15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ikean hakkereita ja luovia ideoita lastentarhaan – 20 inspiraatiota

Ideoita lastenhuoneeseen ikea-hacks-simple-laatikko-laatikon-kahvat-tee-se-itse

Vauva- tai lastenhuoneen suunnittelu voi yleensä viedä paljon aikaa ja vaivaa ja samalla tulla kalliiksi. Tässä artikkelissa haluamme jakaa joitain parhaista Ikean hakkeroista lastenhuoneille, jotka on valmistettu Ikean huonekalujen uudistamisesta ja uusimisesta. Anna itsesi tarttua luovuuteen Ideoita päiväkotiin inspiroi ja suunnittele huone tyylikkäästi!

Ideoita lastenhuoneeseen Ikean kalusteilla

Ideoita lastenhuoneeseen ikea-hakkeroi-pukeutuja-luova-idea-kahvat-puu

Ikeasta löydät paljon lasten huonekaluja, jotka on suunniteltu erityisesti lastenhuoneeseen. Sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse ostaa kalliita laitteita. Pikemminkin voit uudistaa yksinkertaisia ​​Ikean huonekaluja maustelemalla niitä muutamalla temppulla. Ikean lipastot ovat todella käytännöllisiä lastenhuoneessa, mutta useimmissa tapauksissa ne eivät näytä ollenkaan tyylikkäiltä. Voit muuttaa tätä esimerkiksi vaihtamalla kahvat minkä tahansa muotoisiin tyylikkäisiin vaatekoukkuihin.

Luovia ideoita lastenhuoneeseen seinämaalilla

Ideoita lastentarhaan ikea-hakkeroi-hyllyt-levyt-pilvet-maalaus-seinämaalaus

Lastenhuone on suunniteltava luovasti, jotta lapsen mielikuvitus kehittyy edelleen joka päivä. Tätä varten voit tehdä alkuperäisen seinärakenteen seinän maalauksella itse. Jos aiot asentaa Ikea Ribba -kuvakiskot seinälle, voit maalata luovia aiheita, kuten pilviä hyllyjen taakse, käyttämällä hieman maalia ja kaavainta. Tämän Ikean hakata avulla yksinkertaiset kuvanauhat näyttävät todella alkuperäisiltä.

Ikean hakkerit lastenhuoneisiin – DIY -nukkekoti

Ideoita lastenhuoneeseen ikea-hack-closet-dollhouse-remodel

Jos etsit luovia ideoita lastentarhaan, jotka tarjoavat pikkutytöllesi paljon leikkivaihtoehtoja, sinun kannattaa ehdottomasti harkita nuketaloa. Se voidaan suunnitella nopeasti pienestä Stuva -rungosta, jossa on hylly ja ovet, jättämällä kaapin ovet auki ja suunnittelemalla sisäpuolen kodiksi.

Ideoita lastentarhaan – nuketalo, joka on valmistettu hyllyistä ja tapetista

Ideoita lastentarhaan ikea-hacks-hylly-nukkekoti-design-tapetti

Lastenhuoneen nukkekoti voidaan myös suunnitella yksinkertaiseen Kallax -hyllyyn, jossa on neljä osastoa. Jotta hylly näyttäisi oikealta talolta, voit kiinnittää talon seinätarran sen takana olevaan seinään tai tehdä sellaisen itse tapetin palasista. Tämä Ikean hakkerointi lastenhuoneisiin on todella halpaa ja pikkutyttösi varmasti rakastaa sitä.

Halpoja ideoita päiväkotiin

ideoita-lastentarha-ikea-hakkeroi-maustehyllyt-vaatteet-kisko-seinähylly

Ikean Bekvam -mausteteline on suosittu ja edullinen lisävaruste, jolla monet erilaiset Ikean hakkerit asuntoon ovat mahdollisia. Päiväkodissa tai vauvan huoneessa voit asentaa hyllyn ylösalaisin ja käyttää sitä vauvanvaatteiden minivaatekaappina. Tässä tapauksessa yläpuoli on täydellinen kenkähyllyksi pienille vauvan kengille.

Ikea hakata lastenhuoneita – käyttämällä maustetelineitä eri tavalla

ideoita-lastenhuone-poika-ikea-hakata-mauste-teline-vaatetanko

Vanhemmat lapset voivat käyttää hyllyä kenkien sijaan suosittujen lelujen näyttämiseen. Voit jatkaa maustetelineen maalaamista millä tahansa värillä niin, että se sopii lastenhuoneen sisustukseen.

Yksinkertainen kirjahylly lastenkirjoille – Ikea Hack

ideoita-lastentarha-ikea-hakata-sai-mauste-hylly-kirjahyllyn

Vauvoilla ja pikkulapsilla on yleensä vaikeuksia poistaa lastenkirjoja kirjahyllystä yksin. Jos kuitenkin järjestät kirjat maustetelineeseen niin, että kirjan nimi ja kuvat ovat edessä, jopa pikkulapset voivat tavoittaa ne ja valita itse.

Suunnittele Ikean kori lelujen säilytyslaatikoksi

ideoita-lastenhuone-ikea-hakkeroi-säilytyslaatikko-lelut-värikkäitä

Parhaat ideat lastentarhaan liittyvät useisiin väreihin ja pieneen luovuuteen. Luonnonvärinen Ikean Gaddis-kori voidaan muuntaa alkuperäiseksi lelukoriksi, jossa on vähän akryylimaalia ja muutama pompoli.

Ideoita lastentarhaan – DIY -lelukori

ideoita-lastenhuone-ikea-hacks-lelu-kori-mauste up-color-pompoms

Valitse muutama kirkas väri, jotka sopivat hyvin lastentarhaan, ja maalaa korin ulkopinta kirkkailla väreillä. Tee sitten tai osta värikkäitä pompoja langasta ja käytä niitä korin koristamiseen. Laita nyt lelut koriin ja yksinkertainen Ikean hakkerointi lastentarhaan on valmis.

Halpa vaihtoehto päiväkodin yöpöydälle

ideoita-lastenhuone-ikea-hacks-askel jakkara-yöpöytä-halpa

Yöpöydät ovat myös käytännöllinen huonekalu lastentarhassa. Tämä Ikean hakkerointi voi säästää rahaa käyttämällä Ikean Bekvam -jakkaraa varsinaisen yöpöydän sijasta. Se on sopivan kokoinen ja sopii täydellisesti lasten kirjoihin, joissa on tarinoita nukkumaanmenoa varten, tai yölampuksi.

Ikean hakkereita ja ideoita lastenhuoneeseen – leikkikeittiön suunnittelu

ideoita-lastenhuone-ikea-hakkeroi-tikkaat-leikki keittiö-liitutaulu-maali

Voit tehdä Bekvam -jakkara- ja maustetelineen avulla pienen leikkikeittiön ja luoda hauskoja leikkivaihtoehtoja lapsille. Maalaa kulutuspinnat liitutaulumaalilla niin, että voit piirtää keittotason liidulla.

DIY -oppimistorni pikkulapsille

ikea-hakkeroi-lapset-diy-oppiminen-torni-rakenna-oma-tikkaat-puu

Bekvam -jakkatuolin ja muutaman puukappaleen avulla voit jopa rakentaa oppimistornin pikkulapsille itse. Tämä Ikean hakkeri ei sovellu vain lastenhuoneeseen, vaan myös keittiöön ja olohuoneeseen. Jotta oppimistorni olisi tyylikkäämpi, voit maalata puun millä tahansa värillä.

Ikean hakkerit lastenhuoneisiin – ulosteiden koristelu

ideoita-lastenhuone-ikea-hakkeroi-jakkara-maalaus-lasten koristelu

Hauskat ideat lastentarhaan vaativat vain vähän luovuutta ja värejä. Yksinkertainen Ikea Frosta -jakkara on halpa ja se voidaan suunnitella kuten kaikki kasvot, eläimet ja jopa elokuvahahmot. Tämän Ikean hakata avulla voit tehdä hauskoja koristeita lastentarhan huonekaluille.

Ideoita lastentarhaan – tee oma pupu -jakkara

ideoita-lastenhuone-ikea-jakkara-hakata-pupu-kasvomaalaus

Voit myös suunnitella Ikean Mammut -lastenjakkaran eläimeksi tai hahmoksi. Maalatun jakkaran, kuten pupun, hiiren tai pentun, avulla voit sisustaa lastenhuoneen leikkialueen luovasti ilman paljon vaivaa.

Ikea Hacks – valaistusideoita lastentarhaan

ideoita-lastentarha-ikea-hakkeroi-yölamppu-mauste ylös-luova

Ikean Fado -pöytävalaisin on pyöreä ja se voidaan helposti suunnitella nukkuvaksi mieheksi kynällä tai akryylimaalilla. Tällainen luova pöytävalaisin on täydellinen yöpöydälle lapsen tai vauvan huoneessa.

DIY -yölamppu Ikean jakkarasta

ideoita-lastentarha-makuuhuone-ikea-hakata-yö-lampun jakkara

Tämä loistava yöpöytävalaisin, jolla on mielenkiintoinen muotoilu, on todella valmistettu yksinkertaisesta Ikean Frosta -jakkarasta. Luova pöytävalaisin voidaan sijoittaa paitsi lastenhuoneeseen myös makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.

Värikkäitä ideoita päiväkotiin

ideoita-lastenhuone-ikea-pukeutuja-värikäs-design-raidat

Parasta Ikean huonekaluissa on se, että se on puhdas ja se voidaan sisustaa ja suunnitella uudelleen vapaasti. Kalusteiden liimakalvolla voit piristää yksinkertaista Ikea -lipastoa ja lisätä raitoja, pilkkuja tai mitä tahansa muuta valitsemaasi kuviota.

Piristä Ikean lipasto lasten kanssa

ideoita-lastenhuone-nuoriso-huone-ikea-pukeutuja-hakata-väri

Lasten ja nuorten kanssa voit luoda todellisen taideteoksen tavallisesta Ikean lipastosta. Tartu siveltimiin ja maaleihin ja keksi luova muotoilu lastentarhan lipastoon pienten kanssa.

Ikean hakkerit lastenhuoneisiin – lipastoverhoilu

ideoita-lastenhuone-ikea-hakkeroi-pukeutuja-mausteen verhoilu-värikäs

Ikean hakkereilla varustettuja lastenhuoneen ideoita on lukuisia ja ne mahdollistavat hyvin yksilöllisen lastenhuoneen suunnittelun. Voit jopa peittää yksinkertaisen Ikea Malm -laatikon laatikot kankaalla ja tehdä niistä verhoilun itse.

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti