15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puusta ja muovista valmistetut rei’itetyt paneelit luovat lisää järjestystä kotona

Rei'itetyt paneelit, jotka on valmistettu puusta deco-puisista tyynyistä, hyllystä riippuvaista kaktuspuuhelmistä

Jos haluat asua aina siistissä ympäristössä, luovat säilytysideat tulevat apuun. Kun on kyse tilauksesta kotona, ei ole mitään monipuolisempaa kuin tämä Rei’itetyt paneelit puusta ja muovia. Niitä voidaan käyttää missä tahansa asuintilassa ja ne tarjoavat lisää säilytystilaa puisten tappien avulla. Tänään annamme sinulle muutamia ideoita siitä, miten voit käyttää rei’itettyjä levyjä kodin siisteyden säilyttämiseen.

Puusta tehdyt rei’itetyt paneelit voidaan suunnitella halutulla tavalla

Rei'itetyt paneelit, jotka on valmistettu puusta tehdyistä puista tyypeistä-siirtävät levyt-yksinkertaisesti nopeasti-luovat hyllyjä

Rei’itetyt levyt ovat erittäin käytännöllisiä levyjä, jotka yleensä kiinnitetään seinään, minkä vuoksi puhumme edelleen rei’itetyistä seinistä. Hyödyllisiä levyjä löytyy eri materiaaleista, joista yleisimpiä ovat puu ja muovi. Sen paras ominaisuus on kyky mukauttaa paneelia tarpeen mukaan. Rei’itettyjä puulevyjä käytetään yhdessä uritettujen tai sileiden puisten tappien kanssa, jotka työnnetään reikiin. Hyllyt tai jopa kaapit voidaan sijoittaa sen päälle, mikä luo lisää säilytystilaa asuntoon.

Siisti keittiö, jossa on rei’itetyt puupaneelit

Rei'itetyt paneelit puusta keittiö-ruokailutila-lisäsäilytystilaa-hyllyt-seinäkaapit

Onko sinulle koskaan tapahtunut, että keittiön kaapit ovat riittämättömiä ja tavarat päätyvät työtasolle? Ongelma voidaan ratkaista suurella rei’itetyllä seinällä. Lisäksi voit aina muuttaa hyllyjen järjestystä, jos haluat käyttää niitä johonkin muuhun.

Lisää säilytystilaa puisella rei’itetyllä seinällä

Rei'itetyt paneelit puusta keittiö-suunnittelu-tilaus-luo-hyllyt-koukut

Rei’itetyt puulevyt on valmistettu myös massiivipuusta, mikä takaa niiden lujuuden ja kestävyyden. Keittiössä ne voidaan kiinnittää työtason lähelle, joten ne sopivat erinomaisesti kaikenlaisten kuppien, lasien ja keittiötarvikkeiden säilyttämiseen.

Luo järjestys pieneen huoneistoon puisten rei’itettyjen paneelien avulla

Rei'itetyt paneelit puusta rei'itetty seinä-keittiö-makuuhuone-yhteinen suunnitteluidea

Rei’itetyt seinät ovat hyvä sisustusidea pienille, kompakteille huoneistoille, joissa on vähän säilytystilaa. Tämä olohuone on myös makuuhuone ja pieni keittiö, jotka on erotettu verkosta. Kaksi huonetta jakavat jaetun puisen rei’itetyn seinän, jossa on paljon hyllyjä.

Luo keittiöön haluamasi määrä hyllyjä

Rei'itetyt paneelit-puu-rei'itetty-seinä-pieni-huoneisto-keittiö-siistiminen

Koska keittiö on pieni, alemmat hyllyt ovat erittäin hyödyllisiä. Useimmiten käytetyt astiat asetetaan yleensä päälle niin, että ne ovat aina valmiita käsiin. Harvoin tarvittavat esineet on sijoitettava korkeammalle puiselle rei’itetylle levylle, koska ne voidaan ottaa vain tikkaiden avulla.

Rei’itetyt paneelit puusta – käytännöllinen ja kaunis

Rei'itetyt levyt-puu-koristelu-säilytystila-puulaudat-puiset tapit-seinä

Puusta tehtyjä rei’itettyjä paneeleja voidaan käyttää myös koristeena. Voit liittää kuvia puisiin tappeihin, sijoittaa pieniä istutuskoneita hyllyille tai järjestää kirjoja.

Tee reikäseinä itse puisilla tappeilla jokaiseen olohuoneeseen

Rei'itetyt levyt-puu-rei'itetyt seinä-puiset tapit-hyllyt-säilytystilat-vaatteet-ripustimet-koristelu

Jos haluat kokeilla uutta DIY -projektia, voit yrittää tehdä puisia rei’itettyjä paneeleja itse. Tätä varten tarvitset puulevyjä, porapuristinta ja puisia tappeja.

Käytännöllinen sisustusidea sisäänkäynnille

Rei'itetty puu-käytävä-laukku-hattu-avain-koukku-maljakot-kuivatut kukat

Sisäänkäyntialueen tai käytävän suunnittelua ei pidä unohtaa. Tämän huoneen tilaaminen auttaa sinua olemaan myöhässä pitämällä kaikki tarvitsemasi käsillä.

Käytä ripustettavina puisia rei’itettyjä paneeleja

Rei'itetty lauta-puu-laukku-ripustin-seinälevy-käytännöllinen muotoilu

Yksittäiset puiset tapit toimivat myös ripustimina laukulle ja avaimelle. Voit esimerkiksi laittaa lasit, hajuvedet tai käsineet hyllyille. Maljakot, joissa on kukkia tai matkamuistoja, sopivat koristeluun.

Rei’itetyt muovipaneelit modernissa huoneistossa

Rei'itetyt muoviset hyllyt-moderni-huoneisto-sisustus-idea

Puisten rei’itettyjen paneelien sijasta muovisia paneeleja voidaan käyttää nykyaikaiseen sisustukseen. Irrotettavat liittimet ja säiliöt mahdollistavat rei’itetyn seinän yksilöllisen suunnittelun.

Tyylikäs hylly kirjoille

Rei'itetty-muovi-valkoinen-luo-säilytystila-kirjahylly-jakkara

Siirrettävät säiliöt luovat lukuisia säilytysvaihtoehtoja. Valkoista rei’itettyä seinää voidaan käyttää myös kauniina kirjahyllynä.

Muovinen rei’itetty seinä työkalujen ripustamiseen

Rei'itetyt levyt-muovi-rei'itetyt-seinä-työkalut-talo-puutarhanhoito-tilaus

Autotallin työkalut on helppo järjestää rei’itetyn muovilevyn avulla. Tässä käytetään metallikoukkuja puisten vaarnojen sijasta. Suurella rei’itetyllä seinällä on aina tilaa soittimille talon ja puutarhan töihin.

Suunnittele käsityönurkka kotona

Rei'itetyt paneelit-muovi-puukehykset-taide-seinä-materiaalit-tinker-maali

Kaikille, jotka haluavat tehdä käsityötä kotona, rei’itetyt paneelit sopivat täydellisesti käsityönurkan siistimiseen käytännössä.

Rei’itetty marmoriseinä – moderni viinipullon pidike

Rei'itetty-marmori-valkoinen-seinä-viinipullonpidike-metalliset tapit

Jos olet viinin keräilijä, voit järjestää viinipullot tyylikkäälle rei’itetylle seinälle. Joten löydät aina tarvitsemasi pullon ja samalla on kauniisti suunniteltu seinä.

Tyylikäs huoneisto, jossa on rei’itetty marmoriseinä

Rei'itetty marmori-viini-pullo-pidike-seinä-metalli-tyyny-moderni-huoneisto

Nykyaikaisen asunnon rei’itetyt seinät on mukautettava sisustukseen. Marmorista valmistettu seinällä oleva viinipullon pidike valaistuksella puhuu hienosta mausta.

Previous Post
Lisää ympäristötietoisuutta: Tästä lähtien ostajien on maksettava Aldin ohuista muovipusseista
Next Post
Tinker -ikkunakuvia syksyyn – 20 ideaa ja mallia