15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Värisävy huoneen suunnitteluun romanttiseen tunnelmaan

väri mauve sohva-matto-sisustus-kirjoituspöytä-lyhdyt

Jos etsit aksentti väriä sisustukseesi, haluamme esitellä sinulle erityisen mielenkiintoisen sävyn, jota kannattaa harkita. Kyse on Väri mauve, joka vetää kaikki loitsunsa alle silmiinpistävällä mutta hienovaraisella ilmeellään. Ne, jotka pitävät violetin tai vaaleanpunaisen sävyistä, myös rakastuvat violettiin. Haluamme näyttää sinulle sisustusideoita tällä ainutlaatuisella vivahteella.

Miltä mauve -väri näyttää?

väri mauve seinähylly-vaaleanpunainen-levyt-koristeet-maljakot

Väri mauve on violetti sävy, joka pyrkii siniseen. Jos vertaat magentaa, mauve on enemmän sinertävä tai harmahtava. Siksi väriä verrataan usein vaalean violettiin. Nimi tulee kukka -malvelta, jossa puolestaan ​​on vaaleanpunaisia ​​kukkia. Mauvin värissä on myös monia muita vivahteita. Mauve Taupe on erityisen suosittu täällä.

Mitä kuuluu mauvun väriin?

väri mauve sisustus-suunnittelu-vivahteet-yhdistelmä-idea

Epäilemättä mauve on yksi tämän hetken trendiväreistä. Siellä on myös harmaa väri, joka on myös maunivärinen väri. Violetti näyttää myös entistä paremmalta yhdistettynä violettiin ja kullan väri antaa varjolle tietyn glamourin. Koska mauve on hienovarainen väri, se sopii hyvin yhdistelmäksi vahvempien sävyjen kanssa. Voit myös yhdistää ne beigen sävyihin tai violetin ja vaaleanpunaisen sävyihin.

Kuinka sekoittaa mauvun väriä?

väri mauve seinän suunnittelu-riippuvalaisimet-romanttinen-vuodevaatteet-lattia-harmaa

Värivärin saamiseksi tarvitset kolme väriä: magenta, sininen ja valkoinen. Punaisen ja sinisen yhdistelmä luo violetin sävyn. Valkoinen maali antaa sinulle vaalean ilmeen. Maalin voi tietysti myös sekoittaa ammattimaisesti maalaamoon, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä itse.

Mauve sisustukseen

väri mauve inspiraatio-vintage-tuoli-sivupöytä-messinki-väri

Kuten jo mainittiin, voit luoda ainutlaatuisen sisustuksen värisävyllä. Houkuttelevaa sävyä voidaan käyttää eri tavoin. Se on siellä erittäin suosittu seinien suunnittelussa. Mauve -seinän väri voidaan maalata, mutta sitä voidaan käyttää myös taustakuvana. Jos et halua viettää paljon aikaa maalaamiseen, voit myös tuoda värin kotiisi koristeilla. Yhtä houkutteleva ulkonäkö saavutetaan tyynyjen, maton tai maljakoiden muodossa.

Mauve aksenttina

color-mauve-päiväpeite-deco-bed-pink-vivahteita-harmaa-makuuhuone

Kuten jo mainittiin, värinruskean ei välttämättä tarvitse olla huoneen pääväri. Voit lisätä romanttisia aksentteja käyttämällä tämänvärisiä koristeita tai tekstiilejä. Tähän makuuhuoneeseen käytetään kaunista päiväpeittoa. Väri sopeutuu erittäin hyvin beigen, harmaan ja vaaleanpunaisen sävyihin ja on samalla houkutteleva kontrasti sinisiin vivahteisiin.

Jalo muotoilu

väri-mauve-kulta-yhdistelmä-jalo-canape-vintage-pinkki

Jos haluat jaloa tunnelmaa asuinalueellesi, yhdistä värisävy ja kultaiset aksentit. Niitä löytyy huonekaluista tai tämän kattokruunun kaltaisista lampuista. Mauve seinänvärisenä sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin ja monissa tapauksissa se voi lisätä nostalgista tunnelmaa. Violetin ja vaaleanpunaisen sävyjä löytyy myös tyylikkäästä kanapeesta.

Korosta seinät

color-mauve-bedroom-wall-color-bed-heitotyynyt

Jos olet maalannut seinät siniväriseksi, voit käyttää tätä pääominaisuutena käyttämällä vähemmän seinäkoristeita. Mitä enemmän ja enemmän huomiota herättäviä koristeita laitat seinälle, sitä enemmän niihin kiinnitetään huomiota. Seinäväri muodostaa tällöin vain koristeiden taustan, mikä ei millään tavalla tee niistä vähemmän houkuttelevia. Täällä näet makuuhuoneen, jossa on mauve -seinämaali ja yksinkertainen seinäkoriste.

Vaaleanpunaiset ja violetit sävyt

väri-mauve-alkuperäinen-hylly-idea-violetti-sävyt-ruokasali

Oletko kyllästynyt tavalliseen hyllyyn? Entä tällainen suunnitteluidea? Hyllyn osastot on suunniteltu erilaisilla vivahteilla, mukaan lukien värinruskea. Siellä ja täällä voidaan myös asettaa joitain koristeita, jotka korostetaan värillisellä taustalla. Kuten näette, musta sopii myös tämän kauniin violetin sävyn kanssa.

Moderni laitos

väri-mauve-moderni-kalustus-katto-koristelu-kukka-sänky

Olemme jo maininneet, että värisävy sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Tässä esimerkissä väri koristaa modernin makuuhuoneen. Erittäin vaalean harmaan sävyiset vuodevaatteet sopivat täydellisesti seinän suunnitteluun. Eri luonnonväreissä oleva puu sopii myös erittäin hyvin huoneen sisustamiseen, jossa on mauvea seinää.

Maalaismainen keittiö

väri-mauve-keittiö-aksentti-puu-kaappi-ovet-kukat

Maalaismainen keittiö saa erittäin erikoisen tunnelman violetin vivahtein. Puu voidaan maalata erittäin hyvin violetilla värillä. Sekä seinät että kaapin ovet säteilevät kodikkuutta ja luovat täydellisen asuinympäristön. Vivahteet yhdistetään valkoisiin ja harmaisiin sävyihin työtasolle ja katolle sekä metallipinnoille pesualtaalle ja astianpesukoneelle.

Muave olohuoneessa

väri-mauve-moderni-olohuone-design-takka-lattiavalaisin

Tässä olohuoneessa on vaaleansininen aksenttiseinä. Vaalea puulattia ja tummat huonekalut valittiin sopimaan yhteen. Nykyaikaiset huonekalut määrittävät, minkä tyylin seinien tulisi säteillä. Toinen mauve -korostus on modernin tuolin koristetyyny seinällä, jota korostaa täydellisesti sen vaalea väri.

Koristele violetilla

väri-mauve-seinä-matto-parketti-vuodekaappi

Väriltään violetti matto näyttää erittäin hyvältä sekä tummalla että vaalealla lattialla. Huonekaluja lukuun ottamatta tämä makuuhuone on suunniteltu erilaisilla violetin sävyillä, jotka näyttävät paitsi moderneilta myös erittäin romanttisilta. Mauvun värin mukaan koristeluun voidaan käyttää tuoreita kukkia, kuten laventelia tai lilaa.

Kylpyhuone mauvilla

väri-mauve-kylpyamme-vintage-moderni-märkä solu-valkoinen-seinä

Tässä muuten modernissa kylpyhuoneessa on alkuperäinen aksentti. Vintage -kylpyamme on suunniteltu värisävyisen värisenä. Tällä tavalla yksinkertaisessa huoneessa on hienovarainen väri ja näkyvä kylpyamme saa toisen katseenvangitsijan. Lila sävy valittiin myös sopimaan kylpyammeeseen ja täydentämään sitä.

Tummat tai vaaleat huonekalut?

väri-mauve-kuvat-seinäkoriste-sohvapöytä-tumma jakkara

Väri liila, joko seinälle tai eri koristeina, sopii hyvin minkä tahansa huonekalun värin kanssa. Voit käyttää vaaleita tai valkoisia puun värejä sekä keskitummia tai erittäin tummia. Huonekalujen metalliosat eivät ole yhtä sopivia. Joten jos olet päättänyt retrohuonekaluista tai modernista metallista, voit yhdistää ne upeasti mauniin.

Romanttiset koristetyynyt

väri-mauve-koristeet-tyyny-vivahteet-liila-beige

Sohvatyynyt ovat erittäin suosittuja violetinväristen koristeluun. Niitä ei tarvitse valita vain violetiksi, vaan ne voivat myös edustaa eri vivahteiden yhdistelmää. Jos asetat tyynyt ryhmiin, suosittelemme, että asetat ne myös eri väriseksi. Beigellä saat lämpimämmän tunnelman ja harmaalla viileämmän. Myös kontrastivärit sopivat, jos ne sopivat muuhun sisustukseen.

Väri mauve – tyylikäs, moderni tai maalaismainen 

color-mauve-dining-room-savuinen-color-wall-kattokruunu

Värillisen, mutta myös minkä tahansa muun värin etu on, että sinun ei tarvitse valita sitä sisustustyylisi mukaan. Nykyään sisustus on melko löysä eikä siinä ole tiukkoja sääntöjä. Siksi mauvea voidaan käyttää eri tarkoituksiin. Täällä voit nähdä tyylikkään ruokasalin, jossa on mauve -seinämaali ja puupinnat eri väreissä.

Houkutteleva väriyhdistelmä

väri-violetti-keltainen-stimulaatio-keittiö-ruokailutila-pöytä-puu

Tämä maunin ja keltaisen yhdistelmä on myös erittäin kaunis keittiöön, jossa on ruokailutila. Väriyhdistelmää ei löydy vain seinästä. Laattalattian ruudukon kuvio kuvastaa myös tätä yhdistelmää. Tällä tavalla melko viileä mauve -väri tasapainotetaan lämpimällä värillä. Molemmat värit ovat yhtä tehokkaita.

Nuhjuinen mauvio

väri-mauve-makuuhuone-seinä-idea-mix-art-deco

Tässä makuuhuoneessa on heti havaittavissa alkuperäinen seinän muotoilu, jossa värisävyinen väri näyttää syntyneen entisen violetin seinän värin kulumisesta. Tietenkin tämä tehdään tarkoituksella. Idea miellyttää erityisesti nuhjuisen tyylikkään tyylin ystäviä. Seinävärin lisäksi kalusteissa käytettiin muita kontrastivärejä.

Huonekalut vaaleansininen

väri-mauve-tuolit-verhoillut-tuolit-violetti-tapetti

Tässäkin esimerkissä seinävärinä käytetään keltaista. Se on yhdistetty violetti taustakuva ruokailutilaan. Mauvinväriset tuolit sopivat täydellisesti tähän väriin. Jälkimmäiset toimivat tyylikkäänä aksenttina viehättävässä ja ystävällisessä huonesuunnittelussa. Korosta mauvillaa tiettyjä alueita erivärisessä huoneessa.

Previous Post
Sisustusideoita keittiön oleskelualueille – tilaa säästävä ja viihtyisä
Next Post
Rakenna parvisänky itse Ikean huonekaluilla – malleja sängyillä, joissa on säilytystilaa