15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Opiskelijahuoneen sisustus – 15 käytännön vinkkiä ja sisustusideoita

Järjestä opiskelijahuoneet, joissa on viistot katot-muotoilu-geometriset-aihe-hyllyt-laatikkovärit

Joka vuosi monet yliopistokaupungit kohtaavat opiskelun alkaessa asuntopulan ongelman. Opiskelijahuoneet täyttyvät nopeasti ja monet opiskelijat joutuvat etsimään yksityistä asuntoa tai huonetta jaetussa huoneistossa. Koska tarjotut huoneistot ovat yksityisesti kalliimpia, opiskelijat ovat kuitenkin tyytyväisiä 1-huoneen tai 10-15 neliön asuntoon. Riippumatta siitä, oletko opiskelija -asunnossa vai alivuokralaisessa, sinun pitäisi yrittää maksimoida niukka asuintila ja hyödyntää sitä. Tässä artikkelissa on paljon hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita sen tekemiseen Perusta opiskelijahuoneet ja koristele niin, että se sopii työskentelyyn, nukkumiseen ja rentoutumiseen samanaikaisesti.

Perusta yhden huoneen huoneisto opiskelijahuoneeksi

Kalusta opiskelijahuoneita yhden huoneen huoneisto-keittokomero-iso-vaatekaappi-valkoiset seinät

Jos asuntolan opiskelijahuoneiden tarjonta ei vastaa kysyntää, opiskelijat vuokraavat ns. 1 huoneen huoneistoja. Useimmissa tapauksissa niissä on eteinen, jossa on minikeittiö ja kylpyhuone, sekä oleskelutila vuoteelle, kirjoituspöydälle ja vaatekaapille. Etuna on itsenäisyys – sinun ei pitäisi luottaa esimerkiksi huonetoveriin ruoanlaitossa. Huoneen keittiö on haitta, mutta ongelmaa voidaan lieventää hyvällä ilmanvaihtojärjestelmällä.

Perusta opiskelijahuone tiukalla budjetilla

Kalustetut opiskelijahuoneet makuusali-pesuallas-yhden hengen vuode-käytetyt huonekalut

Yleensä opiskelijoilla on rajallinen budjetti ja heidän tulee sisustaa opiskelijahuoneensa halvalla. Tällöin laitokseen voidaan levittää käytettyjä huonekaluja. Voit joko löytää ne vanhempiesi, sukulaistesi ja ystäviesi kanssa tai katsoa vain yliopiston ilmoitustaulua tai Internetiä.

Suurenna visuaalisesti pieniä huoneita

Kalusta opiskelijahuoneita niukasti-olohuone-yhden hengen vuode-hyllyt-kirjoituspöytä-kirkas-sisustus

Hyödyllinen vinkki opiskelijahuoneen suunnittelussa on maalata seinät ja katot vaaleilla väreillä, kuten valkoisella, beigellä tai keltaisella. Vaaleat värit luovat optisen harhan suurelle huoneelle. Peilit ja erilaiset seinämaalaukset vahvistavat tätä vaikutusta ja ovat siksi ihanteellisia opiskelijahuoneen sisustamiseen.

Vältä suuria huonekaluja

Opiskelijahuoneissa on säilytystilaa-ideoita-laatikoita-sängyn alle-hyllyt-kirjoituspöytä-puu

Suuret huonekalut eivät pääsääntöisesti kuulu opiskelijahuoneeseen. Tämä ei kuitenkaan missään tapauksessa tarkoita, että sinun pitäisi välttämättä asettaa yhden hengen vuode. Jotkut nukkuvat paremmin parivuoteella, ja on täysin hyvä, jos käytettävissä oleva tila sallii sen.

Perusta opiskelijahuoneita – mukava sänky vuodesohvan sijaan

Opiskelijahuoneen sisustus-valkoinen-vihreä-istuintyyny-sänky-sijasta-vuodesohva-matto-seinämaalaukset-kaihtimet

Kun sisustat opiskelijahuoneesi, sinun tulee valita mukavat huonekalut. Mukava patja on tärkeä tekijä, joten vuodesohva ei voi korvata sänkyä pitkällä aikavälillä. Muutaman sohvatyynyn ja vastaavan peiton ansiosta sängystä voidaan tehdä sohva, joka sopii istumaan ystävien luona.

Vain oppilaiden perusasetukset

opiskelijahuoneen kalustus-10sqm-opiskelija-litteä-musta-valkoinen-kalustus-ilmoitustaulu-vihreä

Kun asennat pienen opiskelijahuoneen, on suositeltavaa rajoittua perusasioihin. Älä jätä turhia esineitä huoneeseen ja hyödynnä käytettävissä oleva tila. Sänky, kirjoituspöytä sekä kaapit ja hyllyt säilytystilana ovat riittävät.

Opiskelijahuoneen järjestäminen – ehdottomasti suunnittele työpaikka

opiskelijahuoneen kalustus-tilaa säästävä työpöytä-seinälle kiinnitetyt hyllyt-matto-kuvio

Vaikka se on pieni, opiskelijahuoneessa on monia sisustusvaihtoehtoja. Tärkeä asia, jota ei kannata jättää väliin, on työpöydän suunnittelu, jossa on työpöytä ja joka on ehdottomasti sijoitettava ikkunan viereen ja varustettava pöytävalaisimella. Taitettavat pöydät sopivat myös tilaa säästäväksi vaihtoehdoksi.

Opiskelijahuoneiden perustaminen – pin -taulun edut 

opiskelijahuoneen kalustus-sininen-valkoinen-ilmoitustaulu-muistiinpanot-kirjoituspöytä-musta-pöytävalaisin

Itsenäisenä opiskelijana sinulla on lukuisia tehtäviä jokapäiväisessä elämässä. Oppilaan ilmoitustaulua voidaan käyttää sekä apuna opiskeluun että muistutuksiksi. Voit myös kiinnittää kalenterin viikkoon tai kuukauteen siellä.

Sisustusideoita värikorostuksilla opiskelijahuoneeseen

opiskelijahuoneen kalustus-pieni-keittiö-turhamaisuus-miniuuni-hyllyt-opiskelijat

Jos vuokrasopimus sallii, voit piristää opiskelijahuoneesi maalaamalla seinän mihin tahansa väriin. Tällä tavalla värisävyt asetetaan kalusteisiin ja huone on yksilöllisesti suunniteltu.

Perusta opiskelijahuoneet – huoneiden asettelu 1 huoneen huoneistossa

opiskelijahuoneen kalustus-yhden huoneen huoneisto-minikeittiö-kylpyhuone-musta-matto-kirjoituspöytä

Vaikka yhden huoneen huoneistossa ei ole selkeää pohjapiirrosta, voit luoda sellaisen erottamalla olohuoneen optisesti matolla tai matolla. Tumma matto on vähemmän herkkä tahroille kuin vaalea ja sitä suositellaan opiskelijahuoneeseen.

Tilaa säästäviä ideoita opiskelijahuoneeseen

opiskelijahuoneen kalustus-pieni-sänky-kirjoituspöytä-tuoli-puu-luova-lamppu-ikkuna-kaihtimet-sisällä

Jos asennat pienen opiskelijahuoneen itse, yritä maksimoida rajoitettu tila. Valitse tilaa säästävät huonekalut, jotka tarjoavat riittävästi säilytystilaa. Sängyt, joiden alla laatikot säilytystilaa varten, sekä hyllyt seinälle ovat tässä tapauksessa välttämättömiä.

Naiset perustavat ja koristavat opiskelijahuoneita

opiskelijahuoneen sisustus-naiset-violetit verhot-ilmoitustaulu-ikkuna-kirjoituspöytä-säilytystilaa

Opiskelija -asunnon sisustus näyttää aina erilaiselta naisille ja miehille. Naiset haluavat enemmän tyttömäisiä värejä, kuten vaaleanpunaista, violettia ja punaista huoneen sisustamiseen. Julisteita ja valokuvia ystävistä ja perheestä löytyy useimmista naisten opiskelijahuoneista.

Kalustetut opiskelijahuoneet – tummat värit miehen huoneeseen

opiskelijahuoneen kalustus-parvi-sänky-istuimet-alla-tummat-huonekalut-miesten huone-parveke

Toisaalta useimmat miehet suosivat tummia sävyjä, kuten mustaa ja sinistä. Ne kuitenkin vähentävät optisesti tilaa ja poistavat osan valosta. Voit sisustaa jokaisen opiskelijahuoneen tummilla verhoilla, jos haluat nukkua pidempään viikonloppuna.

On parempi välttää työpöytä parvisängyn alla

opiskelijahuoneen kalustus-kirjoituspöytä-parvi-sängyn alle-sopimaton idea-vähän valoa

Pieniin huoneisiin voidaan asentaa myös parvisänky, mikä säästää tilaa. Alla olevaa aluetta käytetään usein työpöydällä, mutta tämä muotoiluidea ei ole ihanteellinen, kun otetaan huomioon käytettävissä oleva valo työskentelyyn. On parasta laittaa istuin parvisängyn alle, esimerkiksi sohva tai pari mukavaa nojatuolia rentoutumiseen.

Opiskelijahuone tarvitsee säilytystilaa

Järjestä-opiskelija-huoneet-luo-säilytys-ideoita-vaatteet-kengät-säilytysjärjestys

Huoneen järjestyksellä on keskeinen merkitys opiskelijahuoneen sisustamisessa. Siisti huone näyttää suuremmalta kuin kaoottinen, joten sinun pitäisi varata riittävästi säilytystilaa. Vaatekaappi, jossa on organisaatiojärjestelmä, hyllyt yläpuolella ja laatikot sängyn alla, ovat hyödyllisiä, jos ne ovat hyvin järjestettyjä.

Opiskelijahuone ilmoitustaululla

opiskelijahuoneen kalustus-yhden hengen vuode-hyllyt-seinäkoriste-ilmoitustaulu-muistiinpanot

Musta lauta on vaihtoehto tappilaudalle.Se voidaan ripustaa eteiseen ja sitä voidaan käyttää joko koristeena käsintehtyjen piirustusten kanssa liidulla tai muistutuksena tärkeistä tehtävistä.

Perusta viileä opiskelijahuone

opiskelijahuoneen kalustus-punainen-valkoinen-kirjoituspöytä-keskisängyn verhot-riittämätön-valo

Opiskelijahuoneen kirkkailla väreillä ei ole suurentavaa vaikutusta, mutta ne takaavat tyylikkään sisustuksen. Yhdistä suosittu kirkas väri valkoiseen pehmentääksesi värin voimakasta vaikutusta.

Kalustetut opiskelijahuoneet – sisustusidea kahden hengen huoneeseen

opiskelijahuoneen kalustus-kahden hengen huone-parvi-sänky-kerrossänky-hylly-kirjoituspöytä-tilaa säästävä

Oppilaan huoneen perustaminen kahdelle voi tuntua vaikeammalta tehtävältä, mutta nämä sisustusvinkit helpottavat sitä. Harkitse ensin kerrossängyn lisäämistä, jotta se vie vähemmän tilaa makuutilalle. Sinun tulisi myös valita pienempiä työpöytiä, jotka voidaan sijoittaa ikkunan lähelle. Jäljellä olevan tilan hanki vastaava vaatekaappi ja pari säilytyskoria, jotka tekevät huoneesta siistimmän.

Previous Post
Tee puutarhakoristeita betonista itse – 28 kaunista ideaa
Next Post
4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille