15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

18 viileää käsivarren tatuointia miehille – Pintrestin trendit

Tatuoinnit miehille kuvioita olkavarsi leijona geometrinen

Tatuoinnit ovat suosittu trendi, joka ei koskaan mene pois muodista. Näemme joka päivä näitä kauniita maalauksia ja piirustuksia ihmisten iholla, ja jokaisella niistä on oma tarinansa kerrottavana. Riippumatta siitä, onko kyseessä suuri tai pieni tatuointi, monet naiset ja miehet valitsevat ennemmin tai myöhemmin suosituimman kehon taidon ikuistamaan tietyn tapahtuman elämässään. Mitä tulee miesten tatuointeihin, suuret käsivarret ovat yksi kuumimmista ideoista. Ja lajike on valtava: vahvuussymboleista polynesialaisiin tatuointeihin mustaksi tehtyihin tatuointimalleihin. Artikkelissa olemme keränneet monia käsivarsitatuointiideoita miehille Pinterestistä, jotka ovat tällä hetkellä trendejä. Lue lisää löytääksesi sinulle parhaiten sopivan mallin.

37 Ideoita miehille olkavarretatuoinnista – maori- ja heimomotiivit

Tatuointiideoita miehille – geometriset mallit elämäntapana

Tatuointi olkavarteen – 50 ideaa miehille ja naisille

Miesten olkavarretatuoinnit Pinterestistä

karhu tatuointi mies geometrinen pistotyö olkavarsi

Miesten kädet ovat yksi tatuoinnin suosituimmista kehon osista. Voit valita olkavarren, kyynärvarren ja koko käsivarren, ns. Hihatatuoinnin. Mitä tulee aiheisiin, monet miehet valitsevat tatuointimallin, joka symboloi voimaa. Esimerkkejä tästä ovat erilaiset eläimet, kuten leijonat, karhut, sudet jne., Sekä muut vahvuuden symbolit eri kulttuureista.

tatuoinnit miehet käsivarsikuviot nainen korppi kallo

Jos et halua tatuoida koko käsivartta, vaan vain osaa siitä, voit valita olkavarren tai kyynärvarren tatuoinnin. Jos olkavarret ovat koulutettuja ja niillä on selkeästi määritellyt lihakset, olkavarren tatuoinnit miehille ovat erittäin sopivia. Näillä voi olla minimalistinen tai monimutkainen muotoilu ja ne voivat olla värillisiä tai mustia.

siipi tatuointi käsivarsi takaisin miehet tatuoinnit suunnitteluideoita

Kun valitset aihetta, kiinnitä huomiota sen merkitykseen. Tatuointi pysyy iholla ikuisesti (jos sitä ei poisteta jälkeenpäin) ja sen pitäisi miellyttää sinua koko elämän. Siksi on parasta valita aiheita ja malleja, joilla on syvä, henkilökohtainen merkitys.

polynesialainen maori -tatuointi heimomotiiveja olkavarsi

Viime vuosina miesten polynesialaisista tatuoinneista on tullut erityisen suosittu trendi. Ne koostuvat useista pienistä symboleista, joista jokaisella on oma merkityksensä. Voidaan erottaa maorien, samoalaisten, havaijilaisten ja atsteekkien alkuperät.

polynesialainen tatuointi miesten olkavarren motiivit kukat

Polynesialaiset tatuoinnit ovat täydellisiä olkavarretatuoinnille ja näyttävät todella upeilta. Ne, jotka haluavat hienostunutta muotoilua, voivat valita tatuoinnin, joka ulottuu olkavarresta rintaan tai selkään.

Kyynärvarren tatuoinnit miehille Pinterestistä

blackwork tatuointi miesten ideoita kyynärvarret identtiset tatuoinnit

Jos haluat tehdä todellisen lausuman käsivarretatuoinnillasi, käsivarret ovat sille parempia. Toisin kuin olkavarretatuoinnit, kyynärvarren tatuoinnit ovat näkyvissä melkein milloin tahansa, ja ne voidaan piilottaa vain pitkien hihojen alle. Ne sopivat paremmin niille, jotka haluavat tehdä vaikutuksen heidän kanssaan.

blackwork tatuointi miesten kyynärvarren geometriakolmiot

Mitä tulee kyynärvarren tatuointeihin miehillä, valikoima on yhtä suuri ja riippuu lähinnä henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Tällä hetkellä erityisen suosittuja ovat niin sanotut blackwork-tatuoinnit, jotka on kaiverrettu vain mustalla musteella. Geometriset mallit, joissa on erittäin paksut viivat, saavat yhä enemmän suosiota miesten keskuudessa.

kyynärvarren blackwork tatuointi miehet dotwork

Mustien töiden lisäksi pistetatuoinnit ovat yksi tämän vuoden suosituimmista trendeistä. Tämä menetelmä sisältää yksittäisiä aiheita tai kokonaisia ​​malleja, jotka koostuvat pienistä pisteistä. Tämä luo vaaleita ja tummempia varjoja, jotka määrittävät tatuoinnin suunnittelun.

trendikkäät tatuoinnit miehet nainen motiivi kello kyynärvarsi

Fotorealistiset esineet ja muotokuvat, erityisesti naisista, ovat loistava lisä miesten tatuointisuunnitelmille. Ne yhdistyvät täydellisesti muihin aiheisiin ja voivat näyttää todella houkuttelevilta ja salaperäisiltä.

kello ruusut tatuointi miehet kyynärvarren idea suunnittelu

Kelloa pidetään pysyvyyden symbolina ja se on yksi yleisimmistä tatuointimalleista. Jos pistät aikaa ihollesi, voit luoda jotain kuolematonta ja tallentaa aikaa. Tämä tatuointi voidaan yhdistää hyvin tiettyyn aikaan, joka symboloi elämän tapahtumaa. Tämä voi esimerkiksi osoittaa lapsen syntymän tai oman syntymäsi.

tiimalasi tatuointi miesten kyynärvarret

Tiimalasi ei sen sijaan kuvaa pysähtynyttä aikaa, vaan kuluvaa aikaa. Siksi sitä pidetään ikuisuuden symbolina. Kellot ja tiimalasit yhdistyvät erinomaisesti muihin aiheisiin, kuten leikkokukkiin, kuten ruusuihin tai kaareviin jänteisiin.

mandala tatuointi miesten kyynärvarren motiivit dotwork

Toinen loistava idea kyynärvarren tatuointeille miehille on mandala. Koristeellisille kuvioille on tunnusomaista symmetrinen järjestely, joka näyttää erittäin houkuttelevalta ja näyttää modernilta. Suunnittelumahdollisuudet ovat rajattomat ja voivat sisältää minkä tahansa aiheen, jolla on henkilökohtainen merkitys.

miehet tatuoinnit hengellinen merkitys kyynärvarren tatuointiideoita

Hengellisellä merkityksellä varustetut tatuoinnit ovat myös erittäin suosittuja miesten keskuudessa ja niitä voidaan kuvata monin eri tavoin. Auringon, tähtien ja kuun kaltaisia ​​symboleja voidaan käyttää luomaan luovia malleja, jotka näyttävät kauniilta ja joilla on samaan aikaan erityinen merkitys tatuoidulle henkilölle.

tatuointi miesten minimalistiset geometriset viivat

Miesten tatuointien ei kuitenkaan ole välttämättä tarkoitus edustaa suurta motiivia, jossa on paksut, mustat viivat. Filigraaninen tatuointi sopii hyvin kyynärvarrelle eikä ole niin silmiinpistävä. Tätä varten geometriset mallit ovat erityisen suosittu idea ja näyttävät todella minimalistisilta. Suunnitteluun voidaan sisällyttää erilaisia ​​kirjaimia, mikä on myös erittäin suosittu naisten keskuudessa.

Tatuointi hihat miehille

miehet tatuoivat heimojen polynesialaisia ​​aiheita

Jos haluat yksityiskohtaisen tatuoinnin, joka heti kiinnittää katseesi ja tulee osaksi tyyliäsi, koko käsivarren tatuoinnit sopivat täydellisesti. Niin sanottu hiha näyttää täsmälleen kuin käsivarren peite, joten sen nimi. Tässä ovat suosittuja heimomotiiveja.

hihatatuointi miesten lohikäärmehevonen luova suunnittelu

Sen ei kuitenkaan pitäisi aina olla heimoja. Koko käsivarsi tarjoaa paljon liikkumavaraa, jossa tatuoija voi täysin kehittää lahjakkuuttaan. Vaikka luottaisit valitsemaasi taiteilijaan, on parasta pyytää piirretty tatuointimalli, jotta saat paremman käsityksen tuloksena olevasta suunnittelusta.

hihat käsivarretatuoinnit miehet yhdistävät malleja

Tatuointihihassa eri motiivit ja symbolit voidaan yhdistää upeasti. Yksi aihe ei sovi tähän, koska se näyttää lopulta liian tylsältä. Jos toisaalta eri motiivit kietoutuvat toisiinsa onnistuneesti, luodaan miehille ainutlaatuisia tatuointeja, jotka koristavat ihoa erityisellä tavalla.

Previous Post
Yhden perheen talo lasijulkisivulla – arkkitehtuuri innoittamana 60 -luvulta
Next Post
Keskity riippuva takka, jolla on vähäinen ympäristövaikutus