15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee paperimasseja itse – 12 ideaa karnevaalimaskeille

Olipa kyseessä karnevaali tai Halloween, naamio on tärkeä osa monia pukuja. Naamioiden ostamisen sijaan voit tehdä ne itse eri materiaaleista ja näyttää ainutlaatuiselta karnevaalilta. Paperimassalla karnevaalimaskit voidaan valmistaa eri muodoissa ja koristella halutulla tavalla. Alla on paljon hyviä ideoita ja oppaita Paperimassanaamarit tee-se-itse, joka sopii täydellisesti Halloween- tai karnevaaliasuihin.

Paperi mache naamarit halloween karnevaali karhu puku karnevaali diy naamio

Resepti ja ohjeet paperimasseille

Paperimassanaamarit tee-se-itse-ohjeet-karhu-naamio

Seoksen valmistamiseksi paperimassalle on yhteensä kolme eri menetelmää – liimalla, jauhoilla tai tapettiliimalla. Valittu tuote sekoitetaan veteen, kunnes se on tasainen, tahmea. Kun seos on valmis, sinun on valittava sopiva pinta, jolle paperimashe levitetään. Pyöreään muotoon suosittelemme ilmapalloa. Paperimassan valmistamiseksi tarvitset vielä muutaman sanomalehtipaperin, jotka on revittävä tai leikattava nauhoiksi.

Paperimassanaamarit tekevät karhupuvun

Paperimassanaamarit tinker-bear mask-carnival-ohjeet

Tämän karhunaamarin valmistamiseksi voit käyttää pohjaa ilmapalloa. Täytä ensin ilmapallo, sido se solmuun ja kiinnitä se työpöytään. Paperimassan valmistamiseksi seokseen kastetaan sanomalehtinauha, ylimääräinen poistetaan ja nauha asetetaan ilmapallon päälle ja tasoitetaan. Tämä toistetaan, kunnes koko ilmapallo on peitetty useilla sanomalehtikerroksilla. Korvien ja nenän suunnitteluun tarvitset pahvia, joka on leikattu sopivassa muodossa ja kiinnitetty karhun naamioon maalarinteipillä.

Käsityöt paperimassalla lapsille ja aikuisille – resepti, lukuja ja ideoita

Käsityö paperimassalla Halloweenille – 5 hienoa ideaa ja ohjeet

Tinker autumn window kuvat – makeita ideoita ja aiheita

 Tee dinosaurus -naamio itsellesi dinosauruspukuun

Paperimassanaamarit tinker-dinosaurus-trex-mask-carnival-halloween

Paperimasseja ja -hahmoja voidaan maalata ja koristella halutulla tavalla. Paperimassasta voit tehdä yksinkertaisten pyöreiden muotojen lisäksi myös monimutkaisempia maskeja ja hahmoja. Pienellä taidolla ja luovuudella voit jopa tehdä dinosaurusmaskin lapsille tai aikuisille. Ohjeet ovat alla. Jos kuonoa pidennetään hieman, saat krokotiilimaskin.

Dinosaurus -paperimasseja – materiaalit ja ohjeet

Paperimasche-naamarit karnevaalimaskit-tinkering-dinosaurus-mask-ohjeet

Saadaksesi dinosauruspään muodon tarvitset rakennuskypärän, pahvin, kaksi ilmapalloa ja teipin. Ensinnäkin pää on suunniteltu rakentamalla kypärän yläleuka ja joitakin pahvinauhoja. Täytä sitten ilmapallot nyrkin kokoisiksi ja kiinnitä ne kypärään. Nyt sinun tulee peittää koko dinosauruspää teipillä tai maalarinteipillä, jotta ei jää aukkoja. Kun muotti on valmis, peitä se hyvin paperimassalla.

Tinker dinosaurus -naamio

paperimasse -naamio dinosaurusmaskin tinkiminen

Alaleuka on valmistettu kokonaan pahvista ja kiinnitetty lopuksi yläleukaan teipillä ja paperimassalla. Kun paperimassi on kuiva, se voidaan maalata millä tahansa värillä. Nyt ei muuta kuin maalaamaan silmät ja nenä, tekemään hampaat paperista ja liimaamaan ne maskiin.

Tee paperimasseja ilmapalloilla itse

paperi mache-mask-ilmapallo-tinkering-ohjeet-diy-mask

Ilmapallot ovat täydellisiä karnevaalimaskien tekemiseen. Jos haluat naamion vain kasvoille etkä koko päälle, voit peittää vain puolet ilmapallosta paperimassalla. Jos haluat poistaa ilmapallon, sinun on puhkaistava se, kun paperimassi on täysin kuiva. Jäljelle jää vain naamio, jonka voit nyt koristella haluamallasi tavalla.

Tee Halloween- ja Mardi Gras -maskit paperimassasta

paperimasche-naamarit-tee se-itse-ilmapallo-halloween-naamio

Kun olet erottanut naamion ilmapallosta, voit leikata käsiveitsellä silmät, suun ja nenän missä tahansa muodossa, jonka haluat luoda. Riippumatta siitä, haluatko tehdä kammottavia maskeja Halloweenille vai tyylikkäitä karnevaalimaskeja – paperimaskeilla ei ole rajoituksia.

Tee paperimasseja suosituista hahmoista

paperi-mache-naamarit-tee se-itse-cheshire kissa-karnevaalinaamio

Lapset haluavat pukeutua suosituiksi eläimiksi ja hahmoiksi Mardi Grasille. Paperimassalla voit tehdä itse maskin, joka sopii pukuun. Se tarjoaa hyvän vaihtoehdon kasvomaalaukselle ja näyttää yhtä kauniilta.

Tee susi -naamio paperimassasta – ohjeet

paperimashe-naamio-susi-naamio-lapset-karnevaali-halloween

Jos haluat tehdä monimutkaisemman naamion, ensimmäinen asia on miettiä, kuinka voit suunnitella eri komponentit. Tässä olemme näyttäneet kuvaoppaan susi -naamion valmistamiseksi. Suun ja korvien muotoiluun käytetään pahvinauhoja, jotka kiinnitetään maskiin maalarinteipillä. Jotta maski näyttäisi aidommalta, myös maalauksella on tärkeä rooli.

Tee paperimasseja, joiden pohjana on alumiinifolio

paperinvalmistusmaskit-tee-itse-alumiinifolio-ohjeet

Jos haluat tehdä itse naamion, joka sopii täydellisesti kasvoillesi, voit käyttää alumiinifoliota. Ota kolme kerrosta alumiinifoliota päällekkäin ja paina levyt tiukasti kasvoillesi. On tärkeää, että nenän, huulten, silmätippojen ja poskiluiden ääriviivat on kartoitettu hyvin. Poista naamio varovasti kasvoiltasi ja leikkaa sitten silmien reiät.

Tee kallon naamio itse

paperimasche-naamarit-koristele-sokerikallo-kallo-naamio

Sinun tulee nyt peittää alumiinifoliosta valmistettu maski maalarinteipillä, on parasta työskennellä suoraan kasvoilla niin, että ääriviivat säilyvät. Poista seuraavaksi naamio kasvoiltasi ja peitä se paperimassalla. Voit maalata kuivan naamion kalloksi ja loihtia upean puvun karnevaaleille tai halloweenille.

Koristeideoita kallon naamioon

paperi mache-mask-tinker-kallo-karnevaali-naamarit-tinker

Kallopaperimasseja voidaan maalata ja koristella halutulla tavalla. Värikkäillä kukka-aiheilla, sydämillä ja koruilla voit tehdä ns. Sokeri- tai karkkikallon itse, mikä näyttää pelottavalta ja kauniilta samanaikaisesti.

Tee teatterimaskit paperimassasta

paperimasche-naamarit-teatteri-naamarit-karnevaali-tee-se-itse

Jos etsit kumppanipukua karnevaaleille, voit tehdä teatteripaperimaskeja. Ne valmistetaan parhaiten alumiinifoliomenetelmällä ja symboloivat teatterin tragediaa ja komediaa.

Tinker ja koristele karnevaalimaskeja Mardi Grasille

paperi-masche-naamarit-venetsialaiset naamarit-tee-itse-karnevaalinaamarit

Karnevaaleilla se ei vain toimi ilman kauniita karnevaalimaskeja. Ne ovat jokaisen puvun kohokohta ja tarjoavat loistavan vaihtoehdon karnevaalimeikille. Voit ostaa kauniita karnevaalimaskeja kaikkialta karnevaalikauden aikana, mutta itse tehty naamio takaa ainutlaatuisuutesi.

Tee paperimasseja karnevaalimaskeiksi

paperimasche-naamarit-karnevaali-naamarit-tinker-ideat-karnevaali

Jos haluat tehdä paperimasseja karnevaalille itse, voit joko tehdä maskin alumiinifolion menetelmällä tai tehdä sen pahvista. Toinen vaihtoehto olisi ostaa yksinkertaisia ​​puolinaamioita ja peittää ne paperimassalla. Tämä helpottaa niiden maalaamista ja koristamista.

Tee venetsialaiset naamarit itse

paperimashe-naamarit-koristele-venetsialainen-naamio-tee itse

Puolinaamarit karnevaaleille ovat tyylikkäitä ja ne voidaan sisustaa haluamallasi tavalla. Höyhenet, strassit ja glitterit ovat aina loistava idea. Voit jopa tehdä paperimassasta kauniita venetsialaisia ​​karnevaalimaskeja ja saada paljon huomiota.

Tee naamio faraon pukuun

paperi-mache-naamarit-tee itse-egyptiläinen farao-naamio

Voit myös tehdä paperimasseja käyttämällä yksinkertaisia ​​muovimaskeja. Täältä löydät upeita ohjeita faraon naamiosta vastaavan puvun tekemiseen. Tätä varten tarvitset pahvia, maalarinteipin ja tyhjän wc -rullan.

Tee kauniita paperimasseja itse

paperimasche-naamarit-karnevaalimaskit-tinker-egyptiläinen farao

Ensin pahvi leikataan pois ja muovimaski kiinnitetään siihen maalarinteipillä. Tee seuraavaksi parta tyhjästä wc -rullasta ja liimaa se maskiin. Peitä faaraon naamio paperimassalla ja anna sen kuivua. Maalaa lopuksi kullanvärisellä ruiskumaalilla, liimaa siniset raidat ja maalaa silmät ja kulmakarvat. Yhdistä naamio vastaavaan naamiointiin ja farao -pukusi Mardi Grasille on valmis.

Previous Post
Olohuoneen värit – 55 hienoa ideaa värisuunnitteluun
Next Post
Sisustus kynttilöillä – 21 hämmästyttävän helppoa DIY -ideaa