15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Karnevaaliasut miehille: Viileitä ideoita itsellesi ja viime hetken ehdotuksia spontaaneille miehille

Myös tänä vuonna hölmöt mököttävät kaduilla Mardi Grasia varten. Kaikki haluavat osallistua karnevaaliin: nuoret ja vanhat juhlivat ylenpalttisesti ja katsovat karnevaaliparadeja, kun hustlers liikkuvat kaupunkien läpi. Konfetti valuu yleisöön, muusikot luovat hyvän mielen ja naamioidut harrastajat tanssivat kaduilla. Mutta jos haluat osallistua hauskanpitoon, sinun on valmistauduttava hyvin. Juuri nyt on oikea aika miettiä karnevaalipukua. Vaikka naiset ovat kiireisiä tekemään Mardi Gras -asujaan, miehet etsivät usein spontaanisti ideoita. Autamme mielellämme ja näytämme sinulle 30 hienoa karnevaalipukua miehille, jotka kuka tahansa voi koota nopeasti. Voit valmistaa suurimman osan asuista itse taloustavaroista ja vanhoista vaatteista. Kiinnitä huomio itseesi luovalla asulla!

Karnevaaliasut miehille: viileitä ideoita elokuvien ja TV -sarjojen innoittamana

Viileitä miesten pukuideoita Jurassic Parkin innoittamana

Tänä vuonna 2020 karnevaali alkaa torstaina 20.2 ja päättyy 26.2. Jos sinut kutsutaan juhliin tai ehkä järjestät itse karnevaalijuhlat, tarvitset luovan puvun. Inspiroidu suosikkielokuvistasi ja TV -sarjoistasi! Jurassic Park -elokuvien jatko -osa, Jurassic World -trilogia, jonka pääosassa on amerikkalainen näyttelijä Chris Pratt, on täydellinen ryhmäpuvuille.

Ryhmäpuvun tekeminen itse: Jurassic World -elokuvissa päähenkilöllä on yllään nahkaliivi, sininen paita ja tummansiniset housut. Lisäksi puhallettavia T-Rex- ja Velociraptor-pukuja löytyy lukuisista verkkokaupoista.

Viileät ryhmäpuvut: Great Gatsby

Upeat miesten puvut innoittamana elokuvasta Great Gatsby

Roaring Twenties edustaa glamouria, ylellisyyttä ja puhdasta iloa! Käännä karnevaalibileet viileäksi Gatsbyn juhlaksi. Naiset voivat muuttaa itsensä diveiksi Charleston -mekkoilla, joissa on helmiä ja hihnoilla varustetut pääpannat. Miehet käyttävät joko tyylikkäitä mustia pukuja, joissa on rusetti, tai vaaleanharmaita pinstripe -pukuja. Pukuilla on myös ratkaiseva etu: Voit käyttää niitä myös muissa juhlatilaisuuksissa, kuten perhejuhlissa tai häissä, tai järjestää teemabileet Great Gatsby -tyyliin karnevaalin jälkeen.

Ideoita karnevaaliasuille miehille: supersankareita

Upeat karnevaalipuvut miehille X-miehiltä inspiroivat pukeutumaan jäämieheksi

Yhdysvalloissa ne ovat olleet erittäin suosittuja vuosikymmeniä, Euroopassa he ovat tehneet Marvel -elokuvista suosittuja viime vuosina: Sarjakuvien supersankarit. Esimerkiksi X-Men-elokuvasarja tarjoaa riittävästi inspiraatiota karnevaaliharrastajille. Kuten Iceman, mutantti, joka voi manipuloida jäätä, jäädyttää esineitä ja jopa muuttaa itsensä jääksi. Jäämiespuvun tekeminen itse on erittäin helppoa: tarvitset mustan nahkatakin ja mustat farkut / nahkahousut. Suihkuta vaatteen oikea puoli vesiliukoisella keinotekoisella lumella ja levitä valkoista meikkimaalia puoleen kasvoista.

Spontaanit karnevaaliasuideat karnevaalille Superman Clark Kentille

Voit myös tehdä oman karnevaaliasun spontaanisti. Tarvitset vain lasit, mustan vetoketjullisen takin ja sinisen t-paidan tai sinisen puseron, jossa on Superman-logo. Voit halutessasi tulostaa Superman-logon tarrapaperille, värittää sen ja kiinnittää sen sitten T-paitaan. Avaa musta takki niin, että logo näkyy. Nyt ei muuta kuin poseeraamaan valokuvien kanssa ystävien kanssa.

Spontaani karnevaaliasu miehille pukeutuu ahmaksi

Wolverine, monien X-Men-elokuvien päähenkilö, on mutantti, jolla on kyky uudistua. Hänen ruumiinsa paranee nopeasti ja jopa tappavat haavat häviävät muutamassa sekunnissa. Hänen tavaramerkkinsä ovat kolme pidennettävää terää, jotka hänellä on kummassakin kädessä. Hänet tunnistaa myös hänen Wolverine -viikset. Hänen ulkoasunsa palauttamiseksi sinun on joko käytävä parturissa tai voit ostaa väärennettyjä itseliimautuvia viiksiä erikoisliikkeistä.

Viileitä karnevaalipukuja miehille: ideoita tv -sarjoista

Viileät puvut miehet ideoita keskiaikaiseen tyyliin pukeutua Jon Snow Game of Thrones

Seuraava karnevaaliasuidea miehille on saanut inspiraationsa TV -sarjan Game of Thronesin päähenkilöstä Jon Snowista. Ensimmäisellä kaudella hän oli soturi, osa Yövartiolaitosta. Mutta vähitellen Jon Schnee on pyrkinyt nousemaan kuninkaaksi ja valloittanut yleisön sydämet. Ei ihme, että jopa viime kauden jälkeen monet “Game of Thrones” -fanit haluavat puhua hänen kehityksestään prinssiksi.

Karnevaalipuvut miehille Ideat Star Trekiltä

Spock, Enterprise -avaruusaluksen ensimmäinen upseeri, on luultavasti yksi Star Trek -sarjan tunnetuimmista hahmoista. Hänen tavaramerkkinsä ovat hänen kampauksensa, hänen yhtenäinen paitansa, johon on painettu avaruusaluksen logo ja sijoitusmerkki, sekä hänen terävät korvansa. Voit myös tehdä Spock -puvun itse vanhasta puserosta. Löydät sopivan peruukin ja korvat lateksista karnevaalikaupoista.

Tee itse spontaani karnevaaliasu miehille Harry Potter

Harry Potter, kenties maailman tunnetuin velho, on myös helposti tunnistettavissa hiuksista, otsan arpista ja pyöreistä lasista. Jos näytät näyttelijältä Daniel Radcliffelta, voit muuttaa itsesi Harry Potteriksi Mardi Grasille. Tarvitset vain puisen sauvan, jonka toisessa päässä on LED -lamppu. Muotoile hiukset rentoun kampaukseen ja laita päälle Harry Potter -salamavalo. saattaa loppuun!

Karnevaalipuvut miehet ideoita Scorpion elokuvasta Mortal Combat

Elokuva “Mortal Kombat” avattiin 24 vuotta sitten ja keräsi yli 120 miljoonaa dollaria. Huolimatta juonen kritiikistä, se on edelleen yksi menestyneimmistä tietokonepeliin perustuvista elokuvista. Näin ollen elokuvan hahmot on helppo tunnistaa. Skorpionipuvun tekeminen spontaanisti itse on erittäin helppoa. Viileä karnevaaliasu saa taatusti kohteliaisuuksia.

Viileitä karnevaaliasuja miehille Mario -veli

Tietokonepelihahmot Mario ja Luigi ovat myös erittäin suosittuja. Molemmat kaksoisveljet käyttävät haalareita, jotka Mario yhdistää punaisella puserolla ja punaisella korkilla, ja Luigi – vihreällä puserolla ja vihreällä korkilla. Marion hatussa on M -kirjain ja Luigin L -kirjain. Luigi on pitempi ja ohuempi kuin Mario, kahdella veljellä on viikset.

Viileät miesten puvut pukeutuvat kokki -ideoiksi

Jos haluat koota spontaanin karnevaaliasun, niin Disney -elokuvan “Ratatouille” paha kokki, Skinner. Hänen asuunsa tarvitaan vain sopivat viikset ja valkoinen kokin hattu. Saattaa loppuun! Täydentääksesi ulkoasua voit ottaa mukaasi ratatouille -pehmorotin ja kantaa sitä kädessäsi. Voit käyttää lelua poseeraamaan hauskoja valokuvia. Puku sopii myös lastenjuhliin tai päiväkodin juhliin.

Viileät miesten puvut karnevaaleille pukeutuvat jokeri -ideoiksi

Jokeri, Batmanin vastustaja, on yksi sarjakuvakirjojen suosituimmista roistoista. Australialainen näyttelijä Heath Ledger on jo voittanut Oscarin elokuvasta Jokeri. Tänä vuonna Joaquin Phoenix seurasi jalanjälkiä. Amerikkalainen näyttelijä on ehdolla haluttuun palkintoon roolistaan ​​samannimisessä elokuvassa “Jokeri”. Hyvä syy pukeutua tämän pahan tyyliin.

Viileitä miesten pukuja ja ideoita ryhmäpuvuiksi: satu- ja kirjasankareita

Viileitä karnevaaliasuja ryhmille Ideoita miehille pukeutua kuin prinssi

Elokuvat ja TV -sarjat tarjoavat inspiraatiota, ja satuista löytyy myös monia mielenkiintoisia hahmoja. Voit saada inspiraatiota monista Disney -elokuvista ja pukeutua prinssi. Satumaailman innoittamat miesten karnevaaliasut sopivat täydellisesti lastenjuhliin. Lapset tunnistavat varmasti nopeasti suosikkihahmonsa ja ovat taatusti erittäin onnellisia.

Tarvitset vain vihreän hatun, ruohonvihreän t-paidan ja vihreät housut pukeutuaksesi Peter Paniksi. Viimeistele ulkonäkö nahkavyöllä. Täydellinen idea edullisille asuille pariskunnille, jotka kutsutaan yhdessä karnevaalijuhliin.

Miesten karnevaaliasut Disney -elokuvien Beast innoittamana

Todellinen kauneus tulee sisältä – tämä on satu “Kauneus ja hirviö”. Tuskin on romanttisempaa tarinaa, lopulta Belle onnistuu vapauttamaan lumoutuneen prinssin kirouksesta. Täydellinen idea karnevaaliasuille pariskunnille! Mutta sinkut voivat myös pukeutua petoon ja ottaa punaisen ruusun mukaansa. Kuka tietää, ehkä juhlissa on Belle, jolle voit antaa ruusun?

Olitpa romanttinen, leikkisä tai hauska: Alla olevasta kuvagalleriasta löydät lisää ideoita miesten karnevaalipuvuille, jotka varmasti tekevät sinusta karnevaalijuhlan tähden. anna itsesi inspiroitua!

Viileät miesten puvut karnevaaleille: Steampunk

Miehille suunnatut karnevaaliasut steampunk -tyyliin

Hienot miesten puvut steampunk -tyyliin – keksijä

Viileä karnevaaliasu miehille steampunk -tyylillä hattu ja puku

Upeita pukuja miehille 80 -luvun tyyliin

Viileitä miesten pukuideoita karnevaalille pukeutuu laulaja Elton Johniksi

Karnevaaliasuideoita miehille 80 -luvun tyyliin

Viileä karnevaaliasu miehille DIY -naamio 80 -luvun laulajille samettipuvun ja kuviollisen paidan kanssa

Viileitä pukuja miehille: Suorita 80 -luvun tyyliin suunniteltu DMC -karnevaaliasu

Upeat puvut miehille ja pariskunnille 80 -luvun innoittamana Run DMC: nä

Viileät karnevaaliasut miehille: kehonrakentajat

Karnevaalipuvut miehet ideoita 80 -luvun tyyliin

Viileä karnevaaliasu 80 -luvun tyyliin: laulaja Bruce Springsteen

Karnevaaliasuideat miehet Bruce Springsteen

Ideoita karnevaalipuvuille miehille: Pilottipuku innoittamana elokuvasta “Top Gun”

Viileä karnevaaliasu miehille 80 -luvun Top Gun -tyyliin

Hippi -karnevaaliasut miehille: kukka -voima

Miesten karnevaalipuvut tekevät kukista voimaa 80 -luvun hippi -paidalla

Karnevaaliasut miehille, ideoita aiheesta “sirkus”

Karnevaaliasuideoita miehille sirkusjohtajalle

Viileitä karnevaalipukuja miehille: sirkuksen painonnostaja 

Tee miehille puvut spontaanisti sirkusaiheesta

Spontaani karnevaaliasu: pukeudu avaruusmieheksi

Spontaani karnevaaliasu miehille pukeutuu avaruusmieheksi

Hyviä ideoita karnevaalipuvuille miehille: Lord Voldemort 

Karnevaaliasut miesten ideat pukeutuvat Lord Voldemortiksi

Ideoita karnevaaliasuille miehille: Dr. Paha

Tee puvut spontaanisti itsellesi ideoita miehille dr. Paha

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti