15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Miten Feng Shui -seinämaalaukset vaikuttavat talon energiaan?

avoin olohuone keittiö harmaa sohva seinämaalaus hevonen

Koska haluamme tuntea olonsa mukavaksi omissa neljässä seinäämme, haluamme luoda harmonisen tunnelman. Asiantuntijoiden mukaan kiinalainen Feng Shui -filosofia voi tuoda harmoniaa ympäristöönsä. Asunnon suunnittelun Feng Shuin mukaan pitäisi saada chi virtaamaan. Värit, muodot, pääkohdat – jokaisella sisustuksen elementillä on tärkeä rooli. Jopa kotiisi valitsemasi kuvat voivat vaikuttaa suuresti energian vaikutukseen. Kun valitset kuvia makuuhuoneeseen ja keittiöön, sinun on oltava erityisen varovainen. Missä tahansa nukumme ja syömme, kaiken pitäisi ladata positiivista energiaa. Kuvia kutsutaan “Fast Feng Shui” (tai “Fast Balance”). Helpoin tapa tasapainottaa ja harmonisoida talon virtaavaa energiaa on kuvilla. Tämän päivän artikkelissa kerromme sinulle, mitä perussääntöjä sinun on noudatettava, kun valitset seinämaalauksia Feng Shuin mukaan.

Vältä Feng Shuin mukaista moniosaista seinätaidetta

4-osainen kuva ranskalaisesta bulldogista käytävällä

Modulaarinen taide on erittäin suosittua nykyään. Feng Shuin mukaan on erittäin epätoivottavaa jakaa yksi kuva kolmeen osaan. Esimerkiksi kukkivan kirsikkapuun haara on positiivinen ja tuore aihe, mutta jos jaat sen kolmeen osaan, harmonia katoaa. Jos kuitenkin haluat järjestää viisi kauneinta valokuvaasi seinälle gallerian tavoin, se on hyvä. Se näyttää vielä paremmalta, kun kuvat on linkitetty teemalla.

Mitä seinämaalauksia Feng Shuin mukaan makuuhuoneessa?

Seinätaidetta yli sängyn vesiväri näyttää mies nainen

Sängyn päällä roikkuvat kuvat ansaitsevat erityistä huomiota. Unessa aivot käsittelevät päivän vaikutelmia. Siksi sinun tulee valita motiiveja ja symboleja, jotka herättävät vain positiivisia tunteita ja käsityksiä. Vältä vesikuvien ripustamista sängynpäätyyn, sillä se “pesee pois” rakkauden tunteesi. Tämä järjestely voi johtaa petokseen ja petokseen.

Jos päätyyn on asetettu seinämaalaus kukista, etualalla on oltava kaksi kukkaa. Jos kuvassa on kolme samankokoista kukkaa, se luo rakkauskolmion vaikutelman – kärryn kolmas pyörä, joka voi vaikuttaa parisuhteeseesi.

Seinämaalaus Feng Shui Yinin yksinäisen esineen korppi mukaan

Vältä yksinäisiä esineitä

Yksittäiset luvut edustavat joko yin -energian (musta, naaras, sisäinen, maallinen, raskas) tai yang -energian (valkoinen, mies, ulkoinen, taivaallinen, valo) hallitsevuutta kuvassa. Yin on seinämaalaus, jossa on yksinäinen puolikuiva puu kalliolla. Tämä on huono merkki Feng Shuin mukaan ja voi vaikuttaa kielteisesti elinympäristöön.

Yang -energiaa sisältäviä seinämaalauksia tulisi myös välttää. Näitä ovat esimerkiksi suuret kaupungit kadut tai sillat, suuret autovirrat, kaupunkien siluetit, siluetit. Tällaiset kuvat välittävät vain yksinäisyyttä.

Seinämaalaus kevät tuoreita vihreitä puunlehtiä

“Kasvukuvat” auttavat parisuhteessa

Jos haluat tehdä rakkaussuhteestasi onnekkaamman, valitse kasvun, nousun tai herätyksen esitys. Tämä voi olla esimerkiksi kevään maisema. Linnut sirisevät, luonto herää uuteen elämään, kaikki kukkii. On parasta välttää kuvia syksyisistä maisemista, joissa näkyy pudonneet lehdet ja melankolia.

Seinämaalaus puro vihreässä metsässä

Seinämaalaukset Feng Shuin mukaan huoneisiin, joissa on ikkunat risteykseen

Kiinnitä huomiota oikeisiin aiheisiin, varsinkin jos ikkunasi ovat risteyksessä. Tasapainon luomiseksi meluisaan maailmaan “siellä” voit ripustaa kuvan, joka välittää rauhaa ja harmoniaa – esimerkiksi kauniin vesiputouksen. Tämä kuva “pesee pois” negatiiviset ulkoiset vaikutukset (muista kuitenkin, että tämä aihe ei sovellu makuuhuoneeseen).

Kulmahuoneissa (myös makuuhuoneissa) ruusujen, pionien tai lootuksen seinämaalaukset ovat hyödyllisiä. Perinteisesti näitä kuvia pidetään terveyden, tasapainon ja rakkauden – erityisesti lootuksen – symboleina.

Seinämaalaus musta valkoinen rakastava pari surullisia tunteita

Alkuperäiset maalaukset voivat aiheuttaa henkistä vahinkoa

Sinun on oltava varovainen eri taiteilijoiden alkuperäisten maalausten kanssa. On parempi ripustaa ne vain suuriin huoneisiin tai suuriin käytäviin. Kuitenkin, jos se on pieni tila ja haluat todella tämän kankaan, on parempi ripustaa maalausten kopiot. Ei tiedetä, mitä energiaa taiteilija toi taideteokseensa.

modernit olohuoneen seinämaalaukset luontoaiheet monstera -lehti -ananas

Valitse kuvia, jotka välittävät “sielun keveyttä” ratkaisemattomien ongelmien sijaan 

Sielu tarvitsee siipiä, keveyttä ja tilaa. Esimerkiksi voikukat näyttävät yksinkertaiselta luonteeltaan erittäin miellyttäviltä. Ole varovainen nykyaikaisen taiteen kanssa. Käsittämättömillä kuvilla, abstrakteilla muodoilla ja väreillä on joskus tuhoavaa voimaa. Jos haluat ripustaa talon ympärille kuvia, joita on vaikea ymmärtää ja nähdä, harkitse niiden sijoittamista esimerkiksi toimistoon.

Seinämaalaus Abstrakti toimiston mustavalkoinen valokuva kuuluisista ihmisistä

Älä ripusta valokuvia kuolleista ihmisistä kotona

Valokuvat ja kuvat kuolleista ihmisistä, olivatpa ne sukulaisia, ystäviä tai kuuluisia ihmisiä (tiedemiehiä, kirjailijoita, taiteilijoita), tuovat negatiivista energiaa elinympäristöön. On parasta pitää nämä valokuva -albumeissa eikä ripustaa niitä seinälle.

Seinämaalaukset Feng Shuin mukaan olohuoneen puille sohvan takana

Seinämaalaukset, jotka parantavat taloudellista hyvinvointia

Feng Shui -filosofian mukaan on olemassa viisi peruselementtiä: vesi, puu, tuli, maa, metalli. Kaikki raha -asiat liittyvät puuelementtiin, joten kuvat puista ja kasveista ovat täydellisiä. Itä -elementti – puu – vahvistuu veden elementillä. Kuvat, jotka kuvaavat liikkuvaa vettä, kuten vesiputouksia ja muita vesielementtejä, mukaan lukien kalojen maalaukset, ovat siksi täydellisessä harmoniassa.

Feng Shui Murals Kuvakehykset ovat myös tärkeitä

Olohuoneen seinämaalaukset Feng Shui -meren liikkuvien veden aaltojen mukaan

Seinämaalaus kukka ruokasali puinen ruokapöytä

Seinämaalaus meri kultaa valoa

Suurten seinämaalausten koristelu käytävällä herkillä kukilla

Käytäväsuunnittelu moderni kuva seinä mustavalkoisia valokuvia

abstrakti seinämaalaus antrasiitti- ja valkoisessa olohuoneessa

Älä käytä olohuoneessa Feng Shuin mukaisia ​​3-osaisia ​​seinäkuvia

Previous Post
5 ideaa ulkoalueelle – piristä kuistia
Next Post
7 yrttiä ja lääkekasveja, joita voit kasvattaa itse