15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kotilääkkeet kurkkukipuun: 4 reseptiä imeskelytabletteja, hedelmäkumeja ja pureskeltavia karkkeja varten

Koti korjaustoimenpiteitä kurkkukipu vinkkejä temppuja reseptejä

Jos sinulla on flunssa tai vilustuminen, nenä on tukossa, yskä ja kurkkukipu. Useimmiten virukset ovat oireiden syy. Tässä tapauksessa edes antibiootit eivät voi auttaa. Sen sijaan sinun pitäisi levätä ja odottaa, että immuunijärjestelmä aktivoituu ja torjuu virusta. Oireita voidaan nyt lievittää joillakin luonnollisilla lääkkeillä. Perinteisesti kurkkukipua hoidetaan esimerkiksi teellä. Kotihoidot kurkkukipuihin tarjoavat vaihtoehdon: Ainesosat, kuten hunaja, inkivääri, sitruuna, neilikka ja seljanmarja, takaavat nopean toipumisen. Tarjoamme sinulle neljä imeskelytabletteja, hedelmäkumeja ja purukarkkeja, joiden avulla voit tehokkaasti auttaa itseäsi.

Kotilääkkeet kurkkukipuun: pastillit sitruunalla ja inkiväärillä

Tee kotona korjaustoimenpiteitä kurkkukipuihin

Kotitekoiset imeskelytabletit ovat loistava vaihtoehto perinteisille lääkkeille, erityisesti pienille lapsille. Tietenkin voit antaa pienille makeita imeskelytabletteja vasta lääkärin kuulemisen jälkeen. Vinkkimme: kerro hänelle kaikki ainesosat sekä tablettien muoto ja koko. Tällä tavoin hän voi arvioida, voitko antaa kotilääkkeen kurkkukipua varten ja kuinka usein ja kuinka usein joka päivä. Aikuisilla voi olla lolly kahden tunnin välein.

Koti korjaustoimenpiteitä kurkkukipu parantaa luonnollisesti resepti kynsi sitruuna tehdä itse

Pastillit tarvitset seuraavat ainekset:

Sokeria 200 g

Vesi 225 ml

Sitruunamehu 1 rkl

Hunaja 1 rkl

Inkivääri, jauhettu 1 rkl

Neilikka ½ rkl

Koti korjaustoimenpiteitä varten kurkkukipu resepti opas ruoanlaittoon

Valmistus: Laita sokeri kattilaan, lisää vesi ja sekoita. Lisää juuri puristettu sitruunamehu, hunaja, inkivääri ja neilikka. Sekoita kaikki hitaasti minuutin ajan. Kuumenna neste kiehuvaksi keskilämmöllä. Vähennä sitten lämpöä ja hauduta 15 minuuttia koko ajan sekoittaen. Poista neilikka varovasti. Anna massan jäähtyä huoneenlämmössä. Aseta leivinpaperi työtasolle. Ota ruokalusikallinen, poista osa seoksesta ja aseta leivinpaperille.

Koti korjaustoimenpiteitä kurkkukipuja imeskelytabletit lapsille resepti

Kotilääkkeet kurkkukipuun: pureskeltavat karkit inkiväärillä

Kotiin korjaustoimenpiteitä kurkkukipuun Tee inkivääri pureskeltavia karkkeja itse resepti

Meidän purukarkit, joissa on inkivääriä, hunajaa ja sitruunamehua, voivat olla hyväksi kurkulle, kun sinulla on vilustuminen. Ne kosteuttavat limakalvoja, lievittävät naarmuuntumista ja vahvistavat kehon itsekorjaavia voimia. Toinen ratkaiseva etu tästä kotihoidosta: Ne eivät sisällä sokeria tai sokerin korvikkeita. Aikuiset voivat hakea karkkia kolmen tunnin välein. Pureskeltavia tai imemisiä karkkeja on parempi olla antamatta pienille alle neljän vuoden ikäisille lapsille, koska on olemassa tukehtumisvaara. Niin kauan kuin lääkäri sallii, kouluikäiset lapset voivat ottaa pureskeltavaa karkkia 4 tunnin välein.

Koti korjaustoimenpiteitä varten kurkkukipu ainesosia valmistella ohjeita

Tarvittavat ainekset seuraavaan reseptiin:

Ainekset:

Vesi 450 ml

Inkivääri (kuorittu ja hienonnettu) 3 cm

Hunaja 3 rkl

Sitruunamehu (½ sitruunaa, vastapuristettua)

Gelatiini, jauhe 4 rkl

oliiviöljy

Purukarkkien valmistaminen kurkkukipua varten lasten ruoanlaitto -ohjeet

Valmistus: Laita vesi ja inkivääri kattilaan ja kiehauta. Vähennä lämpöä ja anna seoksen hautua keskilämmöllä 20 minuuttia. Ota ruostumattomasta teräksestä valmistettu siivilä ja siivilöi neste. Lisää sitruunamehu ja hunaja, kiehauta. Ota kattila liedeltä ja lisää liivate hitaasti sekoittaen ja liuota. Voitele silikonimuffinssivuoka oliiviöljyllä ja kaada seos muotteihin. Anna sen jähmettyä jääkaapissa tunnin ajan.

Koti korjaustoimenpiteitä kurkkukipu inkivääri chewy karkkia resepti

Ota pureskeltava karkki jääkaapista juuri ennen kulutusta, anna sen seistä 2-3 minuuttia huoneenlämmössä ja ota se sitten. Säilytä jääkaapissa 2-3 päivää. Halutessasi voit käyttää suklaassa myös silikonimuotteja. Tässä tapauksessa sinun on pureskeltava 2 karkkia kolmen tunnin välein.

Koti korjaustoimenpiteitä kurkkukipu pureskella karkkia resepti

Koti korjaustoimenpiteitä kurkkukipu: hedelmä kumit kanssa seljanmarjoja

Kotihoito kurkkukipua varten Hedelmäkumit Elderberries Cinnamon neilikka

Seuraava kotihoito kurkkukipuun sisältää seljanmarjoja. Hedelmiä käytetään usein lääkkeenä luonnonlääketieteessä. Niitä pidetään todellisina C -vitamiinipommeina ja niissä on 18 g C -vitamiinia 100 grammaa hedelmää kohden. Lukuisten muiden kivennäisaineiden ja vitamiinien pitäisi myös vahvistaa immuunijärjestelmää. Lääkekasvi sisältää myös eteerisiä öljyjä, joilla on ekspektoiva vaikutus.

Kotihoito kurkkukipua varten Luettelo ainesosista hedelmäkumeissa Elderberries

Ainekset:

Seljanmarjat (kuivatut) 120 g

2 kanelitankoa

10 neilikkaa

Inkivääri, jauhettu 1 rkl

Vesi 225 ml

Hunaja 350 g

Gelatiini 4 rkl

Hoida kurkkukipua luonnollisesti

Valmistus: Laita katkarapuja, kanelitankoja, neilikkaa ja inkivääriä kattilaan. Lisää vesi ja kiehauta. Vähennä sitten lämpöä ja anna nesteen kiehua, kunnes noin puolet siitä on haihtunut. Ota hieno verkkoseula ja siivilöi neste. Lisää hunaja massaan ja liuota sekoittaen. Anna kiehua useita minuutteja.

Kotihoidot kurkkukipuihin tekevät hedelmäkumeista itse

Lisää gelatiini hitaasti ja liuota sekoittaen. Laita sillä välin leivinpaperi työtasolle ja kaada seos päälle. Anna jäähtyä jääkaapissa tunnin ajan ja leikkaa sitten palasiksi terävällä veitsellä. Ota valmiit hedelmäkumit 1-2 kertaa päivässä.

Home korjaustoimenpiteitä kurkkukipu Hedelmät kumit seljanmarjat

Kotihoito kurkkukipua varten: tikkareita hunajalla ja sitruunalla

Kotilääkkeet kurkkukipuun tekevät tikkareita

Lopuksi tarjoamme sinulle klassisen reseptin tikkareille hunajalla ja sitruunalla. Ne ovat erityisen suosittuja lasten keskuudessa, koska ne ovat söpöjä. Kuten muut kolme reseptiä, voit syödä tikkari kolmen tunnin välein. Kannattaa pitää ajoittain pidempiä taukoja tai tarjota lajikkeelle pureskeltavaa karkkia.

Koti korjaustoimenpiteitä varten kurkkukipu reseptit imeskelytabletit hunaja sitruuna

Ainesosat yhdellä silmäyksellä:

Voi 120 g

Hunaja 350 g

Omenaviinietikkaa ½ rkl

Vesi 30 ml

Sitruunamehu (1 sitruuna, juuri puristettu)

Kotihoito kurkkukipua varten Pastillit tee itsellesi ohjeet

Valmistus: Lisää kattilaan ensin voi, sitten hunaja, vesi ja omenaviinietikka. Kuumenna neste kiehuvaksi ja keitä sitten 10 minuuttia. Sekoita seosta aika ajoin. Lisää sitten sitruunamehu ja sekoita. Anna kiehua vielä minuutti. Aseta sillä välin työtasolle leivinpaperiarkki. Ota teelusikallinen, poista osa seoksesta ja aseta leivinpaperille. Anna pastillien jäähtyä huoneenlämmössä. Säilytä jääkaapissa 2-3 päivää.

Tee kotona korjaustoimenpiteitä kurkkukipuihin

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti