15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sisustus kasvitieteellisellä ilmeellä: Sisustustrendi viitaten luontoon

huonekalut kasvitieteessä näyttävät sisätilojen trendiltä kasvimotiiveja

Koska Pantone valitsi Greeneryn vuoden väreksi 2017, kasvitieteellisen sisustuksen trendi on kasvanut entisestään. Huonekalut, koristeet ja tekstiilit, joissa on kasvimotiiveja, tuovat luonnon kauneuden neljään seinään. Pinterestin mukaan kasvitieteellisiin sisustusideoihin tallennettujen nastojen määrä on myös kasvanut 75% viime kuukausina, mikä tekee niistä yhden vuoden 2018 suurimmista sisustustrendeistä. Tämän päivän artikkelissa paljastamme kuinka toteuttaa suosittu sisustustrendi kotona!

Miten kasvitieteen ulkonäkö voidaan toteuttaa sisätiloissa??

sisustaa olohuoneen kasvitieteellisen ilmeen pastellisävyiset huonekasvit

Kasvitieteellisen ilmeen omaava laitos tarjoaa meille helpon tavan muodostaa yhteys luontoon ja kutsua sen luonnollinen vaikutus omaan kotiimme. Olipa kyseessä eloisat värit ja motiivit, luonnonmateriaalit tai todelliset kasvit, kasvitieteelliset sisustusideat ovat yksinkertaisesti rajattomat. Olemme keränneet muutamia esimerkkejä kodin jokaisesta alueesta, joita voit käyttää inspiraationa seuraavaan sisustusprojektiisi.

Kasvitiede olohuoneessa

Monille olohuone on kodin suosituin huone. Täällä voit viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa ja rentoutua pitkän päivän jälkeen. Siksi olohuoneen pitäisi välittää rauhallisuuden tunne ja valittaa aisteihimme. Kasvitieteellisen ilmeen sisustus on yksi tämän huoneen suosituimmista ideoista. Luonto motiivina virkistää ja saa meidät tuntemaan olonsa hyväksi.

olohuoneen sisustustrendit kasvimotiivit kasvitieteen ilme

Tapetti, jossa on kukka- tai kasvimotiivi, antaa sinulle mahdollisuuden nopeasti ja helposti antaa olohuoneen seinille kasvitieteellisen ilmeen. Sama koskee tekstiilejä. Olipa verhot, sohvatyynyt tai uudet verhoilut jakkaralle – ideoita on erilaisia.

Vihreän sävyt

kasvitiede näyttää sisustustrendiltä vihreä sohva huonekasveja

Neutraalisti sisustetussa huoneessa voit saavuttaa upean vaikutelman raikkailla ja kutsuvilla vihreillä sävyillä. Kaikki tietävät, että vihreä on luonnon väri. Joten jos haluat antaa olohuoneellesi luonnollisen ilmeen, sinun tulee ehdottomasti sisällyttää vihreä sisustukseen.

sisustusideoita, jotka kattavat luonnon vihreät vivahteet sisustustrendi

Vihreät tyynyt, lampunvarjostimet, nojatuolit ja jopa sohvat lisäävät väriä neutraaliin huoneeseen ja luovat välittömästi uuden tunnelman. Rohkeat voivat sen sijaan valita uuden seinävärin, esimerkiksi mintunvihreän, keltaisen vihreän tai smaragdinvihreän. Vinkki: Jos haluat käyttää vahvaa seinämaalia, maalaa sillä vain yksi huoneen seinä.

modernit sisustusideat vihreys trendi sohva aksentti

Vaikka luonnollinen sisustustrendi integroituu täydellisesti maalaistyyliseen olohuoneeseen, se sopii hyvin myös modernien kalusteiden kanssa. Minimalistisia muotoja ja motiiveja voidaan korostaa vielä paremmin muutamalla tuoreella vihreän sävyllä.

Seinäkoriste kasvitieteellisessä ilmeessä

sisustaminen kasvitiede näyttää seinäkoriste juliste banaani lehdet monstera leaf

Seinäkoristeella on ratkaiseva rooli kasvitieteellisen ilmeen sisustamisessa. Muutama kasvitieteellisiä seinäkuvia voi muuttaa huoneen ilmapiirin ja antaa luonnollisen kosketuksen.

seinä taide koristelu kasvitiede näyttää kasvimotiivit moderni

Kaipaatko kodissasi eksoottista tunnelmaa? Valitse sitten kasvikuvioita, kuten kämmenet, banaanilehdet tai trendikäs monstera -lehti. Suosittu aihe, joka tunnetaan myös nimellä ikkunanlehti, ei vain koristele seiniä, vaan myös tyynyjä, vuodevaatteita, tapetteja ja erilaisia ​​koriste -esineitä. Joten voit tuoda ripauksen viidakon tunnelmaa olohuoneeseen.

olohuoneen sisustustrendit vihreä koristekasvi

Kukkakuvioita takanvarteen

kasvitiede näyttää sisustavalta kukkakuvio tapetti valkoinen sininen

Kukkakuviot ja -kuviot ovat toinen tapa toteuttaa kasvitieteellinen ilme omissa neljässä seinässäsi. Hienojen ja perinteisten kasvitieteellisten aiheiden etsintä on kasvussa. Hieno kukkakuvioinen taustakuva sopii täydellisesti takan takana olevaan seinään ja voidaan yhdistää upeasti todellisiin kukkiin. Vihreä väri ei myöskään ole pakollinen tässä tapauksessa – voit kokeilla neutraaleja värejä tai herkkiä pastellisävyjä.

kasvitieteellisiä sisustusideoita seinäkoristeita

Vihreiden sävyjen sijaan voit luoda luonnon uudelleen käyttämällä puuta sisätiloissa. Mahdollisuudet ovat yhtä suuret täällä – erilaisista huonekaluista, joissa on jalo puunäkymä, pieniin elementteihin, kuten kuvakehyksiin tai muihin puukoristeisiin.

Käytä sisäkasveja oikein

sisustusideoita kasvitiede näyttää suurilta sisäkasveilta viulu-kuva

Sisustussuunnittelijat ovat yhtä mieltä siitä, että kiinnostus vihreitä huonekasveja olohuoneen koristeluun on viime aikoina jälleen lisääntynyt. Erityisesti suuret sisäkasvit, kuten viuluviikunat, kumipuut ja suosittu ikkunalehti ovat yhä kysytyimpiä. Ne korostavat kalusteita ja näyttävät upeilta yhdessä muiden kasvitieteellisen ilmeen koristeiden kanssa.

sisustus ruokasali kasvitiede näyttää seinätaide kevätkukat deco

Pienet kasvit sopivat myös hyvin ruokailutilaan. Ruukkukasvien lisäksi voit sisällyttää koristeluun myös tuoreita leikkokukkia. Varsinkin keväällä varhainen kukinta leikkaa erityisen hyvän hahmon pöydälle tai seinähyllyille.

Kasvitieteellinen ilme salissa

kasvitiede look deco seinätaide kasvit huonekalut vihreät

Sisäänkäynti -alue kertoo paljon asukkaista ja asunnon sisustustyylistä. Suunnittele eteinen kasvitieteellisillä aiheilla, jotka vaikuttavat vieraisiisi sisäänkäynnillä. Vihreät salihuonekalut ja suuret herbariat näyttävät menestyksekkäästi kasvitieteellisen ilmeen.

sisustusideoita käytäväkasveja kasvitiede näyttää kaktuksilta

Sisäkasvit eivät sovellu vain olohuoneisiin ja makuuhuoneisiin. Voit myös hyötyä joistakin erikokoisista ruukkukasveista käytävällä, koska ne tuovat raikkaan muistiinpanon sisäänkäynnin alueella.

Kasvimotiivit seinälle ovat loistava idea käytävän sisustamiseen. On parempi valita vihreät tai värilliset kasvikuviot vaalealla taustalla, muuten käytävä voi muuttua liian tummaksi.

sisustaminen käytävän sisustus trendi kasvitiede kasvi aiheita maalaistyylinen

Kukka -taustakuva luo viehättävän kasvitieteellisen ilmeen eteiseen, mutta yhdessä tuoreiden kukkien ja puukalusteiden kanssa kokonaiskuva on täydellisesti pyöristetty.

Kalustetut makuuhuoneet keskittyen luontoon

sisustaminen makuuhuoneet kasvitiede näyttää vuodevaatteet seinäkoristekasvit

Makuuhuoneessa rauhallisuuden tunne on välttämätön, eikä mikään voi edistää rentoutumista ja koristella luonnollisilla aiheilla ja luonnollisilla väreillä. Kehystetyt kasvikuviot, puristetut kukat tai roikkuvat korit sängyn yläpuolella antavat sinun herätä luontoon joka aamu.

makuuhuone kasvitiede näyttää viidakosta vuodevaatteet valkoinen vihreä

Vaihtoehtoisesti voit valita liinavaatteet, joissa on kasvi- ja kukkakuvioita, antamaan huoneelle yksinkertaisesti suosittu kasvitieteellinen ilme. Luonnon inspiroimien vuodevaatteiden valikoima on valtava, joten voit aina löytää kauniin aiheen omalle makuuhuoneellesi.

sisustusideoita makuuhuone kasvitieteellinen ulkonäkö vuodevaatteet

Kasvitieteellisiä sisustusideoita kylpyhuoneessa

huono suunnittelu kasvitiede näyttää tapetti kasvi motiivi ikkunanlehti

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kiinnitämme huomionne kylpyhuoneeseen. Tunnettu lepo- ja rentoutumispaikka, kylpyhuone tarjoaa täydellisen taustan vilkkaalle kasvitieteelliselle sisustukselle. Kasvimotiivin taustakuvan lisäksi aidot kasvit ja liinavaatteiden ja verhojen kasvitieteelliset printit takaavat todellisen hyvinvoinnin kylpyhuoneessa.

kylpyhuone sisustus kasvitiede näyttää viidakon taustakuva

kasvitiede look deco kylpyhuone halpoja ideoita kasvimotiiveja

Previous Post
Taitettavat lautasliinat – 15 yksinkertaista ja tehokasta ohjetta
Next Post
Käsityöt paperilevyillä – 20 ideaa joululahjaksi lasten kanssa