15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee ballerina -asu lapsille ja aikuisille itse – vinkkejä ja ohjeita

Tee ballerina -asu ompelulla ja ilman

Jos etsit tyypillistä tyttöpukua karnevaaleille, ballerina -puku on täydellinen. Aikuisille tai lapsille ei ole väliä, koska se on suosittu nuorten ja vanhojen keskuudessa. Mutta ennen kuin lähdet suoraan kauppaan tai etsit täydellistä mallia Internetistä, tutustu tämän päivän DIY -ideoihin. Karnevaaliasujen tekeminen ballerinalle on kaikkea muuta kuin vaikeaa. On muunnelmia, jotka voidaan tehdä ilman ompelemista, ja jopa ne, jotka on ommeltava, eivät ole ollenkaan monimutkaisia ​​ja jopa aloittelijat voivat tehdä niitä. Olitpa tekemässä ballerina -asua lapsille tai itsellesi, se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Mardi Grasiin on vielä tarpeeksi aikaa, ja jos et ole tyytyväinen tulokseen, voit aina käyttää valmiiksi ostettua.

Mistä prima ballerina -asu on tehty??

Ballerina -puku vinkkejä väreihin ja asusteisiin

Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun ajattelet kaunista ballerinaa, on luultavasti tutu. Erityisesti pienet tytöt haaveilevat yleensä tästä asusta, joten ei ole ihme, kun tyttäresi valitsee tämän karnevaalipuvun. Ja tutu on myös se osa pukua, jonka teet itse. Loput on varmaan jo kotona. Tarvitset vielä baleriineja. Jokapäiväiset ballerinat tai voimistelukengät ovat täysin riittäviä. Joten sinun ei tarvitse hankkia ylimääräisiä ballerina -kenkiä. Voit myös varustaa kengät muutamalla hihnalla, jotka käärit tai ristit vasikoiden ympärille, mutta sinun ei tarvitse. Muussa tapauksessa tarvitset edelleen vartalon, joka voi olla halutessasi pitkä tai lyhythihainen. Koska se on yleensä vielä melko tuoretta Mardi Grasissa, tavoitat todennäköisemmin pitkähihaisen. Älä unohda sukkahousuja, joiden tulisi olla rungon värisiä, jos mahdollista.

Osta ballerina-asu valmiina Orange Pink Body ballerina -kengissä

Ja kun puhumme väreistä: valkoinen, vaaleanpunainen tai vaaleanpunainen ovat parhaita. Sitten voit olla varma, että myös ballerina -asu tunnistetaan sellaiseksi. Mikä tahansa muu väri saattaa näyttää siltä, ​​että olet pukeutunut keijuun. Poikkeuksena on musta väri, joka Black Swan -elokuvan ansiosta on yhtä sopiva ja edustaa alkuperäistä vaihtoehtoa klassikolle. Jos haluat edelleen eri värin, suosittelemme hienovaraista pastellisävyä. Jos yksivärinen karnevaaliasu on liian tylsä ​​sinulle, voit tietysti yhdistää kaksi. Loppujen lopuksi tämä on pukusi ja voit tehdä sillä mitä haluat. Vinkkimme ovat vain ehdotuksia.

DIY -puvut karnevaalinaisten ideoille

Valinnaisesti naisten ja lasten ballerina -asuun voidaan hankkia sopiva käsilaukku. Loppujen lopuksi naisena sinulla tai tyttärellasi on myös muutama asia säilytettäväksi. Valitse kuitenkin siro malli, joka ei varasta esitystä ballerina -puvusta.

Ballerina -asut lapsille ja aikuisille – kampaukset ja asusteet

Tyttöjen balettikäärehame sinisessä karnevaaliasussa

Pulla valitaan tyypillisesti baleriinien kampaukseen. Niinpä kaunista pullakampausta suositellaan myös karnevaalipukuun, jolloin tiukka pulla on tarkoitettu erityisesti. Jos se on liian tylsää sinulle, voit myös laittaa hiuksiin glitter -suihketta. Vaihtoehtoisesti muita lisävarusteita voidaan käyttää myös niiden maustamiseen. Päänauhat, joissa on erilaisia ​​koristeita, kuten höyhenet tai tekojalokivet, hiuspannat, mutta myös hiuskiinnike, sopivat hyvin. Hiustarvikkeet, kuten pääpanta yhdessä höyhenen ja paljettejen kanssa tai kiehtova tekijä, antavat ballerina -asulle 20 -luvun ripauksen. Naamiointia voi parantaa pienellä meikillä. Mukava eyeliner, punastuminen ja pieni huulipuna tekevät ulkonäöstä täydellisen Mardi Grasille.

Ballerina -asun ompelu – yksinkertainen käärehame

Ompele itse vaaleanpunainen ballerina -asu, jossa on käärehame

Tutun lisäksi käärehame sopii erinomaisesti myös naisten ja lasten ballerina -asuun. Se on yksinkertaisempi, mutta ei yhtä kaunis ja myös erittäin helppo ommella. Riippuen siitä, ommellaanko karnevaaliasu lapselle vai aikuiselle, vaaditaan eri määrä kangasta. Siksi sinun on ensin otettava mitat. Tarvitset vyötärön mitat kerran. Ota mittanauha ja kiedo se vyötärön ympärille kerran, risti vatsan etuosasta ja pidä sitten vyötärön sivuista. Tarvitset koko pituuden vyötärön sivuille, jotta hame voidaan kääriä myöhemmin. Toinen mittaus on hameen pituus. Voit vapaasti valita nämä. Yleensä ballerina -käärehame on lyhyt. Mutta se voi olla myös pidempi. Kun olet tehnyt mittaukset, voit hankkia kangasta ja muita materiaaleja:

 • sifonki
 • Kangassakset
 • Konelanka on samaa tai samanväristä kuin sifonkikangas
 • n. 2,5 – 3,5 cm leveä silkkinauha (myös muu materiaali sopii)
 • Rauta
 • Nastat
 • sopiva ompelukoneen neula sifonkiin
 • ompelukone

Ballerina -asu tytöille, jotka ompelevat sifonkia helposti aloittelijoille

 1. Ota kangas ja merkitse aiemmin tekemäsi mitat. Leikkaa tuloksena oleva suorakulmio pois kangassaksilla. Koska kangas on melko liukas, muutamat painot, joita laitat kankaalle, voivat olla hyödyllisiä, kun leikkaat sen pois. Kutista suorakulmio. Varmista, että molemmat päät ovat samalla korkeudella. Varotoimenpiteenä voit myös käyttää pyykkipoikkeita niiden korjaamiseen, jotta mikään ei liukua. Katkaise molempien päiden sivun alareuna (ei taitto!) Niin, että se on pyöristetty.
 2. Valmistele ompelukone. Käytä tämän tyyppiselle kankaalle sopivaa neulaa ja vähennä paininjalan painetta, jos mahdollista. Jos laitteessa ei ole tällaista asetusvaihtoehtoa, tulosteen pitäisi sopia sellaisenaan. Piston pituuden tulee olla mahdollisimman lyhyt. Käytä ohutta siksak -ommelta.
 3. Taita kangas auki ja aloita kankaan reunan ompelu. Varmista, että yksi ommel menee kankaaseen ja toinen reunan yli. Tämä tiivistää reunan ja estää hankautumisen. Kun olet ommellut koko reunan, leikkaa langat, jotka voivat työntyä pois kankaasta.
 4. Nauhan tulee olla kolme kertaa hameen leveys niin, että se on tarpeeksi pitkä, jotta se voidaan sitoa myöhemmin. Kiinnitä se kankaiden yläreunaan tappeilla. Taita teippi takaisin niin, että kankaan reuna tulee mukaan. Pidä teippi paikallaan taitettaessa samoilla nastoilla.

  Vihje: Jos taitat nauhan etukäteen kuumalla silitysraudalla, tämä vaihe on helpompi etenkin aloittelijoille. Ompele nauha hameeseen suoralla ompeleella.

Ballerina -asu tutulla ilman ompelemista

Ballerina -puku tutu glitterillä - tee se itse vaaleanpunaisena

Mutta jos haluat klassisen tutun osana karnevaalipukua, voit tehdä sen helposti itse. Ja sinun ei tarvitse edes omistaa ompelukonetta tätä varten, koska seuraava hame on valmistettu täysin ilman ompelua. Tarvitset kuitenkin joitain materiaaleja tyttöjen ja aikuisten naisten ballerina -asuun, jonka saat etukäteen:

 • Tylli nauhoina
 • kuminauha, joka on noin muutaman tuuman lyhyempi kuin vyötärön ympärysmitta

Tutu ilman ompelemasta tylliliuskoja joustavaan solmuun

Tylli voidaan joko ostaa valitulla värillä tai saada valkoiseksi ja värjätä sitten halutulla värillä.

 1. Ota sitten joustava nauha ja kiedo se vyötärön ympärille määrittääksesi tarvitsemasi pituuden. Katkaise kappale ja solmu molemmat päät yhteen. Nyt voit yrittää uudelleen, onko kumi liian tiukka tai löysä. Jos et halua solmua, voit ommella päät yhteen. Mutta sitten sinun on myös leikattava nauha hieman lyhyemmäksi. Jopa aloittelijat voivat ommella päät. Ja koska saumaa ei voi nähdä myöhemmin, sen ei myöskään tarvitse olla täydellinen.
 2. Leikkaa tylli samankokoisiksi nauhoiksi. Sinä päätät kuinka kauan tarkalleen, ja puolet jokaisesta nauhasta on tutun pituus. Voit myös säästää itsesi tästä vaiheesta hankkimalla rullan valmiita tylliliuskoja ja leikkaa ne vain paloiksi.
 3. Ota nyt nauha ja solmu se kuminauhan ympärille. Solmun tulee olla nauhan keskellä. Sido seuraava nauha sen viereen ja niin edelleen, kunnes olet palannut alkuun.

Tee ballerina -puku höyhenistä valmistetulla tutulla

Hame, joka on valmistettu höyhenistä ja valkoisesta höyhenboasta karnevaalia varten

Voit tehdä saman tutun höyhenistä. Tähän tarkoitukseen sopivat parhaiten höyhenet, jotka sitten yksinkertaisesti solmut joustavaksi, kuten tylliliuskat. Tässäkin voit valita pituuden itse. Se, teetkö ballerina -puvun valkoisena vai kirkkaana, riippuu maustasi, koska höyhenpeitteitä on tarjolla myös monenlaisissa väreissä. Jos tylli- tai höyhenrivi ei riitä sinulle ja haluat houkuttelevamman hameen, voit käyttää leveää joustavaa ja virkattua päänauhaa. Tämä bändi koostuu useista riveistä, joihin kaikkiin voit lisätä tylli- tai höyhenpeitteitä.

Ballerina -asu musta

Musta joutsen puku kruunulla ja meikillä

Kuten jo mainittiin, tyttöjen tai naisten ballerina -asu voidaan valita myös mustana. Black Swan -elokuvasta lähtien se on ollut erittäin suosittu vaihtoehto klassiselle karnevaaliasulle, joten haluamme mainita sen myös täällä. Periaatteessa asu on sama kuin klassisen. Se koostuu siis samoista yksittäisistä osista, mutta tällä kertaa käytetään mustaa väriä. Ei ole väliä, teetkö käärehameen mustasta sifonkista vai tutun mustasta tyllistä tai mustista höyhenistä itse. Myös sukkahousujen, bodyiden ja kenkien tulisi olla tämänvärisiä.

musta ballerina -asu, jonka hiuskoriste on kiehtova

Voit myös parantaa tätä karnevaalipukua edellä mainituilla asusteilla ja lisätä siten pientä draamaa, joka olisi erittäin sopiva erityisesti Halloweeniin. Yllä olevassa esimerkissä valittiin kiehtova, mutta myös kruunu on hieno. Jos haluat mennä ilman meikkiä, voit käyttää sen sijaan kaunista naamaria. Siellä on myös kauniita sifonki- ja tyllikankaita, joissa on glitter -vaikutus, johon on paljeteja työstetty. Lisää hieman pippuria tavalliseen mustaan. Yllä oleva esimerkki, jossa hameen etuosa on tehty lyhyemmäksi kuin takaosa, näyttää myös pippuriselta.

Ballerina -asu miehille

Miesten puku karnevaalibaleriinille

Kyllä luit oikein. Miehet, jotka haluavat tehdä vaikutuksen todella hauskalla karnevaalipuvulla karnevaalifestivaaleilla, voivat valita miesten ballerina -asun. Ajatus on hauska, joten kuvittele ensin juhlan kasvot. Asun säännöt ovat samat ja yllä lueteltuja tee-se-itse -ohjeita voidaan käyttää myös miehille. Se vaatii vain hieman enemmän kangasta, jotta voit sovittaa tutun koon miehen kokoon. Sukkahousut ja vartalot löytyvät myös oikeassa koossa, olipa kyseessä erityisesti miehet tai naiset XXL: ssä. Muuten miesten karnevaaliasun ei tarvitse olla outoa. Kuten tiedät, on olemassa myös urosbaleriineja, jotta miehet voivat myös valita vakavan variantin. Myös ballerinat ja sukkahousut ovat tarpeen. Bodin sijasta päällään voi käyttää yksinkertaista T-paitaa.

Previous Post
Käsityöt karnevaaleille – Kuinka tuoda karnevaalitunnelma taloon
Next Post
Yksinkertaisia ​​kierrätysideoita lapsille jäljiteltäväksi: 6 hienoa käsityöideaa ja ohjeet