15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tutkimuksen sisustaminen kotona – järjestelyvinkkejä ja ideoita 2013

Kotitoimiston sisustaminen 2013 vinkkejä siivoamiseen

Jos sinä teet Määritä kotitoimistosi haluat seurata viimeisimpiä trendejä vuonna 2013, tässä on muutamia ideoita, jotka inspiroivat sinua. Meillä on myös hyödyllisiä organisaatiovinkkejä, jotka voivat parantaa vanhaa organisaatiotasi.

Ei ole suuri paljastus sanoa, että hyvin organisoitu ja houkutteleva työympäristö on hyödyllinen monella tasolla – motivaation lisääntyminen, henkinen ja fyysinen energia, tehokkuus ja vähentynyt stressi. Jos tunnet olosi hyväksi kotitoimistossasi, myös tuottavuutesi kasvaa.

Määritä kotitoimistosi

Työhuoneen sisustaminen kotona 2013 kudottujen korien säilytystilaa

Joten jos pidät omastasi Määritä kotitoimistosi, sinulla on oltava tietyt ilmeiset elementit – jotain istua ja pinta työskennellä. Tarvitset myös tallennustilajärjestelmiä monille asioille ja hyödyllisille lisävarusteille.

Nämä ovat organisaation perusasiat tutkimuksessa, mutta mikä puuttuu? No, yksinkertaisesti yksilöllinen sisustus ja identiteetti. Joten sinun on valittava kaikki edellä mainitut kohteet, mutta myös mukautettava erityyppiseen työhösi ja tyylisi. Työpöytä riippuu siitä, mitä tarvitset. Jos se on vain kannettava tietokone ja kuppi kahvia, pieni vähimmäistavoite riittää tarpeisiisi.

Perusta käytännöllinen ja kaunis opiskelu kotona

Tutkimuksen sisustaminen kotona 2013 massiivipuuta turkoosinsininen

Sinun täytyy tuntea olosi mukavaksi työskennellessäsi, varsinkin jos joudut istumaan työpöydän tai tietokoneen takana pitkiä aikoja. Valitse työtuoli, jossa on korkeampi selkänoja ja säätömahdollisuudet. Istuimen korkeus on ratkaisevan tärkeää terveyden ylläpitämiseksi.

Yksilöllisyydellä ja tyylillä on paikka sisustaa kotitoimistosi

Opintojakson 2013 toimistotarvikkeiden kalenterin sisustaminen

Jotta voit olla tyytyväinen työhösi, sinun on nautittava ympäristöstäsi. Jos olet tyytymätön opintoihisi, myös työsi kärsii. Tyyli ei ole pinnallinen huomio. Rakennat tätä tilaa käytännön tarkoitukseen, mutta myös omalle persoonallisuudellesi pitäisi olla riittävästi tilaa. Nämä valokuvat osoittavat lukuisia tapoja, joilla olennaiset lisävarusteet voivat myös heijastaa tyyliäsi, mieltymyksiäsi ja yksilöllisyyttäsi.

Vintage -kuvakehykset uudella toiminnolla

vuosikerta kuvakehys liitutaulu maali tutkimus

Katso vintage -kuvakehysten älykäs käyttö, jossa tylsä ​​tietotaulu on muutettu jännittäviksi ja tyylikkäiksi esineiksi. Värikkäät laatikot, laatikot ja laatikot, joissa on kauniit kuviot, eivät ole vain hyödyllisiä lisätilaa varten, vaan myös lisäävät väriä organisaatiojärjestelmään. Tarvitset myös hyvää valoa työskennelläksesi, joten valitse säädettävä suuntaava valaistus.

modernit pöytävalaisimet

Tutkimuksen sisustaminen kotona 2013 pöytävalaisin

Kun sisustat työhuoneesi kotona, ole varovainen, ettet sotke sitä epäkäytännöllisillä koristeilla. Valitse käytännöllisiä lisävarusteita, jotka näyttävät myös hyviltä, ​​kuten nämä houkuttelevat kynät ja lyijykynät.

Organisaatiojärjestelmät

Tutkimuksen sisustaminen kotona 2013 organisaatiovinkkejä

 Väriroiskeet valkoisessa värimaailmassaKotiopintojen kalustaminen 2013 kukkakuvio

raikkaat värit

Tutkimuksen sisustaminen kotona 2013 valkoinen vihreä

Shabby tyylikäs työpöytä  työalue 2013 nuhjuinen tyylikäs kirjoituspöytä

sapluuna     Tutkimuksen sisustaminen kotona 2013 -laatikko

Toimistotarvikkeet ja kynätelineet

työhuone toimistotarvikkeet kynäteline

värilliset seinäkellot

tutkimus 2013 värilliset kellot

Previous Post
Luo paratiisi pieneen puutarhaan
Next Post
Kouluun ilmoittautumista varten tee seppele, jossa on lyijykynät ja värikynät – 3 käsityöohjeet