15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sirkusasut karnevaaleille-tee-se-itse-karnevaaliideoita

Sirkusasut kesyttäjä-puku-lapset-tee-se-itse

Jos etsit jo värikkäitä ja hauskoja karnevaaliasuja Mardi Grasille, voit tänä vuonna harkita “sirkuksen” aihetta. Sinulla on laaja valikoima luovia asuja eläimille, eläinten kouluttajille, klovneille ja muille sirkusartisteille. Meillä on täällä hienoa Sirkusasut koottu Mardi Grasille sekä lapsille että aikuisille, joita voit jäljitellä hieman luovasti ja taitavasti.

Suosittuja sirkusasuja naisille

Sirkusasut hyvät-kesyttäjä-puku-karnevaali

Yksi sirkuksen suurimmista nähtävyyksistä on kouluttajat, jotka kouluttavat ja esittävät suuria eläimiä, kuten leijonia. Mardi Grasin kesyttäjäpuku sopii naisille, miehille ja lapsille, joten se on yleinen naamiointiidea. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten voit valmentajapuvun tehdä itse.

Tee sirkuspuvut itse – kesyttäjäpuku

Sirkusasut naisten kesyttäjä-puku-vaatetustarvikkeet

Kesyttäjät käyttävät yleensä punaista bleiseria, jossa on kultaelementtejä, mustaa hattua ja mustia housuja. Naisten pukuun housujen sijaan voit laittaa mustan hameen ja yhdistää sen samanvärisiin saappaisiin.

Ryhmäpuvut karnevaaleille – 20 ideaa perheille karnevaalipuvut

47 hauskaa itse tehtyä karnevaalipukua – ideoita nuorille ja vanhoille

Hauskoja ideoita tee-se-itse-pari-asulle

Tinker -asusteet kouluttajapukuun

Tee-se-itse-sirkuspuvut-kesyttäjä-puku-hattu-tinker

Toinen tärkeä osa sirkuskouluttajapukuja ovat asusteet. Jokaisen kouluttajan tulee käyttää mustaa hattua, jonka voit tehdä itse valitsemastasi pahvista, rakennuspaperista ja koruista. Muita mahdollisia valmennustarvikkeita ovat hulavanne ja ruoska.

Leijonaasu lapsille

Sirkusasut lapsille-tee-se-itse-leijona-kaulus-diy-tylli

Täydellinen lisä kouluttajapukuun on viettelevä leijona. Jos vietät karnevaaleja lasten kanssa, voit tehdä leijonapuvun pienelle itsellesi ja tehdä suuren vaikutuksen upeiden parien asuilla karnevaaleilla.

Lasten sirkusasut – DIY -leijona -asu

sirkus-puvut-vauva-karnevaali-eläin-puku-leijona

Voit ommella, näpäyttää tai yksinkertaisesti luoda leijonapuvun lapselle naamarilla. Leijonan tärkein ominaisuus on pitkä harja, joka voidaan jäljitellä joko vaaleanruskeasta tyllistä tai höyhenistä. Harjan lisäksi tarvitset myös beigejä vaatteita ja hännän.

Hauskoja sirkusasuja – pelle -puku

Sirkusasut karnevaali-diy-klovni-puku-lapset

Värikkäät karnevaaliasut iloisissa väreissä sopivat parhaiten Mardi Grasin kanssa. Ja mikä on värikkäämpää kuin klovniasu? Oikeilla vaatteilla, asusteilla ja meikillä voit pukeutua yhdeksi kaikkein suosituimmista sirkusartisteista – klovni.

Yksinkertainen pelle -puku lapsille

sirkus-puvut-karnevaali-tee-se-itse-diy-klovni-puku

Jos olet jättänyt Mardi Gras -asut viimeiseen hetkeen, älä huoli. Yksinkertaisista vaatteista ja halvoista materiaaleista voit luoda lapsille yksinkertaisen pellepuvun hyvin nopeasti. Tee vain värikkäitä pompoja langasta, hattu pahvista ja meikki lapsen kasvoille kuin klovni.

DIY pelle -puku kauluksella

sirkus-puvut-lapset-klovni-puku-tee itse

Jos ompelukone on helppokäyttöinen, voit ommella yksinkertaisen kauluksen haluamastasi kankaasta, koristaa sen pompomeilla tai puuvillapalloilla ja käyttää sitä pellepukuun. Sopivasti koristeltu juhlahattu ja pelle -nenä puku on valmis.

Värikäs pelle -puku naisille

sirkus-puvut-karnevaali-pelle-puku-naiset-tee itse

Naamioitumalla klovniksi Mardi Grasille, voit pukeutua sateenkaaren kaikkiin väreihin. Tunnelmallinen klovniasu naisille voidaan jäljitellä värikkäästä tutusta ja värikkäistä sukkista. Seuraava pätee: mitä värikkäämpi, sitä parempi.

Sirkuspuvut lapsiperheille

sirkus-puvut-perhe-klovni-puvut-vanhemmat-lapset

“Sirkus” -teema sopii myös koko perheen ryhmäasuihin. Hauskat klovniasut sopivat sekä pienille että isoille ja varmistavat hyvän tunnelman karnevaaleilla.

Sirkusasut miehille

sirkus-puvut-miehet-tee itse-taikuri-puku

Taikuri ja hänen taikatemppunsa ovat yksi sirkuksen esityksistä, jotka ovat erittäin suosittuja lasten ja aikuisten keskuudessa. Tästä tämä tyylikäs naamioidea miehille tulee. Velhon puku voidaan luoda uudelleen Mardi Grasille mustalla puvulla, silinterillä ja viitalla.

Suosittuja sirkusasuja naisille ja miehille

sirkus-puvut-hyvät-tee-se-itse-pantomiimi-puku

Pantomiimiasu edustaa yhtä yksinkertaisimmista naamioideoista “sirkus” -teemalla. Lisäksi tämä karnevaaliasu sopii yhtä hyvin miehille kuin naisille. Jos sinulla on vähän aikaa valmistautua Mardi Grasiin, voit harkita tätä nopeaa pukuideaa.

Sopiva vaatetus miimipukuun

sirkus-puvut-yksinkertainen-pantomiimi-puku-naiset

Sirkuspuvut pantomiimina ovat edullinen tapa naamioitua Mardi Grasille. Lähes jokaisella on mustat housut tai musta hame sekä raidallinen pusero vaatekaapissa, jotka sopivat täydellisesti siihen. Tarvitset myös valkoiset käsineet, mustat tai valkoiset olkaimet ja hatun.

Mime-puku ja meikki

sirkus-puvut-karnevaali-pantomiimi-puku-meikki

Jotta pantomiimiasu olisi valmis, sinun tulee silti harkita meikkiä. Miimien kasvot ovat kokonaan valkoisia ja koristeltu mustilla ja punaisilla pienillä elementeillä. Mustaa käytetään edelleen erilaisiin silmiin kohdistuviin vaikutuksiin. Lopuksi kapea suudelma tai sydämen suu maalataan punaisella huulipunalla ja pantomiimimeikki on valmis.

Ringmaster -puku Mardi Grasille

sirkus-puvut-naiset-sirkusohjaaja-puku-diy

Mardi Grasin sirkuspuvut voivat myös näyttää erityisen houkuttelevilta ja tyylikkäiltä. Esimerkiksi naamiointi rengasmestarina koostuu pääasiassa punaisesta ja mustasta, jotka näyttävät todella tyylikkäiltä yhdessä. Muilla sirkusartisteilla, kuten köysikäyttäjillä ja akrobaateilla, on myös tyylikäs ulkonäkö, jota voit jäljitellä.

Sirkusasuja koko perheelle

sirkus-puvut-karnevaali-halloween-perhe-puvut-luova

Koska “sirkus” karnevaalipukujen teemana tarjoaa monia mahdollisuuksia, voit valita luovia, koordinoituja ryhmäpukuja koko perheelle. Valitse sopiva rooli jokaiselle perheenjäsenelle ja anna luovuutesi valloittaa.

Leijona- ja kesyttäjäpuku isälle ja vauvalle

sirkus-puvut-perhe-kesyttäjä-puku-miehet

Miesten kesyttämispuku koostuu punaisesta takista, mustista housuista ja silinteristä. Leijonan rooli on parhaiten lapsen tai vauvan perheessä, koska lapset näyttävät söpöiltä eläinpukuissa.

Tyylikkäät sirkuspuvut naisille

sirkus-puvut-naiset-köysi-tanssija-puku-karnevaali

Äidille sirkustaiteilijoiden puvut, kuten pantomiimi tai köysikävelijä, ovat täydellisiä. Voit tehdä itsellesi narukävelypuvun tutuilla ja yläosilla missä tahansa värissä, jolloin värivalinnalla ei ole merkittävää roolia. Lisävarusteena tarvitset sateenvarjon, jolla kiristysköysi voi pitää tasapainonsa sirkuksessa.

Hauskoja asuja lapsille

sirkus-puvut-diy-painonnosto-karnevaali-puku-teema-sirkus

Hauskat sirkuspuvut sopivat erityisesti lapsille. Voit helposti tehdä lapselle hauskan painonnostopuvun. Vaatteina tarvitset vain legginsit, puseron ja vyön sekä käsipainon lisävarusteena. Tarvitset vain kaksi mustaa ilmapalloa, valopylvään ja gaffateipin.

Previous Post
Pisteiden ruokavalio – Tämä siisti taulukko auttaa sinua laihduttamaan
Next Post
Suunnittele oma kalenteri – 12 hyödyllistä käsityöideaa seinälle ja pöydälle