15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Modernit kuvakudokset takaavat mukavuuden huoneessa: Seinät näyttävät niin kauniilta niiden kanssa!

Ei ole mikään salaisuus, että matot eivät kuulu vain lattialle. Kudotut ja käsin solmitut kuvat ovat koristaneet seiniämme vuosisatojen ajan. Nykyaikaisilla seinävaatteilla ei kuitenkaan ole juurikaan tekemistä menneisyyden seinätaiteen kanssa. Nykyaikaiset kuvakudokset on valmistettu kevyistä kankaista ja niille on ominaista lähinnä geometriset kuviot ja abstraktit aiheet. Moderni tyyli -kuvakudos voi koristaa minkä tahansa huoneen seinät. Olitpa makuuhuoneessa, olohuoneessa tai eteisessä – nämä tyylikkäät seinävaatteet luovat aina kodikkaan tunnelman, joka kutsuu sinut viipymään.

Seinävaatteita silloin ja nyt

Moderni kuvakudos olohuoneen abstraktiin taiteeseen

Kudotulla kuvalla, jota kutsutaan myös kuvakudokseksi, on pitkät perinteet, jotka tunnettiin edelleen muinaisessa Egyptissä ja Persiassa. Seinävaatteiden valmistus oli tuolloin arvostettu käsityö, ja valmiit kappaleet leimattiin todellisiksi aarteiksi. Seinävaate ei ollut pelkästään koristeellinen. Se oli erityisen suosittu sen käytännöllisen toiminnon vuoksi, joka peitti vetävät kulmat ja varastoi siten lämpöä huoneisiin.

Euroopassa renessanssin aikana kuvakudokset olivat erittäin suosittuja. Niitä pidettiin korkean sosiaalisen aseman merkkinä ja ennen kaikkea ne koristivat rikkaiden perheiden muureja. Myös itämaissa kilim oli todellinen statussymboli ja matot (sekä lattialle että seinälle) pidettiin ylellisyystavaroina.

moderni olohuone, jossa kuvakudos luonnon aiheella

Yksi vilkaisu messuille parin viime vuoden aikana riittää näkemään, että modernit kuvakudokset ovat jälleen saamassa suosiota. Toisin kuin ylellisesti sisustetut, käsintehdyt seinävaatteet menneisyydestä, modernit vaihtoehdot ovat abstrakteja ja antavat tiettyä keveyttä. Macramees ovat yhtä suosittuja ja täydellisiä kuin pienet aksentit huoneessa. Ne solmitaan yleensä vaaleista naruista ja ovat upeita seinäkoristeita skandinaaviseen tai boho-tyylisiin huoneisiin.

modernit kuvakudokset ovat paras koriste makuuhuoneen seinille

Toinen kaunis muunnelma modernista kuvakudoksesta ovat myös kankaita, jotka on painettu kauniilla kuvioilla tai solmuvärillä. Nämä antavat huoneelle aivan erityisen viehätyksen, ja ne voidaan yhdistää upeasti lasten ja nuorten huoneiden keijuvalaisimiin.

Aivan kuten klassinen lattiamatto, kuvakudokset valmistetaan erikokoisina. Joten voit itse päättää, haluatko koristella koko seinän vai vain osan siitä. Nyt haluamme näyttää teille muutamia hienoja esimerkkejä kalusteiden sisustamisesta modernilla ilmeellä. Koska se on juuri se koriste, jota seinät tarvitsevat.

Olohuoneen seiniä koristavat modernit kuvakudokset

Seinävaatteita taiteena olohuoneen seinälle

Seinävaatteita kutsutaan usein matoiksi, jotka ovat liian kauniita lattialle. Ne voivat muuttaa huoneen vaikutuksen kokonaan ja ne tulee valita huolella. Jos esimerkiksi valitset suurikokoisen kuvakudoksen, sinun on odotettava, että huone on tilava ja siinä on selkeät linjat. Vain tällä tavalla seinävalaisin voi tulla omakseen.

Seinävaatteet kiinnittävät yleensä enemmän huomiota kuin seinämaalaus. Siksi hänen pitäisi seisoa itsensä puolesta eikä hänellä pitäisi olla vastustajia. Poikkeus on sallittu tapauksissa, joissa kuvakudos on pieni ja se on yhdistetty samanlaiseen verhoon kompensoimiseksi. Kuvagalleriassa olemme koonneet muutamia inspiraatioita kuvakudosten ja verhousten sisustamiseen.

Trooppiset kuviot seinäkoristeisiin ovat tällä hetkellä trendikkäitä

Olohuoneessa seinämaalauksen sijaan kuvakudos

Kauniisti hygieeninen: Modernit kuvakudokset luovat kodikkaan tunnelman huoneeseen

moderni kuvakudos taivaalliseen muotoiluun olohuoneessa

Voit myös tehdä nykyaikaisia ​​kuvakudoksia valmistettu eri kankaista tee se itse

Tee modernit kuvakudokset itse värikkäistä kankaista

Juoksija leikkaa myös uskomattoman hyvän hahmon seinälle

modernit kuvakudokset käytävälle

Makrameet tarjoavat enemmän mukavuutta modernisti sisustetussa huoneessa

modernit kuvakudokset macrame -seinäkoriste

Makramee solmutekniikkana on saanut alkunsa idästä. Macrame -kuvakudokset olivat suosittuja myös 1970 -luvulla, ja ne tulevat nyt takaisin tanskalaisen hygge living -konseptin yhteydessä. Ja parasta näissä seinävaatteissa on, että ne sopivat melkein mihin tahansa sisustustyyliin.

Pienet makrameet olohuoneen seinäkoristeiksi boho -tunnelmaan

modernit kuvakudokset, jotka on valmistettu pienistä macrame -seinävaatteista

Suuri macrame -kuvakudos antaa sisustukselle eksoottisen ilmeen

Macrame -kuvakudos modernissa olohuoneessa

Moderni kuvakudos, jossa ripaus boho -tyyliä

Makuuhuoneessa suosittuja nykyaikaisia ​​kuvakudoksia, joissa on mandala -aiheita

Olohuoneen lisäksi makuuhuone on myös täydellinen paikka laittaa kaunis kuvakudos parrasvaloihin. Seinäteline voidaan kiinnittää joko päätyyn tai sivuseinään. Tämä ei vain näytä kauniilta, vaan myös säilyttää huoneen lämmön. Joten lopeta kylmä seinä sängyn vieressä!

modernit kuvakudokset, joissa on mandala -aiheita, ovat suosittuja

Kauniit seinän aiheet luovat myös rennon tunnelman huoneeseen. Esimerkiksi boho -tyyli on tällä hetkellä täysin trendikäs. Se huokuu tiettyä keveyttä ja on siksi erittäin suosittu erityisesti makuuhuoneessa. Boho-chic-tyyliä voidaan täydentää kauniisti moderneilla kuvakudoksilla. Motiivit, kuten mandalat, ovat täydellisiä tähän.

Boho -kuvakudos nuorten huoneen verhossa keijuvalaisimilla

Keiju valot ovat loistava lisä boho-look-kuvakudokseen. Ne voidaan ripustaa yläpuolelle tai suoraan taakse luodakseen kauniita valopelejä. Jotta valot saisivat itsensä, boho -kuvakudos ei saa olla liian paksu. Vaaleista kankaista, kuten painetuista kankaista, valmistetut kuvakudokset ovat parhaita tähän vaikutukseen.

Mukavia sisustusideoita makuuhuoneeseen kuvakudoksella

Nuorten huoneidea modernilla kuvakudoksella ja valolla

Suuri valkoisen ja vaaleanpunaisen mandala sopii ihanteellisesti teini -ikäisten tyttöjen nuorten huoneen seinäkoristeeksi

Yhdistä nuorten huoneen modernit kuvakudokset keijuvalaisimilla

Nykyaikaiset kuvakudokset, joissa on kirjoitukset, ovat suosittuja nuorisohuoneessa

Moderni kuvakudos nuorten huoneeseen Good Vibes -kirjoituksella

Ripusta pieni kuvakudos kukilla sängyn päätyyn

roikkuvat nykyaikaiset kuvakudokset, joissa on kukkakuvioita sängyn päällä

Abstraktit kuviot seinillä näyttävät moderneilta ja sopivat täydellisesti yksinkertaisesti sisustettuihin huoneisiin

modernit kuvakudokset, joissa on abstrakteja aiheita, ovat trendikkäitä

Banaanilehtikuvio on tällä hetkellä trendikäs

Moderni trooppinen kuvakudos makuuhuoneeseen

Korosta tekstiilejä: yhdistä kuvakudokset ja vuoteet makuuhuoneessa

moderni makuuhuone, jossa koristeena on kuvakudos

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)