15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Patinaefekti antaa luonnetta ja elävöittää modernia sisustusta

Vincenzo De Cotiisin suunnittelija, italialainen moderni veistos

Lähes 60-vuotias italialainen suunnittelija Vincenzo De Cotiis, joka kuuluu Gonzagaan, joka on yksi kuuluisimmista italialaisista aristokraattisista perheistä, suoritti koulutuksensa Milanossa ja etsi arkkitehtina ja suunnittelijana tasapainoa vanhan ja nykyaikaisen välillä. Useimmiten hän yhdistää elementtejä, jotka eivät todellakaan kuulu yhteen, mutta harmonisoivat tietyssä yhteydessä. Ilmeikäs väline se yhdistää patinaefektin minimalistisiin kalusteisiin ja kiiltäviin pintoihin, kuten kromi ja lasi. Tuloksena on täydellinen symbioosi, jolle on ominaista vanhan viehätys ja jolla on samalla hyvin nykyaikainen vaikutus. Vincenzo De Cotiisin sisätilat näyttävät olevan todellisia taideteoksia, joissa on täydellinen koostumus ja tasapainoiset värit. Alla esittelemme kauniin huvilan Toscanassa, Italiassa.

Patinaefekti ja vanhan viehätys

huvila etupiha takapiha klinkkeri julkisivu nurmikko luonnollinen uima -allas Vincenzo De Cotiis

Lahjakkaana kuvanveistäjänä, suunnittelijana ja arkkitehtina hän löytää aina mahdollisuuden koota ei-yhdistettävät elementit ja esitellä ne houkuttelevasti. Hän luottaa projekteissaan yksinomaan luonnollisiin ja korkealaatuisiin materiaaleihin, ja jäljitelmiä ja muovia ei ole lainkaan. Hienovaraista tyylikkyyttä ei unohdeta, ja siellä on aina laatikko ylellisyyttä, joka välittää tehokkaita aksentteja messingistä, kromista tai peililasista. On todella kiehtovaa, kuinka erilaiset materiaalit voidaan sijoittaa vierekkäin sopusoinnussa. Tuloksena on tasapainoinen kokonaiskuva, todellinen taideteos, joka koostuu väreistä, muodoista, pinnoista ja patinaefektistä.

patina vaikutus seinä rakennus ikkuna luonto virhang musta

De Cotiisin luomia sisätiloja voidaan kuvata myös eräänlaiseksi taidekuvaksi. Värit, rakenteet ja siluetit välittävät tunteita ja viestejä, aivan kuten taide itse. Se on sama yksityisessä huvilassa Pohjois -Toscanassa, Italiassa. Se sijaitsee Luccan maakunnassa, jossa Euroopan kulttuurieliitti on lomannut vuosisatojen ajan. Paikassa kävivät ja vierailevat pääasiassa italialaiset, mutta myös julkkikset ympäri Eurooppaa, kuten Georgio Armani, Andrea Bocelli, englantilainen kirjailija Aldous Huxley ja taiteilija Henry Moore.

patina vaikutus betoni luonnonkivi riippuvalaisin ottomaanien

Historiallisen ympäristön ja rakennuksen tiilijulkisivun yhteydessä De Cotiis valitsi huvilan sisustukseen vain ylellisiä käsintehtyjä huonekaluja ja sisustuselementtejä. Suurin osa niistä on jopa suunniteltu erityisesti sitä varten. Houkuttelevat yksityiskohdat muistuttavat talon merellistä menneisyyttä. Vanhan viehätys paljastaa ennen kaikkea patinan vaikutuksen seinään ja retroesineisiin.

patina vaikutus huonekalut nahka kasveja

Vihreät huonekasvit, joilla on leveät lehdet, tuovat tuoreita aksentteja. Ne ja patinaefektit piristävät huoneen muotoilua, jonka määräävät neutraalit värit ja kestävät materiaalit. Samaan aikaan ilmapiiri on harmoninen ja rauhallinen. Nauti tästä, suunnittelija on tarjonnut useita istuma- ja makuuasentoja. Osa sisustuksesta on peräisin 50- ja 70 -luvuilta ja tuo siten retro -tunnelmaa.

patina vaikutus kaappi offset elementit etupeili

patina vaikutus betoniseinät nojatuoli keltainen verhoilu

patina vaikutus seinään luonnonkivi verhoilu ruokapöytä eri tuolit patina vaikutus seinät katto stukki maalaismainen huonekalut retro messinki

patina vaikutus makuuhuone minimalistinen taide kattoikkuna

patina vaikutus marmori luonnonkivi peili turhamaisuus messinki

pieni huonekalusuunnittelu sivupöytä kiinteä luonnonkivi messinkiVincenzo De Cotiiis

* projekti Vincenzo De Cotiis

Previous Post
55 olohuoneideaa – moderni kohtaa klassikon
Next Post
Tee Fluffy Slime itse – 3 reseptiideaa keinotekoisella lumella ja sienellä yksisarvisen väreissä