15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Marokon sisustus

Marokkolainen sisustus-olohuone-sisustus

Kutsumme sinut viehättävään kansanperinteeseen Marokkolainen sisustus yksi – hienovaraiset hehkuvat lyhdyt, lasi ja keramiikka itämaiseen tyyliin. Iltaisin stressaavan arjen jälkeen kannattaa nauttia hieman lämpimästä ilmapiiristä suoraan Afrikasta. Marokon koristeet ovat täynnä viehätystä. Messinkiketjuista valmistetut lasilyhdyt voivat luoda ainutlaatuisen tunnelman. Rikkaat värit ja koristeet kirkastavat sisustusta.

Marokon värikkäät tyynyt olohuoneessa

marokkolainen-värikäs-tyyny-olohuone

Marokon sisustus Elementit, kuten kuviollinen keramiikka keittiössä ja perinteiset lyhdyt, luovat romanttisen tunnelman keittiössä. Kynttilänjalat auttavat sinua rentoutumaan kylpyhuoneessa kynttilöiden ja suitsukkeiden ympäröimänä, ja jos kutsut ystäviä illalliselle, voit myös löytää tilaa marokkolaiselle tyylille – erittäin tuoksuville elintarvikkeille, jotka vievät meidät pois salaperäisellä taikuudellaan.

Marokkolainen sisustus ja koriste -elementit keittiössä

marokkolainen sisustus-elementti-keittiö

Marokon sisustus Voit saavuttaa käyttämällä useita pieniä ja tyyliteltyjä koristeita olohuoneeseesi. Koristeellisesti ommellut satiinityynyt sohvalla tai messinkivalaisin pöydällä riittävät muuttamaan sisustusta.

Marokkolainen sisustus – Marokkolainen kylpyhuone

kylpyhuone marokkolaiseen tyyliin

Jännitystä hauskemmat voivat koristella muita oleskelutiloja – kuten makuuhuoneen. Täällä sinun on yhdistettävä verhojen herkät kankaat, suuret tyynyt sängyllä, peitot, matot, paljon valoa tai hienovarainen valaistus. Korosta eksoottista auraa hitaasti kytevillä suitsukkeilla tai eteerisillä öljyillä kanelin, neilikan tai santelipuun lämmittävästä tuoksusta Marokkolaistyylinen makuuhuone.

 Punaiset verhot – peitto

punaiset verhot peitto

Previous Post
Desireen trendikkäät ympäristöystävälliset huonekalut
Next Post
Tee omat joulukortit painikkeilla – 28 hienoa ideaa