15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee itse popcorn -puku aikuisille, lapsille ja vauvoille ohjeiden mukaan

Popcorn -puku tekee ideoita naisille itse

Niin kauan kuin Mardi Grasin naamio on alkuperäinen tai hauska, sääntöjä ei ole. Ja hauskoista hahmoista elokuvista eläimiin ja ruoasta monenlaisiin arjen esineisiin, festivaalin todelliset fanit voivat keksiä epätavallisimpia vaihtoehtoja. Olemme valinneet yhden niistä tänään ja haluamme esitellä sen teille. Tämä on popcorn -puku. Tietenkin, kuten niin monet muut puvut, voit ostaa sen valmiina. Mutta miksi käyttää rahaa turhaan, kun voit tehdä sen itse? Se on helpompaa kuin luulet, ja se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Vain muutamalla materiaalilla ja tavaroilla, jotka voit koota nopeasti ja pienellä rahalla, voit luoda alkuperäisiä vaihtoehtoja nuorille ja vanhoille. Seuraavassa artikkelissa olemme koonneet tähän ideoita ja ohjeita tähän tarkoitukseen, jotta voit tehdä popcorn -asun helposti itse. Ja usko meitä, kun kerromme sinulle, että kaikki tulevat hämmästymään!

Ideoita pukuideoiden tekemiseen yksinkertaisilla DIY -ohjeilla

Ennen kuin pääsemme ohjeisiin, haluamme kuitenkin huomauttaa, että tämä DIY -puku sopii sekä naisille että miehille ja myös lapsille ja jopa vauvoille. Näin on helppo koota kumppani- tai ryhmäpuvut karnevaalia varten. Joten jos etsit ideoita perheasuista, voit käyttää tämän päivän ehdotuksia ja ohjeita ja tehdä itse popcorn -puku kaikille. Alla on myös joitain ehdotuksia.

Tee popcorn -puku itse – ohjeet paperilla

Tee popcorn -puku itse pukeutua karnevaali keltainen punainen valkoinen

Tulet hämmästymään, kuinka vähän materiaaleja tarvitset, jos haluat tehdä tämän popcorn -asun itse. Ohjeet ovat myös hyvin yksinkertaisia, joten jopa aloittelijat voivat kokeilla sitä ja taata onnistuneen alkuperäisen karnevaalipuvun kokoamisen. Yksinkertaisuutensa ansiosta tätä varianttia voidaan käyttää myös upeasti viime hetken pukuihin. Katso mitä materiaaleja tarvitset:

Popcorn -puku tee itsestäsi materiaaleja pukeutua kuumaliimalla

 • t-paita tai muu toppi valkoisena
 • punainen ja valkoinen raidallinen mekko, hame tai housut
 • Kuuma liimapistooli ja kuuma liima
 • keltainen ruiskumaali
 • useita valkoisen paperin arkkia

Jos sinulla on nämä muutamat asiat, voit aloittaa heti ja tehdä hauska popcorn -puku itse. Voit laittaa mekon sivuun. Se on valmis sellaisenaan ja sitä tarvitaan vain kokeilemalla. Aloita paperista. Jokainen lehti murskataan palloiksi. Älä paina liikaa. Yksittäisten pallojen tulee olla löysät, jotta ne muistuttavat mahdollisimman tarkasti popcornia. Liimaa sitten valmiit pallot valkoiseen paitaan kuuman liimapistoolin avulla. Yritä jättää mahdollisimman vähän tilaa yksittäisten pallojen väliin.

Tee karnevaaliasut itse karnevaaleille eri motolla – 40+ ideaa ja ohjeet

Puku kantolaukku – yleiskatsaus kauneimmista pukuideoista vauvoille vanhemmille!

Kuinka tehdä Paavo Pesusieni -asuja arjen vaatteista & voi koota joitain lisävarusteita

Tee oma popcorn -puku Ohjeet paperin keltaisen värittämiseen

Voit päättää, kiinnitätkö paidan vain etupuolelle tai peitätkö sen takana, kun teet popcorn -asun itse. Jos olet tyytyväinen tulokseen, ruiskumaali tulee peliin. Suorita tämä vaihe ulkona tai hyvin ilmastoidussa huoneessa, jos teet tämän popcorn-asun itse. Riittävän suurella etäisyydellä suihkuta paperipopcornia keltaisella maalilla siellä ja täällä. Tämän on tarkoitus edustaa voita. Anna maalin kuivua hyvin ja voit kokeilla uutta pukua. Tätä varten pukeudu ensin mekkoon tai hameeseen ja sitten popcorn -paitaan. Raidallinen mekko edustaa laatikkoa.Punainen ja valkoinen on klassinen väriyhdistelmä, mutta voit myös valita sinisen ja valkoisen. Suosittelemme myös sopivia kenkiä. Asusi saa ripauksen eleganssia, jos valitset korkokengät, mieluiten keltaiset tai punaiset. Jos löydät jopa punaisia ​​ja valkoisia raidallisia kenkiä,!

Popcorn-puku-tee-se-itse-tinker-for-karnevaali

Haluatko käyttää tätä ideaa ja koota hauskoja ryhmäpukuja? Sitten yksi naisista voi pukeutua punaiseen ja valkoiseen raidalliseen mekkoon ja toinen esimerkiksi valita sinivalkoisen. Miehet puolestaan ​​käyttävät mitä tahansa housuja ja paitaa tai paitaa. Housut voivat olla sekä pitkiä että lyhyitä. Mutta tulvahousut tai puserot tai jopa molempien yhdistelmä näyttäisivät erityisen hauskalta. Joten kuten näette, naisten popcorn -puku voidaan muuntaa myös malliksi miehille. Sinun tarvitsee vain valita erilainen vaatetus, jos teet popcorn -asun itse.

Jos et ole pitkän etsinnän jälkeen löytänyt valmiita raidallisia mekkoja tai vastaavia housuja, voit myös improvisoida ja tehdä ne itse popcorn-asuun. Tässä tapauksessa tarvitset kokonaan valkoisen tai punaisen mallin ja lisää sitten nauhat huovan avulla. Myös muut kankaat sopivat, mutta huopa on helpoin käsitellä. Leikkaa yhtä leveät nauhat ja liimaa ne housuihin, mekkoon tai hameeseen kuumaliimapistoolilla.

Puku popcornilla

Naisten puku, jossa popcornhousut ja raidallinen tunika

Voit myös saada hauskoja pukuja käyttämällä todellista popcornia askarteluun. Toisaalta tämä voi koristaa korkkia. Mutta ketjua, ranneketta tai vastaavaa voidaan käyttää myös, jos teet popcorn -asun itse. Tarvitset valkoisen korkin sekä kotitekoisen tai valmiiksi ostetun popcornin ja kuuman liimapistoolin. Maukas välipala liimataan sitten hattuun. Älä säästä liimaa liikaa, jotta kaikki pysyy paikallaan, kun venyttelet hattua.

Popcorn -laatikkoa edustaa sitten yläosa sekä housut tai hame tai mekko. Toinen vaihtoehto raitojen suunnittelussa on käyttää väriä. Ota valkoiset vaatteet ja maalaa raidat niihin punaisella tekstiilimaalilla. Älä huolestu, jos raidat eivät ole tasaisia ​​ja täydellisiä, kun teet popcorn -asun itse. Mitä hullumpi asu tulee, sitä paremmin se menee Mardi Grasin kanssa.

Tee yksinkertaisia ​​karnevaaliasuja – ilmapalloja popcornin sijasta

Pukuidea keltaisilla ilmapalloilla punaisilla raidoilla

Tai miten käyttäisit ilmapalloja paperin tai todellisen popcornin sijasta, kun teet popcorn -asun itse? Todella hauska idea, eikö? Käytä mahdollisimman pieniä keltaisia ​​ilmapalloja. Jos löydät ne eri sävyissä, se luo vieläkin mielenkiintoisemman vaikutuksen. Myös valkoisia voi lisätä. Voit myös täyttää ilmapallot erikokoisina. Loppujen lopuksi todellinen popcorn vaihtelee aina kooltaan.

Ilmapallot ommellaan sitten valittuun asuun. Käytä tätä varten ilmapalloa. Älä pelkää. Vaikka sinulla ei olisi ompelukokemusta, voit tehdä sen ilman ongelmia. Koska jos ilmapallot on kiinnitetty tiukasti toisiinsa, saumaa ei voi nähdä joka tapauksessa. Tämän lisäksi voit itse tehdä päähineen popcorn -pukuun. Ota pääpanta, pääpanta, hiusleike tai vastaava lisävaruste, johon kiinnität ilmapallot. Tämä antaa karnevaalipuvulle viimeistelyn. Voit tehdä tämän popcorn -puvun itse niin nopeasti!

Tee itse popcorn -asu lapsille

Popcorn -puku tekee itsestäsi lasten ompeluidean aloittelijoille

Hauskat karnevaaliasut ovat tietysti myös suosittuja lasten keskuudessa. Joten voit tehdä itse popcorn -puvun myös pienimmillesi. Voit valita jonkin yllä olevista malleista ja toteuttaa sen pienessä muodossa sekä seuraavan, joka on hieman monimutkaisempi, mutta yhtä toteutettavissa. Aloita hankkimalla seuraavat materiaalit:

 • punainen huopa (noin 1 m²)
 • valkoinen huopa (noin 1 m²)
 • hieman mustaa huopaa (kirjaimille; kaikki jäämät voidaan kierrättää)
 • Nauha hihnoille (noin 2,5 cm leveä)
 • kuuma liima
 • Eristysvaahto
 • Pohjana muovikalvo
 • Lämmitysputki, jolla on pienin mahdollinen halkaisija (jota käytetään lattialämmityksessä)
 • Nastat, joiden halkaisija on sama kuin lämmitysputken
 • Tarrakiinnitys, leveys 2,5 cm
 • Tarrakiinnitys, 1,2 cm leveä

Tee popcorn -puku itse rakennusvaahtoon

Ensimmäisessä vaiheessa tarvitset tyynyn ja eristysvaahdon. Käytä vaahtoa popcornin valmistamiseen. Tee ensin risti ja lisää sitten toinen ripaus risteykseen luodaksesi popcornin muodon. Tämä saattaa tuntua aluksi hieman monimutkaiselta, kun vaahto nousee hieman ilmassa, mutta saat varmasti kiinni siitä nopeasti. Tarvitset paljon näitä muotoja. Eri kokoja halutaan.

Anna niiden sitten kuivua ja kovettua jonkin aikaa. Sillä välin voit jatkaa seuraavilla vaiheilla ja tehdä popcorn -puku itse. Tarvitset vain eristävät vaahtoelementit lopussa.

Mardi Gras -asu ompele huopa froteepunaisesta valkoisesta sylinteristä

Nyt tarvitset punaista huopaa. Ajattele popcorn -laatikon ympärysmittaa ja pituutta. Leikkaa sitten huopakangas näiden mittojen mukaan. Ompele molemmat päät yhteen vasemmalta putken muodostamiseksi. Tarvitset sitten helman ylä- ja alareunassa. Jätä kussakin tapauksessa pieni reikä auki, jonka läpi asennat lämmitysputket. Lämmitysputkien pituuden tulee puolestaan ​​vastata popcorn -laatikon kokoa. Kun olet työntänyt putket helman läpi, yhdistä molemmat päät kummassakin ruuvissa. Ota sitten valmis putki ja aseta se valkoisen huovan päälle. Mittaa pyöreä kappale, joka on muutaman tuuman suurempi kuin letkun ympärysmitta. Leikkaa keskelle tarpeeksi suuri reikä, joka mahtuu lapsesi kaulan ympärille. Leikkaa myös kolmion muotoinen kappale lyhentää syntynyttä rengasta. Jos kiinnität nämä kaksi päätä yhteen myöhemmin, suppilon muoto luodaan automaattisesti ja popcornista tulee oma.

ompele itsellesi kuminauhat karnevaaliasu lapsille

Valkoinen rengas on nyt varustettu tarranauhalla. Käytä tässä laajempaa. Sitten nauha kiinnitetään punaiseen letkuun. Kaksi kappaletta toimivat kantoaineina ja ommellaan putkeen sisäpuolelta. Nyt voit laittaa sen testiin. Viimeistään nyt voit merkitä ja mitata käsivarsien reiät ja leikata ne sitten pois. Jos kaikki on niin kuin pitää harjoituksen jälkeen, voit jatkaa ja tehdä popcorn -asun viimeiset elementit itse.

Idea huopakirjaimista leikkaa yksinkertaisen puvun

Jaa muutama kappale kapeampaa tarranauhaa ylärenkaaseen suunnilleen tasaisesti. Tämän vastineet tulevat vuorostaan ​​valkoisen huopirenkaan päälle, jolloin samat etäisyydet on valittava siten, että ne sopivat myöhemmin yhteen. Leikkaa nyt vielä muutama nauha valkoista huopaa ja liimaa ne pituussuunnassa punaisen huovan päälle. Niiden tulee siis olla yhtä pitkiä. Liimaa eristävät vaahtomuodot valkoiseen renkaaseen. Lopuksi tarvitset vain sanan “popcorn”, jonka leikkasit mustasta huopasta. Liimaa ne soikeaan pohjaan, joka on valmistettu valkoisesta huopasta, ja tämä vuorostaan ​​popcorn -laatikon etuosaan. Olet valmis! Heti kun lapsesi on asettanut laatikon päälle, voit kiinnittää popcorn -renkaan ja he voivat olla matkalla karnevaalijuhliin. Jos siltä tuntuu, voit myös itse tehdä päähineen eristysvaahtopopcornista ja palan kumia popcorn -asuun. Työnnä vain reiät “popcornin” läpi ja pujota kumi läpi tai kiinnitä se kumiin kuumalla liimalla. Toinen vaihtoehto on. Laita kumi matolle ja muodosta popcorn eristysvaahdosta suoraan sen päälle. Sitten kumi lisätään automaattisesti vaahtoon.

hauska idea lasten pukurasiaan, joka on valmistettu pahvi -popcorn -ketjusta

Voit myös nähdä samanlaisen karnevaaliasun yllä. Sinun ei tarvitse edes ommella tätä vaihtoehtoa varten. Käytä huopaputken sijasta pahvilaatikkoa. Yläreuna voi olla aaltoileva, kuten täällä, mutta sen ei tarvitse olla. Popcorn valmistettiin styroksista, jota käytetään pahvilaatikoiden täyttömateriaalina. Jos etsit yksinkertaisia ​​pukuja lapsille, tämä malli on yhtä sopiva. 

Tee vauvan puku itse

Vauvan pukeutuminen Mardi Gras raidat äiti paita ja rusetti

Tällaisia ​​hauskoja karnevaaliasuja voidaan tehdä jopa vauvoille, eivätkä ne vie paljon aikaa ja vaivaa. Jos sinulla on kantolaukku, voit järjestää sen helposti uudelleen valkoisen ja punaisen huovan avulla. Lisäksi tarvitset vauvan hatun, jonka koristat oikealla popcornilla ja asetat vauvan päälle mardi Grasille. Joten sen ei tarvitse olla monimutkaista vauvalle. Yksinkertaiset pukuideat ovat myös hienoja, joten voit taata härän silmän, jos teet tällaisen popcorn -asun itse. Äitinä tai isänä voit pukeutua lipunmyyjäksi.

Previous Post
Käsityöt karnevaaleille – Kuinka tuoda karnevaalitunnelma taloon
Next Post
Yksinkertaisia ​​kierrätysideoita lapsille jäljiteltäväksi: 6 hienoa käsityöideaa ja ohjeet