15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kenkähyllyn muotoilu vaihtoehtona kenkäkaapille, jos tilaa ei ole tarpeeksi

Kenkätelineen muotoilu-kenkäkaappi-tilaa säästävä-pyöreä istua keskellä

Kengillä jokainen nainen tuntee samalla tavalla kuin vaatteet – et koskaan saa niitä tarpeeksi. Kun ostat sen, et ajattele säilytystä ja pian ei ole enää tilaa sen säilyttämiseen. Kenkäkaapit ja säilytysjärjestelmät on suunniteltu ja valmistettu oikein, mutta ne vievät huomattavasti enemmän tilaa. Vaihtoehtoisesti on Kenkätelineen muotoilu, joka myös varmistaa järjestyksen, mutta tekee myös ylellisestä kenkäkokoelmasta optisesti houkuttelevan.

Kenkätelineen muotoilu säästää tilaa

Kenkätelineen suunnittelu-kenkäkaappi-tilaa säästävä-valkoinen seinä-vaatekaappi-yksinkertainen

Kenkien säilytysjärjestelmät, kuten kenkäkaapit, suojaavat kenkiä pölyltä ja valolta ja pidentävät siten niiden käyttöikää. Toisaalta kenkähyllyt sopivat pitämään parit, joita käytät jokapäiväisessä elämässäsi tai yksinkertaisesti useammin ulottuvilla. Ne on suunniteltu avoimesti ja ne sijaitsevat yleensä käytävällä, joka on myös osa vaatehuonetta. Kenkätelineiden suurin etu on, että ne mahdollistavat riittävän ilmanvaihdon. Usein kengät laitetaan kenkäkaappiin vielä kosteana, ja ne voivat alkaa likaantua tai jopa homehtua.

Kenkäteline seinään kiinnitettäväksi

Kenkätelineen suunnittelu-avatut metallilevyt-seinäasennus-tilaa säästävä

Ennen kuin kengät säilytetään kenkäkaapissa, niiden tulee olla kuivat ja hyvin tuuletetut. Se kestää jonkin aikaa, ja sitten ne voidaan sijoittaa käytävän avoimille kenkähyllyille. Koska kengät ovat aina näkyvissä, sisäänkäynti voi nopeasti näyttää epäsiistiltä. Ne keräävät pölyä suhteellisen nopeasti hyllyille ja altistuessaan suoralle auringonvalolle nahka muuttuu huokoiseksi ja kangas valkaisee. Säilytä kengät pysyvästi suljettujen ovien takana tai laatikoissa.

Luova kenkäteline – kiinnitä kengät seinään

Kenkätelineen muotoilu-kenkäkaappi-tilaa säästävä-magneettilevyseinä

Kengät koristavat jalkoja, mutta ne voivat myös koristella käytävän seiniä. Shoeblox on erittäin mielenkiintoinen tallennusjärjestelmä, joka käyttää magneettisia voimia. Seinään kiinnitetylle metallilevylle kiinnitetyt kengät voidaan kiinnittää magneeteilla. Megneettiset voimat vetävät toisiaan erittäin voimakkaasti, ja suuren jännityksen vuoksi ne eivät liiku ja pysyvät vakaina tietyssä kohdassa.

 Kenkätelineen muotoilu – kiinnitä kengät seinään magneettilevyillä

Kenkäteline-kenkäkaappi-tilaa säästävä magneetti-seinä

Paneelit voidaan sijoittaa mihin tahansa seinälle, jotta kengät voidaan integroida luovasti sisustukseen. Tämä hieno kenkävarasto toimii eräänlaisena toiminnallisena koristeena katseenvangitsijana ja saat halutun kenkäparin yhdellä kädellä.

Poikkeuksellinen aaltomuotoinen kenkähylly

Kenkätelineen muotoilu-kenkäkaappi-tilaa säästävä aalto-teräs-vapaasti seisova

Tätä telinettä voidaan kuvata vapaasti seisovaksi hyllyksi, jolla on epätavallinen muoto. Se on valmistettu teräslevystä, joka on muotoiltu aaltomaisesti. Aalloissa kengän etuosa sopii ja takaosa roikkuu ilmassa. Tällä tavalla kuusi paria kenkiä voidaan pysäköidä käytävälle rajoittamatta sitä ja tietysti ilman aikaa vievää kokoonpanoa ja poraamista seinään.

Yksinkertainen Kenkätelineen muotoilu korkokengille – ruudukko

kenkähylly-suunnittelu-tilaa säästävä ruudukko-korkokengät-korkokengät

Korot ja korkokengät on helppo säilyttää ripustettuna. Tähän tarkoitukseen soveltuu hyvin ristikko, jonka aukot ovat riittävän suuret kantapäälle löysästi. Voit tehdä tällaisen kenkätelineen itse ilman ongelmia. Etsi vain riittävän tukeva säleikkö ja nojaa se seinää vasten.

Suunnittele kenkäteline itse – vanhoista tikkaista

kenkähylly-suunnittelu-säästää tilaa-puiset tikkaat-seinä

Voit myös suunnitella avoimet kenkähyllyt, joihin ei mahdu liikaa paria. Täällä käytetään vanhoja huonekaluja ja tarvikkeita. Esimerkiksi nämä vanhat puiset tikkaat on purettu osittain ja vain puolet niistä on säilytetty. Takana hyllyt on tuettu kahdella ristikkäisellä puisella säleellä, jotta kengät eivät kaatuisi taaksepäin. Tikkaat voidaan rennosti nojata seinää vasten ja käyttää toiminnallisesti, mutta myös koristeellisesti.

Tilaa säästävä kenkäteline seinään kiinnitettäväksi – puiset hyllyt 

Kenkähylly-suunnittelu-kenkä-kaappi-säästää tilaa-puu-seinäasennus

Jos tilaa ei ole liikaa, voidaan käyttää luovia itse tehtyjä malleja. Jokainen vapaa tila voidaan optimoida ja järjestää uudelleen tallennusta varten. Esimerkiksi yhteen kulmaan, mitkä kolmion muotoiset hyllyt voidaan asettaa ja asentaa suoraan seinälle. Toinen mahdollisuus olisi sitoa suorakulmaiset hyllyt keskiakselin ympäri ja tuoda ne takaisin seinälle. Tämä tarkoittaa, että lattia -alaa ei oteta, joten tila ei näytä ahtaalta ja kengät eivät makaa kaoottisesti lattialla.

Geometrinen muotoinen kenkähylly 

Kenkähylly-suunnittelu-kenkä-kaappi-säästää tilaa-lävistäjä-geometrinen

Geometriset luvut voidaan sijoittaa täydellisesti sisä- ja vierekkäin, joten ne toimivat täydellisenä idealähteenä eri tilausjärjestelmille. Toisaalta kenkäparin ympärillä on kiila tai yksinkertaisemmin kolmio kiinteänä kappaleena. Tässä ajatusketjussa tavalliseen tapaan vain yksi kenkäpari mahtuu ristikkäiseen, mutta kaksi. Ehkä suunnittelijat ovat myös miettineet jotain tällaista, kun he loivat tämän kenkähyllymallin urheilukaupan ikkunalle.

Aseta kenkävarasto valokeilaan

kenkähylly-design-kenkä-kaappi-tilaa säästävä-kirjasto-kaappi-koristelu-korkokengät

Jokainen rehevä kenkäkokoelma ansaitsee asianmukaisen esittelyn. Siten kengät saavat erilaisen merkityksen ja toimivat eräänlaisena koriste -esineenä. Kuvien ja kasvien lisäksi tai erillisissä osastoissa, joissa on suunnattu valaistus, niistä tulee toinen katseenvangitsija.

Kenkäteline – laita kenkämallisto parrasvaloihin

kenkähylly-suunnittelu-kenkä-kaappi-tilaa säästävä-korkea kantapää-valaistus

Nykyaikaiset asumiskonseptit säästävät tilaa älykkään kenkätelineen avulla

Kenkähylly-suunnittelu-kenkä-kaappi-tilaa säästävä-puu-portaiden alla

Pienten asuntojen konsepteista löytyy aina inspiraatiota siitä, miten säästää taitavasti tilaa vahingoittamatta yleistä ulkonäköä. Tässä yhden huoneen huoneistossa kaikki hyödyllinen on optimoitu yhdeksi puurakenteiseksi. Portaiden alla olevaa tilaa käytetään säilytykseen. Osa siitä koostuu avoimista hyllyistä ja toinen – ulosvedettävät kenkähyllyt. Tarvittaessa ne työnnetään ulos. Suljettuna näkyviin jää vain huomaamaton puupinta, joka ei taittu ollenkaan.

Optimoi portaiden alla oleva tila kenkähyllyllä

Kenkähylly-suunnittelu-kenkä-kaappi-tilaa säästävä laatikko-portaiden alla

Tämä kenkähylly ei ainoastaan ​​säästä tilaa, luo lisää järjestystä, vaan myös välttää visuaalisen kaoottisen vaikutuksen, johon kenkähyllyt liittyvät enimmäkseen.

Kenkätelineen muotoilu – tornimainen säilytysjärjestelmä kengille ja asusteille

Kenkähylly-suunnittelu-kenkä-kaappi-tilaa säästävä laatikkojärjestelmä

Tämä tallennusjärjestelmä on toinen esimerkki onnistuneesta pienkoti -konseptista. Laatikot ja lokerot käyttävät huoneen koko korkeutta ja ulottuvat melkein kattoon. Näitä voidaan työntää sisään ja ulos, mutta miten pääset alkuun? Alemmat lokerot, kun ne vedetään ulos, toimivat portaina, joita nouset ylös avataksesi ylemmät.

Kenkäteline – kenkäkaappi, jossa on porrastetut elementit

Kenkähylly-design-kenkä-kaappi-tilaa säästävä offset-elementti

Jotkut kenkähyllyt vaikuttavat älykkäällä ja erityisen mielikuvituksellisella muotoilullaan, kun taas toiset optimoivat säilytystilaa. Jotkut voidaan myös suunnitella itse, jos sinulla on hyvä annos käsityötä. Anna kenkiesi loistaa oikeassa valossa tai katoa huomaamattomasti. Olet hemmoteltu valintasi suhteen!

Kenkätelineen brändi on itse tehty

Kenkähylly-design-kenkä-kaappi-tilaa säästävä laatikko-puu

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla