15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lastenhuoneen sisustaminen kahdelle – 20 fiksua ja leikkisää ratkaisua

Lastenhuone kahdelle parvelle sängytikkaat-vihreät-pojat-säilytystilat-laatikot

Jokainen Lastenhuone kahdelle on tarjottava pienille asukkailleen oma sänky, alueet ja vetäytymispaikat. Vanhempien on otettava huomioon kunkin lapsen iän, sukupuolen ja persoonallisuuden erot, kun he perustavat yhteisen lastenhuoneen. Siksi ei ole helppo tehtävä perustaa kaksi työpistettä yhteen huoneeseen tai luoda siellä vapaata tilaa koulun aloittajan työpöydälle ja hänen pikkusiskonsa käsityöpöydälle. Esitetyistä 20 esimerkistä lastentarhakalusteista löydät käytännön ideoita tämän haasteen ratkaisemiseksi.

Perusta lastenhuoneet kahdelle – käytännöllisiä ratkaisuja jaettuihin huoneisiin

Lastenhuone kahdelle kalusteelle-työpöydät-tuolit-sängyt-laatikot-seinähyllyt-matto

Ensimmäisinä elämänvuosina lastenhuone toimii yleensä hyvin kahdelle ja sisarukset viihtyvät siellä. Erityisesti pikkulapset tuntevat olonsa erityisen turvalliseksi jaetussa lastenhuoneessa ja arvostavat jopa sisarustensa läsnäoloa. Mutta myöhemmin koululaisille tai nuorille, jotka tarvitsevat omia työpisteitään ja vaatekaappejaan, suositellaan joka tapauksessa erillisten alueiden suunnittelua lastenhuoneeseen. Tässä tapauksessa leikkisät hyllyt, kerrossängyt ja taitavasti kiinnitetyt verhot ovat ihanteellisia jakajia lastenhuoneessa. Säästät paljon tilaa ja tämä antaa jokaiselle lapselle mahdollisuuden vetäytyä. Kuntosalin seinät, liukumäet ja muut rakenteet inspiroivat lasten mielikuvitusta ja auttavat lisäämään heidän motivaatiotaan eri toiminnoissa.

Käytännölliset jakajat lastenhuoneessa kahdelle

Lastenhuone kahdelle kaksoselle-sisarukset-hyllyhuoneen jakaja-värit-keltainen-sininen-työpaikka

Tässä kaksosten lastenhuoneessa makuutila jaettiin vyöhykkeisiin kahdella leluhyllyllä. Älykäs idea tarjoaa riittävästi tilaa kahden lapsen eri toiminnoille sekä selkeän yksityisyyden määritelmän kaikelle ja kaikille. Eri vyöhykkeet on merkitty hyvin selvästi vastaavan värimallin avulla taivaansinisellä ja kanariankeltaisella.

Yhteinen työtila lastenhuoneen sisustuksen keskiössä

Lastenhuone kahdelle kalustetulle parivuoteelle-kirjoituspöydät-ikkuna-keltainen-aksentti-laminaattilattia

Jos huoneiston vaatimukset sallivat, voit valita kahden hengen lastenhuoneesta seuraavan suuremman olohuoneeseen. Siellä on oltava vähintään yksi suuri ikkuna, jotta sen alle voidaan asentaa kaksinkertainen työpöytä. Mitä vaaleampi kulma, sitä parempi lapsen silmille.

Eri värit tarjoavat käytännöllisen huoneen erottelun

Lastenhuone kahdelle kauniille, valoisalle kalustetulle huonetilalle-hyllyt-sängyt-työpaikat-matto

Lasten yksilöllisyys on aina etualalla, mikä soveltuu täysin jaettuihin huoneisiin. Kaikki alueet visuaalisesti erottavat aksentit ovat arvokkaita sisustamiseen kahden hengen lastenhuoneessa. Jokaisen lapsen persoonallisuutta voidaan kehittää valittaessa seinäväriä ja -koristeita, huonekaluja ja vuodevaatteita.

Värikkäitä aksentteja lastenhuoneessa kahdelle

Lastenhuone kahdelle-valkoinen parvi-sänky-vaatekaappi-markkinarako-punainen-verhoiltu nojatuoli-lattiatyynyt

Jos et ylikuormita huoneen tunnelmaa vahvoilla väreillä, suunnittele lastenhuoneeseen yksinkertaisesti suunnitellut huonekalut ja käytä vain muutamia kirkkaita värejä. Kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, verhoillut nojatuolit ja punainen lattiatyyny virkistävät sisustusta harmaan sävyillä. Poikkeuksellinen ratkaisu on vaatekaapin taakse piilotetut tikkaat. Koko rakenne, joka koostuu vaatekaapista, parvisängystä ja kirjahyllystä yhdessä, luo enemmän yksityistä tilaa ja on fiksu idea yli 8 -vuotiaille sisaruksille.

Lastenhuone, jossa on parveke tai kaksi työpaikkaa – mikä on todella hyödyllistä?

Lastenhuone kahdelle-pienille lapsille-pastelliväriset-tapetit-työpaikat-vaatekaappi

Jos lastenhuone on liian pieni, mutta siinä on parveke tai pieni terassi, se voidaan yhdistää olohuoneeseen. Tällainen remontti luo lisätilaa, johon voidaan esimerkiksi sijoittaa kaksi työpöytää.

Ilmava sisustus lastentarhaan

Lastenhuone kahdelle sisustustytölle-tyttö-seinä-väri-harmaa-vaatekaappi-etuosa-kello-suunnittelu

Seinälle ripustetut kaapit ja hyllyt antavat visuaalisesti enemmän tilaa lastenhuoneelle. Kelluvat ja avoimet huonekalut eivät estä näkymää lastenhuoneen eri pinnoille ja luovat sen optimaaliseksi rentoutumispaikaksi.

Puusepän huonekalut lastenhuoneiden sisustukseen kahdelle

Lastenhuone kahdelle huonekalulle-säilytystilaa-vyöhykesängyt-työpaikka-kirjahylly-valkoinen-vaaleanpunainen

Vaikka se voi olla hieman kallista, älykkäitä huonekaluja, joilla on yksilöllinen muotoilu ja tarkoitus, voidaan valmistaa vain mittojen mukaan. Hyvä esimerkki tästä on seinäkalustejärjestelmä, joka koostuu kulmakaapista, kahdesta lisävuoteesta ja yllä olevasta säilytystilasta.

Värien käyttö lastenhuoneessa – anna lasten vaikuttaa päätökseen

Lastenhuone kahdelle tytölle-set-up-deco-seinämaali-vaaleanpunainen-verhoiltu nojatuoli-rukoileva-roomalainen sokea

Päiväkodissa lasten on kyettävä ilmaisemaan tunteensa helposti ja näkemään paikka omana pienenä maailmansa. Vaikka valkoiset seinät saavat huoneen näyttämään suurelta, teini -ikäiset voivat käyttää enemmän värejä ja kontrasteja korostaakseen omia alueitaan. Parempi antaa heidän tehdä tämä ilman ristiriitoja ja keskustella yhdessä huoneen sisustuksen värivalikoimasta.

Motto aksentteja lastentarhassa

Lastenhuone kahdelle pojalle-sängylle-lipasto-puinen-baseball-motto-parvi-design

Yksittäinen urheiluun tai harrastuksiin liittyvä seinä, jossa on motto -aksentti, voi lisätä merkittävästi lastesi motivaatiota ja suorituskykyä. Luo leikkisä ilmapiiri vastaavilla julisteilla, vuodevaatteilla, matkamuistoilla ja pikkupalloilla.

Lastenhuoneen jakaja kahdelle pojalle

Lastenhuone kahdelle liukuovelle-huoneen jakaja-set-up-boys-wall-color-wall-decoration -hyllyt

Voivatko kaksi poikaa asua lapsen huoneessa joutumatta usein väittelemään “omastani” ja “omastasi”? Hyödynnä tilaa mahdollisimman hyvin ja vältä ristiriitoja lasten välillä, kun suunnittelet huoneenjakajia. Yllä olevassa esimerkissä on löydetty fiksu ratkaisu kahdella liukuovella, jotka voidaan siirtää seinähyllyjen taakse, kun ne on suljettu.

Oikea tilanjakaja makuutilalle

Lastenhuone-kahden huoneen jakaja-hylly-kaksoset-värit-tapetti-pastellivärit-sininen-peili-huone-korkea

Hyllyn sijoittaminen kahden sängyn väliin huoneenjakajana on erinomainen tapa erottaa tila oikein kapeista ja pitkistä lastenhuoneista. Hyödyllinen vinkki – kohdista sängyt ja hylly niiden väliin oven ja ikkunan linjan kanssa.

Valaise lastenhuone kahdelle parhaalla mahdollisella tavalla

Lastenhuone kahdelle tytölle-idea-valkoinen-puu-näköinen-seinä-parvi-sänky-seepra-matto

Kun asennat laitetta, älä unohda lastenhuoneen valo -aksentteja kahdelle, jotta kaikki alueet ovat kunnolla valaistuja. Tuo kevät huoneeseen päivänvaloputkilla tai koristele katto vastaavalla lastenhuoneen kattokruunulla. Jos tarvitset kohdevaloa lukemiseen tai käsitöiden tekemiseen, aseta LED-kiinnitettävät paikat vuoteiden tai työpöytien yläpuolelle, jotka tuskin vievät tilaa.

Toinen kerros lastenhuoneessa kahdelle

Lastenhuone kahdelle elävälle-ideoille-piano-vapaat tilaa-kirjoituspöydät-parvisänky-massiivipuiset tikkaat-lattiatyynyt

Ennen kuin katsot tätä ajatusta, on vaikea uskoa, että kaksi lasta ja piano voisivat asua ei-niin suuressa huoneessa. Tällaisissa tapauksissa itse rakennettu parvisänky näyttää vahvuutensa täysimääräisesti koko huoneen leveydeltä. Tilaa on jäljellä pianolle ja kahdelle työasemalle.

Lastenhuone kahdelle sisarelle toteutettiin suurella menestyksellä

Lastenhuone kahdelle asumisidealle-pieni-huone-rulla-sänky-seinäkoriste-vaatekaappi

Tässä huoneessa on kolme yhteistä lastenhuonetta varten tarvittavaa aluetta. Tilaa säästävä ratkaisu on löydetty makuutilalle, jossa on vyövuode ja kaksi makuutilaa. Kulmakaappi on tarkoitettu vaatteiden säilyttämiseen. Pienelle lastenhuoneelle kannattaa löytää vaihtoehto asunnon toisen alueen säilytystilalle.

Älykäs huonejako lastenhuoneessa kahdelle pikkulapselle

Lastenhuone kahdelle huonekalulle-säilytystila-säilytyslaatikot-sängyn alle-hyllyt-huonejakajat

Joskus lapset haluavat jakaa alueita lastentarhassa. Tässä vaaleassa tilanjakoa ei pitäisi korostaa niin jyrkästi. Sitten vastaavat kuviot tai avoimet leikkikehykset, jotka erottavat alueet visuaalisesti, tulevat pelastamaan.

Lastenhuone kahdelle veljelle merirosvolaivateemalla

Lastenhuone kahdelle sisustaa-pienet lapset-pojat-motto-piratenschff-sininen-punainen-valkoinen

Jos lasten iässä on kahden tai neljän vuoden ero, kiinnostuksen kohteet ja leikki -ajatukset ovat hyvin samankaltaisia. Merirosvolaivateemainen sisustus, jossa on parvella sänky vanhemmalle veljelle ja tyynyvuode nuoremmalle veljelle, on erityisen fiksu idea kahden hengen lastenhuoneeseen.

Lastenhuone kahdelle on enemmän ja ei vähemmän

Lastenhuone kahdelle asumisidealle-pieni huone-vaatekaappi-sängyt-set-up-tyttö-kirjoituspöytä

Kahden sisaren pienessä lastenhuoneessa rajallisen tilan ongelma ratkaistiin asettamalla taitettavat vuoteet. Tämä luo alueen, jossa on kaksi työpistettä ja seinähyllyt kahden sängyn väliin, jossa on vahvat fuksia -värit, jotka ovat erittäin suosittuja tyttöjen keskuudessa..

Lastenhuoneessa paljon säilytystilaa kahdelle kaltevan katon alla

Lastenhuone kahdelle kalusteelle-parvisängyt-portaat-laatikot-seinähyllyt-työpaikat

Kaksi parvisänkyä luovat selkeät linjat huoneeseen ja kaksi yksityistä aluetta tunnistetaan selvästi työpaikoilla. Tämä lastenhuone kahdelle lahjoittaa paljon säilytystilaa portaikkolaatikoiden jaettujen säilytystilojen kautta ja jaetulle hyllylle ikkunan alle.

Previous Post
Luo paratiisi pieneen puutarhaan
Next Post
Fitness kotona: mitä laitteita tarvitset hyvään kotitreeniin?