15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Etninen tyyli ja nykyaikaisuus kohtaavat näissä kiehtovissa huoneistoissa

Etninen tyyli olohuone keittiö puiset julkisivut valkoinen vuodesohva erotettu verholla

Etninen tyyli tuo kotiin paimentolaisen tunteen. Tyypillistä tälle ainutlaatuiselle ilmeelle ovat eksoottiset kuviot, eläinkuvat ja mielenkiintoinen taide. Valituista väreistä riippuen heimojen tyylikkyys voi myös näyttää hieman maalaismaiselta hienostuneelle. Tänään esittelemme kolme sisustuskonseptia, joiden avulla etnisen tyylikkyyden henki voi virrata nykyaikaisiin sisätiloihin.

Mikä on etno?

Etninen tyyli olohuone puu valkoinen musta väripaletti

“Etno” on lyhenne etnologiasta ja kuvaa kansanperinnettä, joka käsittelee etnisten ryhmien kulttuureja. Etninen tyyli tarkoittaa sekoitusta intialaisia, arabialaisia ​​ja afrikkalaisia ​​elementtejä. Etnisessä tyylissä elävät haluavat matkustaa kaukaisiin maihin ympäri vuoden. Etnisessä ilmeessä heimojen perinteet ympäri maailmaa kohtaavat. Maalle tyypilliset huonekalut, asusteet ja taideteokset muodostavat elämäntyylin. Etninen tyylikkyys on ollut jo muutaman vuoden ajan erittäin suosittu eikä vain valloita muotimaailmaa, vaan myös löytää tiensä omiin neljään seinään. Liity muodin trendiin ja inspiroidu näistä ideoista!

Etninen tyyli elävä valkoinen sohva maalaus nainen afrikkalainen tyyli

Nämä kiehtovat huoneistot osoittavat meille, että yksinkertainen muotoilu ja skandinaavinen ilme voivat olla täydellisiä kumppaneita etniseen tyyliin. Luonnolliset värit hallitsevat kaikissa tiloissa ja luovat rauhoittavan tunnelman. Mustavalkoista väriä käytetään taitavasti ja se luo täydellisen taustan etniselle sisustukselle.

Moderni etno -tyyli on muotoiltu tällä tavalla

XXL -seinätaide Africa Style Ethno Look

Ensimmäinen asunto sijaitsee Odessassa, Ukrainassa, ja se inspiroi harmonisella sekoituksella etnistä dekoa ja skandinaavista kodikkuutta. Se on itse asiassa yhden huoneen huoneisto, joka näyttää erittäin ilmavalta ja tilavalta vaaleiden värien ansiosta.

Etniset deco -korivalot puu keittiöpöytä musta baarituoli

Yhden huoneen huoneessa on kaikki mitä tarvitset – keittiö, parivuode ja pieni kylpyhuone kylpyammeella. Todellinen katseenvangitsija on vaatehuone, joka saa jokaisen naisen sydämen lyömään nopeammin. Useimmissa studio-asunnoissa säilytystilat ovat suuri haaste, mutta täällä vaatehuone tarjoaa erilaisia ​​käytännöllisiä säilytysratkaisuja. Aloitetaan kuitenkin kiertueemme asuinalueelta.

Etnostyyliset korivalot baaritiskin yli mustat baarituolit

Avoimen olohuoneen painopiste on valkoinen sohva. Matala puinen sohvapöytä ja koristeellinen hedelmäkulho jatkavat luonnollista, lämmintä värivalikoimaa. Sohvan ja minikeittiön välissä on pieni ruokailutila, jossa on tilaa kahdelle hengelle. Kaksi kaunista, suurta korivaloa roikkuu tiskin yläpuolella luoden lämpimän ja kodikkaan tunnelman.

Aamiaisbaarissa on luonnollisesti kaareva reuna ja se näyttää erittäin luonnolliselta. Musta baarijakkara luo kauniin kontrastin puulle ja siinä on myös köysillä kudottu selkänoja.

Keittiöyksikkö, puupinnat, takaseinä, valkoinen kipsi, Ethno Modern Mix

Keittiö on vaaleaa puuta ja valkoista. Keittiön kaapit on järjestetty siten, että ne muodostavat kehyksen ja muodostavat näin lavan valkoiselle rapatulle seinälle. Koko asunnon seinät ja lattiat on kalkittu.

Parivuode, joka on erotettu olohuoneesta liinavaatteella ja valkoiset laskostetut kaihtimet

Parivuode on erotettu avoimesta oleskelutilasta liinavaatteilla. Klassiset valkoiset rullaverhot sopivat yksinkertaiseen tunnelmaan ja tarjoavat monipuolisen aurinkosuojan. Ne antavat päivänvalon virrata koko asuntoon ja suojaavat hienovaraisesti ja tyylikkäästi ei -toivotuilta katseilta illalla.

Etninen deco -kallo valkoinen seinäkiinnitys

Sisustusta käytetään säästeliäästi. Jopa asuntoon astuessasi näet silmiinpistävää XXL -muotoista taideteosta. Se on mustavalkoinen valokuva afrikkalaisesta nomadista, joka heti kiinnittää katseen.

Rivi suuria keraamisia kattiloita syvissä maanläheisissä ruskeissa sävyissä korostaa kirkkaassa ja avoimessa tilassa. Pohjois-Afrikan nuubian kaloja, jolla on pitkät, taaksepäin kääntyneet sarvet, koristaa jäävalkoinen seinä.

Käytävän muotoilu valkoiset kapeat puiset hyllyt seinäpeili nahkahihnoilla

Sisäänkäyntialueen kapeaa tilaa käytetään optimaalisesti säilytystilana. Säilytyskorit ja koriste -esineet löytävät paikkansa avoimista puuhyllyistä. Erityinen kohokohta on etninen lause, jossa on höyhenpeitteiset nuolet. Pajukoreihin voidaan tallentaa erilaisia ​​asioita ja pieniä esineitä, kuten käsineitä. Pyöreä peili, jossa on ruskea nahkahihna, ripustetaan puukoukkuun. Peiliin katsominen on aina osa ohjelmaa ennen kuin lähdet ulos.

mustat taitto -ovet Ranskalainen vaatekaappi hattuhyllyllä

Käytävässä olevien taitto-ovien takana on vaatehuone. Lisäksi musta vaatehuone tarjoaa kaiken mitä tarvitset käytävällä ja tekee vaikutuksen myös yksinkertaisella ulkoasullaan. Muuta asuntoa luonnehtiva luonnollinen väripaletti jatkuu tilavassa vaatekaapissa. Sisällä valkoista laminaattia käytetään myös seinäverhouksena.

vaatehuone musta valkoinen etno näyttää valkoiselta laminaatilta

Väliseinän oikealla puolella on vaatehuone, jossa on laatikot, joissa voit säilyttää huiveja tai koruja. Takkikoukut tarjoavat paikan ripustaa asun seuraavaan päivään, mikä nopeuttaa aamurutiinia. Vastakkaisessa seinässä oleva kehyksetön peili, joka ulottuu lattiasta kattoon, luo tilan tunteen.

Kävele vaatekaapissa takki koukut laatikot korit matto luonnollinen rottinki

Seinähyllyt käyttävät pystysuoran tilan. Vaatteet on sijoitettu koriin kauden ulkopuolella oleville hyllyille tilan säästämiseksi. Pyöreä sisalmatto voidaan yhdistää täydellisesti korien kanssa.

Muut vaatteet ovat helposti saatavilla yksittäisistä vaatetelineistä. Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että tämä on tavallinen vaatekaappi, jossa on vaatetanko ja hyllyt, mutta se on itse asiassa vapaasti seisova vaateteline, jota voidaan siirtää tarvittaessa.

Vaatekaappi valkoinen Ethno Flair pyöreä matto luonne

Etno -näköisen peilin kylpyhuone nahkahihnat kuivaa ruohoa

Kylpyhuoneen muotoilu on valkoinen, ja etninen sisustus lisää hienovaraisia ​​aksentteja. Kapeat seinälaatat asetetaan pystysuoraan ja ne luovat vaikutelman korkeudesta. Pesuallas muistuttaa keramiikkapyörän puoliksi muodostettua savikulhoa.

Moderni kylpyhuone, jossa on etnistä tyyliä koristeellinen nahka

Tasainen pohjaratkaisu etno -tyylinen studio

Etninen tyyli näyttää erityisen hienostuneelta mustavalkoisena

avoin olohuone etno -tyylinen valkoinen Schraz -puukoriste

Toinen moderni heimojen inspiroima asunto ei ole yhtä puristinen kuin ensimmäinen, koska käytetään enemmän etnisiä koristeita. Heillä on kuitenkin jotain yhteistä, ja se on neutraali tausta mustavalkoisena. Näin kokonaiskuva ei näytä ollenkaan juustoiselta ja sekavalta.

Etninen deco olohuone härkä ram tyyny matto macrame

Seinäkiinnitys, kaksi seinämaalausta ja härkäkallo -koriste muodostavat täydellisen galleriaseinän etniseen ulkonäköön. Monet kuviolliset tyynyt ja etninen viltti yhdistetään sohvalle puukehyksellä. Kaksi matalaa pöytää ja etninen matto hapsuilla täydentävät muotoilua täydellisesti.

Seinäsuunnittelu ruokailutila geometriset muodot puinen ruokapöytä korilamppu

Ruokailutilassa on puinen ruokapöytä, johon mahtuu neljä henkilöä. On mielenkiintoista, että kaksi korituolia sekoitetaan mustien puutuolien kanssa. Toinen korivalo roikkuu ruokapöydän yläpuolella. Seinävaatteet edustavat geometrisia kuvioita ja niissä on salaperäinen viehätys.

Keittiönurkkaus Valkoisia maalaistyylisiä seinäkaappeja kattoon Metrolaatat Musta Smeg -jääkaappi

Keittiössä on ranskalaista tyylikkyyttä, mutta pieni matto yhdistää sen yksiväriseen boho-tyyliin. Puiset seinähyllyt ja työtaso antavat valkoiselle keittiölle lämpimän ilmeen. Aamiaisbaarin yläpuolella olevien mustien riippuvalaisimien kolmikko näyttää modernilta, mutta muistuttaa pajua.

Maalaistyylinen keittiön mustavalkoinen puinen työtaso moderni liesituuletin

Puu työtaso valkoinen laatta peili Metro laatta puiset hyllyt

Makuuhuone etno -tyylinen massiivipuinen sänky pääty etninen matto seinän suunnittelu geometriset muodot

Makuuhuoneessa yhdistetään taitavasti erilaisia ​​kuvioita keskenään! Tässäkin harmaa ja valkoinen hallitsevat huoneen ulkonäköä. Luonnollisia puun sävyjä käytetään kuitenkin maalaismaisen päätylevyn ja säilytyskorien kautta. Harmaassa ja modernissa verhoilussa nojatuolissa on käsintehty puurunko. Etninen matto, jossa on reunat, herättää myös tietyn luonteen.

Etno -makuuhuone näyttää modernilta harmaalta

Etninen matto on matto, jonka nomadit kudoivat omaan käyttöönsä. Se voi olla antiikki tai moderni. Aidot etniset matot ovat yleensä pieniä, koska paimentolaisilla oli puoliintumisaika mukana, kun he muuttivat leiristä leiriin. He eivät kasvattaneet puuvillaa, vaan pitivät lampaita. Siksi monet matot on valmistettu kokonaan villasta. Samoista syistä heimojen mattoja kudotaan tyypillisesti rajoitetussa värivalikoimassa. Mallit ovat tyypillisesti geometrisia. Suuri matto, jossa on kaksikymmentä eri väriä ja monia monimutkaisia ​​aiheita, on epätodennäköistä, että se olisi todellinen etninen matto, riippumatta siitä, mitä myyjä sanoo. Monien vuosien ajan etnisiä mattoja aliarvioitiin. Länsimaiset ostajat pitivät parempana pehmoisia ja kukkaisia ​​persialaisia ​​mattoja. Nykyään heimojen matoille on jälleen suuri kysyntä.

Etninen tyyli ja viidakon tunne

Olohuone, jossa etninen ulkonäkö riippuva tuolikori massiivipuiset huonekalut palmuja

Kolmas sisustuskonsepti on erittäin tyylikäs ja välittää lomakeskuksen luonteen. Tummat massiivipuiset huonekalut, kudotut pussit, säilytyskorit ja rottinkista valmistetut nojatuolit sopivat optisesti yhteen sohvan, seinien ja valkoisten verhojen kanssa. Sisäkämmenet ja kämmenjäljet ​​luovat myös trooppisen tunnelman. Suuret savimaljaat ja afrikkalaistyyliset astiat sopivat täydellisesti etniseen ilmeeseen.

Olohuone, jossa on etninen ilme, viidakon tunne, koristeelliset palmuja

Asuminen etniseen tyyliin massiivipuukalusteista Palm huonekasvina

Asuminen etniseen tyyliin ruokailutila keittiö rottinki metalli puu

Voit kuitenkin toteuttaa trooppisen sisustustyylin vähemmän ylellisillä huonekaluilla ja valita huonekalut, joiden muotoilu on pienempi. Pyöreällä ruokapöydällä ja siihen sopivilla korituolilla on melko puristinen leikkaus, mutta ne sopivat täydellisesti trooppiseen sisustukseen. XXL-muotoinen korivalaisin on myös todellinen katseenvangitsija.

pyöreä ruokapöytä puisella katolla ja metallirungolla

pyöreä ruokapöytä, massiivipuuta, pylväsjalusta metallia

Keittiö, jossa on saarikaluste, hyllyt kulhoon ja kattiloihin

Tumma keittiö on ristiriidassa lämpimien pajuhuonekalujen kanssa. Vaalea puulattia on hyvin kontrastissa mustien puupintojen kanssa ja antaa keittiön saaren toimia aksenttina. Keittiön saaren yläpuolella olevaa aluetta käytetään houkuttelevien kulhojen ja ruokailuvälineiden säilyttämiseen etnisellä ilmeellä.

Ethno deco eteisen lipasto rottinkiovet takit

Makuuhuone etno -näköisessä sängyssä, jossa on pelkät verhot

Makuuhuoneessa meitä odottaa afrikkalainen unelma. Sängyn yläpuolella oleva ripustettu runko tukee kelluvaa katosta, jossa on valkoiset verhot. Paju riippuvalaisimet riippuvat matalalla puunrungon yöpöydän päällä. Kuvioidut tyynyt sopivat upeasti väreihin ja luovat kodikkaan tunnelman.

Makuuhuoneen puunrunko yöpöydät paju lamppu

Koristeellinen pöllöhahmo koristaa kauniisti yöpöydät. Pyöreä juuttimatto huoneen keskellä antaa betonisen näköiselle lattialle hyvän olon. Sisäänrakennetussa vaatekaapissa on ovet rottinkisivuilla, jotka saavat ajan myötä mukavan patinan.

Makuuhuoneen deco -etno -tyylinen korin vaalea puunrunko -sivupöydät

Makuuhuone puinen peilipöytä rottinki nojatuoli

Sänkyä vastapäätä on taulutelevisio. Alla olevasta puuhyllystä löytyy laaja valikoima koriste -esineitä. Maalaismainen pukeutumispöytä on asetettu nurkkaan. Pyöreä seinäpeili, jossa on veistetty puurunko ja rottinki -nojatuoli, sopivat täydellisesti siihen.

Etnostyylisessä kylpyhuoneessa luonnonkivinen pesuallas palmupuulaji

Kylpyhuone on upea sekoitus luonnonmateriaaleja.Puinen pesuallas on yhdistetty luonnonkivestä valmistettuun työtasoon. Alla olevassa hyllyssä on tilaa säilytyskorille ja pyyhkeille. Pronssiset varusteet täydentävät ihanteellisesti kylpyhuoneen konseptia. Vapaasti seisovan kylpyammeen ympärillä on sorapohja, joka toimii ylivuotona.

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
DIY -ikkunan koristelu kesäksi – 8 ohjetta luoville koruille ja yksityisyysnäytöille