15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Metsän lastenhuoneen suunnittelu – vinkkejä sukupuolineutraaliin teemahuoneeseen

Metsä-lastentarha-sisustus-vauvan sänky-seinäkoriste-poika-sininen

Jotta jokainen lapsi voi kehittyä vapaasti, hän tarvitsee oman alueensa. Huoneen tulee olla monikäyttöinen eikä vain nukkumaan sopiva, vaan myös kutsuva leikkimiseen ja oppimiseen. Lapsi saa ensimmäisen vaikutelmansa ympäristöstä vauvan huoneessa. Lapsuuden ilmapiirillä pitäisi olla rauhoittava vaikutus, mutta myös herättää uteliaisuutta. Käytännöllisten järjestelyjärjestelmien ja käytännöllisten huonekalujen lisäksi tarvitaan tunnelmallinen sisustus, joka ei saa missään tapauksessa rasittaa huonetta. Sopiva suunnitteluteema on valittava ja värikonsepti laadittava sen mukaisesti. Metsän päiväkoti on ystävällinen ja alkuperäinen teema, joka toimii hyvin sekä pojille että tytöille.

Metsäpäiväkoti vauvoille – vaaleat pastellivärit ja ystävälliset aiheet

Metsä-lastentarha-sisustus-vauva-harmaa-tyttö-seinäkoriste

Metsä on monien satujen paikka, ja siellä asuu mystisiä myyttisiä olentoja ja salaisuuksia. Lapset ovat kiehtoneet söpöistä eläimistä, metsäkeijuista ja taikatonttuista. Harmoninen sisustus sisältää puu-, lehti-, sieni- ja villieläinaiheita, jotka voidaan suunnitella mielikuvituksellisesti. Ne tulevat omaksi, kun seinien perusväri on vaalea pastellisävy. Vaaleansininen tai vihreä luo raikkaan tunnelman. Beige, kerma ja vanilja saavat huoneen näyttämään kodikkaalta ja kutsuvalta ja sopivat erityisen hyvin, jos lastenhuone on suhteellisen pieni.

Metsän lastenhuone modernilla tyylillä – mielikuvituksellinen seinärakenne tapetilla

Metsä-lastentarha-sisustus-vauva-tapetti-koivu-moderni

Puu- ja puumotiivit eivät saisi puuttua. Tämän avulla metsän lastenhuoneen seinä voidaan suunnitella mielikuvituksellisesti rajoittamatta tilaa visuaalisesti. Koivumetsän valokuvataustakuvat ovat tällä hetkellä muodissa, ja yksityiskohtainen mustavalkoinen versio olisi ehdottomasti hyvä valinta. Lisäksi sisustus voi olla yksivärinen – erittäin tyylikäs musta, valkoinen ja harmaa.

Metsän lastenhuoneet neutraaleissa väreissä – seinä tatuoinnit ja tarrat tarjoavat monipuolisuutta

Metsä-lastentarha-sisustus-vauvansänky-harmaa-moderni-seinän suunnittelu

Seinätarrat ja tatuoinnit seinille ovat mukava ja helppo vaihtoehto, jos et ole kovin luova. Neutraaleissa väreissä sisustussuunnittelu voi näyttää hyvin vaihtelevalta, vaikka värikkäitä aiheita ei ole. Leikkisät sisustusideat tuovat huoneeseen eloisuutta ja vaaleat vivahteet takaavat yleisesti positiivisen kokonaiskuvan.

Metsätaimisto ja eläinmaailma – seinätarrat ja kuvat metsäeläimistä

Metsä-lastentarha-koristelu-seinäkoriste-metsä-eläimet-muotokuvat-skandinaavinen

Söpöjä eläinkuvioita ovat epäilemättä metsässä sijaitsevan lastenhuoneen suunnittelun painopiste. Nämä voidaan tulkita mielikuvituksellisesti. Pehmoleluina tai koriste -elementteinä seinillä niitä ei saa puuttua. Mallien avulla kuka tahansa voi luoda kauniita aiheita itse olematta taiteilija tai maalari.

Metsän lastenhuone skandinaaviseen tyyliin – muotoile kirkkaasti ja kiinnitä huomiota yksityiskohtiin 

lastenhuone-metsä-koristelu-skandinaavinen kerrossänky-valkoinen-gru% cc% 88n

Vihreä ja ruskea erottuvat metsän väreinä, eikä niitä pitäisi puuttua tunnelmallisessa metsäsuunnittelussa. Niiden ei kuitenkaan tarvitse olla perusvärejä, vaan niitä on käytettävä vain aksenttina. Jos lastenhuoneen valo on melko vähäinen, luota valkoiseen seinämaalaukseen, vaaleaan lattiaan ja täydennä sitä puukalusteilla, jotka on myös maalattu vihreäksi.

Moderni metsän lastenhuone sopii myös nuorille 

lastenhuone-metsä-koristelu-nuoriso-huone-moderni-harmaa-nuoriso

Metsätaimisto on tietysti erittäin suosittu pikkulasten keskuudessa, mutta hienostunut vaihtoehto sopii myös nuorille. Toiminnallisuutta korostetaan enemmän ja sisustus puuttuu suurelta osin. Mustavalkoiset pastellisävyiset tai puusta tehdyt yksiväriset elementit sekä temaattinen seinärakenne välittävät valitun teeman.

Metsäpäiväkoti pojalle massiivipuisilla huonekaluilla

lastenhuone-metsä-koristelu-puu-teini-ikäiset-matto

Koska lapset haluavat leikkiä ja ryömiä lattialla, lastenhuoneen lattia on tärkeä kysymys. Matto on pehmeä, lämmin ja antaa siksi lapsille mukavan tunteen. Yleinen myytti on, että matot pitävät talon pölyä ja aiheuttavat allergioita. Säännöllinen puhdistus voi kuitenkin välttää ongelman.

Suunnittele lastenhuoneet teeman “leirintä metsässä” mukaisesti

lastenhuone-metsä-koristelu-design-poika-teltta-sänky

Metsän lastenhuoneen suunnitteluun on useita kekseliäitä mahdollisuuksia, joissa otetaan huomioon lapsen yksilölliset ja ikään liittyvät ominaisuudet. Metsäteemaa ei voida kehittää vain “villieläinten” ja “metsämaailman” suuntaan. ‘Camping in the forest’ on mielikuvituksellinen esitys, joka toimii hyvin nuorille, jotka nauttivat vaelluksesta ja jotka nauttivat ulkoilusta.

Metsän lastenhuone, jossa on aitoja luonnonpuusta valmistettuja huonekaluja

lastenhuone-metsä-koristelu-parvi sänky-puu-puuhaara-aito

Jos haluat tehdä metsän lastenhuoneesta todella realistisen, voit tilata huonekalut mittatilaustyönä luonnonpuusta. Näistä tulee kuitenkin sopivia tietyn lapsen iälle ja muutaman vuoden kuluttua eivät ollenkaan sopivia hänelle. Perinteiset, värittömästi lakatut puukalusteet ovat hyvä vaihtoehto. Ne ovat käytännöllisiä ja ajattomasti ajan tasalla.

Metsän lastenhuone alkuperäisellä seinämallilla 

lastenhuone-metsä-koristelu-seinä-suunnittelu-seinämaalaus-realistinen-puu

Seinien suunnittelua voidaan pitää vapaana kankaana – kaikki voidaan näyttää siinä. Realistiset seinämaalaukset ja niiden moderni vaihtoehto – valokuvatapetit lumovat huoneen todellisessa metsässä. Mallien avulla voit luoda kauniin seinämaalauksen itse tai tilata sen.

Fotorealistinen seinäsuunnittelu metsän lastenhuoneessa – valokuvataustakuva metsämaisemalla 

lastenhuone-metsä-koristelu-seinämaalaus-realistinen-seinä-suunnittelu-realistinen

Sopiva matto metsän lastenhuoneeseen – vihreä pörröinen matto 

lastenhuone-metsä-koristelu-niitty-matto-gru% cc% 88n-pehmeä

Jos lastenhuoneessa on sileä lattia – laminaatti tai parketti, mattoa ei saa puuttua. Mielikuvitukselliset mallit, jotka perustuvat mottoon “metsä”, toistavat niityt erilaisilla ruohoilla. Toisessa artikkelissa esittelimme yksinkertaisen tekniikan maton tekemiseksi itse. Käytä eri vahvuisia ja vihreitä sävyjä neulelankaa tai kierrätä vanhat vaatteet sopivalla värillä.

Vihreä pörröinen matto ja teemalla varustettuja tyynyjä metsän lastentarhassa

lastenhuone-metsä-koristelu-matto-sienet-puu-tee-se-itse

Lastenhuoneen suunnittelussa yksityiskohdilla on erittäin tärkeä rooli. Näiden on kuitenkin oltava lapsiystävällisiä ja ystävällisiä. Sienet tai puunrunkoiset puuvillavillaiset tyynyt vakuuttavat pörröisestä luonteestaan. Voit suunnitella tällaisen koristetyynyn itse tai ostaa erittäin realistisen variantin.

Koristetyynyt metsän lastentarhassa – sieni- ja puunrunkotyynyt

lastenhuone-metsä-koristelu-tyyny-puunrunko-luova-idea-tee-itse

Käytännölliset huonekalut lisäävät lastenhuoneen säilytystilaa

lastenhuone-metsä-koristelu-luova-puunrunko-jakkara-säilytystilaa

Metsän lastenhuone luovasti suunnitellulla seinällä

lastenhuone-metsä-koristelu-satu-seinä-suunnittelu-ontelo-luova

Lapset pitävät jännittävistä yllätyksistä ja salaperäisistä piilopaikoista, joita löytyy jokaisesta metsästä. Luo mielenkiintoisia aksentteja lapsikunnassa. Ajatus puusta eläinten elinympäristönä ei ole vain koristeellinen, vaan myös opettavainen ja opettavainen. Ripustettu seinärakenne on tässä järkevä.

Unenomainen metsäpäiväkoti pienille tytöille – maaginen metsä täynnä keijuja 

lastenhuone-metsä-koristelu-tyttö-keijut-idea-mobiili

Täydellinen lastentarha pienelle tytölle näyttäisi lumotulta metsältä, joka on täynnä keijuja ja tonttuja. Anna mielikuvituksesi lentää tai inspiroidu ja yritä luoda unelma -maailma uudelleen. Täällä tarjoamme luovan idean matkapuhelimelle, jonka voit helposti tehdä itse aidon puun oksan, huovan, langan ja nailonlangan avulla.

Kimaltelevat valot metsän lastentarhassa – kukkalamppu

lastenhuone-metsä-koristelu-valot-keiju-valot-lehdet-kukat

Ajatus maagisesta metsästä sisältää vilkkuvia valoja. Kaiken kokoisia ja muotoisia keijuvalaisimia on saatavana runsaasti markkinoilla, ja niitä voidaan helposti muokata pienellä vaivalla luodakseen upeat maagiset valot. Tämän puoliksi läpinäkyvän ja todella satumaisen vaikutuksen saavuttamiseksi käytä huntulehtiä tai tunnetaan myös nimellä luuranko- ja pajulehtiä.

Metsän lastenhuone, jolla on yksilöllinen luonne – monogrammi seinäkoristeeksi  

lastenhuone-metsä-koristelu-monogrammi-kirje-sammal-ajopuu

Voit suunnitella monogrammin itse käyttämällä mallia, jonka tulostat tulostimelle. Jotta se sopisi aiheeseen, hanki keinotekoinen sammal tai ajopuu ja järjestä se kauniisti halutun kirjasen muotoon. Kiinnitä kuumalla liimapistoolilla, aseta mukava runko ja ripusta seinälle.

Suunnittele oma monogrammi teemasta “metsä”

lastenhuone-metsä-koristelu-monogrammi-tee-se-itse

Previous Post
Luo paratiisi pieneen puutarhaan
Next Post
Kouluun ilmoittautumista varten tee seppele, jossa on lyijykynät ja värikynät – 3 käsityöohjeet