15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsin tatuointi miehille – ainutlaatuisia malleja ja ideoita miesten nyrkkiin

Kovana kaverina etsitkö kenties hyvää käden tatuointia miehille? Tällaiset tatuoinnit ovat olleet trendikkäitä useita vuosia ja ovat rohkeita ja kapinallisia. Koska tällainen tatuointisuunnittelu on hyvin näkyvissä, sinun on harkittava, haluatko käyttää sitä esimerkiksi ammatilliseen uraasi. Muussa tapauksessa on monia aiheita ja ideoita, joista pidät ehdottomasti ja jotka voivat inspiroida seuraavaa kehosi taidetta. Tästä syystä olemme koonneet tähän postaukseen sinulle joitain parhaita esimerkkejä tatuointikohtauksesta. Selaa galleriaamme löytääksesi itsellesi sopivat käsitatuoinnit.

Symbolinen käden tatuointi miehelle

lumihiutale tatuointi hirvi ja symbolit käsi tatuointi mies suunnittelu

Esimerkiksi jotkut käden tatuointimallit voivat joskus olla henkilökohtaisia ​​viestejä, jotka symboloivat suhdetta perheeseen. Monet miehille tarkoitetut viileät ja symboliset tatuoinnit ovat kuitenkin myös motivoivia tai inspiroivia. Ne välittävät enimmäkseen mielekkään merkityksen, joka ylittää voiman ja maskuliinisuuden. Silti joskus kaverit haluavat vain näyttää suurta taidetta. Olitpa syy miksi haluat kehon taidetta, galleriamme sisältää inspiroivan kokoelman upeita käden tatuointeja. Halusitpa taideteoksen käsiin tai piirustuksia, jotka ulottuvat kädestä ranteeseen ja käsivarteen, tutustu alla oleviin kuviin löytääksesi merkityksellisiä käden tatuointeja, joita voit ihailla koko elämän.

meksikolainen kallo tatuointi oikea käsi ja naamio perhosella vasemmalla

Joten me teemme melkein aina vaikutuksen käsillämme, olipa se sitten kädenpuristus tai eleet, joita käytämme puhuessamme. Tämän vuoksi monet ihmiset, mukaan lukien julkkikset, valitsevat käs tatuointeja, jotka kaikki voivat nähdä. Alta löydät inspiroivia tatuointeja ja esimerkkejä kaikkialta verkosta. Ennen kuin lähdet ulos, lue kuitenkin lyhyt luettelo asioista, jotka sinun pitäisi tietää ennen kuin ryhdyt käsityötatuointiin. Ne auttavat sinua päättämään, onko miesten tatuointi todella sopiva sinulle myös vahvemman sukupuolen edustajana.

Kaikki eivät voi tehdä käsin tatuointeja

yksityiskohtainen kuva naisesta käsillä tatuointi mies farkut

On syytä, että monilla tatuointitaiteilijoilla ei ole ongelmia selän, kyynärvarren tai melkein minkä tahansa ruumiinosan kanssa. Jos kuitenkin pyydät miehelle käs tatuointia, he kieltäytyvät kohteliaasti työstä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että kädet ja jalat ovat joitain kehon vaikeimpia tatuointialueita. Kaikilla tatuoijalla ei ole tarvittavia taitoja tällaisen projektin toteuttamiseksi. Käden tatuointi tarkoittaa, että käsitellään paljon epätasaisia ​​pintoja, jotka johtuvat pelkästään ihon ja luiden luonnollisesta rakenteesta. Kädet ovat myös yleensä monenlaisia ​​muotoja ja tiloja, mikä tarkoittaa, että tatuoijan on oltava erittäin taitava ja kokenut.

Näkyvyys ja kipukynnys

Tatuointikone käsissä ja viestitatuoinnit

Joten minkä tahansa tatuoinnin kanssa sinun tulee aina harkita etsimääsi, koska se on todennäköisesti kehossasi koko elämän ajan. Kuitenkin, kun kyse on miesten tatuoinnista, puhumme hyvin näkyvästä alueesta, jonka näytät missä tahansa jokapäiväisessä elämässä. Halusitpa tai et, tällainen tatuointi kiinnittää heti huomiota. Koska niitä on myös vaikea piilottaa, tietyillä työpaikoilla tai sotilasolosuhteissa voi ilmetä ongelmia.

musta muste käsin tatuointi mies kukka suunnittelu

Kannattaa myös muistaa, että käsien tatuointi on yleensä kivuliaampaa kuin muilla alueilla. Ilmeinen syy on, että käsissä on enemmän hermokuituja ja siksi ne ovat erityisen herkkiä kipulle. Ei myöskään ole paljon rasvaa tai lihaksia, jotka vaimentavat neulan vaikutusta. Tästä syystä käsien tatuoinnit voivat usein turvota ja tuntea olonsa epämukavaksi jonkin aikaa prosessin jälkeen. Suunnittele seuraava suunnittelu varovasti.

Käsin tatuoinnin hoito

maya -tatuointisuunnittelu käden takaosaan, väriltään niellä ja kuvioita

Käsin tatuoinnit ovat huoltointensiivisiä ja loogisesti epäselviä nopeammin kuin muilla kehon osilla. Kehossasi on vain muutamia paikkoja, joissa sinulla on enemmän fyysistä kosketusta kuin kädet. Peset ne, käytät niitä ajamiseen ja autat itseäsi niiden kanssa koko päivän. Tämän vuoksi ihon jatkuvan venytyksen ja kosketuksen aiheuttaman kulumisen seurauksena tällaiset tatuoinnit ovat alttiimpia väistämättömälle haalistumiselle ja tahroille ajan myötä. Muista myös, että mitä yksityiskohtaisempi ja monimutkaisempi tatuointisuunnittelu on, sitä ilmeisempi tämä vaikutus on.

Egyptiläiset symbolit käsi tatuointi mies anubis ja ankkuri

Käsin tatuoinnit vaativat siis vielä enemmän vierailuja tatuointistudioon, jotta ne voivat aina näyttää hyvältä. Tämä tietysti merkitsee sinulle enemmän aikaa ja kustannuksia. Koska käsitatuoinnit vaativat enemmän huoltoa, monet taiteilijat eivät tarjoa samaa ilmaista tai alennettua retusointia kuin muualla kehossa. Kuitenkin, kun sydämesi on asetettu miehen tatuointiin, sitä on kokeiltava riippumatta siitä, vaatiiko se enemmän ylläpitoa ja rahaa.

Viileä käden tatuointi miehelle, jolla on luonne

kehon taide värillisellä käs tatuointileijonalla

Näillä taideteoksilla on niin paljon nähtävää, että niissä on paljon kauniita malleja. Pienistä, yksinkertaisista ideoista värikkäisiin tatuointeihin, joissa on leijonia, kalloja, sotureita, silmiä ja 3D -esityksiä, on valtava valikoima tatuointeja kätesi takaosaan. Muista kuitenkin myös, että kun olet valinnut haluamasi piirustuksen, on yhtä tärkeää löytää taiteilija, jolla on tarvittavat taidot työskennellä tällä haastavalla alueella. Vaikka useimmat taiteilijat voivat helposti työskennellä ranteessa, kyynärvarressa, hihoissa, olkapäässä, selässä ja rinnassa, tarvitaan todella taitava ammattilainen ymmärtämään nyrkkisi. Lisäksi on tärkeää opettaa itsellesi tatuoinnin paranemisprosessista asianmukaisen toipumisen varmistamiseksi.

3d käsi tatuointi miehen kanssa kalmari ja naisen kasvot

Tämä pätee erityisesti, jos suunnittelet erilaisia ​​ideoita vasempaan ja oikeaan käteen. Löydät myös kohteen, joka yhdistää molemmat kädet täydellisen kuvan saamiseksi. Toinen huomio ennen tatuoinnin ottamista käteen on yleinen huolto. Ottaen huomioon, että käytät käsiäsi melkein mihin tahansa, päivittäinen kosketus tatuointiisi (joka johtuu esimerkiksi käsienpesusta) aiheuttaa väistämättä tatuointisi haalistumisen ja / tai sumenemisen. Tämä edellyttää matkustamista takaisin tatuointisalongiin korjausten tekemiseksi, mikä johtaa lopulta siihen, että käden tatuointiin käytetään enemmän aikaa ja rahaa.

kiinalainen tatuointisuunnittelu lohikäärme ja kukkakuvio, joka on värikkäästi tatuoitu molemmille käsille

Nyt kun olet tutustunut kaikkiin tosiasioihin, on jonkin verran inspiraatiota musteiden saamiseen. Ehdotuksemme auttavat sinua varmasti löytämään oman mielekkään tyylisi ja kehittämään uusia ideoitasi. Tässä luetelluista varjostetuista tai värikkäistä muunnoksista voi tulla ajaton taideteos. Jos myös katsot, että tämä voi muodostaa oikean muodon kädestäsi, löydät varmasti oikean mallin.

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti