15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Self Love Tattoo: 25+ kauneimpia kehon positiivisia tatuointeja täynnä merkitystä!

On monia elementtejä, jotka tekevät tatuoinnista erityisen. Suunnittelulla, sijoittelulla ja tatuointisuuntauksilla on varmasti tärkeä rooli, mutta ei pidä unohtaa tärkeintä, nimittäin kehoa. Tatuoinnit ovat kirjaimellisesti kehon taidetta, ja ihoamme käytetään kankaana, jolla voimme ilmaista ajatuksiamme, tarinoitamme ja intohimojamme. Olipa kyse lainauksista tai motiiveista, jotka ovat täynnä merkitystä – tatuoinnit ovat joskus paras mahdollinen tapa näyttää tunteemme ja ajatuksemme. Koska kehon hämmennys on laajalle levinnyt ongelma, kehon positiivisuus ja itsensä hyväksyminen ovat viime aikoina nousseet esiin. Joten miksi et näytä ja koe tätä uutta elämänfilosofiaa ulkomaailmaan hankkimalla mukava itsensä rakastava tatuointi? Mutta mikä sopii kehon positiiviseen tatuointiin ja mitä uuden liikkeen takana on? Kerromme kaiken tämän alla!

Kyynärvarren tatuointi nainen itserakkaus tatuointi

Oman kehon rakastaminen on tärkein asia kasvaa ja olla onnellinen, ja me kaikki tarvitsemme pienen muistutuksen siitä, että ensinnäkin meidän on rakastettava ja kunnioitettava itseämme. Ole aina täydellinen? Emme todellakaan halua tehdä sitä enää! Oletko koskaan miettinyt, miksi kaikki nämä kuntovaikuttajat näyttävät niin täydellisiltä Instagramissa ja muilla alustoilla? Nyt vastaus on yleensä: taitavasti lavastettuja ja harkittuja poseja ja Photoshop! Viime vuosina merkittävä muutos elinten yhteiskunnallisessa edustamisessa on kuitenkin tullut tärkeäksi. Meidän on lähestyttävä itseämme ja muita rakkaudella, anteeksiannolla, ymmärryksellä ja kunnioituksella ja hyväksyttävä itsemme sellaisina kuin olemme. Koska olkaamme rehellisiä – jokaisella on virheensä, eikä kukaan ole täydellinen. Olitpa ollut itserakkauden matkalla koko elämäsi tai vasta alkanut ymmärtää, kuinka tärkeää se on: Kehon positiiviset tatuoinnit ovat ihanteellisia muistuttamaan meitä päivittäisesti kunnioittamaan itseämme ja kehoamme.

Itserakkaus tatuointi: mitä kehon positiivisuus tarkalleen tarkoittaa?

Reiden tatuointisuunnittelu naisten kehon positiivisuuden tatuoinnit

Tietenkin kova vatsa ja tukeva pohja näyttävät kauniilta. Mutta onko elintärkeää saada täydellinen vartalo ja olla aina huippukunnossa? Ja kuka päättää, miltä täydellinen vartalo näyttää? Olemmeko me itse vai muut? Tutkimuksen mukaan noin 20 prosenttia Saksan naisista antaa sosiaalisen median ja kuntoilijoiden vaikuttaa kehon havaintoonsa ja pyrkii olemaan hoikka ja ryppyjä vailla. Kyllä, tiedämme myös, mitä tarkoittaa aina vertailla itseäsi muihin ja kuinka vaikeaa voi olla jättää huomiotta oletetut “virheemme”. Onneksi se on muuttunut hitaasti ja itserakkaus ilman kompromisseja on uusi suuntaus, joka nyt tulvii sosiaaliseen mediaan.

Itserakkaus tatuointi tarkoittaa tatuointi -sanontoja kehon positiivisuudesta

Pelkästään Instagramissa on yli 5,5 miljoonaa summaa hashtagin #bodypositivity alla, ja itsensä rakastava tatuointi on raivoa kaikkien tatuointifanien keskuudessa. Kehon positiivisuus ei kuitenkaan ole uusi ilmiö – jo 1960 -luvulla tehtiin aloitteita, kuten “Terveys kaikessa koossa” tai saksaksi “Terveys kaikessa koossa”, ja useissa kampanjoissa kehotetaan ottamaan rasvattomat kehot enää huomioon. epäterveellistä ja rumaa katseltavaa. Nyt kyse on enemmän siitä, että näemme kehomme aivan upeana ja meidän ei pitäisi hävetä muotojamme. Olipa sanonta tai pikemminkin toivotatuointi – riippumatta siitä, minkä mallin valitset, kehon positiiviset tatuoinnit tarkoittavat sitä, että kohtelemme jokaista kehoa kunnioittavasti ja edustamme tietoisuutta siitä, että kaikki kehotyypit ovat yhtä arvokkaita. Loppujen lopuksi ihmisen keho ei kerro meille mitään hänen luonteestaan.

Itserakkaus tatuointi ideoita mitä on kehon positiivisuus

Emme kunnioita muiden ruumista emmekä ole erityisen ystävällisiä omaa kehoamme kohtaan. Kuinka usein olet kamppaillut erilaisten ruokavalioiden ja paastohoitojen kanssa vain laihduttaaksesi viimeiset 2-3 kiloa? Pahimmassa tapauksessa täydellisyyden tavoittelu voi kuitenkin päättyä vakavaan mielenterveys- tai syömishäiriöön. Joten itserakkaus tatuointi on täydellinen tapa juhlia hyväksyntää ja kehoamme ja muuttaa oletettu heikkous vahvuudeksi.

Kehon positiiviset tatuoinnit ovat trendikkäitä

Kehon positiiviset tatuointitrendit 2021 Itsensä rakastavat tatuoinnit

Kuinka tärkeää paino on, jonka vaa’at osoittavat meille? Paino on vain numero, eikä meidän pitäisi kiinnittää siihen liikaa huomiota. Tietysti on hienoa olla laiha ja lihaksikas, mutta siitä ei pitäisi tulla elämänlaatua. Kehon positiiviset tatuoinnit ovat nimenomaan sitoutuneet sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, monimuotoisuuteen ja hyväksyntään. Olipa lihava, hoikka, vammainen jne. – kaikkia on kohdeltava kunnioittavasti. Ja juuri sitä juhlitaan itserakkauden tatuoinnilla – rakastavalla ja hyväntahtoisella katseella itseämme.

Kaulan tatuointi pieniä itserakkaus tatuointi ideoita

Me kaikki haluamme vapautta ja tarvitsemme itserakkautta. Sinun täytyy ansaita enemmän rahaa, sinun on aina näytettävä hyvältä ja hoikkaalta – useimmat meistä tuntevat yhteiskunnan painostuksen koko ajan ja lopulta se vaikuttaa psyykeemme ja itsetuntoomme. “Minä olen tarpeeksi” – niin pieni lause, jolla on niin syvä merkitys. Tämä itserakkaus tatuointi on täydellinen kaikille, joille on aiemmin kerrottu, että heidän on muututtava voidakseen liittyä yhteiskuntaan. Se toimii upeana muistutuksena siitä, että meidän pitäisi keskittyä siihen, mitä olemme, eikä siihen, mitä emme ole tai mitä meillä ei ole.

Jokainen on kaunis

Kyynärvarren tatuoinnit naisille itserakkaus tatuointi

Onko tyttöystäväsi ohuempi kuin sinä ja haluat myös näyttää niin paljon häneltä? Oikeasti? Oletko koskaan ajatellut, että tämä ystävä haluaisi saada nämä söpöt pisamia? Kuka sanoo, että olemme liian lihavia, liian laihoja tai liian ohuita? Meidän kaikkien on opittava olemaan jatkuvasti vertailematta itseämme muihin. Koska totuus on, että jokainen ihminen on kaunis omalla tavallaan – riippumatta siitä, mitä kaikki muut sanovat.

Valitse itserakkauden tatuoinnin malli, jolla on syvä merkitys sinulle

Olkapään tatuointiideoita naisille itserakkaus tatuointitrendi

Hieno ja ohut hinnalla millä hyvänsä? Ei kiitos! Kauneusidealin tavoittelun hinnalla voi joskus olla vakavia seurauksia, ja Robert Koch -instituutin tutkimuksen mukaan noin 35 prosentilla nuorista tytöistä on merkkejä syömishäiriöstä. Valitettavasti tämä aihe on edelleen tabu. Mutta jokainen, joka on koskaan kamppaillut sen kanssa, tietää, kuinka vaikeaa on voittaa tämä “sisäinen paholainen”. Mutta kun olet onnistunut toipumaan siitä, et halua muuta kuin juhlia saavutustasi. Itsensä rakastava tatuointi, jossa on National Eating Disorder Association -symboli, on hyvä tapa muistuttaa sinua siitä, mitä olet käynyt läpi ja miksi teit sen. Se symboloi äskettäin löydettyä vapautta ja antaa meille voimaa ja motivaatiota olla luovuttamatta päivästä toiseen.

Itserakkaus tatuointi: kauneimmat ideat ja aiheet kehosi positiiviselle tatuoinnille

mikä on itserakkaus tatuointi pienet tatuointimallit, joilla on merkitys naisille

Kaikki kaaret ja kehon muodot ovat kauniita, eikä meidän tarvitse muuttaa hinnalla millä hyvänsä

Tatuointitrendit 2021 kehon positiiviset tatuointiideat

Jotta muut voisivat kunnioittaa meitä, meidän on ensin opittava rakastamaan ja kunnioittamaan itseämme

Itserakkauden tatuoinnit, jotka tarkoittavat kyynärvarren tatuointimotiiveja naisille

Ole mukava itsellesi ja hyväksy kehosi sellaisena kuin se on

Itserakkaus tatuointi merkityksellä tatuointi sanontoja pieni

Itsensä rakastavat tatuoinnit kannustavat meitä tulemaan toimeen itsemme kanssa ja tekemään rauhan

Itserakkaus tatuointi -ideat tatuointitrendit 2021

Paino on vain numero eikä se osoita henkilön luonnetta

Takaisin tatuointi suunnittelu naisten itserakkaus tatuointi

Itsensä rakastaminen – se on todellinen kauneus

Rose tatuointi suunnittelu nainen itserakkaus tatuointeja

Kehon positiiviset tatuoinnit muistuttavat siitä, että keho muuttuu ja se on täysin kunnossa

pienet tatuoinnit, joilla on merkitys naisille, mikä on kehon positiivinen tatuointi

Itserakkauden tatuoinnin vaikutukset voivat joskus muuttaa elämää

Rannetatuoinnit Pienet itserakkaus Tatuointi Ideat

Meidän tulee aina lähestyä toisiamme rakkaudella, ymmärryksellä ja kunnioituksella

Naisten tatuoinnit kyynärvarren itserakkaus tatuoinnit

“Self Love Club” ystävyys tatuointi sinulle ja parhaalle ystävällesi

Ystävyys tatuointi ideoita itserakkaus tatuointi

Jätä kaikki huonot ajatukset ja muistot menneisyyteen ja keskity sen sijaan tulevaisuuteen

Jalkatatuoinnit naisten kehon positiivisille tatuointitrendeille 2021

Useimmat kehon positiiviset tatuoinnit ovat yksinkertaisia ​​ja yksinkertaisia, mutta silti merkityksellisiä

Kehon positiivisuuden tatuointitrendit 2021 Pienet tatuoinnit, joilla on merkitys naisille

Kaikki vartalon muodot ovat kauniita

Kehon positiiviset tatuointiideat Itsensä rakastavat tatuoinnit, joilla on merkitys

Loppujen lopuksi se on kehosi ja elämäsi, ja juuri siitä rakkauden tatuoinnissa on kyse

Kehon positiiviset tatuointitrendit 2021 Olkapään tatuointisuunnittelu Pieni

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)