali-naamio-tee-se-itse-riikinkukko-puku-tyttö-diy

Riikinkukot ovat kauniita ja ihastuttavat upeilla höyhenillään. Lisäksi nämä linnut toimivat inspiraationa ja alkuperäisenä ideana karnevaalivaatteelle. Asusta tekee erikoisen sinivihreä riikinkukon höyhen. Niitä löytyy koristekaupoista tai ne voidaan tilata verkossa.

Carnival -naamio tehty helpoksi – kiinnitä riikinkukon sulka pukuun

karnevaali-naamio-tee-se-itse-riikinkukko-puku-sulka

Nyt kysymys on, miten riikinkukon sulka kiinnitetään pukuun. Yksi mahdollisuus on kiinnittää jousi soikeaan pintaan, esimerkiksi pahvista, ja tehdä siitä kannettava selkäpuolella olevien hihnojen avulla. Kuuma liima on tässä tapauksessa hyödytön.

Mardi Gras -naamio – riikinkukkoasu pienelle tytölle

Muussa tapauksessa voit tehdä tutun itse vihreästä ja sinisestä tyllistä ja kiinnittää siihen riikinkukon sulkan. Lisäksi sen ei tarvitse olla todellinen riikinkukon sulka. Sen tyypillinen yksityiskohta on riikinkukon sulkasilmä, joka voidaan valmistaa huovasta ja tyllistä luovalla tavalla.

Tee riikinkukon tutu itse

tee-se-itse-tee-tee-itse-tee-tee-itse-tutu-riikinkukko

Olemme jo selittäneet, kuinka voit tehdä tutun itse ompelematta. Voit tehdä oman luovan riikinkukon sulkan huovasta ja järjestää sen hienosti tutulle.

Riikinkukko naisille – tee oma riikinkukon meikki

karnevaali-naamio-tee-se-itse-meikki-meikki-riikinkukko

Pfau-Art-meikin ansiosta jokainen nainen on varmasti katseenvangitsija karnevaalijuhlissa. Voimakkaasti korostetut silmät väärennettyjen silmäripsien ja hohtavien sinivihreiden sävyjen luomivärien avulla muodostavat tyypillisen meikin, joka sopii hyvin riikinkukon pukuun.

Yksinkertaisia ​​ideoita karnevaalin naamiointiin – rypälepuku

karnevaali-naamio-tee-se-itse-rypäle-ilmapallot-violetti-puku

Tämä erittäin hauska karnevaaliasu on luova idea, jonka voit todella tehdä itse viime hetkellä hyvin pienellä vaivalla. Tarvitset vain useita violetteja ilmapalloja. Lapsen tulee myös pukeutua tähän väriin. Täytetyt ilmapallot kiinnitetään lapsen vaatteisiin muutamalla paperiliittimellä.

DIY -karnevaaliasu – Merenneito Arielle 

karnevaali-naamio-tee-se-itse-merenneito-ariele

Jokainen nainen, pieni tai suuri, haluaa olla prinsessa tai merenneito. Ja tämä unelma voidaan toteuttaa sekunneissa. Tarvitset pitkän peruukin, mieluiten punaisen, kuten Arielle Disneyn elokuvasta, ja pitkän hameen, jossa on merenneito, joka on leikattu vihreään.

Carnival -naamiointi ja meikki -ideoita jäljittelemiseksi – Avatar

karnevaali-naamio-tee-itse-avatar-puku-diy

Avatar on epäilemättä yksi aikamme vaikuttavimmista elokuvista, ja muistamme aina Pandoran planeetan sinisilmäiset asukkaat. Pukeutuminen yhdeksi heistä Mardi Grasille on ehdottomasti hyvä idea, mutta se on suhteellisen monimutkainen, koska sinun ei pitäisi vain värjätä kasvosi vaan myös kehosi siniseksi.

Neytiry meikki vartalolle ja kasvoille

karnevaali-naamio-tee itsesi-avatar-meikki-meikki

Vaatteet itsessään ovat hyvin yksinkertaisia, melko intialaisia. Naishahmoilla, kuten Neytiryllä, on myös pitkät punotut hiukset, jotka muistuttavat afrikkalaisia ​​punoksia, minkä vuoksi voit saada peruukin tähän tyyliin ja tietysti riittävän määrän sinistä meikkimaalia.

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tinker -ikkunakuvia lasten kanssa kesällä: 3 yksinkertaista ideaa ja ohjeet!