15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Perusta lastenhuone – keinutuoli saa vauvan nukkumaan

tilaa säästävät luonnonmateriaalit harmaa väri

Mikä älykäs idea – keinutuolin ja vauvan sängyn ansiosta rentoutuminen sekä äidille että lapselle. Kuka yksi Perusta lastenhuone voi käyttää Ontwerpduon Rockid -keinutuolia.

Perusta moderni lastenhuone – keinutuoli äidille ja lapselle

Lastenhuoneen keinutuolin pinnasänky

 

Keinutuoli kahdelle Ontwerpduo on monia etuja – äiti voi rentoutua, kun vauva nukahtaa. Puhdasta rentoutumista – varsinkin ensimmäisinä kuukausina, kun et saa tarpeeksi unta. Kun lapsi nukkuu, äiti voi lukea kirjaa, neuloa tai yksinkertaisesti rentouttaa aisteja ja rentoutua. Tarvittaessa lapsi on hyvin lähellä ja voit aina lohduttaa ja kääriä hänet. Keinutuoli on valmistettu puusta. Neutraalit värit luovat rennon ja rentouttavan ilmapiirin. Tuoli on verhoiltu pehmeillä kankailla, jotta istuva tuntee olonsa mukavaksi. Kuka yksi Perusta lastenhuone haluaisi, on varmasti tarkastellut monia malleja – erityisesti nuoret äidit arvostavat Rockidin etuja.

Perusta viihtyisä lastenhuone – monitoimikalusteet

Lasten vauvan huoneen huonekalusuunnitteluideoita

Hollannin nuori suunnittelijaryhmä yhdistää suunnittelussaan käytännöllisyyden ja mielikuvituksen. He eivät ainoastaan ​​suunnittele tuotteita, vaan osallistuvat aktiivisesti valmistusprosessiin. Etsit aina uutta inspiraatiota ja yrität piristää harmaata jokapäiväistä elämääsi. Suunnittelijaduon huonekaluille on ominaista eklektiset materiaaliyhdistelmät, iloinen ilme ja pätevä toteutus. Työprosessi tuo usein odottamattomia haasteita, mutta suunnittelijat ratkaisevat ongelmat suurella luovuudella. Keinutuoli on selvä osoitus heidän lahjakkuudestaan ​​ja kiehtoo kaikkia, jotka haluavat sisustaa lastenhuoneen.

Levyä säästävä, monitoiminen, alkuperäinen – keinutuolit ja pinnasängyt yhdessä mallissa

Neulotut vauvan huoneen sängyn sisustusideat

Mukava muotoilu pehmustetulla tuolilla

Lasten sängyn keinutuolin vuodevaatteiden suunnitteluideoita

Ideoita vauvan sängylle

Swing makea idea suunnittelija huonekalut Hollanti

Previous Post
55 Ideoita ja yhdistelmiä huonekalujen kanssa
Next Post
Rakenna parvisänky itse Ikean huonekaluilla – malleja sängyillä, joissa on säilytystilaa