15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lasten kiipeilyseinä – seikkailu pienimmillesi omien seiniensä välissä

Kiipeilyseinä lastenhuone rakentaa itsellesi diy projekti musta värikäs napata baareja leluja

Me kaikki tiedämme, että lapset rakastavat tutkia jokaista kodin kulmaa tai huonekalua. Tästä syystä voit antaa heidän käyttää kaiken energiansa siellä ottamalla oma kiipeilyseinä. Kiipeily on loistava laji, joka edistää voimaa, motorisia taitoja ja koordinaatiota. On olemassa hienoja vaihtoehtoja yksinkertaisesta monimutkaisempaan kiipeilyseinään. Riippumatta siitä, haluatko rakentaa yksinkertaisen sisärakenteen tai vaikuttavan takapihan sokkelon, voit katsoa inspiroivia kiipeilyseiniä helpottaaksesi sisäänpääsyäsi.

Suunnittele itse kiipeilyseinän lastenhuone

Kiipeilyseinä lastenhuone rakentaa itsellesi diy projekti valkoinen puu kahvat ruuvattu taapero kiipeää

Niinpä kiipeilyseinäinen lastenhuone antaa lapsillesi mahdollisuuden osallistua dynaamiseen toimintaan, joka on houkutteleva suurelle joukolle ihmisiä. Kiinnostus liikuntaan on myös se etu, että kiipeily tarjoaa myös mahdollisuuksia kehittää kognitiivisia, sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja. Tuo vain seikkailu kiipeily kotiin sen kanssa. Tällaisia ​​rakenteita voivat olla yhteisten huoneiden, makuuhuoneiden ja kuntosalien seinät.

Kiipeilyseinä lastenhuone rakentaa itse diy projekti pinnasänky vaneripaneelit

Kiipeilyseiniä on laaja valikoima, joka vaihtelee pikkulapsille ja edistyneille kiipeilijöille. Aloita pienestä, heiluttaen rannetta yhdellä tai kahdella seinäpinnalla tai mene suureksi ja peitä sillä kellarin seinät. Voit jopa olla todella luova ja käyttää paneeleja esimerkiksi ullakolle. Vaihtoehtoja ovat myös itse suunnitellut DIY-projektit, itseasennus tai ammattimainen rakentaminen.

Kiipeilyseinä Lastenhuone Rakenna itse DIY -projekti Valkoinen vihreä Sininen kahva Lasten kiipeilykatto

Lasten kiipeilyseinät ovat loistava tapa pienille viettää aikaa aktiivisesti ja terveenä. Se on erityisen hauskaa lapsille ja voi olla myös todellinen haaste vanhemmille. Olitpa lapsi tai aikuinen – tulet varmasti nauttimaan kotisi kiipeilyseinästä. Ja mikä parasta, se on melko helppo asentaa. Tarvitset vain tukevan seinän (ei väliseinän) ja joitakin kiipeilytelineitä. Jos et halua kiinnittää kiipeilytelineitä itse seinään, voit käyttää vanerilevyjä ja sitten olla niin luova kuin haluat. Voit myös rakentaa itse kiipeilyseiniä eri kulmista saavuttaaksesi halutun seikkailunhaluisen kokemuksen omassa kodissasi.

DIY kiipeilyseinä lastentarha

lasten leikkihuone nurkka puinen pöytä sohva valkoinen tummansininen moderni maalaismainen shakkilauta

Niille kaupunkilaisille, joilla ei ole ruohoisia takapihoja ja vain satunnainen pääsy puistoihin, lasten saaminen puhaltamaan höyryä on usein epätoivoisen luovuuden harjoitus. Lastenhuoneen sisäkiipeilyseinä voi olla hyvä ja turvallinen lisä leikkiin. Se on projekti, joka voidaan tehdä myös viikonloppuna. Kiipeilyseinän asentamiseen sisätiloihin on monia etuja. Toisaalta kiipeilyseinäinen lastenhuone ei vaadi aikaa vievää päivittämistä tai siistimistä peliajan jälkeen, ja toisaalta se tarjoaa mahdollisuuden seikkailuun.

DIY kiipeilypidikkeet Tyylikäs DIY Kids Kiipeilyseinä Mahtava mediavälimuisti Ak0 Pinimg 1200x 0d Ed 19

Kiipeily parantaa myös lasten tasapainoa ja koordinaatiota. Tällaisen henkisen ja fyysisen haasteen kanssa pienet tuskin huomaavat, että he todella saavat täydellisen koulutuksen. Sinulla on hauskaa tehdä se, kun taas erilaiset kahvat ja pinnat tarjoavat mahdollisuuden erilaisiin yhteistyöpeleihin. Kiipeilyseinät ovat myös suhteellisen turvallisia, ja tavoitteena on liikkua sivulta toiselle. Kahvat voidaan sijoittaa vain muutaman senttimetrin päähän lattiasta putoamisen aiheuttamien vammojen välttämiseksi.

Arvioi leikkihuone

Kiipeilyseinä Lastenhuone Rakenna itse DIY -projekti Harmaa kahva Autotalli Kellari Liukulasioviovet

Ensimmäinen askel lastenhuoneen kiipeilyseinän suunnittelussa on varmistaa, että seinä on riittävän tukeva. Jos se on kipsilevyä, voit vahvistaa nastat ruuvaamalla ne lisäpuulevyihin tai vaneriin. Tämä saattaa kuulostaa hieman ylhäältä, mutta jos sinulla ei ole betoniseiniä, tämä olisi järkevä vaihtoehto. Paneelit tekevät työnsä ja on sanomattakin selvää, että sinun pitäisi työskennellä vain turvallisten materiaalien kanssa. Viidakon kuntosalin tai kiipeilyseinän ei välttämättä tarvitse olla pitkä, varsinkin jos ne on tarkoitettu pikkulapsille. Kuitenkin, jos sinulla on alue, jolla on korkeat katot, sillä voi olla useita vaihtoehtoja ja malleja rakentaa vastaavasti.

Valmistele materiaalit

Kiipeilyseinä lastenhuone rakentaa itse diy projekti puu paneeli taapero

Seuraavaksi paras tapa määrittää vanerin edullinen käyttö perustuu rakennettavan kiipeilyseinän kokoon. Leikkaa ne sopivan kokoisiksi, jotta ne voidaan kiinnittää seinään. Tuuletusaukkoja tai pistorasioita voidaan myös katkaista. Heti kun olet leikannut vanerilevyt oikeaan kokoon, voit myös tapetoida ne mielenkiintoisilla kuvioilla tai jättää ne sellaisina kuin ne ovat. Jos kuitenkin valitset taustakuvan, sinun on tiedettävä, että perinteinen tapettipasta ei aina tartu puuhun. Puukuidut imevät liiman sisältämän veden, jolloin paperi yksinkertaisesti putoaa pois kuivumisen aikana.

kiipeilyseinä lastenhuone diy projekti puupaneeli pojat rummut parvisänky

Tämän vuoksi voit päällystää vanerin sopivalla pohjamaalilla ennen tavallisen selluloosaliiman käyttöä. Muita vaihtoehtoja seinäpinnoille ovat tavallinen vesipohjainen uretaani tai rakeinen kuvioitu maali. Kuten edellä mainittiin, voit jättää puun sellaiseksi, että se on minimalistinen. Jos olet yksi minimalisteista, hyvä hionta olisi hyvä idea välttää sirpaleita lasten herkissä pienissä käsissä.

Valitse oikea muotoilu ja muodot

kiipeilyseinä lastenhuone diy -projekti parvi sänky puiset portaat hyllyt riippuvalaisin

Hyvin suunnitellut kiipeilyseinäiset lastenhuoneet voivat olla myös modulaarisia. Jos esimerkiksi lasten asetukset muuttuvat tylsiksi, voit siirtää ja säätää kahvoja. Siksi sinun on porattava kaikki mahdolliset reiät lisäksi, kun niin sanotut T-mutterit on asennettu seinien eteen. Kun kiipeilyseinä on suljettu ylhäältä, et voi asentaa enää T-muttereita. Sitten olet määrittänyt reikien lukumäärän ja järjestelyn.

kiipeilyseinä lastenhuone rakentaa itse diy projekti puupaneeli ullakko sänky

Kun olet varma, että sinulla on kaikki uramutterit paikallaan, käännä vaneri ympäri ja huolehdi siitä, että puuhake tarttuu ulos. Irrota paneelit aloittamalla alhaalta ja työntämällä ylöspäin. Aseta reiät toisiaan vasten niin, että pinnalla ei ole esteitä. Viimeistele kiipeilyseinän reunat neljännespuikolla tai leikkaa ne, jos haluat puhtaamman ilmeen. Kun paneelit ovat paikoillaan, voit levittää muutaman kerroksen vettä hylkivää uretaania.

Lisää tekstuuria ja voimaa

Kiipeilyseinä Lastenhuone Rakenna itsellesi DIY -projekti Harmaat paneelit tarttuvat lapsen kiipeämiseen

Yleensä puisia kahvoja käytetään parhaiten alemmalla alueella, jossa jalat koskettavat niitä. Voit kuitenkin integroida suuremmat puukahvat helposti uuteen seinään järkeä käyttämällä. Ja jos huomaat, että sinulla ei ole tarpeeksi T-muttereita seinää rakentaessasi, voit aina kiinnittää puukahvat suoraan pintaan. Kahvan on kestettävä myös paljon painoa, jos yli 45 kilon painoinen henkilö ripustaa seinälle. Lehtipuu on hyvä lähtökohta tässä suhteessa, varsinkin jos haluat tehdä kahvoista pieniä tai ohuita.

kiipeilyseinä lastenhuoneen diy -projekti puinen lauta tyttö vaaleanpunainen sohva lelu

Viimeinen asia, jonka pitäisi tapahtua, on se, että joku katkaisee otteen, kun joku pitää hänestä kiinni. Muista myös puun syyt. Tasaisesti sahattu ja huokoseton puu on vähemmän alttiita rikkoutumiselle käytön aikana. Luonnossa jokaisella kivellä on jonkinlainen rakenne, joka takaa kiipeilijöille vakaan otteen. Karkeasti leikatulla puulla on jonkin verran tekstuuria, mutta tämä voi nopeasti kadota toistuvan käytön jälkeen. Yleensä kuluminen tekee pinnasta sileän ja hikoilevat, rasvaiset kädet vaikuttavat samalla tavalla kuin voiteluaineet, mikä vaikeuttaa kahvojen käyttöä. Tekstuurin lisääminen käsityökaluilla on hyvä alku, ja mitä enemmän sitä on, sitä parempi ja mikä tärkeintä, turvallisempi kiipeilyseinä päiväkoti.

Previous Post
Hyvä hammashoito viehättävälle hymylle – 4 hyödyllistä vinkkiä
Next Post
Tee sukkaeläimiä itse – ohjeet kaneille, norsuille, kissoille ja apinoille