15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luo eksoottinen marokkolaistyylinen sisustus

marokkolaistyyliset-värikkäät-värit-koristetyynyt

Jos haluat tuoda ripauksen eksoottista kotiisi, ajattele epätavallisia elementtejä, joita marokkolainen tyyli yhdistää. Vahvat värit, paljon puuelementtejä ja mosaiikkeja: ylellinen, näyttävä ja henkeäsalpaava tyyli. Euroopan ja Afrikan, Atlantin ja Välimeren välissä sijaitseva Marokko on maa, jossa monet kulttuurit sekoittuvat. Kuten risteyksessä idän ja lännen, pohjoisen ja etelän välisellä reitillä, tshän sisustaa marokkolaiseen tyyliin yhdistää ominaisuuksia Ranskasta, Espanjasta, Portugalista, Välimereltä, Afrikasta, Persiasta ja islamimaista.

Marokkolainen design -sohva

sohva-marokkolainen muotoilu

Mutta ei väliä kuinka paljon Marokkolainen tyyli sekoitettuna muihin tyyleihin, se vangitsee ainutlaatuisen Marokon hengen. Marokkolaisilla on taipumus tuoda ainutlaatuinen muotoilu kaikkeen, mikä heitä ympäröi. Runsaasti sisustettujen huonekalujen ja tarvikkeiden vahvat värit, koristekasvit ja heikko valaistus tuovat kotiin “keitaan”.

Marokkolainen tyyli kylpyhuoneessa

kylpyhuone marokkolaiseen tyyliin

Laitos sisään Marokkolainen tyyli ei ole monimutkaista, sinun on vain löydettävä oikeat elementit.

Kirkkaat, kirkkaat värit

Väri on kohteen visuaalinen keskus Marokkolainen tyyli. Värit saavat inspiraationsa Marokon maisemista, sinisen ja vihreän sävyt – Atlantilta ja Välimereltä, kulta ja hopea – Saharan hiekalta ja punainen – Afrikan auringonlaskusta.

Marokkolainen eksoottinen makuuhuone

marokkolais-eksoottinen makuuhuone

• Marokkolaistyyliset huonekalut

Sisustus yhdistää laajan valikoiman sävyjä, mutta samalla yksinkertainen ja kätevä tilanteessa. Sohvat ovat alhaiset, ne kutsuvat sinut lämpimästi istumaan. Marokkolainen tyyli perustuu takorauta-elementteihin, puukaiverrukseen, helmiäinen ja lukuisiin monimutkaisiin mosaiikkeihin ja laattoihin.

Olohuone marokkolaisilla huonekaluilla

olohuoneen marokkolaiset kalusteet

Marokkolaisia ​​tekstiilejä.

Kirkkaat tekstiilit, joissa on monimutkainen kudos ja muotoilu, ovat tyypillisiä marokkolaiselle tyylille. Lisää koristetyynyjä, peitä huonekalut, ikkunanpuitteet ja jopa katto. Valaistuksen tyyppi. Valaistus on olennainen osa laitosta marokkolaiseen tyyliin. Tarvitset erikoisvaloja hämärään valaistukseen värillisen lasin sävyillä. Katon tulee olla puuta tai takorautaa. Käytä kynttilöitä lisätäksesi romanttisen tunnelman.

Lattiat marokkolaiseen tyyliin

Tummat puulattiat, peitetty persialaisilla matoilla ja matoilla. Huomaa kuitenkin, että voit laittaa laattoja, jotka lisäävät viileää vaikutusta kuumalla säällä.

eksoottinen olohuone ja marokkolainen tyyli

eksoottinen-olohuone-marokkolainen

heijastus

Peilit korostavat tunnelmaa Marokon sisätiloissa heijastamalla hellävaraisesti valoa ja antamalla seinille hieman mysteeriä. Etsi peilejä, joissa on takorautakehykset, puukaiverrus ja jalokivet.

• Kasvit sisätiloissa marokkolaiseen tyyliin

Laita suuria, värikkäitä ruukkuja tai koreja, eksoottiset kasvit, kuten banaanipuut tai papyrus, auttavat luomaan keitaan tunnelman.

Tunne Marokon tunnelma?

  Marokkolainen tyyli – lumoavat huonekalut ja verhot

marokkolaistyyliset-lumoavat huonekalut-verhot

Suunnittelu Marokosta – olohuone

marokkolainen muotoilu

Marokkolainen tyyli – sisustus sininen ja valkoinen

marokkolaistyylinen-sinivalkoinen

Morocanin värikkäät huonekalut

morocan-väriset huonekalut

matala sohva ja värikkäät tyynyt – marokkolainen tyyli

matala-sohva-värikkäitä tyynyjä-marokkolainen

Previous Post
Kammottavat ja edulliset Halloween -koristeet – Osa 2
Next Post
Fenkolin istutus – hyödyllisiä vinkkejä mausteisille vihanneksille