15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puiset kierreportaat OlmO! kirjoittanut Jo-a

Stair-by-Jo-a-Olmo!

Brysselin asunnon kunnostuksen aikana suunnittelijayritys Jo-a suunnitteli puiset kierreportaat. Sen nimi on Olmo! ja sen ydin on spiraalin kierre. Katso!

Puiset kierreportaat lisäävät asuintilaa 

Lämmitin-ikkuna-portaat-puulattia

Alkuperäinen hanke on Brysselin asunnon peruskorjaus. the Kierreportaat puusta valmistettu roikkuu yläteräslevystä 4 metrin korkeudessa. Mielenkiintoista on se tosiasia, että keskellä oleva plug-in-akseli puuttuu, mikä tarjoaa enemmän tilaa ja valoa ja voit ymmärtää spiraalin muodon helpommin. Tavallisessa rakennuksessa, jossa oli korkea katto, omistaja halusi kaksi erillistä kerrosta pienhuoneistoon. Tavallisten portaiden sijasta hän halusi käyttää maksimaalista asuintilaa ja valitsi kierreportaat.

Kierreportaat puusta – läpinäkyvyys ja vakaus minimaalisella halkaisijalla

Metalli-elementit puisilla askelmilla

Jo-a-portaat on kehitetty ja rakennettu siten, että ne vangitsevat tilan ja luokittelevat sen paremmin ja luonnollisena seurauksena asukkaiden arkkitehtonisista vaatimuksista. Tätä puisia kierreportaita varten Joo Joukkue harkitsi huolellisesti halkaisijaa, akselin pyörimistä ja portaiden korkeutta, koska korkeus on 4 metriä. He päättivät halkaisijaltaan 1,60 m, joka tarjoaa mukavan pääsyn pienemmällä kaltevuudella, joten portaat ovat kompaktissa paikassa olohuoneessa. Omistajaa kuultuaan yhtiö kehitti teräskehyksen, joka peittäisi akselin kokonaan. Kevyet kaiteet johtavat toisen kerroksen lattialle. Puisten portaiden välinen alue on jätetty auki, jotta luonnollinen auringonvalo seuraa kiipeilijää. Söpöt pienet laatikot portaissa tarjoavat tilaa pienille esineille ja koristeille. Ne edustavat myös kierreportaiden vakautta, mikä on välttämätöntä tässä projektissa. Ohuet valkoisen teräksen rinteet, jotka rajaavat portaat, heijastavat sen luonnollista läpinäkyvyyttä. Keskiakseli puuttuu, eikä se ole kosketuksissa maahan. Se on täydellinen ja käytännöllinen kierreportaat. Huoneen jokaisesta kulmasta portaikko näyttää todelliselta veistokselta, mikä antaa asunnolle suuren merkityksen.

 Tilaa säästävä idea pienhuoneistoon

Portaat ja puiset askelmat-kierre

Ilmaiset laatikot sisustukseen ja pieniin esineisiin

kevyempi-lattia-portaat-puu-askelmatPortaikko, jossa puiset portaat

Previous Post
Käsityöt karnevaaleille – Kuinka tuoda karnevaalitunnelma taloon
Next Post
Yksinkertaisia ​​kierrätysideoita lapsille jäljiteltäväksi: 6 hienoa käsityöideaa ja ohjeet