15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lastenhuoneen jakajat – 25 ideaa huoneiden jakamiseen

huonejakaja lastenhuoneeseen leikkiä seinään reikä kiipeily valkoinen sisustus värikäs aksentti

Jos haluat erottaa lastenhuoneen eri alueet, kuten nukkumisen ja opiskelun, tai jos lapsesi haluavat enemmän yksityisyyttä, sinun on katsottava ympärillesi ideoita luoviin huoneasetteluihin. A Lasten huoneiden jakaja on täydellinen ratkaisu ja voi jakaa tilan omaisuuden tai tarkoituksen mukaan. Vaihtoehtoja on useita – liikkuvista näytöistä kipsilevystä valmistettuihin väliseiniin. Tänään annamme sinulle muutamia vinkkejä ja esimerkkejä.

Hylly huoneenjakajana lastenhuoneisiin

huonejakaja lastenhuoneen hyllyille sohva beige sisustus oranssi valkoinen parketti

Avoin kirjahylly voi toimia huoneen jakajana. Voit myös luoda tallennustilaa oppikirjoille ja leluille. Se mahdollistaa myös valon virtaamisen molemmille alueille. Mutta koska hylly on auki, siinä näkyvät elementit näkyvät huoneen molemmissa osissa, ja esineiden tulisi myös olla sopusoinnussa molempien alueiden värien ja tyylien kanssa. Värit, kuten valkoinen, kerma, musta, ruskea ja harmaa, voidaan yhdistää useimpiin muihin väreihin. Portaat hyllyt löysävät tilaa ja sopivat erityisesti pieniin huoneisiin. Muotonsa vuoksi ne eivät näytä esteiltä eivätkä kavenna tilaa. Työpöytä on erotettu mukavasta sohvasta virtaavalla siirtymällä. Lastenhuoneiden tilanjakajina olevat hyllyt tarjoavat mahdollisuuden siivota pienet esineet ilman, että ne katoavat näkyviltä ärsyttävien ja rajoittavien ovien taakse. Suuressa lastenhuoneessa hyllyt voidaan tehdä entistä toimivammiksi erilaisilla säilytyskorilla ja laatikoilla. Tämä luo lisätilaa leluille tai kirjoille, joihin pääsee käsiksi molemmilta puolilta.

Rakenna väliseinä lastentarhaan

huoneen jakaja lastenhuoneen taustakuvaksi vaaleanpunainen seinäsuunnittelu keiju auton sänky

Jos käytettävissä oleva tila ja budjetti sallivat, voit rakentaa ylimääräisen kipsilevyosion tilan jakamiseksi. Seinän ei tarvitse erottaa näitä kahta aluetta kokonaan, vaan sillä voi olla pikemminkin koristeellinen tehtävä. Tämä ratkaisu tarjoaa korkeimman tason yksityisyyttä. Noudata tietysti kaikkia sovellettavia rakennusmääräyksiä.

Verho lastenjakajan huoneenjakajana

huonejakaja lastenhuoneeseen vaaleanpunainen sisustusverhoidea

Jos kaksi sisarusta jakavat lastentarhan, ripusta verho kahden sängyn väliin. Asenna kattoverhotangot huoneen poikki ja ripusta lattiapituiset verhot. Voit myös jakaa huoneen visuaalisesti käyttämällä kahden eri värin taustakuvia. Verho lastenhuoneen tilanjakajana on myös hyvä ratkaisu, jos huone on pieni. Suuri hylly voi näyttää tilavalta ahtaassa tilassa. Verho tuskin imee valoa ja näyttää ilmavalta ja kevyeltä. Erityisen kevyet kankaat luovat miellyttävän tunnelman. Pieni lastenhuone ei näytä täynnä huonekaluja ja tekee huoneesta kodikkaamman. Kun verhot ovat tilanjakajia, voit myös erottaa markkinaraon, jossa lapset voivat vetäytyä tai ehkä piiloutua. Voit olla varma, että tästä paikasta tulee suosikkipaikka. Voit myös käyttää verhoja erottaaksesi makuutilan muusta huoneesta. Hieno huonejakaja luo kodikkuutta ja mukavuutta.

huonejakaja lastenhuoneeseen matala kaappi valkoinen vaaleansininen sänky

Kasvit ovat toinen tapa määritellä yksittäisiä alueita lastentarhassa. Silmiinpistävä vehreys luo miellyttävän raikkaan ilmapiirin ja täyttää täysin huoneenjakajan tehtävän. Jos valitset kasvit, muista, että kaikki kasvilajit eivät sovellu tähän. Tee huoneenjakaja vain myrkyttömistä kasveista. Tämän luonnollisen huoneenjakajan avulla voit jakaa huoneen useisiin alueisiin ja luoda samalla terveellisen sisäilman.

Huoneenjakaja matalalla kaapilla

ideoita-huoneenjakajat lastenhuoneille-puiset-paravent-tyttöjen huoneet

Paraventti on myös toinen tapa jakaa lasten huone optisesti. Paraventilla on ainutlaatuinen viehätys, ja sen avulla huone voidaan suunnitella luovasti vain muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Se koostuu vähintään kolmesta ovesta, jotka on liitetty toisiinsa yksittäisillä saranoilla. Voit päättää suunnittelusta ja hyötyä uusista versioista yhä uudelleen, koska näyttö voi ottaa joustavia muotoja. Jos haluat erottaa alueen lastenhuoneesta vain rajoitetun ajan, voit käyttää tilanjakajaa avaamatta osiota. Jos et tilapäisesti tarvitse lastenjakajaa, se voidaan taittaa kokoon nopeasti. Löydät erilaisia ​​näyttöjä, kuten puuta, nahkaa, terästä tai muovia. Filigraanimallit sopivat paremmin lastenhuoneeseen. Huoneen koosta riippuen näytöllä voi olla myös rajoittava vaikutus, minkä vuoksi lasista ja paperista valmistetut väliseinät ovat erittäin hyödyllisiä lapsesi valtakunnalle.

Tyttöjen huoneiden näyttö

huoneen jakaja-lastenhuone-sininen-hylly-oppimis-makuutila

Jos lastenhuoneessa ei ole tarpeeksi valoa, vaaleat värit ovat hyvä valinta. Pimeä huoneenjakaja tummentaa tilaa, kun taas vaalea näyttö luo ilmavan ja rennon tunnelman. Toinen tämän huoneen jakajan etu olisi, että voit muokata ja sisustaa sen haluamallasi tavalla. Voit peittää lastenhuoneen näytön kuviollisella kankaalla tai maustaa sitä tapetilla. Tee siitä lapsiystävällinen ja aseta suuria aksentteja huoneeseen. Hyvä esimerkki ja todiste siitä, että tällainen väliseinä ei jätä mitään toivomisen varaa, on yllä olevan kuvan tilanjakaja. Vaaleasta puusta ja paperista valmistetuista väliseinistä tehty paraventti erottaa pukuhuoneen kauniisti sisustetusta tytön lastenhuoneesta. Epäilemättä jokainen pieni tyttö odottaa tämän tyyppistä vaatehuonetta. Siellä voit käytännössä ripustaa vaatteesi, kun löydät upeita asusteita täydelliseen asuun. Täällä huoneen jakaja oli koristeltu pienillä valkoisilla jousilla, jotka tekevät siitä todellisen katseenvangitsijan ja saavat sen näyttämään kauniilta tyttömäiseltä.

Kirjahylly huoneenjakajana

huonejakaja-lastenhuone-kirjahylly-kaksi tyttöä

Toimiston hylly vuoteiden välissä

huonejakaja-lastenhuone-puu-ympyrät-leikattu-vihreä-värivalikoima

Väliseinä, jossa on koristeellinen muoto

Huonejakaja lastenhuoneidea hunajakennokuvio

Hyvä idea sisarusten huoneisiin

Lastenhuoneen jakaja-creative-design-wood-tree

Koristeellinen huoneenjakaja vauvan huoneessa

huonejakaja-lastentarha-tyttö-vaaleanpunainen-hyllyt-oppimispaikka

Yhdistä pehmeä vaaleanpunainen ja kerma

huonejakaja-lastenhuone-paravent-himmeä lasi-valokuva-tapetti-ruoho

Huonekerros himmeästä lasista

huonejakaja-lastenhuone-hylly-kirjat-oppimispaikka-makuutila

Erilliset nukkumis- ja opiskelupaikat

Väliseinä-kirjahyllyt-lastenhuone-vihreä-seinä-maali-valokuva-tapetti-luonnonmaisema

Osioidea-vauva-huone-vuodesohva-olohuone

ideahuonehuonejakaja lastenhuoneille-hyllyt-sisarukset-pojat

huoneenjakaja-ikea-valkoinen-huone-jako-sisar-idea

Osioideat-lastenhuone-beige-valkoinen-värit-tytöt

ideoita-osio-huone-jakaja-hyllyt-lastenhuone-vihreä-violetti

osio-lastentarha-sisarukset-poika-tyttö

Väliseinä-lastenhuone-idea-vaaleanpunainen-seinä-väri-perhonen-siipi

Osio-lastenhuone-taapero-vauva-keltainen-seinämaali

huonejakaja-lastentarha-verho-sisarukset-tyttö-poika-vaaleanpunainen-sininen

Osio-lastenhuone-taapero-vauva-huone-jako-kultaiset sävyt

Väliseinä-lastenhuone-käsite-vaaleanpunainen-vihreä

Osio-lastenhuone-vaaleanpunainen-perhonen-siipi-vaaleanpunainen-väri

Väliseinä-lastenhuone-oppiminen-olohuone-vihreä-seinä-maali

Väliseinät-hyllyt-lastenhuone-oranssi-vihreät-alueet

Väliseinä-idea-sängyt-kaksi-lapset-eri-taustakuvat

Previous Post
Luo paratiisi pieneen puutarhaan
Next Post
Kouluun ilmoittautumista varten tee seppele, jossa on lyijykynät ja värikynät – 3 käsityöohjeet