15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ylellinen Mercedes Benzin matkailuauto telttailuun tai parempaan luksuslomalle

Mercedes Benzin ylellinen matkailuauton A-cero-sisustus

Tiedät jo joitakin kuuluisien A-cero-arkkitehtien eksklusiivisia taloja ja huviloita Espanjasta. “Travertiinitalo”, talo Samosaguksella … ne kaikki hämmästyttävät meitä selkeillä linjoillaan ja rohkeilla arkkitehtonisilla yksityiskohdillaan. A-Cero tietävät tarkalleen, miltä puhdas ylellisyys näyttää, ja tämän idean avulla he ovat suunnitelleet ylellisen huvilan nelipyöräiseksi. Ja Mercedes Benzin ylellinen matkailuauto viehättävä valkoinen sisustus. Tämä tasainen asuntovaunu on tilava, moderni ja täysin varustettu kaikilla mukavuuksilla, joita tarvitset ollessasi ulkona.

Sisällä Mercedes -Benz ylellinen matkailuauto

Matkailuauton sisustus valkoinen musta a-cero

Asuntoautot ovat pieniä kotipaikkoja, jotka on suunniteltu pitkiä matkoja, retkeilyä ja lyhyitä oleskeluja varten. Tämä Ylellinen matkailuauto ei ainoastaan ​​tarjoa kaikkia mukavuuksia, joista normaalisti nautit kotona, vaan voit myös pysyä leirintäalueella niin kauan kuin haluat. Ehkä kauan sen jälkeen, kun palasit.

Ylelliset asuntovaunun a-cero valkoiset nahkaiset upotetut valot

A-Cero ja Joaquin Torres loivat sisustuksen modernilla minimalistisella tyylillä. Kalusteet ovat poissa Corian® kiinteä pinta valmistettu siten, että tärinä voidaan minimoida ajon aikana. Upotetut ja LED -valot luovat upeita tehosteita ja parantavat puhtaan valkoista värimaailmaa. Muiden ylellisten matkailuautojen lisäksi tässä on autotalli, joten voit ottaa pienen autosi lyhyen ajomatkan. Et varmasti kaipaisi kotiasi, kun olit ulkona.

 Ylellinen matkailuauto A-cero oma autotalli

Mercedes Benzin ylellinen matkailuauto A-Cero arkkitehtien sisustus

  Ylellinen Caravana-makuuhuone valkoinen led-valo A-cero  Ylellinen asuntovaunun sisustus kylpyamme a-cero

Previous Post
Horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi kaikille horoskoopille
Next Post
Upea DIY -pöytäkoriste viiniköynnöksestä