15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Erittäin moderni baarisuunnittelu Shanghaissa – katse tulevaisuuteen

moderni baarisuunnittelu shanghaissa futuristinen

Tämä moderni baarisuunnittelu oli arkkitehtuuristudiosta Kokaiinistudiot suunniteltu ja se on uusi lonkkapaikka, kun vierailet Shanghaissa. Ainutlaatuinen muotoilu vetoaa esteettiseen tunteeseesi heti. Baari on suunniteltu mukavuutta ja ylellisyyttä ajatellen. Sisätiloissa on kuitenkin erittäin moderni ilme, joka vie kävijän tulevaisuuteen ainutlaatuisella värien, tyylien ja materiaalien yhdistelmällä.

Yu Bar by Kokaistudios – moderni baarisuunnittelu Shanghain sydämessä

moderni baarisuunnittelu Shanghain baaritiskillä

Tämä ainutlaatuinen ja moderni baarisuunnittelu, kuten jo mainittiin, sijaitsee Shanghaissa. Kokaistudiosin suunnittelijoilla oli mahdollisuus esitellä loistava konseptinsa yökerhoksi ja hot spotiksi yrityskokouksiin. Siitä kiitän Grönlanti -konsernia, joka on itse asiassa markkinoiden johtava kiinteistöyhtiö. Yu -baari sijaitsee Marriott Luwan -rakennuksessa lähellä Lupu -jokea. Baari sijaitsee rakennuksen 28 ja 29 kerroksessa, mikä takaa kauniit näkymät kaupunkiin ja joelle.

Kokai -studioiden moderni baarisuunnittelu – ideoita ja sisustusta

moderni baarimuotoilu Shanghain lasipinnoilla

Vaikka se moderni baarisuunnittelu Sisältö on futuristinen, sisustus on todella luotu muinaisen Kiinan hengessä. Huone on kerännyt monia perinteisiä kiinalaisia ​​sisustuskonsepteja yhteen paikkaan. Nykyaikaiset koriste -elementit korostuivat pääasiassa lasista ja mosaiikista tehdyistä rakenteista. Baari sopii rentouttavalle illalle ystävien kanssa sekä muodollisille liiketapaamisille. Tämä ainutlaatuinen ja moderni baarisuunnittelu on monimutkainen arkkitehtuuri, joka ei vain houkuttele perinteisiä vierailijoita Kiinasta, vaan myös välittää ripauksen kansainvälisyyttä. Neutraali väripaletti, musta, hopea ja valkoinen, korostaa moitteetonta tunnelmaa juhliin tai epävirallisiin tapaamisiin ystävien, perheen ja työtovereiden kanssa. Tämän upean sisustuksen nimi Yu edustaa eleganssia ja yksinoikeutta. Siksi tämä on moderni baarisuunnittelu niin ylellinen ja tyylikäs. Lasin ja aidon nahan fuusio luo mukavan ja kodikkaan tunnelman. Perinteisiä kiinalaisia ​​elementtejä on monipuolistettu länsimaisen suunnittelun avulla. Ainutlaatuinen valaistus ja moderni DJ -koppi ovat mukava poikkeus Kiinan tyypillisistä sisustuselementteistä.

Moderni baarisuunnittelu Kokaistudiosilta – visualisointi

moderni baarisuunnittelu Shanghain alueella

Että moderni baarisuunnittelu Yu -baarista jaettiin kahteen pääalueeseen – VIP -vyöhyke ja pääalue juhliin ja liiketapaamisiin. Kun astut baariin, näet upean lasikäytävän, jota ympäröivät vaikuttavat koristeet. Läpinäkyvä eteinen johtaa mukavaan tilaan, jossa kalusteet on suunniteltu eräänlaiseksi vastaanottohuoneeksi. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pinnat antavat lujuutta ja ylellisyyttä. Baarin punaiset koriste -elementit symboloivat kiinalaista perinnettä. Pehmoista valmistetut verhoilut istuinkalusteille sekä kiiltävät koristeet luovat tietyn retrotunnelman ja takaavat mukavuuden ja rentoutumisen.

  Kattoterassi, jolta on henkeäsalpaavat näkymät joelle

moderni baarisuunnittelu Shanghain terassibaarissa

Lasikäytävä läpinäkyvillä seinillä  

moderni baarisuunnittelu Shanghain käytävällä

Lasikatolla varustettu käytävä johtaa terassille

moderni baarisuunnittelu Shanghain lasikatossa

Lasiseinät tarjoavat upean panoraamanäkymän

moderni baarisuunnittelu shanghai -näkymässä

Pesuallas on moderni muotoilu

moderni baarimuotoilu Shanghain pesualtaassa

Seinäpäällyste mustilla laattoilla

moderni baarisuunnittelu Shanghain wc: ssä

Previous Post
Desireen trendikkäät ympäristöystävälliset huonekalut
Next Post
Tee omat joulukortit painikkeilla – 28 hienoa ideaa