15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pari karnevaaliasua – 20 hauskaa ja omaperäistä ideaa karnevaaleille

Pari puvut alkuperäinen-mary-poppins-bert-diy-pari-puvut

Karnevaaliparien asuista on tulossa yhä suositumpia ja ne tekevät aina vahvan vaikutuksen. Jos vietät Mardi Grasia kumppanisi kanssa tänä vuonna, voit olla varma katseenvangitsija juhlissa koordinoitujen Mardi Gras -asujen kanssa. Olipa tyylikäs, alkuperäinen tai hauska – ideoita Pariskunnan puvut karnevaalit ovat yksinkertaisesti äärettömiä.

Pari asua Disney -elokuvien innoittamana

Pari puvut luova-karnevaali-puvut-peter-pan-tinker-bell

Disneyn puvut ovat yksinkertaisesti osa jokaista karnevaalia. Disney -elokuvat eivät kuitenkaan vain inspiroi lasten karnevaalipukuja vaan myös aikuisten. Satumaailmassa on monia pareja, jotka tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja kauniille pariskuntapuvuille.

Tee Disney -pariasut itse

Pariskunta puvut karnevaali-tee-itse-mikki-minni-hiiri

Voit tehdä suurimman osan pariskunnan pukuista Disney -animaatioelokuvista itse yksinkertaisilla vaatteilla ja asusteilla ostamisen sijaan. Ensinnäkin, sinun tulee aina katsoa huolellisesti valittua paria, jotta voit jäljitellä puvun tärkeimpiä ominaisuuksia.

Ryhmäpuvut karnevaaleille – 20 ideaa perheille karnevaalipuvut

Star Wars -asut karnevaaleille – 20 luovaa ideaa karnevaaliasuihin

Ryhmäpuvut karnevaaleille – luovia ja hauskoja ideoita karnevaaleille

Luova pari puvut karnevaaleille

Pari asua disney-hercules-megara-alkuperäinen-idea

Jos haluat poiketa enemmistöstä, voit valita vähemmän suositut pariskuntapuvut. Ideoita puvuista elokuvista, kuten Peter Pan, Hercules tai Tarzan, ovat harvinaisempia, ja siksi ne ovat hyvä vaihtoehto alkuperäisille karnevaaliasuille pariskunnille.

Alkuperäiset pari -asut

Pariskunta puvut karnevaali-luova-pocahontas-john-smith

Toinen alkuperäinen idea parin asuihin on Pocahontas ja John Smith. Heidän puvunsa voidaan tehdä tavallisista vaatteista, ja värit ovat pääosassa. Pocahontas-asuun tarvitset myös lisävarusteita ja oikean meikin.

Suosittuja karnevaalipukuja pariskunnille

Pariskunnan puvut disney-kauneus-peto-pari-puvut

Jos kuitenkin haluat luottaa klassisiin Disney -pukuihin Mardi Grasissa, olet oikeassa Disney -prinsessojen ja heidän prinssejensä kanssa. Valikoima on yhtä suuri täällä – Lumikki, Ariel merenneito, Tuhkimo ja Kaunotar ja hirviö ovat vain pieni osa mahdollisista pariskunta -asuista.

Pari asua eläinten ystäville

pari-puvut-luova-roger-anita-101-dalmatialaiset

Jos sinulla on lemmikkejä, niistä voi tulla osa parisi pukuja. Tätä varten sinun tulee valita elokuva, johon eläimet osallistuvat. Esimerkiksi pariskunnalle, jolla on koiria, “101 dalmatialaisen” roger- ja Anita -asut ovat täydellisiä.

Pariskunnan puvut innoittamana kuuluisista pareista

pari-puvut-karnevaali-homer-marge-the-simpsons

Toinen inspiraation lähde silmiinpistäville pariskuntapuvuille ovat kuuluisat kirjat, elokuvat ja TV-sarjat. Homer ja Marge Simpson ovat maailmankuulu pari, ja heitä voidaan helposti jäljitellä Mardi Grasilla.

Suosittu TV -sarja parin pukujen motto

pari-puvut-tv-sarja-ted-mosby-tracy

Kaikissa televisiosarjoissa on aina yksi tai useampi pariskunta, jotka voit jäljitellä karnevaalinäkymääsi varten. Esimerkiksi keltaisella sateenvarjolla naiselle ja punaisilla saappailla miehelle voit pukeutua Ted Mosbyksi ja Tracyksi elokuvasta How I Met Your Mother..

Silmiä hivelevät pariskuntapuvut elokuvien innoittamana

pari-puvut-elokuvat-karnevaalipuvut-jokeri-harley-quinn

Jos haluat todella näyttävän kumppanin etsimään Mardi Grasia, et voi olla väärässä Harley Quinnin ja Jokerin kanssa Suicide Squadista. Pahiksen puvut ovat värikkäitä ja silmiinpistäviä juuri nyt. Molempien pukujen tärkeä piirre on kirkkaat hiusvärit, joihin voit käyttää sopivia peruukkeja.

Pariskunta tekee pukuja itse elokuvista

pari-puvut-alkuperäinen-pari-puvut-karnevaali-forrest-gump-jenny

Pariskunta Forrest Gump ja Jenny “Forrest Gump” -elokuvasta ovat kaunis asuidea pariskunnille, jota on helppo jäljitellä. Forrest Gump -asuun tarvitset punaisen korkin, sinisen ruudullisen paidan ja vaaleat housut. Voit jäljitellä Jennyä beigellä mekolla, kukkakruunulla ja minikitaralla.

Pariskunnan puvut julkkisten maailmasta

pari-puvut-julkkis-maailma-cleopatra-caesar-karnevaali

Hollywood -tähdet haluavat myös pukeutua yhdessä kumppaneidensa kanssa. Näyttelijä Anne Hathaway ja hänen entinen kumppaninsa käyttivät muutama vuosi sitten upeita pariskunta -asuja Cleopatralta ja Caeserilta, mikä on tyylikäs idea Mardi Grasille.

Yksinkertaiset ja edulliset pariskuntapuvut

pari-puvut-yksinkertainen-pari-puvut-tee-itse-suola-pippuri

Jos valmistautumisaika on tiukka, voit valita yksinkertaiset tee-se-itse pariskunnan puvut. Esimerkiksi yksi henkilö voi pukeutua kokonaan valkoiseksi ja kiinnittää puseroon liimakalvolla tehdyn ison kirjaimen “S”, kun taas toisen on käytettävä mustia vaatteita, joissa on iso kirjain “P”. Näin valmistat täydellisen suolan ja pippurin sekoittimen.

Luovia ideoita parin asuihin

pari-puvut-hauska-pari-puvut-eväste-maito

Täältä löydät toisen luovan idean pariskuntapuvuille, joiden avulla olet varmasti katseenvangitsija juhlissa. Nainen naamioi itsensä evästeeksi ja mies maitoksi, koska nämä kaksi yksinkertaisesti kuuluvat yhteen. Voit myös keksiä omia luovia ideoita pari -asuille ruoan ja juomien kanssa – rajoja ei todellakaan ole.

Alkuperäiset karnevaaliasut pariskunnille

pari-puvut-karnevaali-tee-se-itse-taikuri-kanit

Kun ajattelet pariskunnan pukuja, voit vain ajatella asioita, jotka sopivat hyvin yhteen. Esimerkiksi taikuri liittyy hattuun ja kaniin, koska tämä on yleisin taikatemppu. Voit siis itse keksiä luovia ja ainutlaatuisia karnevaaliasuja pariskunnille.

DIY -paripuvut

pari-puvut-hauska-kätyrit-pari-puvut-karnevaali

Jos etsit karnevaalipukuja pariskunnille, jotka voit tehdä itse, niin kätyrit ovat aina hyvä idea. Näiden pariasujen tulisi koostua keltaisesta yläosasta, sinisistä housuista tai sinisestä hameesta naisille ja sinisistä olkaimista. Tarvitset silmät ja “G” -symbolin lisävarusteina, jotka voit helposti tehdä itse.

Koordinoi karnevaaliasut kumppanisi kanssa

pari-puvut-karnevaali-cowboy-cowgirl-pari-puvut

Jos sinulla ja kumppanillasi on cowboy -saappaat ja hatut, voit helposti tehdä cowboy- ja cowgirl -pari -asuja itse. Tarvitset myös farkut, ruudulliset paidat ja huivit sopivissa väreissä.

Linnunpelätteet alkuperäisenä ideana paripuvuille

pari-puvut-karnevaali-variksenpelätin-diy-pari-puvut

Ruudullista paitaa ja cowboy -saappaita voidaan käyttää myös variksenpelätin -naamiona. Tätä varten tarvitset denim -haalarin molemmille sekä kaksi olkihattua. Kun nenä ja posket ovat sopivalla meikillä, variksenpelätinpuku näyttää täydelliseltä.

Pari asua lisävarusteineen

pari-puvut-luovat-intiaanit-karnevaalipuvut-parit

Intialaiset puvut Mardi Grasille ovat loistava idea, koska ne ovat värikkäitä ja luovat hyvän tunnelman. Intian karnevaalipukujen tärkein piirre on höyhenpäähine. Jousikotelo koostuu useista osista, ja siihen kuuluu erivärisiä höyheniä.

Carnival-ilme puvulla ja meikillä

pari-puvut-karnevaali-mimes-puku-meikki

Mime -asut pariskunnille ovat täydellisiä Mardi Grasille, ja ne voidaan tehdä ilman paljon vaivaa. Tätä varten tarvitset mustavalkoisia vaatteita, valkoisia käsineitä, punaisia ​​housuja ja mustia hattuja. Tärkein osa on kuitenkin meikki – koko kasvot tulee maalata valkoiseksi ja koristella eri mustilla elementeillä.

Previous Post
Lisää ympäristötietoisuutta: Tästä lähtien ostajien on maksettava Aldin ohuista muovipusseista
Next Post
Tinker -ikkunakuvia syksyyn – 20 ideaa ja mallia