15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vauvan huone harmaalla ja valkoisella – loistavia ideoita ja vinkkejä sukupuolineutraaliin huonesuunnitteluun

vauvan huone harmaissa ja valkoisissa huonekaluissa seinä tarra matto

Oletko hankkimassa vauvaa ja vauvahuone ei ole vielä valmis? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Ensinnäkin sinun tulee valita sopiva värimalli, josta pidät ja joka vastaa lapsesi sukupuolta. Tyttöjen ja poikien klassisten värien lisäksi on olemassa myös sukupuolineutraaleja vaihtoehtoja, joita pidetään yleismaailmallisina. Nämä ovat hyvä valinta, jos et halua tietää vauvan sukupuolta etukäteen tai jos esimerkiksi tyttö ja poika odottavat kaksosia. Yksi sukupuolineutraalin lastenhuoneen parhaista väreistä on harmaa. Sitä pidetään hieman kylmänä, mutta samalla se on moderni ja voidaan yhdistää moniin eri väreihin. Tämänpäiväisessä viestissä annamme sinulle mukavia ideoita ja käytännön vinkkejä vauvan huoneen suunnitteluun harmaalla ja valkoisella ja huoneen viihtyisämmäksi.

Väriyhdistelmä harmaa ja valkoinen

vauvan huone harmaissa ja valkoisissa tähdissä pilvet seinä tarra puu

Harmaa on ollut viime vuosina yksi suosituimmista sisustusväreistä. Koska vain yksi väri sisätiloissa näyttää liian tylsältä, tarvitset vähintään vastaavan värikumppanin. Harmaan ja valkoisen yhdistelmä on ajaton klassikko, joka löytää yhä enemmän tiensä lastenhuoneisiin. Valkoinen tuo huoneeseen raikkautta ja eleganssia, harmaa tarjoaa täydellisen taustan. Valkoisen ja harmaan yhdistelmä luo hienovaraisen ja huomaamattoman ilmeen – täydellinen rauhalliseen vauvan huoneeseen.

Perusta vauvan huone harmaalla ja valkoisella

vauvasetti valkoinen yhdistelmä maali seinät harmaa

Jos et ole vielä päättänyt tarkasta värimaailmasta, voit katsoa ehdotuksemme harmaavalkoisesta vauvahuoneesta. Seuraavassa tarkastellaan lähemmin laitoksen yksittäisiä osia ja esittelemme erilaisia ​​ideoita huoneen suunnitteluun.

Ideoita seinien suunnitteluun

vauvan huone harmaa valkoinen viisto katto valkoinen katto harmaat seinät

Kun suunnittelet ja sisustat huoneen alusta alkaen, aloita ensin huoneen suunnittelun suurimmista elementeistä. Olettaen, että huoneessa on jo ikkuna ja ovi, aloita lattian ja seinän suunnittelusta. Jos olet päättänyt harmaa ja valkoinen väriyhdistelmästä, voit maalata seinät joko valkoiseksi tai harmaaksi. Kahden värin yhdistelmä on myös mahdollinen, ja tähän on saatavana erilaisia ​​koristekuvioita.

kalteva katto vauvan huone harmaa valkoinen teollinen tyyli seinäbetoni

Helpoin tapa olisi tietysti maalata seinät valitulla värillä. Voit valita eri valkoisen ja harmaan sävyjen välillä ja suunnitella huoneen henkilökohtaisten ideoidesi mukaan. Vauvan huoneeseen suositellaan kuitenkin vaaleita seinävärejä, jotta voidaan luoda valoisa ja viihtyisä huone. Jos kuitenkin olet päättänyt tummemman harmaan sävyn, voit maalata vain yhden seinän tällä värillä. Muiden seinien maalaaminen valkoiseksi luo mielenkiintoisen vaikutelman.

vauvan huone harmaa valkoinen puupanelointi vauvakuvat seinätaide

Vauvahuoneen verhous näyttää paitsi tyylikkäältä myös hyvältä lämmöneristykseltä. Tämä mahdollistaa mielenkiintoisen kaksisävyisen seinän suunnittelun. Jos esimerkiksi puupaneelit on maalattu valkoiseksi, maalaa seinä niiden yli kattoon haluttuun harmaan sävyyn ja siinä kaikki.

vauvan huone harmaa valkoinen seinä rakennus raidat linnut harmaa nojatuoli

Jos haluat tehdä vauvan huoneen seinistä mielenkiintoisia, kuviot ovat täsmälleen oikea valinta. Jopa pienellä maalarinteipillä seinälle voidaan luoda yksinkertaisia ​​aiheita, kuten raitoja. Raidakuvio ei ole ollenkaan monimutkainen tehdä itse ja näyttää erittäin tyylikkäältä. Hieman leveämpiä nauhoja suositellaan, koska ne saavat huoneen näyttämään suuremmalta. Sinun tulisi kuitenkin välttää liian voimakkaita kontrasteja valkoisen ja valitun harmaan sävyn välillä.

vauvan huone harmaa valkoinen seinäsuunnittelu chevron -kuvio valkoiset huonekalut

Chevron -kuvio on leikkisä muunnelma raitakuviosta, jossa viivat eivät ole suoria vaan siksak. Koska seinien maalaaminen chevron -kuvioon vie hieman enemmän aikaa, voit säästää vaivaa etsimällä vauvan huoneeseen sopivan harmaan ja valkoisen taustakuvan.

vauvan huone harmaa valkoinen ideoita seinän suunnittelu pisteitä kuvio

Kun puhutaan kuvioista, kohtia ei pidä jättää huomiotta. Pisteviiva sopii täydellisesti sukupuolineutraaliin vauvan huoneeseen ja näyttää yksinkertaisesti ihastuttavalta harmaalta ja valkoiselta. Sekä pienet että suuret pisteet ovat sallittuja ja päätös riippuu omista mieltymyksistäsi.

vauvan huone harmaa valkoinen chevron -matto maailmankartan seinän suunnittelu

Lopuksi haluamme omistautua monipuolisiin seinä tatuointeihin vauvan huoneen seinäsuunnitteluun. Niitä esiintyy lukuisissa aiheissa ja ne voidaan kiinnittää nopeasti ja siististi seinälle. Jos vauvan huone on harmaa ja valkoinen, on suositeltavaa maalata seinä ensin harmaaksi ja antaa sen kuivua hyvin, ennen kuin sisustat sen valkoisella seinätarralla. Vauva- tai lastenhuoneeseen sopivia aiheita ovat maailmankartta, puut, pilvet, kirjaimet, eläimet jne..

Vauvan huoneen lattia

ideoita vauvan huone harmaa lattia valkoiset huonekalut

Seinäsuunnittelun jälkeen seuraa oikean lattiapäällysteen valinta. Lastenhuoneen lattian tulee olla kestävä ja mahdollisimman helppohoitoinen. Siksi harmaa lakattu puulattia on hyvä valinta tähän huoneeseen, koska se on kova ja helppo puhdistaa. Laatat toimivat tässä suhteessa yhtä hyvin, mutta ne ovat yleensä liian kylmiä ja kannattaa harkita hyvää lattialämmitystä.

vauvan huone harmaa valkoinen matto nojatuoli iso kattovalaisin

Vaikka kovilla lattiapäällysteillä on omat etunsa, ne eivät aina ole paras päätös vauvanhuoneelle. Vakavien loukkaantumisten estämiseksi putoamisen aikana asunnossa suositellaan pehmeää lattiaa. Tämä voi olla esimerkiksi suurikokoinen harmaa kuvamatto, joka on sopusoinnussa harmaan ja valkoisen värimaailman kanssa.

vauvan huone harmaa valkoinen matto raidat puu vauvan sänky

Jos matolla on esteettisempi toiminto huoneessa ja se toimii leikkialueena vauvalle, myös pieni raidallinen matto sopii hyvin. Valkoiset ja harmaat raidat näyttävät suloisilta ja näyttäisivät täydelliseltä tummalla puulattialla tyylikkäässä harmaavalkoisessa vauvan huoneessa.

sukupuolineutraali vauvahuone harmaa valkoinen moderni

Pehmeä matto tarjoaa sopivan vaihtoehdon klassiselle matolle. Vaikka sitä on vaikeampi puhdistaa, se luo todella kodikkaan ilmapiirin huoneeseen. Tummemmat harmaan sävyt ovat parempia kuin valkoinen matto, mutta myös maulla on tässä ratkaiseva rooli.

Oikeat huonekalut

ideoita vauvan huoneen sisustamiseen harmaat valkoiset pilvet

Kun huoneen seinät ja lattia ovat valmiita, on aika tehdä huoneen suunnittelusta miellyttävämpiä osia – kalusteet ja sisustus. Voit tilata vauvan huoneen huonekalut kokonaisena tai koota ne itse. Alkuperäisvarusteisiin kuuluu pinnasänky, hoitopöytä, vaatekaappi tai lipasto vauvan tarvikkeiden säilyttämistä varten sekä nojatuoli imetykseen tai ruokintaan.

vauvan huone harmaa valkoinen muoto tähti seinä tarra chevron matto

Klassiset vauvan sängyt ovat yleensä puuta, sängyn pohja on säädettävissä ja toinen sängyn sivuista voidaan irrottaa. Tällä tavoin sänky kasvaa lapsesi mukana ja sitä voidaan käyttää useita vuosia. Harmaan ja valkoisen vauvanhuoneessa voit joko yhdistää valkoisen vauvan sängyn harmaisiin liinavaatteisiin tai päinvastoin. Pidämme myös harmaita ja valkoisia vuodevaatteita todella kauniina, esimerkiksi mielenkiintoisella muotoilulla.

vauvan huone harmaa valkoinen pyöreä vauvan sängyn seinätaide

Toinen vaihtoehto on pyöreä vauvansänky, joka vie vähemmän tilaa huoneessa ja näyttää erittäin söpöltä. Mutta sillä on myös yksi suuri haitta – sänky sopii vain vauvoille ja pikkulapsille, koska se ei kasva heidän kanssaan.

vauvan huone harmaa valkoinen kaksoset tummat elementit koristelu

Jos olet onnekas, kun joudut perustamaan vauvojen huoneen kaksosille, harmaa ja valkoinen värimaailma on hyvä vaihtoehto. Sukupuolineutraali huone on erityisen sopiva, jos vauvat ovat poikia ja tyttöjä. Huonekalujen osalta tarvitset kaksi identtistä sänkyä kaksosille. Useimmissa tapauksissa kahta hoitopöytää tai useita säilytysyksiköitä ei kuitenkaan tarvita.

vauvahuone ideoita värit harmaa valkoinen sisustus tähdet

Jos olet suunnitellut vauvan huoneen harmaana ja valkoisena, voit ostaa valkoisia säilytyskalusteita. Löydät helposti valkoiset lipastot ja vaatekaapit ja voit halutessasi koristaa ne muutamalla harmaalla elementillä myöhemmin. Mutta jos seinät on maalattu harmaiksi, puhtaat valkoiset huonekalut leikkaavat myös hienon hahmon.

vauvan huone harmaa valkoinen nojatuolin tyynylamppu seinätaide

Kätevyytesi vuoksi voit lisätä mukavan nojatuolin vauvan huoneen ostoslistalle. Käytä sitä luodaksesi koko kodikkaan nurkan, jossa voit imettää, ruokkia ja keinuttaa vauvaa nukkumaan. Harmaa nojatuoli on rauhallinen ja se voidaan yhdistää täydellisesti valkoisiin tai kuviollisiin tekstiileihin.

Sisusta vauvan huone harmaalla ja valkoisella

vauvan huone harmaa valkoinen beige sukupuolineutraali kattolamppu seinäkoriste

Lopulta jää vain huoneen sisustamiseen! Tämä on paras osa laitosta monille vanhemmille ja erityisesti äideille. Täällä voit antaa mielikuvituksesi valloilleen ja toteuttaa omat sisustusideasi. On kuitenkin suositeltavaa, ettei sitä liioitella koristeella. Harmaan ja valkoisen vauvan huoneen pitäisi näyttää tyylikkäältä ja vaikuttaa rauhoittavasti. Liian paljon tavaraa ei sovi siihen.

vauvan huone sisustus kuvia seinä suunnittelu sukupuu

Koristeluun voit joko käyttää huoneen päävärejä (tässä tapauksessa valkoista ja harmaata) tai lisätä hienovaraisia ​​aksentteja. Seinämaalaukset ovat aina hyvä idea, varsinkin kun ne sopivat muuhun sisustukseen. Sukupuuta, muutamia kauniita sanoja tai sanontoja voi kaunistaa vauvan huoneen seinät harmaalla ja valkoisella.

vauvan huone harmaa valkoinen ideoita matto julisteen seinä

Toinen loistava vaihtoehto on julisteet, jotka asetat kauniiseen kehykseen. Voit ripustaa nämä sängyn päälle tai käyttää niitä naapuriseinien koristeena.

vauvan huone harmaa valkoinen tyttö harmaa seinä valkoinen huonekalut perhoset seinäkoriste

Peilit seinäkoristeina löytyvät monista eri muodoista ja kuvista, jotka sopivat hyvin vauvojen ja lasten huoneisiin. Varsinkin jos odotat pientä prinsessaa, voit koristella harmaalla maalatut seinät heijastavilla kukilla tai perhosilla.

vauvan huone harmaa valkoinen aksentti väri monogrammi kukkia

Kotitekoinen kukkien monogrammi on loistava tapa tehdä harmaavalkoisesta vauvahuoneesta leikkisämpi. Valitse vain tekokukkia, koska ne kestävät pidempään eivätkä houkuttele hyönteisiä.

vauvan huone harmaa valkoinen tekstiili chevron kuvio matto

Kaiken kaikkiaan on monia erilaisia ​​tapoja sisustaa vauvan huone harmaalla ja valkoisella. Tämä sisältää myös erilaisia ​​tekstiilejä, kuten verhot ja istuintyynyt, tunnelmalliset seinätarrat, viirit, viivat ja kuvat. Jopa vauvan matkapuhelimella voi olla koristeellinen vaikutus, jos se sopii huoneen kalusteisiin ja pyöristää ne kauniisti.

tyylikäs vauvan huone harmaa valkoinen vauvan sängyn katos

vauvan huone harmaa valkoinen seinätarra puu koalas

vauvan huoneen suunnittelu harmaa vauvan sänky valkoinen lipasto seinätarrat

vauvan huoneen seinät maalaavat harmaat valkoiset huonekalut

vauvan huone harmaa valkoinen seinä design raidat kuvat eläimet

pieni vauvan huone harmaa valkoinen yksivärinen moderni

Previous Post
Tee kevään seppeleitä – 10 helppoa DIY -ideaa kevätkoristeisiin ohjeineen
Next Post
Parvihuoneisto, jossa on dynaaminen ja vilkas tunnelma