15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Aurinkosuoja ikkunoille sisällä – laskostetut kaihtimet porauksella ja ilman

Aurinkosuoja laskostetun ruskean ilman poraa-olohuoneen ikkunoihin

Mikään muu ikkunoiden koristelu ei ole niin joustavaa ja monipuolista, kukaan muu ei voi toimia yksityisyyden ja aurinkosuojana, kohdistu valikoivasti ja peittää helposti myös vaikeimmat ongelmalliset ikkunat: laskostetut kaihtimet! Vaikka laskostetut kankaat olivat aiemmin vain muodissa aktiivisia, ne valloittavat nyt sisustusmaailmaa ja niistä on tulossa modernein aurinkosuoja ikkunoille sisällä!

Laskostettu kaihdin on taitettava kaihdin, joka kiinnitetään suoraan ikkunan runkoon. Koska se on taitettu harmonikan tapaan, sitä voidaan venyttää haluttuun leveyteen ja työntää sitten takaisin alkuasentoon. Kangas on ohutta ja joustavaa, joten se sopii lähes mihin tahansa ikkunan muotoon. Kolmion muotoiset tai kattoikkunat eivät ole enää ongelma. Palveluntarjoajat pitävät plissee-spezi.de tarjota räätälöityjä ratkaisuja lähes kaikkiin ikkunoihin.

Aurinkosuoja ikkunoihin sisällä – asennus porauksella ja ilman

Aurinkosuoja lasitetuille ikkunoille-ilman porausta

Laskostettu kaihdin asennetaan suoraan ikkunaan. Joko kiristyslaitteella – tämä tehdään ilman porausta – tai kiinnitetty pysyvästi ikkunan runkoon. Laskostettu kaihdin on kiinnitetty kiskojärjestelmään, joka mahdollistaa laskostetun kaihtimen siirtämisen valikoivasti auringonvalon edellyttämällä tavalla. Ylhäältä ja alhaalta kahvoilla tai naruilla. Käytännöllinen: On niin sanottu päivä-yö-muunnelma: Tällä tekniikalla kaksi kangasta kiinnitetään yhteen. Toinen läpinäkyvä ja toinen tummunut. Riippuen tarpeistasi, joskus valo, joskus tumma kangas tuulettavat sen mukaan, kuinka paljon valoa tulee huoneeseen.

Aurinkosuoja ikkunoille sisällä – loistava ilmasto hunajakennoisilla laskostetuilla kaihtimilla

Aurinkosuoja ikkunoille laskostetun oranssin kattoikkunapöydän sisällä

Hunajakennoinen laskostettu kaihdin voi tehdä vielä enemmän: siinä on kaksi kerrosta kangasta, jotka on puristettu yhteen. Kerrosten välissä on kennomaisia ​​onteloita. Tämän ilmakammiojärjestelmän avulla hunajakennoinen laskostettu kaihdin varmistaa, että lämmin lämmitysilma ei pääse ikkunasta niin nopeasti ja säästää siten energiaa. Ja lämpiminä aurinkoisina päivinä laskostettu kaihtimet yksinkertaisesti estävät lämpimän ilman ulkopuolelta. Hunajakennoiset laskostetut kaihtimet ovat siksi ihanteellisia ullakkokerroksille, joiden kokemus on osoittanut lämpenevän nopeasti kesällä.

puoliksi läpinäkyvät laskostetut verhot mintunvihreää

Aurinkosuoja lasitetun mintunvihreä-valkoisen olohuoneen ikkunoihin

Koska laskostettuja kaihtimia on saatavana monenlaisina kankaina, läpinäkyvinä tai paksuina, kirkkaina tai hienovaraisina, läpikuultavina tai täysin tummuvina, jokaiselle maulle pitäisi löytyä jotain.

Laskostetut kaihtimet neutraaleissa väreissä

aurinkosuoja-ikkuna-laskostettu-ruokailutila-beige

aurinkosuoja-ikkuna-lasitettu-beige-kerma-hillitty

kauniina ikkunan koristeena

Aurinkosuoja-ikkuna-lasitettu-kuvio-jättää värit

yksivärinen tai kuvioitu

Aurinkosuoja-ikkuna-sisäpinta-laskostetut-eri värit-kuviot

Laskostetut kaihtimet jokaiseen sisustustyyliin

Aurinkosuoja-ikkuna-lasitettu-kuvio-värikäs-itämainen

Aurinkosuoja-ikkuna-lasitettu-oranssi-väri

Previous Post
Sopiva seinämaali olo- ja makuutiloihin
Next Post
Tee omat joulukortit painikkeilla – 28 hienoa ideaa