15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

New Yorkin työyhteisö tekee vaikutuksen toiminnallisuudella ja tyylikkäällä sisustuksella

coworking -tilan vastaanotto värimaailma mustavalkoinen

Tämänpäiväisessä viestissä haluamme esitellä sinulle uuden työprojektin yhteistyötilan. Erityisen kodikkaan luonteen omaavan avoimen toimistoyhteisön on suunnitellut New Yorkin sisustustudio The New Design Project. Yhteistyötilaa löytyy kaikkialta maailmasta. Yhteistyö on ollut jo jonkin aikaa erittäin suosittua trendikkäänä uutena työmuotona monien freelancerien ja nuorten yritysten keskuudessa. Tämän tyyppisessä työssä ei keskity toimistossa vietettyyn aikaan, vaan tehtyyn työhön ja lopputulokseen. Coworking -tilassa on epäilemättä monia etuja.

marmoripöydät seinävalaisimet riippuvalaisimet coworking -tila

Yksi tärkeimmistä eduista on käyttökustannusten säästäminen. Jos valitset coworking -toimistotilan, vuokra ja käyttökustannukset jaetaan. Vaikka kotitoimistossa esiintyy monia häiriötekijöitä, työ- ja yksityistila erotetaan toisistaan. Avaruuserotuksella on myös positiivinen vaikutus vapaa -aikaan. Yksinyrittäjillä, joilla on toimisto- tai kotitoimistotyöntekijöitä, ei useinkaan ole yhteyttä muihin työntekijöihin. Sosiaalisen kontaktin puute voi heikentää tuottavuutta ja motivaatiota. Yhteistyö vahvistaa yhteisöhenkeä, eikä ole harvinaista, että todellisia ystävyyssuhteita syntyy. Jos avoimen toimistotilan jakavat ihmiset myös joskus työskentelevät vastaavilla aloilla, tuloksena voi olla vankka verkosto ja yhteistyö. Yhteistyötilat eivät todellakaan ole enää kokeilu, vaan laillinen tapa työskennellä ja jakaa tilaa.

metalliset tehosteet marmoripöydät tuolit toimistotiloja

Suunnittelijat James Davison ja Fanny Abbes sisustustudiosta The New Design Project ovat luoneet ainutlaatuisen paikan entisestä valimosta. New Yorkin Williamsburgin kaupunginosan avoin toimistoyhteisö luotiin eri tavalla suunnitelluilta alueilta, joita voi vuokrata. Modernissa coworking -tilassa on galleria, jossa on avoimet työpisteet, lasitetut puhelinkopit, yksityinen studio yhdeksälle henkilölle ja oleskelutila.

oleskelutila sohva istuimet musta ja valkoinen

Tämän tyylikkään avoimen toimiston avulla suunnittelijat korostivat suurta paitsi toiminnallisuutta myös esteettisyyttä. Sisustussuunnittelu kiehtoo mustavalkoisella värimaailmalla ja upeilla graafisilla yksityiskohdilla. Metallipintaiset valot ja marmoripinnat korostavat kauniisti ja tekevät sisätiloista jaloja. Paikallisten suunnittelijoiden luomukset ovat vaikuttaneet nykyaikaiseen ulkoasuun. Pierre Jeanneret, Friso Kramer, Jaime Hayon, Szymanski, Eskayel ja muut ovat luoneet huonekaluja ja taideteoksia, jotka muodostavat tämän avoimen toimistoyhteisön modernin sisustuksen.

toimistohuone kirjoituspöytä tuolit parkettilattia coworking tilaa

kokoushuone toimistokalusteet sisäkattovalaisimet

design -huonekalut coworking -tila moderni tyylikäs

puhelinkoppi lasitettu coworking -tila musta

* Löydät lisää projekteja The New Design Projectista tässä

Previous Post
Olohuoneen värit – 55 hienoa ideaa värisuunnitteluun
Next Post
Sisustus kynttilöillä – 21 hämmästyttävän helppoa DIY -ideaa