15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Huoneen suunnittelu kotitoimistossa – 12 fiksua ideaa

Kotitoimiston huonesuunnittelu -ideen-pop-art-seinäkoriste-lattialauta

Jos työskentelet kotoa, tarvitset toimiston, jossa voit tuntea olosi mukavaksi ja tehdä työsi rauhassa. Ei vain oikeat huonekalut edistävät tätä, vaan myös yleinen tunnelma, joka määräytyy oikean värivaihtoehdon, materiaalien ja lisävarusteiden perusteella. Näytämme sinulle valikoiman ideoita sitä varten Huoneen suunnittelu kotitoimistossa kotona, jota voit käyttää sisustuksen inspiraationa.

1. Huoneen suunnittelu kotitoimistosta, jossa on paljon puuta

Kotitoimiston ideoiden-avohyllyjen-säilytyslaatikoiden huonesuunnittelu

Kuvassa näkyvä kotitoimisto on sisustettu skandinaaviseen tyyliin. Tälle ominaisuus on puukalusteiden käyttö yksinkertaisella mutta ainutlaatuisella tyylillä. Lattia on myös puuta ja antaa toimistolle lämpöä, jota valkoisten seinien vuoksi ei muuten olisi saatavilla. Siellä on myös sohva lyhyitä taukoja varten. Siellä voit venytellä ja rentoutua silloin tällöin. Tässä kotitoimiston suunnittelussa luodaan väriaksentteja jälleen kiitos värikkäistä kuvista.

2. Kotitoimiston huonesuunnittelu yhdelle pieni tilaa

huone-suunnittelu-koti-toimisto-ideoita-pieni-huone-kulma-kirjoituspöytä

Voit myös käyttää kapeaa aluetta täydellisesti kotitoimistona. Käytä siihen Huoneen suunnittelu kotitoimistossa yksinkertaisesti mittatilaustyönä valmistettuja huonekaluja, kuten tässä esimerkissä. Kulmaa käytetään työpöydäksi, joka on erityisesti suunniteltu siten, että hyllyillä on vielä paljon tilaa tiedostojen ja kansioiden tallentamiseen.

3. Dynamiikka

huone-design-koti-toimisto-ideat-valkoiset hyllyt-säilytyslaatikot

Tämä kotitoimisto näyttää dynaamiselta ja vilkkaalta pääasiassa valkoisesta väristä huolimatta. Syynä tähän ovat avoimet hyllyt, joissa on laatikot, joissa säilytetään kaikki tärkeät ruokailuvälineet, sekä oranssit aksentit, jotka on näppärästi lisätty sinne. Toinen katseenvangitsija on tietysti oranssi seinä, joka on kollaasi erilaisista tapetista. Mielestämme se on loistava ja toimiva idea.

4. Moderni tyyli toimistossa

Kotitoimiston huonesuunnittelu - ideoita - kirjahyllyt - lasiseinät

Tämä moderni huonerakenne kotitoimistossa näyttää erittäin siistiltä. Tämä johtuu muun muassa läpinäkyvistä hyllyistä, joissa lukemattomat kirjat on järjestetty täydellisesti. Siellä on myös alue rentoutumiseen tai asiakkaiden vastaanottamiseen. Suuri lisä tässä toimistossa on selvästi pitkä ikkunan etuosa, jonka voit liukua auki hyvällä säällä. Hanki raitista ilmaa välillä ladataksesi akut.

5. Yksinkertainen sisustus

huone-suunnittelu-koti-toimisto-ideat-moderni-toimistokalusteet-puu

Toimistossa on vain kaikki tarvittavat huonekalut. Tällä tavoin kotitoimiston huonesuunnittelu ei näytä liian täynnä ja kaoottiselta. Se tarjoaa suuren kaapin ja tehokkaan kulmahyllyn, jossa on lasiovet, jotta kansiosi ovat käsillä. Pöydän työtaso on suuri, joten mikään ei estä työskentelyäsi.

6. Työskentely pareittain

huone-suunnittelu-koti-toimisto-ideat-kaksi ihmistä

Haluatko jakaa kotitoimistosi jonkun kanssa? Tämä ei ole ollenkaan ongelma, koska myös tässä tapauksessa on hienoja ideoita heille Huoneen suunnittelu kotitoimistossa. Tässä esimerkissä toimisto vie koko seinän ikkunoiden kanssa. Tämä takaa paljon päivänvaloa. Nämä kaksi aluetta on visuaalisesti erotettu toisistaan ​​hyllyllä, jotta kaikki tietävät työpaikkansa.

7. Puumuotoilu

Kotitoimiston huonesuunnittelu-ideat-puiset verhous-kapeat hyllyt

Tämä kotitoimisto on myös tarkoitettu kahdelle henkilölle. Materiaalina Huoneen suunnittelu kotitoimistossa Pääasiassa lämmin puu hallitsee, jota löytyy sekä lattianpäällysteenä ja seinäverhouksena että työpöydillä. Sisäänrakennettu hylly ja kaappi alla tarjoavat säilytystilaa. Työaluetta ei ole erotettu olohuoneesta ovella, joten voit todella tuntea olosi kotoisaksi.

8. Toimisto ja kirjasto

huone-suunnittelu-koti-toimisto-ideat-kirjaston johtaja

Tässä alkuperäisessä toimistossa on kirjasto melko epätavallisessa paikassa. Kirjoihin pääsee tikkaita pitkin. Tämä ajatus Huoneen suunnittelu kotitoimistossa on erityisen edullinen pienessä toimistossa, jossa ei ole tarpeeksi tilaa kaappeille, kirjoituspöydille ja hyllyille. Huoneessa voidaan käyttää suurta työpöytää, joka ulottuu pyöristettyä seinää pitkin ja tarjoaa runsaasti tilaa työskentelyyn.

Kotitoimiston huonesuunnittelu - teollisia ideoita

Previous Post
Rantahuvila Balin saarella Indonesiassa
Next Post
Vinkkejä korotettujen sänkyjen istuttamiseen – mitkä kasvit sopivat hyvin yhteen?