15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ensimmäinen asunto – askel askeleelta omaan kotiin

Kalusta ensimmäinen asunto-ideasi-moderni-design

Riippumatta siitä, aloitatko oppisopimuskoulutuksesi vai opiskeletko vieraassa kaupungissa, jossain vaiheessa on aina hetki, jolloin nuoret lähtevät vanhempiensa kodista seisomaan omilla jaloillaan. Jotkut ihmiset muuttavat ensin jaettuun asuntolaan tai opiskelija -asuntolaan, mutta monet haluavat unelmansa ensimmäisestä asunnostaan. Kuitenkin, kunnes sopiva kiinteistö on löydetty, vuokrasopimus allekirjoitettu, muutto saatu päätökseen ja uusi alue tehty kodikkaaksi, on tehtävä paljon.

Erse -asunnon löytäminen – ei aina helppoa

ensimmäiset asunto-löytää-toimistot-vinkit

Varsinkin jos etsit sopivaa yhden asuntoa Saksan suurista metropoleista, kuten Berliinistä, Kölnistä tai Hampurista, se on usein vaikeaa. Opiskelijoiden kiire on suuri ja muutamat käytettävissä olevat esineet otetaan nopeasti. Siksi asuntoa etsivien ihmisten ei pitäisi luottaa pelkästään Internetiin, vaan heidän tulee myös tilata paikallinen päivälehti. Erityisesti vanhemmat vuokranantajat asettavat sinne usein mainoksia. Koska useimmat nuoret etsivät kuitenkin asuntoja verkosta, on todennäköistä, että tapaaminen katsomaan sanomalehdessä mainostettua asuntoa ei keksi aivan yhtä paljon kilpailijoita kuin tavallisesti. Tämä on kuitenkin joskus kallista, joten se ei tule kysymykseen monille harjoittelijoille ja opiskelijoille. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kannattaa myös kysyä eri asunto -osakeyhtiöiltä. Sen jälkeen voit etsiä sopivia kohteita ja usein on mahdollista käydä niissä suoraan.

Ensimmäinen asunto – vakuuta vuokranantaja

Löydä ensimmäinen asunto-vuokranantaja-vakuuta

Vuokranantajat ovat usein kriittisiä etenkin suurissa kaupungeissa, joissa kiire on valtava, eikä ole niin helppoa voittaa kilpailua. Siksi on suositeltavaa ottaa täydellinen ja houkutteleva sovelluskansio mukaasi jokaiseen katsomistapaamiseen. Tämän pitäisi sisältää:

Todistus palkasta tai kirjallinen todistus takuusta (harjoittelijoille tai opiskelijoille)

– Schufa -tiedot

– Ansioluettelo

– Vahvistus vuokravelkojen puuttumisesta

– Tiedot edellisestä vuokranantajasta (jos saatavilla)

– Lisäksi on ilmoitettava:

– Siviilisääty

– Onko lapsia

– Onko lemmikkejä

– Seuraavaa ei tarvitse sanoa totuudenmukaisesti:

– Olitpa tupakoitsija

– Kuinka usein juhlia vietetään

– Kuuluuko kovaa musiikkia

– Mikä kansalaisuus sinulla on

– Mihin uskontoon sinä kuulut

– Onko sinulla rikosrekisteri

Ensimmäinen asunto – järjestä muutto

ensimmäinen koti-muutto-järjestäminen-pakkaaminen-purkaminen

Kun oikea asunto on löydetty, muutto on järjestettävä. Täällä on suositeltavaa suunnitella ajoissa ja ennen kaikkea mobilisoida riittävästi auttajia. On erityisen tärkeää vuokrata pakettiauto ajoissa. Nämä varataan nopeasti, etenkin viikonloppuisin. Jos muutto tapahtuu vilkkaalla kadulla, myös pysähdysalue on perustettava, jotta pakettiauto voi pysäköidä mahdollisimman lähelle omaisuutta. Pysäytysvyöhykettä ei saa perustaa itse, poliisi on vastuussa tästä. Muutama päivä ennen muuttoa askartelu ja pakkaaminen ovat asialistalla. Älä koskaan pakkaa laatikoita liian raskaasti, jotta avustajat voivat silti kantaa niitä. Aseta aina raskaat esineet, kuten kirjat, alas ja pinota niiden päälle kevyempiä esineitä, kuten tyynyjä tai vastaavia. Esimerkiksi verhoilumateriaalia, pakkaushuopia ja pahvilaatikoita voi vuokrata monilta muuttoyrityksiltä.

Ensimmäinen asunto – turvallisella puolella oikean vakuutuksen ansiosta

ensimmäinen-kotivakuutus-sulje-suojaa

Jos muutat pois kotoa, sinun on nyt suojauduttava siltä varalta, että jotain odottamatonta tapahtuu. Mutta mitkä vakuutukset ovat suositeltavia ensimmäisen kodin yhteydessä?

Tärkein vakuutus on yksityinen vastuuvakuutus. Tämä kattaa toisen omaisuudelle aiheutuneet vahingot. Esimerkiksi jos pesukone vuotaa ja vahingoittaa rakennuksen kangasta tai vuokralaisen huonekaluja yhden asunnon alempana, tämä voi tulla nopeasti erittäin kalliiksi. Yksityinen vastuuvakuutus korvaa tällaiset tapaukset.

Panos “Vuokralaisten tärkein vakuutus”Lisäksi suosittelee kotivakuutuksen ottamista. Tämä maksaa oman kodin vahingoista, esimerkiksi myrskyn, tulipalon tai varkauden vuoksi. Kalusteet ovat usein myös vakuutettuja. Koska kiistoja vuokralaisen ja vuokranantajan tai yksittäisten vuokralaisten välillä ei ole harvinaista, on myös pohdittava, onko oikeussuojavakuutuksessa järkeä.

Kalusta ensimmäinen asuntosi edullisesti

ensimmäinen asunto-kalustus-moderni-halpa-ideoita

Hyvin harvoilla harjoittelijoilla ja opiskelijoilla on taloudelliset mahdollisuudet varustaa omat neljä seinäänsä alusta alkaen kokonaan uusina. Joten tässä on joitain edullisia asennusvinkkejä:

Selaa online -myyntialustoja

Monet ihmiset tarjoavat käytettyjä huonekalujaan myytäväksi Internetin myyntialustoilla. Usein ne annetaan jopa ihmisille, jotka keräävät ne itse. Jos et halua hyväksyä pitkiä matka -aikoja, voit tarkastella vain alueesi tarjouksia. Huonekalut ovat usein hyvässä kunnossa ja saatavilla murto -osalla alkuperäisestä hinnasta.

Kulje kellarin ja ullakon läpi

Olitpa omien vanhempiesi tai muiden sukulaisten ja ystävien kanssa – kellareissa ja ullakolla on usein käyttämättömiä huonekaluja, joita voi lainata. Usein uusi maalikerros riittää ja isoäidin vanha lipasto näyttää upealta opiskelija -asunnossa.

Antaa vanhoille huonekaluille uuden kiillon

Tästä päästään seuraavaan kohtaan, vanhojen huonekalujen kunnostamiseen. Riippumatta siitä, haluatko uuden päällisen vanhalle nojatuolille vai pöydän, on hiottava, jos sinulla on hieman käsityötaitoa ja ennen kaikkea luovuutta, voit loihtia nykyaikaisia, ainutlaatuisia kappaleita vanhoista löydetyistä esineistä. Ohjeet vanhojen huonekalujen kunnostamiseen löytyvät osoitteesta Länsi.

Tee ensimmäisestä asunnosta isompi muutamalla temppulla ja hienosäädöllä

ensimmäinen asunto-seinä-suunnittelu-ideoita-olohuone

Vuokrat ovat kalliita ja ensimmäinen asunto on siksi yleensä hyvin pieni. Joten nyt on kyse siitä, kuinka pientä asuntoa voidaan suurentaa visuaalisesti. Tärkeimmät vinkit yhdellä silmäyksellä:

Seinän maali

Seinävärien tulee aina olla vaaleita ja ystävällisiä, koska huone näyttää isommalta. Tummat värit puolestaan ​​pakottavat huoneen ja saavat sen nopeasti näyttämään ahdistavalta. Jos valkoiset seinät ovat liian tylsiä, voit valita esimerkiksi jäänsinisen, vaaleanvihreän tai aurinkoisen keltaisen. Silmiinpistävät kuviot ja taustakuvat varmistavat myös, että huone näyttää pienemmältä, joten on parempi käyttää tasalaatuisia pintoja.

Kerro kerro kuvastin

Kuulostaa banaalilta, mutta erityisesti suuret peilit saavat huoneet näyttämään automaattisesti paljon tilavammilta. Tämä voi olla myös vaatekaapin peiliovet.

Tulkoon valo

Jos luotat moniin pieniin valonlähteisiin yhden suuren sijasta, varmistat myös, että huone näyttää suuremmalta. Tämä pätee erityisesti silloin, kun nämä loistavat eri kirkkaustasoilla.

Iloiset värit luovat kutsuvan tunnelman

Ensimmäisen asunnon kalustus - värisuunnittelu

 Oranssi ja keltainen yhden huoneen huoneistossa

ensimmäisen asunnon väri-sisustus-ideoita

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä