15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Eskimopuku karnevaaleille – ideoita vaatteisiin, meikkeihin ja yhteistyöhön

Eskimopuku vauva-tee-se-itse-huppu-turkis

Etsitkö luovia ideoita karnevaalipukuihin, jotka ovat ainutlaatuisia ja katseenvangitsijoita, olet oikeassa eskimo-naamion kanssa. A Eskimo -puku sopii sekä lapsille että aikuisille ja on hyvä idea karnevaaleille. Koska Mardi Gras putoaa joka vuosi talven lopussa, sinä ja perheesi voitte kävellä lämpimästi ja viihtyisästi karnevaalin läpi eskimo -asuissa ilman huolta kylmästä. Tässä artikkelissa olemme koonneet monia ideoita eskimo-asuista, meikeistä, asusteista ja koruista, joita voit käyttää inspiraationa tämän vuoden Mardi Gras -asuun.

Tyypillinen eskimo -puku – tärkeitä ominaisuuksia

Eskimo puku lapsi tyttö turkis valkoinen ruskea

Eskimot ovat ihmisiä, jotka asuvat pohjoisella napa -alueella. Tähän alueeseen kuuluvat Koillis -Siperia, arktiset alueet Alaska ja Kanada sekä Grönlanti. Eskimot on jaettu kahteen pääryhmään asuinpaikkansa perusteella – inuiitit ja jupikit. Molemmat ryhmät käyttävät tyypillisiä vaatteita, jotka vastaavat napa -alueen alhaisia ​​lämpötiloja. Vaatteiden tärkein ominaisuus on takki tai ns. Parka, joka on valmistettu turkista ja tarjoaa parhaan suojan kylmää vastaan.

Eskimo -pukuideoita vauvoille

Eskimo -asu, alkuperäinen vauvan parkahuppu

Eskimo -vaatteet karnevaalipukuna ovat söpö idea vauvoille. Pikkusi näyttää todella söpöltä suuressa hupparitakissa, eikä hän varmasti tule kylmäksi. Eskimojen perinteisiä vaatteita on vaikea löytää Saksasta tai erittäin korkealla hinnalla. Sen sijaan voit ostaa valmiita eskimo-asuja karnevaalia varten tai jäljitellä niitä yksinkertaisilla vaatteilla. Eri kankailla ja ompelukoneella voit myös ommella eskimo -asun vauvalle tai lapselle itse.

Eskimo- ja jääkarhukumppanipuvut

Eskimopuku lapsille-eskimo-takki-kengät-jääkarhu-puku

Erityisiä eläimiä pohjoisilla napa -alueilla ovat jääkarhut. Jos etsit luovaa ideaa tämän alueen lasten kumppanipuvuille, voit yhdistää eskimo -asun jääkarhuasuun. Tämä kumppani näyttää täydellisesti sisaruksille tai veljille. Voit tehdä eskimon karnevaaliasun itse takilla, jossa on turkishuppu ja mukavat saappaat. Kokonaisia ​​pukuja tai vain naamioita voidaan käyttää jääkarhuksi naamioimiseen.

Ompele vauvan eskimo -karnevaaliasu itse

Eskimopuku vauva-idea-meikki-pompom-kissa-puku

Jos osaat käyttää ompelukonetta hyvin, voit ommella lapselle eskimopuvun itse. Sinun tulisi valita kangas, jonka kanssa voit työskennellä parhaiten ja joka sopii vaatteisiin. Sitten voit ommella hupullisen anorakin ja maustaa sen tekoturkiksella. Eskimo-asun lisäksi tarvitset housut ja halutessasi punaisen meikin poskille.

Pukuun sopivat eskimo -asusteet

eskimo-puku-lapset-poika-takki-turkis-lumikengät

Napa -alueilla, ennen kuin moottorikelkka keksittiin, eskimot käyttivät vain koiravaljakkoja kuljetusvälineenä. Näitä kelkkoja vetävät yleensä useat koirat, yleensä huskyt. Kun reki on lisävaruste, voit täydentää eskimo -asun ja tehdä siitä vieläkin aitomamman, varsinkin jos Mardi Grasilla on lunta. Sopivat myös tyypilliset eskimo -lumikengät, joissa on karun tassun muotoiset puukehykset. Jos olet kiinnostunut DIY -projektista, voit kokeilla tehdä lumikengät itse lisälaitteena.

Tee itse kalaa ja keihää eskimo -asuun

eskimo-puku-lapset-ideat-tarvikkeet-kala-keihäs

Napa -alueilta tulevat inuiitit tunnetaan pilkkimisestä. Tästä syystä voit täydentää eskimoasua lisävarusteena pyydetyllä kalalla tai onkalla. Voit käyttää pehmoleluja kaloihin tai tehdä ne itse huopasta ja puuvillasta. Vavan sijaan voit tehdä keihään tikusta, kankaasta ja puuvillasta. Kuinka saada eskimon metsästyspuku.

Eskimopuvut päiväkoti -ikäisille lapsille

eskimo-puku-lapset-karnevaali-ideat-päiväkoti

Eskimoksi pukeutuminen ei ole vain söpöä, vaan myös mielenkiintoista lapsille. Eskimo -puku sopii erityisesti päiväkoti -ikäisille lapsille, koska he voivat tutustua uuteen kulttuuriin. Tätä varten voit kertoa heille lyhyen tarinan inuiittien kulttuurista ja elämäntavasta.

Vaihtoehtoja tyypilliselle inuittipuistolle

eskimo-puku-aito-parka-turkis-huppu

Naisten tai miesten eskimo -asussa takki on tärkein rooli. Tyypillinen aidosta turkista valmistettu inuittipuisto on liian paksu ja lämmin ja myös erittäin kallis käytettäväksi karnevaalipukuna. Pikemminkin karnevaalia varten voit pukeutua erilaiseen takkiin tai takkiin, joka näyttää samanlaiselta kuin parka.

Käytä naamiointiin omaa talvitakkiasi

eskimo-puku-helppo jäljitellä-parka-huppu

Jos haluat tänä vuonna pärjätä ilman kesän naamioita ja käydä lämpimänä karnevaalin läpi, Inuk -puku on sinulle paras päätös. Jos sinulla on lämmin talvitakki, jossa on turkishuppu, voit käyttää sitä osana eskimo -asua. Laita vain pörröinen huppu päälle ja näytät eskimolta.

Tee eskimo -asu itse

eskimo-puku-naiset-miehet-ryhmä-puvut-karnevaali

Jotta voit tehdä itse luovia eskimoasuja karnevaaleille, sinun on kiinnitettävä huomiota vaatteiden tärkeimpiin ominaisuuksiin. Värien osalta suositellaan tummia sävyjä, joissa on valkoisia ja harmaita elementtejä. Ruskea takki, jossa on turkishuppu, on täydellinen tähän. Vaihtoehtoisesti voit käyttää yksinkertaista anorakkia ja ommella huppuun ja vetoketjuun pehmoa. Tyypillisiä turkista eskimo -saappaita suositellaan keniksi, jotka voit myös tehdä itse.

Eskimo -naamio tytöille

eskimo-puku-meikki-parka-huppu-korut

Voit täydentää naisten ja tyttöjen eskimo-asua vastaavilla asusteilla ja meikillä. Voit tehdä kodikkaasta ulkonäöstä takin ja hupun tekoturkiksella vieläkin tyylikkäämmän koruilla. Jos et käytä käsineitä, voit koristella käsiäsi suurilla renkailla. Et tarvitse korvakoruja ja kaulakoruja, koska ne jäävät huomaamatta takin alle. Kaunis meikki on toisaalta hyvä lisä pukuun.

Eskimo -meikki – yksinkertaisia ​​ideoita

eskimo-puku-meikki-vinkit-silmämeikki

Jos haluat käyttää meikkiä karnevaalipukusi mukaan, esittelemme hyödyllisiä eskimo-meikkivinkkejä. Ensimmäinen asia, jonka voit tehdä, on käyttää poskipunaa poskipunaan. Poskipuna voidaan levittää joko jauheharjalla tai sormilla. Kun olet saanut täydellisen ihon, voit nyt aloittaa silmämeikillä. Tummat viivat silmien alla, jotka voit tehdä mustalla kohl -kynällä tai eyelinerilla, ovat loistava idea. Korosta nyt silmiä ripsiväreillä ja olet valmis. Lopuksi meikata huulet tummanpunaisella huulipunalla ja saada ne loistamaan vastaavalla huulikiilolla.

Eskimo-meikkivinkit kasvojen meikkiin

eskimo-puku-naiset-meikki-meikkivinkit-karnevaali

Tyylikäs heimoaiheinen kasvomaali yhdistyy kauniisti eskimo -asuun. Ympäröi ensin silmät mustalla kohlilla, mikä tekee linjoista hieman pidempiä. Täytä sitten silmäluomet ja silmien alle luomiväri kahdella oranssin sävyllä. Nyt voit maalata joihinkin heimoaiheisiin kohl -lyijykynällä ja korostaa niitä uudelleen oranssilla. Pienellä poskipunalla ja vastaavalla huulipunalla Eskimo-meikki on valmis.

Eskimopuku naisille turkisliivillä

eskimo-puku-karnevaali-takki-turkis-huppu-hattu

Turkisliivi on suosittu talvimuotiasuste, joka suojaa kylmältä ja näyttää tyylikkäältä. Jos omassa vaatekaapissasi on turkisliivi, voit käyttää sitä osana eskimoasua. Liivit tai anorakit ilman huppua voidaan korvata mukavalla turkishatulla. Voit myös tehdä nämä itse yksinkertaisesta hatusta ja muhkeasta.

Eskimomekko, jossa huppu ja tupsu

eskimo-puku-hyvät-mekko-ruskea-mausteinen up-karnevaali

Jos haluat pukeutua eskimoksi karnevaaleille, mutta et käytä takkia, voit vaihtoehtoisesti käyttää eskimomekkoa pukuna. Täydellisen eskimomekon pitäisi olla ruskea, koristeelliset koristeet hihoissa ja helmassa. Lisäksi siinä pitäisi olla huppu, joka on koristeltu pörröisillä tekoturkiksilla helmassa. Mukava lisä tähän ovat koristekuplat, jotka tekevät eskimon puvusta erityisen. Mekko on täydellinen lämmin karnevaaliasu naisille tai tytöille.

Tee eskimomekko itse

eskimo-puku-motiivit-hihat-valkoinen-pehmoinen

Jos osaat käyttää ompelukonetta hyvin, voit ommella eskimomekon mekon itse. Sen sijaan, että aloittaisit tyhjästä, voit jälleen käyttää peruspukua ja maustaa sitä sopivilla elementeillä. Voit koristaa hihat ja hupun muhkealla kankaalla tai tekoturkiksella. Yhdistä eskimo -mekko vastaaviin eskimo -saappaisiin ja ulkoasu on valmis.

Mahdolliset värit eskimon pukuun mekon kanssa

eskimo-puku-naiset-beige-mekko-ruskea-turkki

Jos et pidä ruskeasta väristä, on myös joitain muita eskimoasuun sopivia värejä. Ruskeasta väripaletista voit harkita vaaleita sävyjä, kuten beigeä. Valkoisen naamion kanssa näytät paitsi eskimolta, mutta myös lumiprinsessalta. Muita vaihtoehtoja eskimo -mekon värille ovat vaaleansininen tai khakinvihreä.

Etsi sopivat kengät eskimo -asuun

eskimo-puku-kengät-saappaat-turkis-lämmin-pehmoinen

Arktisten alueiden väestö käyttää jalkineina tyypillisiä turkista valmistettuja eskimo- tai inuiittisaappaita. Nahat lämmittävät jalkoja erittäin hyvin ja tarjoavat optimaalisen suojan kylmältä pohjoisella napa -alueella. Koska jokainen eskimo käyttää pörröisiä saappaita, ne ovat tärkeä osa eskimo -pukua. Saksassa tällaiset saappaat ovat myös erittäin suosittuja talveksi ja niitä tarjotaan sekä aidolla että tekoturkisella. Jos sinulla on jo pari kotona, voit käyttää niitä myös karnevaaleille.

Tee eskimo -saappaat itse tekoturkista

eskimo-puku-eskimo-saappaat-tee-se-itse-turkis

Turkisjalkojen lämmittimet ovat vaihtoehto eskimo -saappaille. Voit myös tehdä eskimohanskat itse tekoturkista. Osta tekoturkiksia pukua vastaavalla värillä, mittaa jalkojen ympärysmitta ja ompele yksinkertaiset jalkojen lämmittimet. Kun ne asetetaan saappaiden päälle, hansikkaat näyttävät oikeilta eskimo -saappailta.

Sopivat asusteet eskimo -asuun

eskimo-puku-asusteet-käsineet-turkis-ruskea

Jos olet valinnut eskimoasun Mardi Grasille, voit silti harkita sopivia asusteita. Esimerkiksi käsineet ovat tärkeä napa -alueiden vaatekappale. Kodikkaat turkikset ovat tähän parhaita. Voit myös lisätä pussiin pussin ja lumilaseja. Inuiittien lumilasit tarjoavat optimaalisen suojan silmille, koska niissä on kapeat raot, jotka päästävät vähemmän valoa ja lunta läpi. Voit jopa tehdä yksinkertaisia ​​eskimo -lumilaseja lapsen kanssa pahvista.

Tee-se-itse-karnevaaliasut

eskimo-puku-tee-se-itse-jääkarhu-pari-puvut

Jos haluat pukeutua jonkun perheenjäsenen tai ystävän kanssa hauskoihin kumppanipukuihin Mardi Grasille, voit harkita kalastavaa eskimoa ja jääkarhua puvuiksi. Eskimo -pukuun tarvitset sopivat vaatteet sekä onki ja saalis lisävarusteina. Voit luoda jääkarhun puvun uudelleen karhun hatulla tai naamarilla ja valkoisilla vaatteilla.

Valkoinen eskimoasu naisille

eskimo-puku-naiset-valkoinen-hame-top-huppu-hansikas-käsineet

Sinun ei tarvitse pitkiä, raskaita ruskeita takkeja näyttääksesi eskimolta. Tämä idea poikkeukselliseen eskimo -pukuun koostuu valkoisesta hameesta, jossa on tekoturkis, valkoisessa topissa, jossa on turkishuppu, ja valkoisista jalkojen lämmittimistä ja käsineistä. Puku sopii naisille, jotka haluavat pukeutua houkuttelevasti karnevaaleille. Myös amerikkalainen malli Kylie Jenner valitsi tämän ilmeen pukujuhliin vuonna 2015.

Sininen mekko eskimolle tai lumiprinsessapuvulle

eskimo-puku-mekko-huppu-sininen-tyttö-valkoinen-saappaat

Lumiprinsessa -asuja, joissa on valkoinen tai vaaleansininen mekko, voidaan käyttää myös naisten tai tyttöjen eskimo -asuina. Jos puvussa on huppu ja muhkeat reunat, se sopii eskimo -naamioksi. Yhdistä mekko lämpimiin saappaisiin, etkä voi huolehtia kylmästä.

Previous Post
Polynesialaiset maori -tatuoinnit: heimomotiivien ja -kuvioiden merkitys
Next Post
Mehiläisten askartelu lasten kanssa – 18 yksinkertaista ja luovaa ideaa ohjeineen