15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele lastenhuoneet tilaksi, jossa on rajattomat leikkimahdollisuudet

Suunnittele lastenhuoneet tyylikkäästi-huone-siniseinä-hyllyt-lelut

Lastenhuone on huoneiston huone, joka on suunniteltu erityisesti pienimmille asukkaille. Täällä voit paitsi nukkua, myös leikkiä, oppia ja päästää höyryä pois. Siksi lastenhuoneen sisustaminen voi olla todellinen haaste. Huonekalujen valinta, seinien suunnittelu ja sisustus riippuvat huoneen koosta ja tietysti lapsen toiveista. Tästä artikkelista löydät tyylikkäitä lastentarhaprojekteja, joihin jokainen lapsi rakastuisi. Ne erottuvat hienostuneesta muotoilusta ja tarjoavat rajattomia oppimis- ja leikkimahdollisuuksia pienimmille. Haluatko suunnitella modernin lastenhuoneen ja antaa pienelle rakkaalle suuren ilon, niin anna itsesi inspiroida lastenhuoneen suunnitteluideoista!

Suunnittele lastenhuoneet, joissa on leikkimökki

Tee lastenhuoneista sininen sisäänrakennettu kaappi-vuode-leikkialue

Kun asetat lastenhuoneen, sinun on suunniteltava huone, jossa lapsesi tuntee olonsa mukavaksi ja haluaa viettää aikaa. Tätä huonetta käytetään harvoin vain nukkumiseen, joten siinä pitäisi olla runsaasti leikkipaikkoja. Lelut eivät itsessään riitä. Sinun on käytettävä käytettävissä oleva tila optimaalisesti ja suunniteltava riittävästi tilaa ainakin leikkikulmalle.

Luo lastenhuoneita sininen-puu-leikkitilat-bed-talot

Monitoimikalusteet ovat loistava tapa optimoida lastenhuoneen tila. Ne ovat erittäin hyödyllisiä tällä kodin alueella ja tarjoavat upeita sisustusideoita lastenhuoneeseen. Leikkikentät leikkikentillä ja puutarhassa ovat erittäin suosittuja pienimpien keskuudessa. Entä leikkimökki lastentarhassa? Yllä olevassa huoneessa sänky on alkovissa ja tikkaat johtavat pieneen leikkimökkiin. Siellä lapsi voi leikkiä, lukea, päästää höyryä ja jopa kutsua vieraita käymään. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Suunnittele leikkipaikka lastentarhassa

lastenhuone-design-skandinaavinen-design-tapetti-puu-leikkialue

Erityisen suosittu alue lastenhuoneessa on leikkikenttä. Voit suunnitella nämä eri tavoilla. Lapsen henkilökohtaiset mieltymykset on kuitenkin ehdottomasti sisällytettävä konseptiin – lopulta kyse on omasta tilasta. Jos he esimerkiksi haluavat maalata ja tehdä käsitöitä, harkitse lasten pöytää ja vastaavia tuoleja asennuksen aikana. Pieni työpöytä on yhtä sopiva, ja sen kanssa voidaan perustaa täydellinen nurkka huoneeseen.

lastenhuone-suunnittelu-skandinaavinen-liitutaulu-leikkikehys-sängyn valaistus

Viime vuosina lastenhuoneiden liitutaulut ovat olleet erittäin suosittuja. Yhä useammat perheet maalaavat seinän taulumaalilla ja antavat siten lapsen luovuuden valloittaa. Leikkialueella tarvitaan myös säilytystilaa lasten lelujen pitämiseksi kunnossa. Päiväkodin järjestys vaikuttaa uskomattomalta, mutta riittävästi säilytysmahdollisuuksia ansiosta sekä pienet että suuret tavarat voidaan säilyttää. Säilytyslaatikot, seinähyllyt ja lelulaatikot ovat hyviä säilytystilaratkaisuja leikkialueelle.

Suunnittele lastenhuoneita, joissa on tilaa oppimiseen ja leikkiin

lastenhuone-design-sisäänrakennettu vaatekaappi-sänky-suunnittelu

Oikealla sisustuksella jopa pieni lastenhuone voidaan sisustaa kauniisti ja käytännöllisesti. Tässä projektissa sisäänrakennettujen vaatekaappien välinen makuutila on suunniteltu ja näyttää mukavalta pieneltä talolta. Se ei siis sovellu vain nukkumiseen ja upeisiin nukkumaanmenotarinoihin illalla, vaan myös hauskoihin peleihin päivällä.

lastenhuone-design-sisäänrakennettu-sänky-talo-design-katos

Kauniin makuunurkkauksen lisäksi tässä huoneessa on tarpeeksi tilaa opiskella ja leikkiä. Leikkialue on suunniteltu unenomaisella katoksella ja luovat pilvivalaisimet valaisevat tämän alueen miellyttävällä valolla. Neulotut pussit tarjoavat istuimia vanhemmille ja ystäville, ja nurkassa oleva työpöytä on ihanteellinen kotitehtävien suorittamiseen missä tahansa iässä.

Suunnittele lastenhuone värikkäästi

lastenhuone-design-pieni-seinä-koristelu-riipputuoli-moderni

Lasten huonetta suunniteltaessa on tärkeää valita huonekalut, jotka voivat kasvaa lapsen mukana. Ei vain kengät ja housut ovat liian lyhyitä pienelle jossain vaiheessa. Myös lasten huonekalut muuttuvat liian pieniksi ja mataliksi ajan myötä, minkä vuoksi lapsen mukana kasvavat huonekalut tarjoavat käytännöllisen ratkaisun tähän huoneeseen. Tämä koskee ensisijaisesti korkeussäädettäviä huonekaluja, jotka voidaan mukauttaa lapsesi koon mukaan. Värillä on myös tärkeä rooli lastentarhassa. Nämä voivat olla värikkäitä luodakseen tunnelmallisen tunnelman.

lastenhuone-design-esimerkki-värit-deco-kuvakudos

Jos haluat värittää lastenhuoneen, on parasta käyttää värejä ja väriyhdistelmiä, jotka eivät näytä liian lapsellisilta. Värit, kuten keltainen, vihreä, oranssi ja beige, sopivat ihanteellisesti sukupuolineutraaliin lastenhuoneen suunnitteluun. Nämä ovat myös loistava ratkaisu, jos et suunnittele huoneen kunnostamista teini -ikäisillesi.

Luo lukunurkkaus lastentarhaan

lastentarha-design-tyttö-vaaleanpunainen-sininen-tapetti-peilimatto

Jos haluat saada lapsesi innostumaan lukemisesta, voit luoda viihtyisän lukunurkan lastenhuoneeseen, jossa lukeminen on hauskaa. Mukavat istuintyynyt ja upeat pussit ovat ihanteellisia tähän ja tekevät lukukulmasta erityisen houkuttelevan.

lastenhuone-suunnittelu-ideoita-tyttö-lukeminen-kulmasohva-seinäkoriste

Oikeilla valaisimilla on tässä toinen tärkeä rooli, koska lukemiseen tarvitaan hyvä valaistus. Pistelamput ovat parhaita, valo tulee ylhäältä ja tarjoaa varjottoman valaistuksen. Tässä tytöille tarkoitettujen lastenhuoneiden projektissa lukunurkka on suunniteltu viihtyisän sohvan tapaan, joka sopii myös halaamiseen.

Suunnittele lastenhuone sisaruksille

lastenhuone-design-sisarukset-kerrossänky-sisä-ovi-deco-tarra

Lapsiperheille, joissa on enemmän kuin yksi lapsi, on myös upeita lastenhuoneen suunnitteluvaihtoehtoja. Esimerkiksi kerrossänky on ihanteellinen makuutilaan ja se on erittäin suosittu useimpien lasten keskuudessa.

lastenhuone-suunnittelu-ideoita-leikkimahdollisuuksia-tipi-teltta-lukunurkkaus

Varasto- ja leikkitilat eivät myöskään saa puuttua. Lapset rakastavat pieniä leikkimökkejä ja alueita, joilla he voivat piiloutua ja pelata hauskoja pelejä. Mukava idea sisustaa lastenhuone on tipi, joka sopii erinomaisesti leikkimiseen, lukemiseen ja halaamiseen. Sinun tulisi tehdä tästä kodikas sisätiloissa esimerkiksi istuintyynyillä, pehmohuovilla ja pehmoleluilla.

lastenhuone-design-kirjoituspöytä-design-ideoita-moderni

Kuka sanoi, että työpöydän pitäisi näyttää tylsältä? Tämä lastentarhan muotoilu esittelee upean idean lasten työpöydälle, joka on suunniteltu kuin talo. “Katolla” on käytännöllisiä hyllyjä, jotka tarjoavat riittävästi säilytystilaa kirjoille, muistikirjoille ja jopa koristeille. Lukeminen, oppiminen ja pelaaminen ovat ehdottomasti hauskaa tässä lastenhuoneessa.

Sisar -lastentarha, jossa parvisängyt ja liukumäki

lastenhuone-sisustus-sisarukset-parvisängyt-pöydät-portaat

Seuraava lastenhuonehanke on jälleen sisaruksille – pojalle ja tytölle. Lasten parvisängyt on suunniteltu vaaleanpunaiseksi ja siniseksi, ja ne näyttävät samanlaisilta kuin pienet talot. Jokaisen sängyn alla on kirjoituspöytä ja käytännölliset seinähyllyt koulutarvikkeille. Kun lapset ovat tehneet läksyt, huone tarjoaa monia mahdollisuuksia leikkiä. Liitutaulu ulottuu lattiasta kattoon ja viihtyisän leikkialueen tikkaat johtavat loistavaan leikkimökkiin.

lastenhuone-suunnittelu-sisarukset-dia-leikkikulma-loistava idea

Leikkimökki on sisustettu viihtyisillä tyynyillä, kauniilla lampuilla ja leluilla, mutta paras varustus on liukumäki. Se johtaa takaisin huoneen alemmalle tasolle ja on täydellinen leikkimiseen kotona, kun sää ei sovi puiston leikkipaikalle.

lastenhuone-suunnittelu-sisarukset-leikkimahdollisuudet-leikkimökit-lelut

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti