15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Elävät trendit 2020: näemme nämä 3 elämäntapaa kaikkialla tänä vuonna!

Tuskin on parempaa aikaa kuin kevät tuoda raikasta ilmaa omaan kotiin ja virkistää asuntosi. Tämän vuoden sisustustrendit ovat jännittäviä ja monipuolisia kuin koskaan, ja jokaiselle maulle löytyy jotakin. Joidenkin ajattomien klassikoiden, kuten skandinaavisen elämäntyylin, lisäksi sisustuksessa on myös mielenkiintoisia innovaatioita. Artikkelissamme kerromme sinulle, mitkä ovat viimeisimmät elämän trendit vuodelle 2020 ja miten voit toteuttaa trendikkään ulkonäön omassa kodissasi!

Elävät trendit 2020 Hygge -elämäntapa Elävien asusteiden trendit

Vain oikeilla koristeilla kodin sisustus näyttää todella täydelliseltä. Asumistyyliin sopivat kodin lisävarusteet täydentävät ulkoasua ja antavat kodillesi hyvin henkilökohtaisen ja kutsuvan kosketuksen. Pieni järjestely sohvapöydällä tai kaunis kuva seinärakenteena vakuuttaa ajattomalla eleganssilla ja kaunistaa jokaisen huoneen. Koristeelliset tyynyt sohvalle tai makuuhuoneelle luovat kodikkaan ja kodikkaan tunnelman. Sisustuksen valinnassa on tärkeää, että se on sovitettu yhteen muiden kalusteiden kanssa. Jos haluat aina olla ajan tasalla, olet verkkokaupassa 2-kukka voima naulankantaan. Sieltä löydät paitsi paljon tietoa uusimmista asuntotrendeistä, myös laajan valikoiman trendikkäitä kodin lisävarusteita ja pieniä huonekaluja.

Elävät trendit 2020: kestäviä materiaaleja lämpimään ilmapiiriin

Elävät trendit 2020 Skandinaaviset olohuoneen koristetrendit

Kestävyys on ollut kaikkien huulilla jo vuosia ja yhä useammat ihmiset yrittävät elää ympäristöystävällisemmin. Elävä suuntaus liittyy usein ”hitaasti elävään” liikkeeseen. Pääasia on, että keskityt vain elämän olennaisiin asioihin ja unohdat arjen kiireisen tahdin. Halvat massatuotteet ja koristeet korvataan laitoksella laadukkailla ja huolellisesti valituilla huonekaluilla. Lämmin, maanläheinen Materiaalit rottinkia, Puu, nahka ja puuvilla ovat ajattomia ja muuttavat asuntosi hiljaiseksi ja rennosti. Värivalikoimalla on rauhoittava vaikutus ja se koostuu luonnollisista sävyistä, kuten beige, ruskea, harmaa ja khaki.

Trooppisen elämäntyylin avulla saat luonnon kotiisi

Trooppiset elävät kasvit asunnon sisustusideoissa elävät trendit 2020

Ulkoilun elementit vaikuttavat myös sisustukseen tänä vuonna. Trooppinen elämäntapa huokuu viileää lomatunnelmaa ja eksoottisuutta, ja se on epäilemättä yksi vuoden 2020 kuumimmista asuntotrendeistä. Koristeellisilla tyynyillä ja taustakuvilla eri eläin- tai ranta -aiheista voit tuoda luonnon värikkään maailman omaan kotiin. Täälläkin keskitytään luonnonmateriaaleihin ja tekstiileihin – rottinkista tai pajuista valmistetut huonekalut korostavat trooppista elämäntapaa.

Elävät trendit 2020 Pohjoismaisen elämäntyylin asumistarvikkeiden trendit

Vihreät kasvit ovat myös ehdoton pakko – ne lisäävät orgaanista estetiikkaa ja edistävät puhdasta ja ympäristöystävällistä kotia. Ylisuuret kämmenet ja sitruspuut sekä pienet mehikasvit ja roikkuvat kasvit ovat täydellisiä tähän. Kun khaki tai valkoinen on seinäväri, elävän tyylin raikkaus korostuu ainutlaatuisella tavalla.

Pohjoinen kohtaa idän – japanilaisen elämäntyylin

Elävät trendit 2020 Kestävät materiaalit Kalustus Kodin sisustustrendit

Tyylikäs skandinaavinen elämäntapa on ajaton klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista. Tänä vuonna se on kuitenkin mukava päivitys, jossa on ripaus tekstuuria ja kuvioita. Japandi -tyyli on sekoitus tyylejä, joihin Skandinavian ja Japanin kulttuurit ovat vaikuttaneet. Selkeät ja yksinkertaiset linjat säilyvät, mutta niitä korostavat puiset ja värilliset tarvikkeet ja huonekalut. Tämä luo kodikkaan ja kodikkaan tunnelman, joka huokuu lämpöä ja kodikkuutta. Vaaleat ja vahvat värit, kuten musta, harmaa, ruskea ja beige, hallitsevat kalusteita. Sisustuksen osalta asuintyyli perustuu periaatteeseen “vähemmän on enemmän” – jokaista lisävarustetta tulee käyttää varoen ja tyhjiä kulmia halutaan joskus jopa haluta. Käyttämällä ainutlaatuisia ja korkealaatuisia lausumaelementtejä korostetaan upeasti japanilaisen tyylin toimivuutta ja harmonista tunnetta.

Trooppisen elämäntapojen kalustaminen asumissuunnitelmissa 2020 asusteiden trendi

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä