15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Viileitä ideoita ystävyys tatuointiin – symboleja ja motiiveja ikuisuuteen

Ystävyys tatuointi paras ystävä tikari kylkiluita

Ei vain parit voivat valita tatuointisuunnitelman kahdelle – myös ystävät voivat! Suhteet tulevat ja menevät, mutta todelliset ystävät kestävät koko elämän. Sitten … miksi ei? Jotkut ihmiset, joita sitovat vahvat ystävyyssuhteet, käyttävät ystävyys tatuointia korostaakseen kiintymyksensä voimaa toisiinsa. Olipa kyse miehen ja naisen välisestä ystävyydestä, parhaista ystävistä tai 3 tai 4 ystävän ryhmästä – mahdollisuudet ovat rajattomat.

Ystävyys tatuointi mies nainen puolikuu

Ystävien tatuointien suosio kasvaa joka vuosi, koska ne ovat loistava tapa osoittaa uskollisuutta ja uskollisuutta toisilleen. Tatuointi on hyvin symbolinen prosessi, ja tämä päätös on harkittava huolellisesti. Täydellisen ystävyys tatuoinnin valitseminen on monin tavoin vaikeampaa kuin tavallisilla tatuoinneilla, koska molempien toiveet on otettava huomioon. Ystävien on päätettävä yhdessä tatuoinnin sijainti, tyyli ja koko.

Miksi kaksi ihmistä tatuoi ystävyyden tatuoinnin??

Ystävyys tatuointi naiset pienet rannehahmot

Uskotaan, että ennemmin tai myöhemmin jokainen ihminen tapaa sielunkumppaninsa, joka odottaa jonnekin elämän polulla. On vaikea löytää ystäviä, jotka seuraavat ja tukevat sinua koko elämäsi ajan. Kuitenkin ne, jotka ovat niin onnellisia todellisen ystävän löytämisestä, haluavat jakaa sen koko maailman kanssa. Jokainen päättää kuitenkin itse, mikä on todellinen ystävyys.

40 ideaa Ohana -tatuointiin: perheen ja ystävyyden symboli

Paperitason tatuointi: Viileä aihe todellisille seikkailijoille

50 pientä kumppanitatuointia: romanttisia ideoita kumppanitatuoinnille

Ystävyyspatsas kolmelle äärettömälle symbolille piristää kyynärvartta

Ystävät tukevat aina toisiaan erityisesti ja emotionaalisesti ongelmillaan. Hyvät ystävyyssuhteet syntyvät joskus lapsuudessa ja kehittyvät hyvin vanhuuteen. Todellisen ystävän voi löytää jopa aikuisena. Oli miten oli, vilpitön ystävyys on suuren ilon lähde.

Yhteinen matka tatuointistudioon on unohtumaton tapahtuma sinulle ja ystävillesi, jonka jälkeen kaunis muistosymboli pysyy kehossasi.

Paras kehon osa ystävyys tatuoinnille

Ystävyys tatuointi pieni jalka aalto

Kun valitset tatuointia, sinun on otettava huomioon paitsi kohteen merkitys, myös päätettävä tatuoinnin koosta ja ominaisuuksista. Haluatko pienen tatuoinnin, joka on myös helppo piilottaa? Tai haluat mieluummin keskikokoisen kuvion reiteen?

Esimerkiksi pienet tatuoinnit sopivat täydellisesti näille kehon osille:

 • ranteessa
 • sormella
 • nilkan kohdalla
 • korvan taakse
 • niskassa

paras ystävä tatuointi pieni ranne tyttö keinu

Mutta jos haluat keskikokoisen tai suuren motiivin, pienet ruumiinosat eivät toimi.

 • Reiteen
 • olkapäillä
 • solisluun alla
 • rinnan alle
 • kyynärvarren päällä
 • Keskikokoinen ystävyys tatuointi vasikka näyttää hyvältä.

Olipa hauska aihe, moniosainen palapelitatuointi, ikimuistoiset ystävyyteen liittyvät tapahtumat, yhteiset intressit tai samat tatuoinnit-mahdollisuudet ovat rajattomat. Seuraavassa annamme sinulle muutamia ideoita loistavasta tatuoinnista ikuisen ystävyyden merkkinä.

Tatuoi samat aiheet

paras ystävä tatuointi söpö norsu sydämen ilmapallon käsivarren tatuoinnilla

Suosituin muunnelma ystävyys tatuoinnista on valita sama tatuointi molemmille. Tällaisella tatuoinnilla käy selväksi, että sinulla on tärkeä rooli toisen elämässä. Ystävyytesi on kuin vahva suhde. Ystävyys -tatuoinnille valitaan yleensä symboleja, piirustuksia tai hieroglyfejä, jotka edustavat ystävyyttä. Voit myös valita jotain, jonka vain sinä kaksi tiedät.

Fanitatuoinnit – kun yhteinen intohimosi pääsee ihon alle!

Paras ystävä tatuointi Harry Potterin tähtiranne

Rakkaus Harry Potteria tai Tähtien sotaa kohtaan on ikuinen. Ja kuinka mukavaa on, että joku läheisesi jakaa tämän rakkauden! Disneyn elokuvat tarjoavat myös paljon ideoita hyville ystäville: Bambi ja Klopfer, Timon ja Pumba, Nallekarhu ja tiikeri, Nemo ja Dori. Muuten nämä aiheet sopivat erityisen hyvin lapsuuden ystävyyssuhteisiin.

Erilaisia ​​tatuointeja, mutta samalla tyylillä

Ystävyys tatuointi pieni origami aluksen kone

Ystävyys tatuoinnit ei aina tarvitse olla sama. Ne voidaan suunnitella vain yhdellä tyylillä tai omistaa samaan aiheeseen. Täällä esimerkiksi purjevene ja lentokone origami -ulkoasussa sopivat hyvin matka -aiheeseen.

Ystävyys tatuointi, joka edustaa kokonaisuuden kahta puoliskoa

Ystävyys tatuointi pienet naiset Yin Yang

Konsepti on yksinkertainen: valitse malli, joka koostuu kahdesta osasta ja päättää, kuka saa puolet. Esimerkiksi yin-yang-symboli, kaksi palapelin palaa ja kaksi sydämen puoliskoa ovat erityisen suosittuja.

Ystävyys tatuointi naisten avokado puolittaa käsivarren

Viime aikoina tästä ideasta on tullut erittäin suosittu: kaksi avokadopuoliskoa – toisessa ydin, toisessa ilman. Yhdessä ne muodostavat täydellisen kokonaisuuden. Tatuoinnit voivat olla mustavalkoisia tai värillisiä.

paras ystävä tatuointi avokado puolittaa käsivarret

paras ystävä tatuointi ranne avokado

Asioita, jotka kuuluvat yhteen

Ystävyys tatuointi hauska aiheita leipä hillo maapähkinävoi

Ajattele myös asioita, jotka yleensä kuuluvat yhteen, kuten maapähkinä ja hillo, kuppi ja lautanen, aurinko ja kuu, kattila ja kansi, ruusu ja piikkejä, sateenkaari ja sade, avain ja avaimenreikä jne..

Koordinaatit tai tärkeä päivämäärä

Ystävyys tatuointi mies nainen koordinoi numeroita

Pitkällä ystävyydellä on ikimuistoisia päiviä, joita et halua unohtaa. Tärkeä päivämäärä voidaan tatuoida roomalaisilla numeroilla. Koordinaattitatuoinnit, jotka edustavat merkittävää sijaintia pituus- ja leveysasteina, ovat myös hyvä idea. Koordinaatit voivat näyttää ensimmäisen kokouksen sijainnin tai kotikaupungin, jossa molemmat kasvoitte.

Ystävyys tatuointivuoret koordinoi tapahtuman

Ystävyys tatuointi päivämäärä käsivarsi roomalaiset numerot naiset

Mitä he molemmat pitävät

Ystävyys tatuointi yksisarvinen värikäs kylkiluut käsivarsi

Pidätkö suloisista yksisarvisista sateenkaaren väreissä? On hyvä, että joku jakaa tämän epätavallisen rakkauden kanssasi. Mieti, mikä yhdistää sinut. Vaikka se olisi vain lasillinen viiniä pitkän työpäivän päätteeksi tai teekutsu viikonloppuna. Sinulla ja tyttöystävälläsi tai poikaystävälläsi on varmasti monia yhteisiä etuja ja tarinoita.

Ystävyys tatuointi 3 miehen naisille teekuppeihin

Ystävyyden tatuointisymbolit

yhdenmukaisuus symboli pieni tatuointi erilainen mutta sama

Ystävyyden symboleja on monia erilaisia ​​- kahdesta sydämestä ystävyysnuoliin ja muihin aiheisiin, jotka on keksitty eri puolilla maailmaa. Riippumatta siitä, onko symboleja kaiverrettu koruihin vai kaiverrettu tatuointeihin – ne kaikki tarkoittavat samaa: ystävyyttä, uskollisuutta ja luottamusta. Alla on joitain yleisimmin käytettyjä symboleja ystävyyden tatuointeihin.

Claddaghin symboli

Claddagh merkki ystävyys symboli sydän kädet kruunu

Tämä kelttiläinen (tai irlantilainen) symboli edustaa kahta kättä, joilla on kruunattu sydän. Joidenkin lähteiden mukaan symbolin merkitys ilmaistaan ​​seuraavalla lauseella: “Annan sinulle molemmin käsin sydämeni ja kruunaan sen omistautumallani.” Tämä symboli on ystävyyden, rakkauden ja uskollisuuden ruumiillistuma. Claddages -symbolia käytetään usein vihkisormusten suunnittelussa. Mutta jos ystävyytesi on yhtä vahva kuin rakkaus, niin tällainen aihe on erinomainen idea tatuoinnille.

Ystävyyden nuolet

Ystävyys tatuointi mies nainen nuolet ristissä ranne käsivarsi

Intialaisille kaksi keskellä risteävää nuolta symboloi kahden klaanin tai kahden ihmisen liittoa. Nämä kaksi nuolta edustavat ystävyyttä. Kuvio ei ole monimutkainen, ja se voidaan esittää eri muunnelmissa.

Zibu -enkeli -symbolit

Zibu merkki ystävyys nainen aviomies paras ystävä

Zibu -symbolit on alun perin luonut Debbie Zylstra Almstedt Arizonasta, USA, joka väittää kommunikoineensa enkelioppaiden kanssa löytääkseen tämän taideteoksen. Yllä oleva symboli edustaa Jumalan läsnäoloa jokaisessa ihmisessä. Kun saamme ystäviä, kunnioitamme niitä jumalallisia ominaisuuksia toisessa ihmisessä, ja he tekevät samoin.

Shrivatsa (sanskritin श्रीवत्स śrīvatsa) – loputon solmu

Ystävyyden symboli sanskritin ikuinen solmu

Buddhalainen ääretön solmu, joka tunnetaan myös nimellä “Shrivatsa” sanskritiksi, on yksi buddhalaisen kulttuurin (Ashtamangala) kahdeksasta suotuisasta symbolista. Tässä yhteydessä se on ikuisen rakkauden ja ystävyyden symboli sekä näiden kahden keskinäinen riippuvuus.

Kiinalaisia ​​merkkejä ystävyydestä

Ystävyys tatuointi kiinalainen merkki

Nämä kaksi merkkiä (友谊) tarkoittavat ystävyyttä kiinaksi ja on kirjoitettu nimellä Yǒuyì. Tämä tatuointi on pieni ja voi näyttää hyvältä melkein missä tahansa kehon osassa. Voit myös kirjoittaa parhaan ystävän nimen lisätäksesi henkilökohtaisemman vaikutuksen tatuointiin. On myös toinen ikuisen ystävyyden symboli.

Huomaa, että tatuoija ei ole ammattimainen kielitieteilijä eikä voi ymmärtää kiinalaisten merkkien merkityksiä. Olet vastuussa käännöksen oikeellisuudesta. Siksi tarkista hieroglyfin oikeinkirjoitus huolellisesti.

Mitä “Ohana” tarkoittaa?

Ystävyys tatuointi sanomalla Ohana kukkia mies nainen

Havaijin sana Disney -elokuvasta “Lilo ja Stitch” on tullut maailmankuulu. Ohana tarkoittaa perhettä ja perhe tarkoittaa sitä, että ketään ei unohdeta tai jätetä jälkeen. Monet pitävät läheisiä ystäviään perheenä, joten Ohana on myös ihanteellinen ystävyys tatuointi.

Ystävyys tatuointi Ohana käsivarsi

Ystävyys tatuointi naiset Ohana motiivien yhdistelmä

Yksinäinen

Ystävyys tatuointi unalome kierre symbolit mies nainen

Buddhalaisuudessa Unalome edustaa polkua, jota jokainen ihminen kulkee elämänsä aikana. Tämä polku voi olla suora tai mutkainen. Siellä voi olla pelkoa, esteitä, onnea tai rakkautta. Tämä polku alkaa spiraalin keskeltä, joka kuvaa kuinka olemme loukussa omassa pelossamme ja turvattomuudessa. Kun polku avautuu, mieli löytää selkeyden ja lopulta vapautuu kärsimyksestä. Tämä symboli on visuaalinen metafora tälle elämänmatkalle.

Ystävyyden tatuoinnin sanontoja

Ystävyys -tatuointi sanoo olkapää

Sananlaskut englanniksi:

Yhdessä ikuisesti koskaan erillään, ehkä etäisyydellä, mutta ei koskaan sydämessä.

Ystävä on yksi hienoimmista asioista, mitä sinulla voi olla, ja yksi parhaista asioista, mitä voit olla.

Asiat eivät ole koskaan niin pelottavia, kun sinulla on paras ystävä.

Kaksi sydäntä, yksi sielu.

Kohti ääretöntä ja sen yli.

Sananlaskuja latinaksi:

Parhaita kavereita ikuisesti:

(Miehet) AMICI OPTIMI IN AETERNUM

(NAISET) AMICAE OPTIMAE AETERNUM

Ubi amici, ibi opes. – Missä ystävät ovat, siellä on vaurautta.

Novos parans amicos, ne obliviscere veterum. – Jokaisen, joka saa uusia ystäviä, ei pidä unohtaa vanhoja.

Vanha ipse amicus. – Ystävä on toinen minä.

Ystävyys tatuointi sanontoja käsi ulkopuolella

Ystävyys tatuointi sanontoja mies nainen ranne käsivarsi

Ystävyys tatuointi sanomalla ranne ääretön

Ystävyys tatuointi sanoo paras ystävä olkapää

Ystävyys tatuointi sanoo kylkiluut naiset pienet

Muita ehdotuksia ystävyys tatuoinniksi

Pieni ystävyys tatuoinnit symboli kukat paras ystävä

Ystävyys tatuoinnit tetris vesiväri hauska

Yhtä tyylisiä ystävyys tatuointeja, erilaisia ​​aiheita

Ystävyys tatuoinnit 3 ääretön symbolia

Ystävyys tatuoinnit rannekoru origami aiheita

Ystävyys tatuointi sydän yin yang palapeli

Ystävyys tatuointi 3 ystävälle värikkäillä aiheilla

Ystävyys tatuointi sulka unelma sieppari kompassi

Ystävyys tatuointi paras ystävä kuvakkeet

paras ystävä tatuointi ruusut sydän sanonta

paras ystävä pienet tatuointimallit matkustaa onnea

Ystävyys tatuointi 4 tyttöystävälle sydämet käsivarsi

Previous Post
Tee kevään seppeleitä – 10 helppoa DIY -ideaa kevätkoristeisiin ohjeineen
Next Post
Parvihuoneisto, jossa on dynaaminen ja vilkas tunnelma