15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Trendiväri musta sisustuksessa: Luota ajattomaan ja tyylikkääseen muotoiluun

Jos haluat luottaa ajattomaan mutta eleganttiin sisustukseen, trendiväri musta on oikea valinta. Olipa musta keittiön etuosa tai huonekalut, tumma olohuone tai musta maali seinällä – näytämme, mitä sinun tulee kiinnittää huomiota, kun sisustat mustaa.

Trendivärillä musta on erityinen vaikutus huoneisiin

Trendiväri musta olohuoneen seinällä

Musta väri liittyy usein suruun, goottilaiseen tyyliin tai tyylitietoisuuden puutteeseen. Tumma väri tarkoittaa oikeastaan ​​jaloa purismia. Oikein yhdistettynä yksinkertainen muotoilu voi lisätä kotiin tyylikkyyttä ja luonnetta. Hienovaraisen hillitsemisen ansiosta voit myös asettaa tiettyjä värisävyjä ja luoda wow -tehosteen. Eriväriset huonekalut, lattiapäällysteet tai tarvikkeet voivat todella tulla omiksi mustan ansiosta. Joten salaisuus piilee oikeassa väriyhdistelmässä. Esimerkiksi yhden miehen asunto Kiovassa näyttää kaiken mahdollisen: Yhdessä rikkaiden, luonnollisten värien kanssa, kuten viininpunainen tai antrasiitinharmaa, suunnittelija on antanut asunnolle kontrastin ja dynaamisuuden.

Kun kysyttiin, mitä sisustustyylejä ja värejä sopusoinnussa keskenään, musta on todellinen monipuolisuus. Väri vastaa puristista asuintyyliä ja siirtomaa -tyyliä. Et voi mennä pieleen mustan kanssa myös teollisissa tai vintage -tyyleissä.

Minkä värien kanssa trendiväri musta harmonisoituu??

Mustat huonekalut olohuoneessa puristiseen tyyliin

Musta tarjoaa paljon liikkumavaraa yhdistettäessä sitä muiden värien kanssa. Jos haluat kodikkaamman ja lämpimämmän vaikutuksen, asiantuntijat suosittelevat punaisen, keltaisen ja sinisen perusvärien sekoituksia. Bensiinin sävyjen lisäksi musta sopii hyvin myös kerman tai beigeen. Luonnon sävyt vahvistuvat ja huoneistossa on jalo ilme. Sinun ei tarvitse maalata seinää heti mustaksi. Entä laitos, jossa on hienovaraisia ​​luonnollisia värejä ja joka saa tietyn asian mustilla keittiölaitteilla tai lisävarusteilla? Jopa mustat ovenkahvat huokuvat tyylikkyyttä ja ovat tapa tehdä kodistasi nykyaikaisempi pienellä vaivalla ja kustannuksella.

Valkoinen sisäovi mustalla ovenkahvalla moderni keittiö

Sen kontrasti on erityisen rikas, kun yhdistät mustan valkoiseen. Monet huonekaluliikkeet ovat havainneet tämän trendin itselleen ja tarjoavat asiakkailleen esimerkiksi keittiöitä, joissa mustat työtasot yhdistetään valkoisiin huonekaluihin.

Mihin huoneisiin trendiväri musta sopii??

Ideoita viihtyisän mustan lukukulman asettamiseen olohuoneeseen

Mustan värin kohdennettu käyttö antaa jokaiselle olohuoneelle enemmän syvyyttä ja kodikkuutta. Esimerkiksi kevyiden huonekalujen ja vaalean seinävärin yhdistelmä mustilla pienillä huonekaluilla ja lisävarusteilla on mahdollista. Tuloksena on harmoninen symbioosi. Niiden, jotka haluavat ottaa kuvia tai ovat taiteen ystäviä, tulisi myös ajatella mustavalkoisia valokuvia seinäkoristeina. Lisäksi etnistä tyyliä on mattoja, tyynyjä ja villahuopia.

Trendiväri musta makuuhuoneen sängynkehyksissä ja kuvissa ja peitoissa

Koska monet pitävät makuuhuonetta vain vetäytymispaikkana, se jätetään usein huomiotta sisustuksen suhteen. Voit saavuttaa paljon käyttämällä hyvin harkittua yhdistelmää mustaa ja vaaleaa väriyhdistelmää. Henkilökohtaisesta mausta riippuen esimerkiksi valkoisia, leikkisiä huonekaluja ja valkoisia taustakuvia, joissa on mustia pisteitä, voidaan yhdistää ja hioa tummilla kynttilöillä. Musta ei ole yhtä sopiva makuuhuoneen seinäväriksi.

Maalaistyylinen keittiö, jossa musta etuosa ja valkoiset seinät

Miksi maalaiskeittiön on aina oltava täysin valkoinen? Mustilla kaappeilla, valoisalla oleskelualueella ja moderneilla laattoilla pysyt uskollisena amerikkalaiseen maalaistyyliin keittiössä ja luot silti yksilöllisen keittiön, joka erottuu selvästi muista. Ruudulliset pyyhkeet ja verhot, joissa on harmaat ja valkoiset vaakasuorat raidat, sopivat tähän hyvin. Toinen vaihtoehto: valkoiset rintamat ja tumma lattia. Jos mustaa käytetään huomaamattomammin – esimerkiksi ovenkahvoissa, ikkunanpuitteissa, lampuissa tai pienissä koriste -elementeissä – väri sopii myös kylpyhuoneisiin ja käytäviin.

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)