15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luovia asuja ja pukuja karnevaaleille: Löydä oikea karnevaaliasu

karnevaali-puku-karnevaali-ammattilainen-lateksi-naamio-hirviö-metsä

Mardi Grasiin on vielä vähän aikaa, mutta kovat kiusaukset pohtivat jo, mitä pukua pukeudutaan seuraavaan karnevaaliin. Ymmärrettävää, koska valikoima on todella valtava. Ja merirosvona, sairaanhoitajana tai lentäjänä et voi enää houkutella muiden silmiä. Ja erityisesti teemabileissä sinun pitäisi esiintyä vastaavassa karnevaaliasussa.

Jos haluat innostua karnevaaleista, sinun tulee pukeutua ajan henkeä vastaavaan naamioon. Zombie- ja kauhuasut à la Walking Dead ovat erityisen suosittuja tällä hetkellä. Tätä varten tarvitset revittyjä arkivaatteita ja paljon väärennettyä verta ja meikkiä. Tämän vuoksi vammat ja outot kasvut on maalattava niin, että zombie -ilme sopii. Jos se on liikaa vaivaa, voit myös pudota takaisin käytännöllisiin naamioihin. Vaihtoehtoisesti karnevaaliasuja voi tietysti tilata myös verkosta. Jokainen voi tehdä niin kuin haluaa.

Vinkkejä ammattilaisilta oikeaan karnevaaliasuun

karnevaali-puku-karnevaali-mies-peruukki-oranssi-hattu-piilolinssit

Kysyimme kerran paikalta, olisiko ammattilaisilla hyödyllisiä vinkkejä meille normaaleille ihmisille. Pystyimme huomaamaan, että hyvä puku on ennen kaikkea selvästi tunnistettavissa. Jos ulkopuolisille ei ole heti selvää, mitä naamioinnin pitäisi esittää, he menettävät nopeasti kiinnostuksensa. Tietenkin voit silti käyttää epätavallisia pukuja Mardi Grasille, mutta on huolehdittava siitä, että asun ominaispiirteet ja ominaispiirteet tulevat omakseen. Jotta tämä toimisi, sinun on tarkasteltava tarkasti pukumallia ja vähennettävä ne tärkeimpiin kohtiin.

Käytännön esimerkki upeasta karnevaaliasusta

karnevaaliasu mardi gras merirosvohattu liivi pistooli

Otetaan esimerkiksi kuuluisa merirosvopuku. Mitä ajattelet ensin? Silmälaastari, sapeli, pistooli sekä elokuvasarja Pirates of the Caribbean ja kirja “Treasure Island”. Kyse on siis seikkailusta, mutta myös vaaroista ja kaukaisista saarista. Sinun pitäisi yrittää tuoda se kaikkialle Mardi Gras -asussa. Sitten se toimii myös mottojuhlien yksilöllisen katseen kanssa.

Mikä on parempi? Kotitekoinen – tai hyllyltä?

karnevaali-puku-karnevaali-kotitekoinen-vanha-ruokailuvälineet-lusikka-turkki-takki-mies

Kotitekoiset puvut näyttävät yleensä hyviltä. Kymmeniä tunteja käsityötä menee usein asuun, ja ahkerat perheenjäsenet ompelevat ja taitavat yhdessä täydellisen puvun. Tämä ei tietenkään ole mahdollista ammattilaisille, joilla on vähän aikaa. Tällaisten ihmisten pitäisi siksi luopua klassisista karnevaaliasuista kiinnityksestä. Näitä voi tilata halvalla netistä, eivätkä ne vaadi paljon muuta kuin muutaman napsautuksen Internetissä. Jos haluat edelleen yksilöllisyyttä, Internetistä tilattu karnevaaliasu voidaan mukauttaa jälkikäteen.

Asusteita, kuten koruja, hattuja tai ketjuja, suositellaan erityisesti tähän. Kaikkien, jotka käyttävät Sormusten Herran asua, tulee esimerkiksi käyttää erityistä sauvaa ja pitkää partaa. Tällä tavalla verkkokauppojen oletettavasti persoonattomat puvut voivat yhtäkkiä nousta juhlien keskipisteeseen.

carnival-costume-carnival-group-friends-doll-face-make-up-red-piilolinssit

karnevaali-puku-karnevaali-naamio-värikäs-värit-tunnelma

karnevaaliasu karnevaali-paraati-kellot-ryhmä

Kuvalähteet: CCO pixabay.com

Previous Post
Tuoreita syksyn sisustusideoita puutarhaan on helppo tehdä itse
Next Post
Kuinka voit tehdä kauniin kattokruunun itse