15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kompassitatuointi – Kuvioiden, kuvien ja hienojen mallien merkitys

kompassi-tatuointi-vesiväri-nainen-takaisin-sanonta

Että Kompassi tatuointi on syvällinen ja monipuolinen vielä tänäkin päivänä. Merisymboli oli klassinen tatuointi merenkulkijoille, ja sen oli tarkoitus suojella heitä, kun he purjehtivat karkeilla vesillä, jotta he voivat palata kotiin turvallisesti. Mikä on aiheen erityinen symboliikka ja mitä merkkejä kompassilla on nykyään?.

Mitä kompassitatuointi tarkoittaa??

Kompassi-tatuointi -kuvia-3d-nuoli-naisia

Kompassi on väline, jolla voi orientoitua ja tämä merkitys voidaan siirtää myös tatuointeihin. Jokainen, joka haluaa käyttää kompassia ihollaan, tietää tarkalleen, minne haluaa elämässään, ja hänellä on selkeät tavoitteet mielessä. Mutta on monia muita merkityksiä, jotka tekevät motiivista niin suositun.

Mitä kompassi tarkoittaa?

kompassi-tatuointi-nainen-pöllö-ruusu-jalka-antiikki-muotoilu

Kompassitatuointien yleinen merkitys:

 • Päättäväinen toiminta – sinulla on selkeät tavoitteet ja tiedät tarkalleen, mihin haluat päästä elämässäsi
 • Toivo – kun käyttäjä on eksynyt tieltä
 • Suojaa matkan aikana – armeijalle ja merimiehille
 • Vahva usko Jumalaan – kompassi näyttää oikean tien piilotetun voiman avulla
 • Koti elämän päämääränä
 • Rakkaus mereen

Neulan suunta kompassitatuoinnissa

Kompassi tatuointi vesiväri-kukka-ankkuri-käsivarsi

Toisin kuin todellinen kompassi, joka suunnittelee aina pohjoista, kompassia voidaan säätää omalla iholla, koska tatuoinnilla pitäisi olla erilainen tavoite kaikille. Tästä syystä kompassineulan osoittamalla suunnalla voi olla merkitys.

Mitä kompassitatuointiin kuuluu??

Kompassi tatuointi vesiväri-maailmankartta-takaisin-fleur-de-lis

Kompassi on universaali aihe, joka sopii yhtä hyvin naisille kuin miehille. Se esitetään eri tavalla iholla – antiikkisena taskukompassina, jossa on 3D -yksityiskohtia, pohjoisen tähtenä, jonka fyysinen esitys on kompassi tai vain kompassi nousi neulalla. Joskus kompassi piirretään hyvin abstraktisti yksinkertaisilla viivoilla.

Vesiväritehosteet – kompassi, jossa on vesiväri -aksentteja

Kompassi tatuointi sininen-vesiväri-musta

Kompassi voidaan yhdistää hyvin muihin merenkulun hahmoihin, kuten laiva, majakka, meri, ankkuri ja köysi, mutta on myös muita vaihtoehtoja: maailmankartta, saari, kukat, tähdet, tiimalasi, höyhen, pääskyset jne..

Pohjoismainen kompassi

kompassi-tatuointi-pohjoismainen-symboli-vegvisir

Islantilaisella laulajalla ja näyttelijä Bjorkilla on mukava symbolinen tatuointi vasemmassa olkavarressa, jolla on syvä merkitys. Symboli Vegvisir on pohjoismainen symboli ja tarkoittaa islanninkielisiä viittoja. Legendan mukaan Vegvisir piirrettiin verellä otsaan, jotta käyttäjä ei eksyisi matkallaan.

Justin Bieberin kompassitatuointi

Kompassi Tatuointi justin-bieber-arm-kuvia

Vuoden 2014 alussa poptähti Justin Bieber teki Instagram-debyyttinsä kaksikymmentäkuudes tatuointinsa. Hänen vasemmassa hauissansa nähtiin mustavalkoinen kompassitatuointi – neula osoittaa epävarmaa suuntaa etelän ja kaakon välillä. Tuolloin tatuointi herätti huhuja siitä, että laulaja etsii suuntaa elämässä.

Fleur de Lis -symboli on myös yleinen

kompassi-tatuointi-nainen-ankkuri-tähti-kirkas-de-lis-aihe

Fleur-de-lis-motiivi kuvaa tyyliteltyä iiriksen kukkaa ja oli monarkian symboli. Symbolilla on monia muunnelmia ja merkityksiä, kuten monarkia, maine, kunnia, usko, äiti Maria ja pyhä kolminaisuus.

Kelttiläinen symboli kompassilla

kompassi-tatuointi-värikäs-kelttiläinen-symboli-niellä

Kelttiläistä solmusymbolia kutsutaan edelleen Triquetaksi ja se koostuu kolmesta yhdistetystä kaaresta. Solmulla ei ole alkua eikä loppua, joten tämän pitäisi muistuttaa mieltämme äärettömästä luonteesta. Symboli näyttää äärettömät syklit – syntymä ja uudestisyntyminen – ja symboloi ikuisuutta.

Ruusut kompassitatuoinnilla

kompassi-tatuointi-ruusut-ankkuri-3d-rikki-lasi

Kompassi yhdistetään usein punaisiin ruusuihin, jotka edustavat kuolematonta rakkautta ja jotain täydellistä. Ruusun terälehtien eri väreillä on tärkeä rooli tässä. Esimerkiksi kuihtuneet ruusut ovat merkki katoamisesta elämässä.

Ankkuri kompassitatuoinnilla

kompassi-tatuointi-ankkuri-köysi-olkapää-mies

Ankkurit, jotka edustavat erityistä kodin tunnetta, kuuluvat myös merenkulkijoiden suosituimpiin aiheisiin. Se symboloi edelleen vakautta ja turvallisuutta. Erittäin suosittu sanonta kompassiankkuritatuoinnille on “Minä johdan sinua, mutta en koskaan pidä sinua alas.” – Minä olen se, joka opastaa sinua, mutta ei tuhoa sinua..

antiikki kompassi nousi ranteeseen

kompassi tatuointi ranne pari antiikki näyttää

Vasta 13. vuosisadan lopulla merenkulkijat yhdistivät epävakaan kelluvan neulan tuulenruusun kanssa, joka tunnetaan myös nimellä kompassiruusu. Sitä käytetään osoittamaan suunta kompassissa ja se on jaettu periaatteessa samankokoisiin sektoreihin. Merilinjalla ympyrä on jaettu 32 segmenttiin ja yksi viiva vastaa 1/6400 täyskulmaa = 0,05625 astetta.

Kuu, aurinko ja tähdet suuntautumiseen

kompassi-tatuointi-nainen-kylkiluut-kuu-aurinko-nuolet

Jo ennen kompassin keksimistä aurinko ja tähdet olivat merenkulkijoiden tärkein suuntautumisapu. Päivällä he pystyivät määrittämään kompassin suunnan aurinkokompassilla, kun taas yöllä North Star näytti heille tien pohjoiseen. North Star ei muuta asemaansa ja on melkein täsmälleen pohjoisnavan yläpuolella.

Sanontoja kompassitatuoinnista

kompassi-tatuointi-sanonta-ankkuri-tähti-sukunimi

Lainaukset latinaksi ja englanniksi näyttävät hyviltä, ​​ja ne voidaan yhdistää ihanteellisesti kompassitatuointiin. Riippuen siitä, mitä tatuoinnilla pitäisi olla, voit valita erilaisia ​​lainauksia aiheista, kuten polku, suunta, matka, tavoitteiden saavuttaminen, aika ja muut.

Kallo, jossa kompassi -tatuointi ja sanonta

kompassi-tatuointi-sanonta-kallo-mies-käsivarsi

Alla on muutamia esimerkkejä kompassin tatuointien sanomisista:

 • “Seuraa unta – Usque ad finem” (latinaksi tämä tarkoittaa “loppuun asti”)
 • “Luopu elämästä, jonka olet suunnitellut elämääsi varten, joka odottaa sinua” – jäähyväiset / uusi alku
 • “Jopa pitkä matka alkaa ensimmäisestä askeleesta.” – Reise / Wanderlust
 • “Kaikki, jotka vaeltavat, eivät ole kadonneet.” – Tolkienin “The Fellowship of the Ring” -elokuvasta
 • “Jos et koskaan eksy, et koskaan löydä” – toivo

Kompassi, kello, nuoli ja silmä

Kompasstatuointi-nuoli-silmä-katsella -yhdistelmä

Jos haluat hieman väriä, voit lisätä muutamia värin aksentteja, kuten punaisen pisteen, kompassineulan, nuolen tai muita elementtejä, joiden pitäisi korostaa haluttua suuntaa. Ne, jotka pitävät värikkäästä, voivat koristaa kaikki tatuoinnin elementit väreillä.

värikäs kompasstatuointi kyynärvarressa 

kompassi-tatuointi-värikäs-kyynärvarsi-sininen-ruusu

Värikkäistä tatuoinneista on tulossa yhä suositumpia, koska ne ovat erityisen havaittavia eivätkä yksinkertaisesti voi jäädä huomaamatta. Suurempi ja värikkäämpi tatuointi sopii kuitenkin vain rohkeille, varsinkin jos se pistetään näkyvällä ruumiinosalla.

Kompassi, ruusut ja majakka

kompassi tatuointi majakka meriruusut linjat

Vain hahmotetut värikkäät tatuoinnit näyttävät paljon huomaamattomammilta. On aina suositeltavaa aloittaa vain ääriviivoista ja täyttää sitten yksittäiset elementit haluamallasi värillä. Tällä tavalla voit paremmin arvioida, näyttäisikö tatuointi paremmalta täysin värikkäältä vai vain hahmotetulta.

Ankkuri, maailmankartta ja saari

Kompassi tatuointi mies-käsivarsi-3d-maailmankartta-ankkuri-kämmenet

Haluatko yhdistää kompassitatuoinnin johonkin toiseen merisymboliin, niin vaihtoehtoja on monia. Köydellä käärityillä ankkureilla on erityisen merellinen vaikutus. Yhdistelmä maailmankartan tai saaren kanssa sopii myös paljon matkustaville. Nämä upeat tatuoinnit sopivat hyvin kaikkien innokkaiden matkustajien kanssa.

Minimaisemat kompassissa

Kompassi-tatuointi -Pohjois-vuoret-boheemi-kuu

Kompassia ei käytetä vain meressä, vaan myös luonnossa oppaana. Siksi voit myös yhdistää tämän tatuointikuvion maisemaan. Päätät itse, onko vuoristomaisema, metsämaisema vai laitumemaisemia.

Sopii myös paritatuoinniksi parhaille ystäville

kompassi-tatuointi-maisema-ystävät-tatuoinnit

Jos haluat tulla puukotetuksi parhaiden ystäviesi kanssa, voit valita tämän symbolin. Sopivia kehon osia ovat kyynärvarsi, lapa tai ranne. Ystäville tämä tatuointi voi tarkoittaa, että riippumatta siitä, mitä tapahtuu ja mihin he menevät, he löytävät toisensa uudestaan ​​ja uudestaan.

pienet kompassit tatuointeina vihkisormusten sijaan

kompassi tatuointi pari nimetön sormi

Uusi trendi sormetatuoinneissa on renkaat, jotka korvaavat vihkisormukset. Tämä alkuperäinen idea voidaan toteuttaa monilla eri aiheilla ja se saa yhä enemmän suosiota erityisesti nuorten avioparien kanssa. Pieni kompassiruusu toimii hyvin sormen tatuointina ja merkitsee parin yhteisen elämän alkua.

Kallokompassi punaisena ja mustana

Kompassi tatuointi kallo-punainen-musta-väri

Miesten kompassitatuointi voidaan yhdistää kalloon ja saada aikaan pelottavan kaunis muotoilu. Kallo voidaan näyttää kompassiruusussa sekä ulkona. Silmiinpistävämmän ilmeen saamiseksi tatuointi voidaan puukottaa väreillä ja suunnitella ihon kohokohtaksi.

antiikkinen taskukompassi höyhenillä ja ruusuilla

Kompassi Tatuointi -taskukello-antiikki-ruusu-sulka-käsivarsi

Vanhan koulun kompassit valitaan usein tatuoinniksi, koska niillä on hyvin erityinen ulkonäkö. Ne puhuvat menneestä aikakaudesta ja ovat täydellisiä niille, jotka haluavat tatuoida vintage -aiheella. Antiikkinen taskukompassi näyttää todella hyvältä yhdessä ruusujen ja höyhenen kanssa.

Kompassi ja taskukello olkavarressa

Kompassi Tattoo taskukellon käsivarsi miessiipi

Taskukompassit ja taskukellot näyttävät samanlaisilta, ja siksi ne voidaan yhdistää hyvin tatuointisuunnitteluun. Kun kello on iholla, voit seurata aikaa ja ikuistaa tietyn hetken elämässäsi. Tässä tapauksessa taskukompassi voi tarkoittaa, että tästä lähtien olet löytänyt uuden suunnan ja sinulla on toivoa tulevaisuudelle.

Yhdistelmä taskukompassia ja kelloa, jonka lintu rikkoi

kompassi -tatuointi, jossa sanotaan geometrinen suunnittelu

Molemmat motiivit voidaan sisällyttää yhteiseen muotoiluun samanlaisen optiikansa vuoksi. Puolet kotelosta voidaan suunnitella kelloksi ja toinen puoli kompassiruusuksi. Tatuointi -sanonnat, jotka on kirjoitettu kauniilla kirjaimilla ja integroitu onnistuneesti muotoiluun, sopivat myös tähän.

avattu taskukompassi kukkien ympäröimänä

kompassi-tatuointi-avatut-3d-ruusut

Jos haluat tulla puukotetuksi erityisellä aiheella, voit harkita 3D -tatuointeja. Ne näyttävät hyvin realistisilta eivätkä koskaan jää huomaamatta. Tässä on hieno idea avoimelle 3D -taskukompassille, joka näyttää osoittavan osoitinta pohjoiseen milloin tahansa.

Tatuointi olkavarteen ja alus täydellinen merimiehille

kompassi-tatuointi-merenkulku-laiva-meri

Idea tatuoinnille paljon matkustaville

kompassi tatuointi lapaluun maailmankartta

Susi tatuointi minimalistisella kompassilla silmäksi

kompassi-tatuointi-olkavarret-susi-silmä

Kompasstatuointi maapallon ja lentokoneen kanssa

kompassi tatuointi maan maapallo

mukava tatuointiidea ruusun kanssa kompassiruusussa kylkiluille

kompassi-tatuointi-naiset-kylkiluut-ruusu

Tatuointi naisille – avattu taskukompassi yhdessä ruusujen kanssa

kompassi tatuointi auki kukkia

Previous Post
Yhden perheen talo lasijulkisivulla – arkkitehtuuri innoittamana 60 -luvulta
Next Post
Keskity riippuva takka, jolla on vähäinen ympäristövaikutus